Slovakia, Dolný Ohaj
Puola, Warszawa, Poland
...Herneproteiini saadaan keltaisesta herneestä kuiva- ja nestemenetelmien avulla. Kuivassa vaiheessa herneen kuori poistetaan mekaanisesti ja jauhetaan. Tämän jälkeen saadaan hernejauho, ja sen vesiliukoisten ominaisuuksien ansiosta proteiinit erotellaan ja kerätään sentrifugoinnin avulla. Lopullinen herneproteiinituote on vaaleanruskea jauhe, jonka maku on puhdas.
Portfolio (278)
Italia, Forlì
... mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on sen korkea proteiinipitoisuus. Vihreät herneet ovat erinomainen kasviproteiinin lähde, joka on tärkeää lihaskudosten kasvulle ja ylläpidolle. Kasviproteiinit ovat myös helpommin sulavia verrattuna eläinproteiineihin, mikä tekee tästä jauhosta ihanteellisen valinnan niille, jotka suosivat kasvipohjaista ruokavaliota. Lisäksi BIO Gluteeniton Vihreä Hernejauho on runsas ravintokuitujen lähde. Sitä voidaan käyttää monenlaisissa resepteissä, leivästä ja pastasta makeisiin, kuten kekseihin ja kakkuun.
Portfolio (50)
Ukraina, Chernihiv
...Hernejauho valmistettu TCU 10.6 - 14224080-004:2017 mukaan. Hernejauho tuotetaan jauhamalla kuivia herneitä, jolloin syntyy keltaista tai vihreää jauhoa. Hernejauholla on korkeat proteiinipitoisuudet, ja se on myös erinomainen lähde monille vitamiineille, mineraaleille ja antioksidanteille. Hernejauhoa käytetään yleisesti vähähiilihydraattisissa ja terveellisissä ruoissa, pastan valmistuksessa...
Portfolio (7)
Saksa, Alzenau
...erittäin hieno jauho, makuaineet poistettu, gluteeniton, vegaaninen, tuotettu Saksassa Hernejauho, makuaineet poistettu Hernejauho valmistetaan keltaisista, kuorituista herneistä. Poistettu karvas, hieman makea maku, vaaleankeltainen luonnollinen väri sekä ravitsemukselliset edut antavat sovelluksille lisäarvoa. Alkuperämaat: Italia, Liettua, Baltia, Tšekki Sovellukset kaikille...
Portfolio (12)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Hernejauho on usein käytetty ainesosa leivässä, kakuissa, pastassa sekä tietyissä makeistuotteissa, kuten donitseissa ja kekseissä. Lisää hieman hernejauhoa, niin ruoka saa ihanan herneen maun ja siitä tulee hieman terveellisempää. Herneet ovat rikkaita C-, B- ja PP-vitamiineista sekä mineraaleista, kuten kalsiumista, magnesiumista, kaliumista, fosforista ja sinkistä. Kylmäjauhamisteknologia (t < 40°C) mahdollistaa suurimman osan vitamiinien ja mineraalien säilyttämisen. Paino: 500 g...
Portfolio (116)
Saksa, Stegaurach
... herneproteiini (herneproteiini, hernejauho), 5 % herneproteiini-isolaatti, VEHNÄKUITU, etikka, rypsiöljy, sakeuttamisaine: metyyliselluloosa; perunatärkkelys, VEHNÄGLUTEENI, gluteeniton KAUHOVILJAJAUHO, psylliumkuoret, vihannespulveri (purjo, sipuli, juuriselleri, valkokaali, valkosipuli, porkkana, tomaatti), mausteet, hernekuitu, porkkanamehutiivistejauhe, ruokasuola, dekstroosi, hiivauute, luonnolliset aromit.
Portfolio (8)
Ranska, Issou
...Ihastuttavalla luonnollisella ja herkullisella suklaa-aromillaan tämä jauhettu hernejauho, joka sisältää makeutusaineen, on täydellinen kumppani painonpudotukseen tai lihasmassan lisäämiseen! Vegaaniproteiinipitoisena sen kalorimäärä ja rasvapitoisuus ovat alhaiset. Painonpudotukseen: käytä sitä aterian korvikkeena tai välipalana.
Portfolio (8)