Ranska, Laissac
...Kuivattu naudanliha valmistetaan naudan reisi- ja sisäfileepaloista. Valmistusmenetelmien ja käytettyjen ainesosien mukaan se voi saada nimekseen bresaola, grisonliha tai cecina. Meillä tämä kuivattu naudanliha on Aubrac-naudanlihaa, joka on ikoninen rotu Aveyronissa. Voimakas ja hienostunut, se tarjoaa vaihtoehdon käsintehdyille sianlihatuotteille. 100 % puhdasta naudanlihaa, tämä Aubrac...
Portfolio (29)
Ranska, Cornillé
Vuodesta 2001 CORNILLÉ, joka on asiantuntija naudanlihan sivutuotteiden käsittelyssä, kerää vuosittain 120 000 tonnia raaka-aineita Suur-Länsi-Ranskasta kumppaneiltaan, teurastamoilta ja leikkaamoilta AGROMOUSQUETAIRES-ryhmän (SVA Jean Rozé) ja BIGARD. Nämä sivutuotteet jalostetaan rasvoiksi, kuivatuiksi proteiineiksi ja luujauhoksi. CORNILLÉ on valinnut kunnioittaa käyttöjen hierarkiaa suosimall...
Portfolio (17)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahaun toimintoa tai luo tiedusteluja liikkeellä ollessasi uudella europages-sovelluksella ostajille.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play