Espanja, Guijuelo-Salamanca
... naudan suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ilman keinotekoisia E-koodia. Paino: 0,280 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15 °C - 18 °C. Valmistusprosessi: Valinta, jauhaminen, vaivaaminen, täyttäminen ja kypsyttäminen. Ainesosat: Iberico-porsaan bellota-liha, suola, sokerit, luonnolliset mausteet, kasviproteiini Paino: 0,280 kg...
Portfolio (43)
...Meidän premium-grillimakkara on huolellisesti valmistettu tarjoamaan ylivoimaista makua ja laatua. Jokainen pala on murea ja maukas, mikä takaa miellyttävän kulinaarisen kokemuksen. Olitpa sitten valmistamassa klassista makkararuokaa tai tutkimassa uusia reseptejä, makkaramme tarjoaa täydellisen perustan erilaisille kulinaarisille luomuksille. Laatuun ja makuun keskittyen tuomme sinulle makkaraa, joka erottuu ylivoimaisella rakenteellaan ja rikkaalla maullaan. Makkaravalikoimamme on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista makua ja laatua.
Portugali, Santarém
... makkaraharrastajien keskuudessa. Monte Safiran Liha-makkara on täydellinen grillattavaksi, lisättäväksi pataruokiin tai nautittavaksi sellaisenaan. Sen rikkaat maut ja korkealaatuiset ainesosat tekevät siitä monikäyttöisen lisän mihin tahansa ateriaan, tarjoten makua Portugalista, joka on sekä aito että tyydyttävä. Kokeile portugalilaisten makkaroiden perinteitä ja laatua Monte Safiran Liha-makkaralla.
Portfolio (14)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Iberian Bellota -lihamme on syvän burgundinpunainen, jossa on helmiäisvalkoisia rasvavälejä, pehmeä ja samettinen rakenne, voimakas ja kestävä maku, sekä intensiivinen ja miellyttävä aromi. Hidas luonnollinen kuivausprosessi ja perheen kolmen sukupolven ajan käyttämä mausteseos, joka koostuu paprikasta ja luonnollisista mausteista, antavat Iberian Bellota -lihallemme vertaansa vailla olevan aromin.
Portfolio (55)
Romania, Botosani
Doly-Com Distributie SRL on Romanian lihankäsittelyn johtaja, joka sijaitsee Botoșanissa, Romaniassa. Se on yksi suurimmista teurastamoista nautakarjalle, lampaille ja porsaan, naudan sekä lampaan/karitsan luun poistoon erikoistunut tehdas. Yrityksellä on teurastuskapasiteetti 60 000 eläintä vuodessa ja tuotantokapasiteetti 2 672 tonnia viikossa, kattaen 7 477,65 neliömetriä. Olemme sertifioitu yk...
Portfolio (23)
...Luonnolliset sian suolimme ovat ihanteellisia tuoreille, savustetuille ja kuivatuille makkaroille. Yhtenäinen koko ja muoto takaavat johdonmukaisuuden ja minimaalisen jätteen. Koska suolimme ovat täysin luonnollisia, niillä on herkkä ja tiivis purentatunne, joka tarjoaa juuri oikean vastuksen. Ne ovat myös läpinäkyviä, joten ne korostavat makkaroidesi korkealaatuisia ainesosia helposti. Vientiä varten tarjoamme lampaan- ja sian suolia kaikissa muodoissa myyntiin Euroopassa ja tarjoamme nopean toimituksen.
Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
...Gran Baden Baden Gran Frankfurt Gran Krakauer Wiener-makkarat Frankfurt pekonilla Frankfurt voileipä Bratwurst Gran Bratwurst Thüringer Frankfurt irtotavarana Pienet Frankfurtit Erikois Frankfurt Krakauer Bockwurst Wiener-makkarat Kypsytetyt chorizot Grillatut frikadellit Mini grillatut frikadellit Burgerliha Grobe Mettwurst Moorish-vartaat Pikantwurst Frankfurt Bratwurst Frankfurt Super Max Tirolilainen BBQ Kypsytetty kinkku Mortadella Pekoni Prahan kinkku Kassler Mallorca Cocktail-makkarat...
