Ruusun prosciutto ja culatello Rosa dell'Angelo -tuotanto on erityistä jo alkuperästään lähtien. Lihoilla on erilaisia laatuja, johtuen ulkona tapahtuvasta kasvatuksesta ja vanhasta käsityömenetelmästä, jossa käytetään vain suolaa ja pitkä kypsymisaika. Mustat sianrotumme, jotka ovat lähes täysin hävinneet, saavat vapaasti laiduntaa metsissä. Vapaana auringossa, tuulessa ja sateessa. Vapaana ilmai...
Portfolio (10)
Italia, Langhirano
Yli 40 vuoden ajan Monica & Grossi on valmistanut prosciutto di Parma Dop:ta, prosciutti crudoa ja prosciutti cottia. Lisäksi se myy Prosciutto crudo di San Danielea, speckia, savustettua prosciuttoa, culattaa ja culatelloa, jossa on nahka. Valitaan ensiluokkaisia kotimaisia lihoja, joita työstetään suurella kokemuksella mestariprosciuttajien toimesta ja kypsytetään Langhiranon ihanteellisessa ilm...
Portfolio (3)
Italia, Cinisi
Monivuotinen kokemus elintarviketeollisuudesta, ratkaisut alueilla 1) lampaiden, sikojen ja nautakarjan teurastus 2) maitotalous 3) säilykkeet ja elintarviketeollisuus (raaka-aineiden vastaanotto, käsittely, pastörointi, varastointi, säilytys, pakkaus) 4) elintarviketeollisuus vesiviljelyssä, kasvatus, äyriäisten puhdistus, nilviäiset, hummerit, pienet, keskikokoiset ja suuret laitokset...
Italia, Bene Vagienna
Sikojen teurastus ja käsittely Kypsien ja raakojen makkaratuotanto...
Sikojen käsittely, tyypilliset leikkeleet Kuuma Porchetta - Tukkutoimitukset...
Nautojen, sikojen ja hevosten teurastus...
Italia, Baldichieri D'asti
Sikojen teurastus...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play