Italia, Martina Franca
...Pekorino Affumicato on kypsytetty juusto, joka on valmistettu lampaanmaidosta ja savustettu luonnollisesti vehnäpuusta. Tämä juusto on tunnettu hienostuneesta maustetusta maustaan ja pehmeästä koostumuksestaan, mikä tekee siitä täydellisen nautittavaksi yksin tai osana juustotarjotinta. Pekorino affumicato on käsityötuote, joka on valmistettu perinteisiä menetelmiä noudattaen ja aidoista raaka-aineista. Sen käsityöläisvalmistus ja ainutlaatuinen maku tekevät siitä erinomaisen tuotteen italialaisen juustoperinteen joukossa.
Portfolio (29)
Italia, Orsogna
...Salumi ja juustot Abruzzosta * Sienisalamia * Makea pyöreä Aquilan salam * Makea Cigolana-salami * Mausteinen Cigolana-salami * Cigolana-tyyppinen sianmaksasalami * Mausteinen Bastoncino-salami * Tasainen Aquilan salami * Tuoreet abruzzolaiset makkarat Meidän juustomme: * Klassinen koriajuusto * Ruohosipulijuusto * Pähkinäjuusto * Mustaoliivijuusto * Vihreäoliivijuusto * Chili-juusto * Sienijuusto...
Portfolio (9)
...Tuotettu parhaista tuoreista kupuista, maustettuna vanhalla reseptillä, jonka on jättänyt isoisä Nazzareno, josta se saa nimensä. Aito ja unohtumaton maku. Keskimääräinen paino kg. 1.500 Saatavilla myös puolikkaana sv, viehättävän mainoskyltin kanssa, joka sopii joulupakkauksiinne.
Portfolio (7)
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Paino: 0,4 kg Ainesosat: Sianliha, Suola, Dekstroosi, Luonnolliset aromit, Mausteet, Antioksidantit, E301, Säilöntäaineet, E250 Ravintoarvot ja energiasisältö 100 grammaa tuotetta kohti Energia-arvo 432 kcal 1793 kJ Rasvat 36 g, joista tyydyttyneitä rasvoja 12 g Hiilihydraatit 1,4 g, joista sokereita 1,3 g Proteiinit 27 g, ravintokuitu 0,02 g, suola 7,9 g...
Portfolio (9)
Italia, Mesoraca
...Kylmäkäsitelty kinkku on tyypillinen italialainen leikkele, joka saadaan suolaamalla kuivalla menetelmällä sian reidestä, erityisesti eläimiltä, jotka ovat saavuttaneet noin 130 kg painon. Liha hierotaan huolellisesti käsin, muotoillaan haluttuun muotoon ja maustetaan sitten vanhan reseptimme mukaan. Kinkun kuivatusaika ylittää 180 päivää, ja se on herkullisuuden kannalta tärkein vaihe. Kategoria: Calabrian leikkeleet Paino: 500/550g Paino: 0.550 kg AINEKSET: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi Antioksidantit: E301 Säilöntäaineet: E250-E252...
Portfolio (19)
Italia, Casoria
...Tukkumyynti ja vähittäismyynti kampanjan bufalolihaa ja leikkeleitä. Tuotteet: T-bone-pihvi 500 g, florenttilainen leikkaus, viipaleet, entrecôte, filee, makkarat, jauheliha, hampurilaiset, roast beef verkossa, rullattu verkossa, bresaola.
Portfolio (7)
Italia, Marciano Della Chiana
...Guanciale on sian poskesta valmistettu leikkele. Lihaa hierotaan suolalla noin viisi päivää. Mustapippuri ja chili lisätään, ja liha maustetaan rosmariinilla ja salvialla, jotta siitä tulee entistä maukkaampaa. Kypsymisaika, joka vaihtelee 60:stä 90 päivään, tapahtuu optimaalisissa ilmasto- ja kosteusolosuhteissa. Sitä käytetään keittiössä monissa resepteissä ja kastikkeissa: pasta alla carbonara, gricia ja amatriciana mainitakseni tunnetuimmat.
Portfolio (10)
Italia, Airola
... Cillon Experience-brändi edustaa kulinaarista huippua, tarjoten parasta italialaista lihaa Cillo-ketjun ja -valikoiman kautta, sekä korkealaatuisen kansainvälisen valikoiman. Perinteiset lihat ja leikkeleet valmistetaan intohimolla ja ensiluokkaisista raaka-aineista, kuten palkitusta Marchigianotosta. Nämä gastronomiset huippuosaamiset yhdistävät Sabatinon sveitsiläisen perinteen italialaiseen keittiöön ja valikoitujen raaka-aineiden laatuun. palkinnot Italian top food 2022/23/24 makkarat / palkinto pippuri ja suola kuten parhaiten kypsennetty ja kypsennetty Italiassa.
Italia, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone sijaitsee Crespina Lorenzanassa, Pisa maakunnassa, ja se on historiallinen brändi, joka on toiminut yli 150 vuotta korkealaatuisessa lihanjalostuksessa. Yritys tuottaa ja jakaa erittäin korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu perinteisellä taidolla ja huolella, kunnioittaen moderneja tuotantostandardeja ja käyttäen vain laadukkaita raaka-aineita, sekä maasta että merestä, jotka pystyvät tyydyttämään jopa vaativimmat makumieltymykset.
Italia, Vaiano-Loc. La Foresta
...joiden maku on ainutlaatuinen ja tunnistettava, täysin kunnioittaen alkuperäistä maatalousperinnettä ja niitä, jotka tekevät työtään intohimolla ja omistautumisella. Kinkut, salamit, makkarat, capocollo, finocchiona, pancetta, pecorino- ja lehmänjuustot ovat vain muutamia yrityksen tuottamista lukuisista ruokaspesialiteeteista. Opettele rakastamaan itseäsi ja löydä uudelleen menneiden aikojen maut terveellisen ja luonnollisen elämän merkeissä, jossa aidot ja koskettavat hetket sekoittuvat muiston ja perinteen tuoksuun.
...Teurastamo, Galvano-niminen norcineria, on vuodesta 1971 lähtien tarjonnut ensiluokkaisia käsityöläislampaita ja -lihoja, jotka ovat tulosta jatkuvasta vuoropuhelusta alan kasvattajien kanssa. Tästä syvästä työstä ja rakkaudesta syntyy erityinen valikoima korkealaatuisia käsityöläissalamia, kuten perinteisesti kypsytetty makkara, erilaiset salamit, herkulliset cacciatorinit, capocollo, culatello, lonza, pancetta ja paljon muuta. Tuotantoa, joka vie makumatkalle menneisiin aikoihin, jotta asiakkaiden ja heidän vieraidensa makunautintoja voitaisiin tyydyttää.
Käsityönä valmistetut makkarat...
Italia, Dobbiaco
Tirolilainen pekoni - Makkarat - Keitetyt kinkut - Tuoreet lihat...
Käsityönä valmistetut makkarat...
Italia, Santa Maria A Monte
Sikalihan käsittely - Makkarat...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play