Portfolio (28)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
...Sen poikkeuksellinen laatu tekee siitä suositun valinnan lihansyöjien keskuudessa. Tämä lihaleikkaus ei ole vain herkullinen, vaan se on myös ravinteiden rikas lähde. Mogote Ibérico tunnetaan korkeasta proteiini- ja terveellisten rasvojen sisällöstään, mikä tekee siitä täydellisen osan tasapainoista ruokavaliota. Lisäksi sen monipuolisuus keittiössä mahdollistaa sen valmistamisen monin eri tavoin, perinteisistä ruoista innovatiivisempiin resepteihin. Ilman muuta Mogote Ibérico on arvokas lisä mihin tahansa menuun, joka pyrkii erottumaan laadullaan ja maullaan.
Portfolio (8)
Puola, Kolbuszowa
...Tämäntyyppinen pakkaus säilyttää laadun, tuoreuden ja maun. Tuotteet eivät kuivu, ja kalvo estää myös ristisaastumisen ja ulkopuolisten hajujen tunkeutumisen.
Portfolio (91)
... ympäristökysymyksiin. Vaikka räätälöity elintarvikepakkaus on heidän ydinliiketoimintaansa, PLASTOBREIZ ja PLASTOLOIR tarjoavat myös laajan valikoiman kierrätettäviä elintarvikepakkausratkaisuja, jotka on tarkoitettu tyhjö- ja kaasupakkausprosesseihin (MAP) tai skin-pakkaamiseen tai jopa pakastamiseen ja/tai lämpökäsittelyyn. Yksi yhteyshenkilö kuuntelee ja tukee sinua koko pakkausprojektisi ajan. Olemme...
Portfolio (384)
Ranska, Hasparen
...Muunnettu paikalliselta teurastajalta. Pakattu ja vakuumipakattu. 13 € per kg...
Vastaavat tuotteet
Lampaan makkarat
Lampaan makkarat
Muut tuotteet
Lampaan Merguez
Lampaan Merguez
Portfolio (2)
Italia, Martina Franca
...Pekorino Affumicato on kypsytetty juusto, joka on valmistettu lampaanmaidosta ja savustettu luonnollisesti vehnäpuusta. Tämä juusto on tunnettu hienostuneesta maustetusta maustaan ja pehmeästä koostumuksestaan, mikä tekee siitä täydellisen nautittavaksi yksin tai osana juustotarjotinta. Pekorino affumicato on käsityötuote, joka on valmistettu perinteisiä menetelmiä noudattaen ja aidoista raaka-aineista. Sen käsityöläisvalmistus ja ainutlaatuinen maku tekevät siitä erinomaisen tuotteen italialaisen juustoperinteen joukossa.
Portfolio (29)
Espanja, Granollers
...Tarjotaan: Kerillä tai putkessa (Jäykkä tai joustava). Laatu: AAB, AB tai A. Pituus: 80m ja 90m. Se on ihanteellinen tuoreiden ja kypsytettyjen makkaroiden valmistukseen pienillä halkaisijoilla: Frankfurt, makkara, chistorra. Saatavilla on kahta pituutta kaikissa mitoissa (45 ja 80 metriä) MITAT 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Portfolio (6)
Italia, Orsogna
...Salumi ja juustot Abruzzosta * Sienisalamia * Makea pyöreä Aquilan salam * Makea Cigolana-salami * Mausteinen Cigolana-salami * Cigolana-tyyppinen sianmaksasalami * Mausteinen Bastoncino-salami * Tasainen Aquilan salami * Tuoreet abruzzolaiset makkarat Meidän juustomme: * Klassinen koriajuusto * Ruohosipulijuusto * Pähkinäjuusto * Mustaoliivijuusto * Vihreäoliivijuusto * Chili-juusto * Sienijuusto...
