Segortrufa on erikoistunut myymään tuoretta tryffeliä. Meillä on yli 15 vuoden laaja ja tunnettu kokemus tryffeliviljelystä. Viljelykenttämme sijaitsevat aragonialaisilla alueilla, idyllisessä ympäristössä, jossa on ainutlaatuiset ympäristöolosuhteet, jotka tekevät siitä täydellisen korkealaatuisen tryffelin tuotantoon. Istutuksesta keruuseen huolehdimme prosessin jokaisesta yksityiskohdasta, tarj...
...Trufattu piquillo-kastike on valmistettu extra-neitsytoliiviöljystä ja eri kasveista peräisin olevista ainesosista, kuten pavuista ja tryffeleistä, pakattu fysikaalisilla prosesseilla ilman säilöntäaineita.
Kastikkeella on pateen kaltainen koostumus ja erittäin miellyttävä mustan tryffelin ja piquillo-paprikaan liittyvä tuoksu ja maku, mikä tekee siitä erittäin houkuttelevan suoraan nautittavaksi leipäviipaleiden päällä tai lisättäväksi spagettiruokiin, punaisen lihan ruokiin, ...
... Competition…).
Vanha porto
Tämä aromi tulee pitkän kypsymisprosessin myötä. Kaikkina näinä vuosina viinit haihtuvat hitaasti, ja tarvitaan noin kolme pulloa viinejä tuottamaan yksi pullo Initiale Extraa.
Truffeli
Kosteat kellarit, joiden lattia on ollut sama vuosisatojen ajan, joissa kypsytämme Initiale Extraa, mahdollistavat truffeliaromin kehittymisen hitaasti. Kiinnitämme erityistä huomiota näihin...