...Majoneesi tunnetaan maailmanlaajuisesti monipuolisuudestaan ja makua vahvistavista ominaisuuksistaan. Tämä kermaisa seos munista, öljystä ja etikasta tai sitruunamehusta omaa rikkaan historian ja on tullut olennaiseksi osaksi lukemattomia kulinaarisia perinteitä. FlevoTradella meillä on todistettu kokemus laadukkaiden tuotteiden viemisestä ympäri maailmaa. Kokemuksemme ja laajat verkostomme...
Portfolio (117)
Alankomaat, Amsterdam
... löytäminen ei ole kovin vaikeaa, sillä voit nopeasti hankkia sitä läheisestä ruokakaupasta. Kuitenkin, et voi vain lisätä gelatiinia suoraan muihin ainesosiin, jotka ovat jo kermapuristimessasi. Sinun on tehtävä hieman vaivannäköä. Tarkista vain seuraavat vaiheet: Sinun on ripoteltava gelatiinijauhe vettä päälle ja lämmitettävä seos mikroaaltouunissa. Tällä tavalla gelatiini alkaa sulaa, ja kun se on täysin liuennut, sinun on odotettava, kunnes se on täysin jäähtynyt. Laita liuennut gelatiini kermasifoniisi.
Portfolio (25)
Alankomaat, Rotterdam,Nedherlands
... konsultointipalveluja kenttäanalyysiin, kasviravitsemusvaatimusten arviointiin ja kestävään tuotantoon. Tämä mahdollistaa meille sopivimpien erikoislannoitteiden tunnistamisen jokaiselle asiakkaalle ja 98 % asiakastyytyväisyyden saavuttamisen. Tuotteemme testataan tiukkojen laatuvalvontatoimenpiteiden avulla ja ne on suunniteltu maksimaalista vaikutusta varten. Kestävyysarvojemme mukaisesti teemme kovasti...
Portfolio (1)
Alankomaat, S'hertogenbosch
... pakataan pienissä erissä tilauksen mukaan Boonenille, jotta optimaalinen tuoreus taataan. Paahtimoon voi tutustua ajanvarauksella. Tämä Boonen-kahviseos koostuu parhaista kahvipavuista: Etiopia Sidamo, Kolumbia Excelso Huila, Peru SHB, Uganda ja Guatemala SHB. Tämä 100 % arabica-kahvipapujen seos on valittu sen helposti lähestyttävän maun vuoksi. Ei vain mustaa kahvia juovat voivat arvostaa tätä seosta...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play