Ranska, Laissac
...Kuivattu naudanliha valmistetaan naudan reisi- ja sisäfileepaloista. Valmistusmenetelmien ja käytettyjen ainesosien mukaan se voi saada nimekseen bresaola, grisonliha tai cecina. Meillä tämä kuivattu naudanliha on Aubrac-naudanlihaa, joka on ikoninen rotu Aveyronissa. Voimakas ja hienostunut, se tarjoaa vaihtoehdon käsintehdyille sianlihatuotteille. 100 % puhdasta naudanlihaa, tämä Aubrac...
Portfolio (29)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) sijaitsee Guijuelossa (Salamanca) ja keskittyy lähes yksinomaan iberian sian teollistamiseen. Sen tavoitteena oli rakentaa teurastamo, jossa on paloittelu- ja rasvakeittosektio, joka tarjoaisi teurastuksen ja paloittelun sikoja varten, joita sen teollisuus tarvitsi, sekä muuttaa pekonia rasvaksi sulatusprosessin avulla, aloittaen toimintansa vuonna 1982. Nykyään ...
Portfolio (8)
Ranska, Cornillé
Vuodesta 2001 CORNILLÉ, joka on asiantuntija naudanlihan sivutuotteiden käsittelyssä, kerää vuosittain 120 000 tonnia raaka-aineita Suur-Länsi-Ranskasta kumppaneiltaan, teurastamoilta ja leikkaamoilta AGROMOUSQUETAIRES-ryhmän (SVA Jean Rozé) ja BIGARD. Nämä sivutuotteet jalostetaan rasvoiksi, kuivatuiksi proteiineiksi ja luujauhoksi. CORNILLÉ on valinnut kunnioittaa käyttöjen hierarkiaa suosimall...
Portfolio (17)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play