Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. on maatalousalan yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1986 osana kokonaisprojektia, joka kattaa koko ketjun porsastuotannosta teurastamoon, paloittelusaliin ja tuotteiden jalostukseen. Tämän projektin filosofia syntyi neljän kumppanin ideasta luoda lisäarvoa porsastuotannolle ja samalla luoda työpaikkoja, jotka auttavat kehittämään maaseutua. Nykyään Embutidos La Hogu...
Portfolio (34)
Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. on yli 58 vuoden kokemuksella varustettu yritys, joka toimii tuoreiden ja pakastettujen iberialaisten porsaanlihojen kaupallistamis- ja jakelusektorilla. Perustamisestaan vuodesta 1952 lähtien se on pitänyt yllä jatkuvaa sitoutumista innovaatioon ja laatuun, mukautuen markkinoiden ja asiakkaidensa tarpeisiin. Kehityksemme on mahdollistanut tilojemme ja mene...
Portfolio (15)
Espanja, Monroyo (teruel)
...Duroc-rotuinen serrano-kinkku, jonka kypsyminen on 18-22 kuukautta, valmistettu Teruelissa - Duroc-rotuinen Gran Reserva serrano-kinkku, jonka kuivatusaika on vähintään 18 kuukautta, valmistettu Teruelin maakunnassa, on rasvainen tuote, jossa on runsaasti rasva-infiltraatiota vähärasvaisessa lihassa Duroc-rotuisten sikojen risteytyksen vuoksi. Kaikki kinkkumme tulevat itse kasvattamistamme...
Portfolio (43)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
...Secreto de Barriguera Ibérico on leikkuupala, joka sijaitsee iberialaisten sikojen alareunassa, ja se tunnetaan poikkeuksellisesta maustaan ja mureasta koostumuksestaan. Tämä leikkuupala on erityisesti arvostettu täydellisen tasapainonsa vuoksi lihan ja rasvan välillä, mikä antaa sille mehukkaan maun ja pehmeän tekstuurin. Ihanteellinen paistettavaksi tai grillattavaksi, Secreto de Barriguera...
Portfolio (8)
Espanja, Granollers
...Sikojen suolisto. Saatavilla joustavissa tai jäykissä kuorissa, erottimilla tai ilman. Ne ovat ihanteellisia makkaroille: Chorizos, fuet, keitetty butifarra. KOKO: 32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
Portfolio (6)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Tuote on valmistettu sekoituksesta jauhettua tai paloiteltua lihaa, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja mausteita, vaivattu ja täytetty luonnolliseen sianpaksusuoleen täydellisessä kypsymistilassa. Iberialaiset Brisa-sikojen ominaisuudet Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet erottavat ne selvästi muista, mikä tuottaa korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat geneettisesti...
Espanja, Badajoz
...Vapaana kasvatettujen iberian sikojen paletot, jotka tulevat Extremaduran Dehesas-alueelta, ja joita on ruokittu yksinomaan tammenterhoilla montanera-kauden aikana. Paleta, jonka kypsyminen on yli 24 kuukautta. Iberico de bellota -makujen herkullinen versio pienemmässä muodossa.
Portfolio (9)
Espanja, Calamocha
... erinomainen ravintoarvo. EI SISÄLLÄ GLUTEENIA EIKÄ MAITOA Sikojen valinta on tarkkaa, ja niiden luonnollista kasvatusjärjestelmää säätelevät tiukat "D.O." -normit. Rodut Peräisin yksinomaan Landrace-, Large White- tai näiden risteytyksistä (emälinja) sekä Durocista (isälinja).
Portfolio (1)
...Seuraava Kinkut, jotka tulevat 50 % iberialaisten risteytyneiden sikojen lihasta, kasvatettu vapaasti dehesas-alueilla ja ruokittu viimeisessä lihottamisvaiheessaan luonnollisilla niityillä, aromaattisilla yrteillä ja tammenterhoilla.
Espanja, Cuéllar, Segovia
Olemme perheyritys, joka on erikoistunut iberialaisten sikojen kasvatukseen ja käsityömakkaratuotantoon Cuéllarissa, Segoviassa. Mäntyjen ja tamariskojen keskellä eläimet syntyvät ja niitä hoidetaan omalla tilallamme, jossa valvomme tarkasti niiden ravitsemusta sekä terveydellisiä ja ympäristöllisiä olosuhteita. Olemme aina valmistaneet talven tullen oman teurastuksemme: chorizoa, salchichonia...
Espanja, Madrid
...Erikoismyynti Iberialaisista kinkkuista, paletista ja makkarasta brändeiltä "IBÉRICO DEL BRILLANTE" ja "JAMONIA". Tuore iberialainen liha. Joulukorit ja iberialaiset lahjapaketit. Sierra Extremeña yhdessä JAMONIAN kanssa kattaa koko tuotantoketjun iberialaisten sikojen kasvatuksesta Castuerassa (Badajoz) perinteiseen valmistukseen ja kypsyttämiseen luonnollisessa kuivaamossamme Extremadurassa. Lopuksi tuotteitamme voi ostaa JAMONIA-myymälöistämme.
Espanja, Higuera La Real-Badajoz
Vuodesta 1994, jolloin aloitimme toimintamme iberialaisten sianrasvojen muuntajana, INTEXUR on halunnut säilyttää sen hengen, jolla se syntyi, hyödyntää iberialaisten sikojen erinomaisuuksia ja palvella vaativimpia asiakkaitamme. Tämä henki on mahdollistanut kaikkien markkinoiden dynaamisuuden asettamien haasteiden kohtaamisen, ja siksi olemme panostaneet jatkuvaan ja jatkuvaan kehitykseen sekä...
