Espanja, La Pobla De Benifassà
...Käsityönä valmistettu juusto, joka on tehty pastöroidusta vuohenmaidosta ja mustasta tryffelistä. Juusto on sylinterimäinen. Sen massa on tiivis ja suljettu, hieman joustava. Väri on norsunluu, jossa on mustan tryffelin lastuja, ja maku on pehmeä tryffeli. Kypsytetty 45 päivää. Sisältää laktoosia. Erinomainen akasiahunajan kanssa, jossa on tryffeli.
Portfolio (6)
Espanja, Madrid
...Arla® Havarti viipaloitu kermajuusto. Perinteinen tanskalainen Havarti on pehmeä ja kermaisa juusto, joka sulaa helposti eikä vapauta liikaa rasvaa. Se on ihanteellinen kaikenlaisiin ruokiin, jotka kaipaavat pehmeän ja kermaisen juuston kosketusta, kuten pizzoihin ja pastoihin. Arla® Havarti 1 kg viipaloituna ravintolakäyttöön on täydellinen voileipiin ja välipaloihin, kylminä tai kuumina.
Portfolio (9)
Espanja, Malagón
...Puristettu juusto, joka on valmistettu pastöroidusta lampaanmaidosta. Pehmeä lampaanmaitojuusto Rocinante - Kypsytetty 7 päivää. Puolikypsytetty lampaanmaitojuusto Rocinante - Kypsytetty 3 kuukautta. Kypsytetty lampaanmaitojuusto Rocinante - Kypsytetty 6 kuukautta.
Portfolio (8)
Espanja, Totanes
...Juuston sisus on norsunluun värinen, ja siinä on tasaisesti jakautuneita silmiä. Rakenne on voimainen, suussa sulava, ja maku on rehellinen, pehmeä ja syvä, tyypillinen lampaanmaidolle. Kaikki juustomme on valmistettu ilman lisäaineita ja ne ovat lysozyymistä, natamysiinistä ja sorbaateista vapaita. Ei gluteenia.
Portfolio (6)
Espanja, Legasa
Manchego-juusto on elintarvike, jonka alkuperä ulottuu aikojen alkuun. Manchego-juusto, joka on valmistettu manchego-rotuisten lammasmaitojen avulla, omaa myös historiallisesti merkittävän alkuperän, yhtä vanhan kuin tämän rodun karja. Ajan kuluminen ei ole olennaisesti muuttanut sen valmistusta ja laatua, ja se on juusto, jota luonnehtii pehmeä maku, joka voimistuu ja muuttuu pippuriseksi hyvin...
Portfolio (2)
Espanja, Coreses-Zamora
Raaka lampaanmaidosta valmistettu juusto. Pehmeä-puolikypsä-kypsä-varasto-suuri varasto juusto.
Espanja, Burgos
Santa Gadea on orgaaninen vuohitila Pohjois-Espanjassa. Olemme maanviljelijöitä ja maitotuottajia. Perheyritys. Kiertotalous: maatalous, karjankasvatus ja maitoketju ovat huolellisesti linkitettyjä. Santa Gadean tila on 100 % kestävä uusiutuvien energialähteiden avulla. 1500 alppivuohiamme, jotka elävät ja vaeltavat tilalla, ovat huippuluokkaa terveyden ja genetiikan suhteen. Santa Gadeassa olemme omistautuneet tilan orgaanisille vuohituotteille: - Juusto (pehmeä, puolikova, tuore...). - Jogurtti. - Kefir. - Pakastettu raejuusto. - Pitkäikäinen UHT-vuohenmaito. - Saippuat.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play