Portfolio (9)
Espanja, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. - kinkku- ja makkaratehdas Käsityönä valmistettuja tuotteita, kuten: El Botillo del Bierzo, tuliset ja makeat chorizot, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, kypsytetty kinkku, San Martiños (salami), Cecina de Babilla, savustettu Lacón, pekoni, savustettu pekoni, haudutettu Lacón (gourmet-tuote) ja muita... Tarjoamme myös tuoretta sianlihaa, kuten: kyljyksiä, sisäfileitä, ribsejä, pekonia, Lacónia, tuoretta kinkkua, tuoretta potkaa, sekä suolattuja ja tuoreita tuotteita, kuten: korvia, häntiä, selkärankaa, sianpäätä, kuonoa, sianjalkaa.
Portfolio (4)
...Tuotekuvaus: Emakon suoli, jossa on suuri halkaisija Alkuperä: Espanja Laatu: A. Kiinteä koostumus, ilman rasvajäämiä, ilman reikiä ja ilman epäsäännöllisyyksiä. Halkaisijat: -/34 to 40/+ • ICP Net | 3 kimpun. • ICP putkessa | 2 tai 3 kimpun. Luonnollinen kuori valmiina täytettäväksi. Lisää tuottavuuttasi ja säästä aikaa putkitetuilla kuorillamme. Pakkaus: • Ämpäri: 5 L ja 15 L. • Tynnyri: 100 L ja 200 L.
Vastaavat tuotteet
Emakkohäntä
Emakkohäntä
Portfolio (1)
Olemme perheyritys, joka aloitti toimintansa 1900-luvulla. Olemme perineet perinteisimmät ja käsityöläisperinteet sekä gastronomiassa että kulttuurissa, jotka ovat mahdollistaneet meidän kasvaa ja kehittyä sellaiseksi yritykseksi kuin olemme tänään. Juuri arvot ja kunnioitus juuriamme kohtaan innostavat meitä INNOVAATIOON, KEHITYKSEEN JA SOPEUTUMISEEN uusiin aikoihin. Kehittyminen ilman olennaisen...
Portfolio (9)
...Tuotettu parhaista tuoreista kupuista, maustettuna vanhalla reseptillä, jonka on jättänyt isoisä Nazzareno, josta se saa nimensä. Aito ja unohtumaton maku. Keskimääräinen paino kg. 1.500 Saatavilla myös puolikkaana sv, viehättävän mainoskyltin kanssa, joka sopii joulupakkauksiinne.
Portfolio (7)
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Paino: 0,4 kg Ainesosat: Sianliha, Suola, Dekstroosi, Luonnolliset aromit, Mausteet, Antioksidantit, E301, Säilöntäaineet, E250 Ravintoarvot ja energiasisältö 100 grammaa tuotetta kohti Energia-arvo 432 kcal 1793 kJ Rasvat 36 g, joista tyydyttyneitä rasvoja 12 g Hiilihydraatit 1,4 g, joista sokereita 1,3 g Proteiinit 27 g, ravintokuitu 0,02 g, suola 7,9 g...
Portfolio (9)
Valmistamme iberialaisia kinkkuja, kuten bellota, cebo de campo ja cebo, sekä iberialaisia paloja. Olemme tuoreiden ja pakastettujen iberialaisten sianlihojen myyntipiste. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... teemme teurastuksia lähes koko vuoden. Suora myynti tehtaasta loppukäyttäjälle ja ammattilaisille tukkumyyntinä. Toimitamme koko EU:n alueelle. Jakaamme myös tyypillisiä tuot...
Portfolio (7)
Ranska, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES on italialaisen kinkun tukkumyyjä Rungisin markkinoilla. EUROVOLAILLES on erikoistunut Parma-kinkkuun ja San Daniele -kinkkuun Rungisissa. Italialaisen kinkun tukkumyynti Rungisin markkinoilla, raaka kinkku.
Portfolio (24)
Ranska, Carquefou
...Maison Quillardin catering-reseptit tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja perheruokailuun: kokonainen tai puolikas possu (20 tai 10 henkilöä), paistettuna vihanneksilla ja sisäfileellä, joka on tarjoiltu Port-viinikastikkeen kanssa. Se on myös saatavilla reiden ja fileen muodossa (6 tai 8 henkilöä).