Espanja, Orgaz-Toledo
Härkätaistelupaikkojen, korien valmistaja; toimittaja: esivalmistetut ja teollisesti valmistetut härkätaistelupaikat, korit, nostolavat, hevoskärryt, eläinkuljetusrekka, sikojen kasvatusaitat.
Espanja, Cuellar
Olemme pieni perheyritys, joka on erikoistunut iberialaisten sikojen kasvatukseen ja niiden tuotteiden valmistukseen. Olemme aina talvisin tehneet oman teurastuksemme: chorizoa, salchichónia, mustaa makkaraa jne. Eräänä päivänä päätimme ottaa askeleen eteenpäin ja tuoda tuotteemme markkinoille. Jos ystävämme ja perheemme rakastavat kaikkia makkaroitamme, miksi emme tarjoaisi niin luonnollista ja...
... alkuperäisen rotumme, iberialaisten sikojen, suojeluun. Ammattimainen kinkunleikkaaja Tällä hetkellä yhdistän erilaisia tapahtumien järjestämistä iberialaiseen bellota-kinkkuun liittyen, leikkaamalla parhaissa paikoissa Espanjassa, ja yritän välittää intohimoni ja tietoni räätälöidyissä mestarikursseissa sekä yrityksille suunnatuissa kursseissa ja työpajoissa. Olen brändin lähettiläs ja hallinnoin...
Espanja, Peñacastillo-Cantabria
Sikojen päivittäinen teurastus meidän tiloissamme. Tuotamme kaikki sianlihan osat, sekä jäähdytettynä että pakastettuna. Makkaratehtaille, kinkkujen kuivaamoille jne... Jakelumme tapahtuu kansallisesti ja kansainvälisesti omilla ajoneuvoillamme sekä hyväksytyillä kylmäkuljetusyrityksillä.
Espanja, Dso Hermanas
Jamones Luna on aina panostanut iberialaisten sikojen laajamittaiseen kasvatukseen, eli täysin vapaana, tuhansien hehtaarien korkkipuiden ja tammien, huippujen, purojen, puhtaan ja raikkaan ilman keskellä, missä jokainen pähkinäpossukappale nauttii vähintään yhdestä hehtaarista maata ja huolellisesta ja herkullisesta ravinnosta, joka koostuu pähkinöistä, tuoreesta ruohoesta, tryffeleistä ja...
Espanja, Medina De Las Torres
... iberialaisten sikojen kasvatukseen ja lihottamiseen, pitäen aina kiinni perinteisestä kasvatuksesta yhdessä innovaatioiden kanssa, mikä tekee eläimistämme ainutlaatuisia ja morfologisesti erinomaisia. Tämä näkyy ei vain upeina yksilöinä, vaan myös herkullisina tuotteina, joita tarjoamme teille. Pääasiallinen tavoitteemme karjankasvatuksessa on, että eläimet syntyvät ja elävät poikkeuksellisessa...
Espanja, Torrent
...Bellota-salamia... aitoja makuja aterioihisi, aperitiiveihisi, perhekokouksiisi... Nämä tuotteet ovat täysin tuotettu kotiseudulla. Valinnasta siitosuroksista ja -emakoista, sikojen kasvatuksesta viimeiseen päivään laiduntamisessa dehesassa, salaattivalmistukseen, varastoinnista kellarissa viimeistelyyn ja myös valmistukseen ja markkinointiin, kaikki tehdään tilallamme. Kaikki tuotteemme ovat taattuja, sertifioituja ja ne täyttävät Euroopan lainsäädännön jäljitettävyyden ja merkinnän vaatimukset.
Espanja, GALLUR
Sikojen kaupallinen yritys. Meillä on tiloja, teurastamo, leikkuulaitos ja kylmävarasto. Vienti kattaa 60 % tuotannostamme 32 eri maahan. Tarjoamme vakuumipakattuja ja ultrakylmäpakastettuja sianlihoja. Me käsittelemme imetysikää. Meillä on tilat, teurastamo, leikkuulaitos ja kylmävarasto. Vienti kattaa 60 % tuotannostamme 32 eri maahan. Meillä on hyväksyntä viedä Japaniin, Etelä-Koreaan, Singaporeen, Malesiaan, Venäjälle... jne. Myymme tuotteemme vakuumipakattuina ja pakastettuina.
Espanja, Madrid
KUBUS, SA on johtava yritys sikojen keinotekoisessa siemennystekniikassa (AI), joka sijaitsee Espanjan pääkaupungissa vuodesta 1986 ja on vienyt tuotteitaan yli 40 maahan maailmanlaajuisesti perustamisestaan lähtien, ja sillä on noin 12,5 % siemennysten laajennusmarkkinoista, ja se kasvaa. Markkinarako: Sikojen lisääntyminen. Ydinliiketoiminta: Keinotekoinen siemennys sioissa, siitosurosten...
Yritys, joka on omistautunut iberialaisten sikojen kasvatukseen ja teurastukseen sekä teurastukseen, paloitteluun, käsittelyyn, pakkaamiseen, pakastamiseen ja näiden tuotteiden markkinointiin ja jakeluun.
Espanja, Calera De León
... perinteisen iberialaisen lihajalostuksen tyypilliset tuotteet. Tuotamme ja kaupallistamme myös iberialaista Pata Negra -lihaa: presa ibérica, pluma, kylkiluut, sisäfilee... On tärkeää korostaa, että työskentelemme yksinomaan Pata Negralla. Tämä on huippua puhdasrotuisten iberialaisten sikojen tuotteista. Lisäksi olemme pari eläinlääkäriä, jotka ovat sitoutuneet eläinten hyvinvointiin ja kunnioittavat...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play