Puola, Warszawa, Poland
...Happokaseiini valmistetaan rasvattomasta maidosta, joka on koaguloitu suolahapolla. Koagulaatioprosessin jälkeen kaseiini erotetaan herasta ja sitten tiivistetään ja kuivataan. Foodcom S.A. toimittaa liikekumppaneilleen happokaseiinia 30-90 mesh. Kaseiinimme on tuoretta ja luonnollista. Tuotteella on korkea ravintoarvo. Sillä on myös emulgoivia ja vettä sitovia ominaisuuksia.
Portfolio (278)
... muunnettuja ja liuotettuja kaseiinifraktioita. Happaman kaseiinin neutraloinnilla emäksisillä liuoksilla ja sen jälkeen ekstruusiolla tuotetaan kaseinaattia. Ominaisuudet ja hyödyt: - Sopii laajaan sovellusvalikoimaan - Lämpötilankestävä - Vahvat emulgoivat ominaisuudet - Erittäin hyvä liukoisuus - Tekstuurin parantaminen - Ravintoarvoltaan korkealaatuinen proteiini - Liukenee emäksisen liuoksen käytön yhteydessä - Hapan kaseiini on käytettävissä kaseinaatin tuotantoon...
Portfolio (10)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play