...Kuivattu naudanliha valmistetaan naudan reisi- ja sisäfileepaloista. Valmistusmenetelmien ja käytettyjen ainesosien mukaan se voi saada nimekseen bresaola, grisonliha tai cecina. Meillä tämä kuivattu naudanliha on Aubrac-naudanlihaa, joka on ikoninen rotu Aveyronissa. Voimakas ja hienostunut, se tarjoaa vaihtoehdon käsintehdyille sianlihatuotteille. 100 % puhdasta naudanlihaa, tämä Aubrac...
Vuodesta 2001 CORNILLÉ, joka on asiantuntija naudanlihan sivutuotteiden käsittelyssä, kerää vuosittain 120 000 tonnia raaka-aineita Suur-Länsi-Ranskasta kumppaneiltaan, teurastamoilta ja leikkaamoilta AGROMOUSQUETAIRES-ryhmän (SVA Jean Rozé) ja BIGARD. Nämä sivutuotteet jalostetaan rasvoiksi, kuivatuiksi proteiineiksi ja luujauhoksi.
CORNILLÉ on valinnut kunnioittaa käyttöjen hierarkiaa suosimall...