Ranska, LA ROCHETTE
...Valmistamme suurta kunnioitusta vanhan ajan makkaroiden ja kuivattujen makkaroiden perinteelle: luonnollinen suoli, tuore liha, ilman väriaineita, gluteeniton ja ilman lisättyjä nitriittejä.
Portfolio (1)
ufs.country_names.RU, Moscow
...pakkaus MAP:issa, kosteutta imevä liina. Astiamme ovat hermettisesti (sokkotiivistetty) suljettuja, joten neste ei pääse vuotamaan. Kosteutta imevä liina astiassa pitää pakatun tuotteen - liha tai jauheliha - tuoreena ja kuivana. Valmistamme myös alapuolisia muovauksia laajalla käyttölämpötila-alueella - niitä käytetään kalapakkauksissa (tuore, suolattu, savustettu), savustetuissa lihoissa ja puolivalmisteissa (makkarat, herkut, pakastetut puolivalmisteet pihveille, täytetyt kaalit, letut ja muut ruoat). Meiltä saat parhaat pakkausratkaisut tuotteillesi!
Portfolio (20)
Italia, Mesoraca
...Kylmäkäsitelty kinkku on tyypillinen italialainen leikkele, joka saadaan suolaamalla kuivalla menetelmällä sian reidestä, erityisesti eläimiltä, jotka ovat saavuttaneet noin 130 kg painon. Liha hierotaan huolellisesti käsin, muotoillaan haluttuun muotoon ja maustetaan sitten vanhan reseptimme mukaan. Kinkun kuivatusaika ylittää 180 päivää, ja se on herkullisuuden kannalta tärkein vaihe. Kategoria: Calabrian leikkeleet Paino: 500/550g Paino: 0.550 kg AINEKSET: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi Antioksidantit: E301 Säilöntäaineet: E250-E252...
Portfolio (19)
Saksa, Hattersheim Am Main
...Aikaa säästävä monitoimilaite – kaikille muoville, kuitupitoisille, kollageeni- ja luonnonkuorille Puoliautomaattisten kaksoisklipsien avulla kaikki tuotteet – yksittäiset annokset tai ketjut, pitkät makkarat, puolirenkaat tai renkaat – voidaan valmistaa tehokkaasti. Ne sulkevat kuitupitoiset, kollageeni- tai luonnonkuoret, joiden halkaisija on jopa 50 mm, ja muovikuoret, joiden halkaisija on jopa 115 mm. Tekniset muutokset mahdollisia.
Portfolio (24)
Italia, Casoria
...Tukkumyynti ja vähittäismyynti kampanjan bufalolihaa ja leikkeleitä. Tuotteet: T-bone-pihvi 500 g, florenttilainen leikkaus, viipaleet, entrecôte, filee, makkarat, jauheliha, hampurilaiset, roast beef verkossa, rullattu verkossa, bresaola.
Portfolio (7)
Ranska, Saint-André-Le-Puy
...Valitsemme parhaat palat makkaramme valmistamiseen. Olipa kyseessä olkapää, rinta tai sian kinkku, pääasiassa Auvergnen tai Rhône-Alpesin alueelta, jokainen valittu liha on osa taitavasti sekoitettua koostumusta. Näin varmistamme, että jokaisessa reseptissämme on sekä mureutta että voimakasta aromia. Luonnolliseen suoleen täyttö tehdään käsin.
Portfolio (2)
Espanja, Alcobendas
Ranska, Saint Germain En Laye
... optimoidun savugeneraattorien toiminnan. Ne ovat saatavilla puulastuina tai paloina ruokien savustamiseen (liha, makkarat, kalat ja juustot). Viisi puulajia on saatavilla: pyökki, tammi, kuusi, kirsikkapuu ja leppä. Niitä käytetään myös viinien parantamiseen (nimellä Best Oak), sienien ja ituja kasvattavina tukiaineina sekä jyrsijöiden ja matelijoiden alustoina (nimellä Chipsi).
Portfolio (8)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play