Italia, Pasturo
...Se on pehmeä valkoinen vuohenjuusto, jossa on kukkiva kuori. Rakenne on pehmeä, sileä ja kermaisa; maku on miellyttävä ja herkkä. 100 % italialaista maitoa. Keskimääräinen paino: 0,250 g Vähimmäiskypsytys: 7-10 päivää...
Portfolio (7)
...Nuori italialainen juusto, kypsytetty 12 kuukautta. Pehmeä ja herkkä maku.
Portfolio (54)
Italia, Misano Adriatico
...Herkkullinen ja maukas, "PARMAREGGIO" Parmigiano reggiano DOP 30 kuukautta 1 1/16 muoto 2,5 kg on pitkään kypsytetty juusto, jossa on pehmeä koostumus ja rikas maku. 2,5 kg:n muotonsa ansiosta se on täydellinen monenlaisiin ruokiin, alkupaloista pääruokiin, tuoden aitoa italialaista makua.
Portfolio (200)
Italia, Orbassano
...Suuret sardi-raviolit ovat täytetty ricottajuustolla (pehmeä juusto) ja sitruunalla, ja ne ilmentävät Välimeren makujen yksinkertaisuutta ja puhtautta, tarjoten raikkaan ja hienostuneen kulinaarisen kokemuksen. Tämä ravioli edustaa täydellistä harmoniaa ricottan makeuden ja pehmeyden sekä sitruunan elävän raikkauden sitruksisen maun välillä, joka on kääritty herkulliseen taikinakuoreen.
Portfolio (57)
Italia, Martina Franca
...Chili-juuston makuelämys on ainutlaatuinen, yhdistäen makeuden ja mausteisuuden täydellisessä tasapainossa. Tämä lampaanmaitojuusto on pehmeä ja eloisa, rikastettuna chilihiutaleilla, jotka herättävät makuaistia. Sen karhea ja kultainen kuori kätkee sisäänsä valkoisen sydämen, joka on keltainen heinänvärinen, ja jota pistelevät chilimarjat. Jokainen puraisu on makujen räjähdys, jonka intensiivisyys kasvaa kypsymisen myötä, tehden siitä vastustamattoman juuston juuston ystäville. Se ei ole vain juusto, vaan aistimatka, joka kutsuu tutkimaan uusia makusävyjä.
Portfolio (29)
Italia, Dorgali
...Pehmeä sydän ja lyhyt kypsyminen. Tämä juusto esittäytyy sileällä tai hieman uurretulla kuorella, ja sen väri vaihtelee valkoisesta hennon vaaleanruskeaan. Novello Sardo valmistetaan pastöroidusta lampaanmaidosta, juustonvalmistusnesteestä ja suolasta. Se on makea juusto, jossa on pehmeä ja tiivis valkoinen massa. Sen makea ja hienovarainen maku tekee siitä täydellisen nauttia päärynöiden...
Portfolio (10)
...BufalRicotta on pehmeä juusto, joka valmistetaan bufala-mozzarellan valmistuksen jäljelle jääneestä herasta. Sen koostumus on pehmeä ja rakeinen, mutta ei koskaan hiekkaista. Bufalamaidon tuoksu ei ole yhtä voimakas kuin mozzarellan, joten se sopii hyvin sekä makeisiin että suolaisiin ruokiin. Tuore juusto, joka on rikas Tyypit ja muodot Koko: 250 g ja 1 kg Kaasupakkaus Koodit: 321 / 321b Säilyvyysaika: 21 päivää...
Portfolio (10)
Italia, Giavera Del Montello
Tuotamme ja jaamme NONNO NANNI -tuorejuustojen valikoimaa, jonka päätuotteita ovat stracchino, sekä sen klassinen versio että jogurtti- ja probioottifermentoitu stracchino. Valikoimaa täydentävät squaquerello, robiola, joka on saatavilla myös laktoosittomana ja vuohenrobiolana, primosale, fior di stracchino, pehmeä stracchino-erikoisuus kätevässä astiassa, sekä uusin innovaatio: tuore levitettä...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play