Espanja, Valladolid
... ikääntymisen merkkejä vastaan. Se on erityisesti tarkoitettu hilseileville iholle, kuiville ja halkeileville käsille sekä auttamaan haavaumien ja ekseemien hoidossa. Sitä voidaan käyttää missä tahansa kehon osassa. Käyttöohje: Levitä pieni määrä sheavoita käsiin ja hiero niitä varovasti, jotta se sulaa ja muuttuu öljyksi. Levitä hoidettavalle alueelle hieroen, kunnes se on täysin imeytynyt. Purkin koko 50 ml C.N:183353.2...
Portfolio (59)
Espanja, Tona
... %). Fyysisesti se on kiinteää huoneenlämmössä ja sulaa helposti kosketuksessa ihon kanssa. Sen väri vaihtelee kermavalkoisesta vaaleankeltaiseen. Sheavoin sulamispiste on 32-38 °C, ja se on liukenematon veteen, mutta liukenee öljyihin ja orgaanisiin liuottimiin. Liitteessä on erän mikrobiologinen analyysi. Säilytystä varten se on pidettävä viileässä ja kuivassa paikassa, suoralta auringonvalolta suojattuna. Käyttö- ja turvallisuusohjeet sisältävät silmien välttämisen kosketuksesta ja huuhtelemisen runsaalla vedellä ärsytyksen sattuessa. Se on pidettävä lasten ulottumattomissa.
Portfolio (24)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Käsin veistetty Castro y González "Fusión" -kinkku syntyy vapaasti laiduntavista Iberian-sioista. Kypsymisprosessin aikana tämä kinkku lepää 18 kuukautta kellareissamme, missä se kypsyy Guijuelon kylmissä ja tasaisissa lämpötiloissa. Siellä se saa makean ja pehmeän maun, ja valmistautuu matkaan kohti Sierra de Huelvan vaihtelevaa säätä. Näin ollen kinkkumme Castro y González "Fusión" sulaa...
Portfolio (55)
Espanja, Madrid
...Arla® Havarti viipaloitu kermajuusto. Perinteinen tanskalainen Havarti on pehmeä ja kermaisa juusto, joka sulaa helposti eikä vapauta liikaa rasvaa. Se on ihanteellinen kaikenlaisiin ruokiin, jotka kaipaavat pehmeän ja kermaisen juuston kosketusta, kuten pizzoihin ja pastoihin. Arla® Havarti 1 kg viipaloituna ravintolakäyttöön on täydellinen voileipiin ja välipaloihin, kylminä tai kuumina.
Portfolio (9)
Espanja, Bilbao
... Räjähtävä luonnollinen aperitiivi, joka sulaa suussa ja tarjoaa upean rapsakan koostumuksen, saavutettu valmistustekniikan ansiosta. Se kypsennetään alipaineessa 90º:ssa, mikä vähentää öljyn määrää puoleen ja lisää hedelmien sisältöä. Sisältää auringonkukkaöljyä, eikä lisättyä suolaa tai sokeria. Ilman gluteenia. Ilman transrasvoja. Ilman väriaineita tai säilöntäaineita. Vähäisessä suolassa ja...
Portfolio (10)
Espanja, Olmedo-Valladolid
Valitse juustotyyppi ja me sekoitamme sen. Kiitos jatkuvasta neuvonnasta italialaisten teknologian asiantuntijoiden tiimiltä, olemme järjestäneet tuotannon modernilla tavalla, mutta säilyttäen aitojen perinteisten mozzarellan maku. Innovatiivinen pilkkomisjärjestelmämme mahdollistaa mozzarellan säilymisen viimeiseen käyttöpäiväänsä ilman paakkuuntumista. Olemme saavuttaneet tuotteen, joka sulaa...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play