Ukraina, Zaporozhye
...Ominaisuudet: Savustusmoodi - 2 vaihtoehtoa: 1. hedelmien, juuston, munien ja kalan savustus; 2. siipikarjan, riistan, lihan, makkaroiden ja pekonin savustus. Ohjausyksikkö säätelee: - lämpötilaa kammiosta ja uunista; - korkean jännitteen pulssin kokoa ja muotoa (edellytys tuotteen oikealle tunkeutumiselle fenoliin, koska sellaisilla tuotteilla kuin liha, makkarat ja kala on erilainen...
Portfolio (1)
Saksa, Horb
...Lampaan, naudan, vasikan, kalkkunan ja kanan lihan myynti sekä oman teurastuksen liha- ja makkaratuotteiden tuotanto.
Vastaavat tuotteet
Lihapuoti Myynti
Lihapuoti Myynti
Portfolio (1)
Italia, Marciano Della Chiana
...Guanciale on sian poskesta valmistettu leikkele. Lihaa hierotaan suolalla noin viisi päivää. Mustapippuri ja chili lisätään, ja liha maustetaan rosmariinilla ja salvialla, jotta siitä tulee entistä maukkaampaa. Kypsymisaika, joka vaihtelee 60:stä 90 päivään, tapahtuu optimaalisissa ilmasto- ja kosteusolosuhteissa. Sitä käytetään keittiössä monissa resepteissä ja kastikkeissa: pasta alla carbonara, gricia ja amatriciana mainitakseni tunnetuimmat.
Portfolio (10)
Ranska, Castelnaudary
...Haricots lingots alkuperä Ranskasta, ankankonfit-liha (laadun vuoksi käytämme vain ankankinttua), alkuperä Ranskasta, makkara ja sianliha alkuperä Ranskasta, nahat, tomaatti, suola, pippuri, mausteet. SULFITEJA jälkiä. KOKEN NEUVOT: Aseta cassoulet saviastiaan niin, että makkarat jäävät näkyviin. Itse lisään siihen ½ lasillista vettä. Anna sen paahtua uunissa samalla kun haen kellaristani hyvän...
Portfolio (37)
Belgia, Bruxelles
... ammattikeittiöihin että kotikeittiöihin. Kätevä pakkaus takaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattikokki tai kotikokki, nämä kanankoivet ovat välttämätön valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Portfolio (26)
...Kone tyhjennetään ensin, sekoitetaan kaasut ja täytetään kaasuseos, sitten tiivistetään. Näin saavutetaan korkea tyhjöaste. Kaasuseoksen suhde voidaan asettaa eri ruokien mukaan. Muunnellulla kaasulla pakattuna se pidentää säilyvyyttä samalla säilyttäen alkuperäisen maun, raikkaan värin ja hyvän ravintoarvon. Sovellus: Kaikenlaiset lihat, tuore liha, kypsytetty liha, makkarat, merenelävät ja...
... pakastamattomista raaka-aineista. Tarjoamme asiakkaillemme monenlaisia tuotteita, jotka on valmistettu sekä tavallisista että harvinaisemmista ja eksklusiivisista lihalajeista, kuten riistasta ja vasikanlihasta. On tärkeää mainita, että tuotteemme ovat eksklusiivisia myös yhdestä näkökulmasta – ne sisältävät luonnollisia mausteita ja lisäaineita. Emme käytä mitään kiellettyjä lisäaineita ja pyrimme...
Espanja, Guijuelo (salamanca)
... asettaminen, täyttäminen, kuivaaminen ja kypsytys. Makkaroiden hyödyt Makkarat ovat rikkaita magnesiumin, fosforin, sinkin ja kaliumin lähteitä. Lisäksi Iberialaiset Brisa-siat tarjoavat meille lihaa. Energia-arvo: 460Kcal / 1909KJ Rasvat: 36.6 g Tyydyttyneet rasvat: 12.59 g Hiilihydraatit: 2 g Sokerit: 0.46 g Proteiinit: 31.3 g Suola: 5.62 g...
Itävalta, Klagenfurt Am Wörthersee
... verrattuna perinteiseen tuotantoon. Aromikkaat ja makuunsa kypsyneet herkut. Kypsytystaso Tuotatko käsintehtyjä liha- tai makkaratuotteita? Salamia, pekonia, kinkkua tai muita herkkuja, jotka tarvitsevat pidempää kypsymisaikaa täyden makunsa kehittämiseksi? Silloin KKT Lacknerin kypsytystaso on juuri sinulle oikea. Kypsytystaso huolehtii haluamastasi ja asetetusta kosteudesta ja lämpötilasta koko kypsymisprosessin ajan. Tuotteesi voivat kehittää makua ja aromia tasaisesti ja ovat suojassa lämpötilan vaihteluilta ja...
Portfolio (10)
Ranska, Auros
...Laktoositon ja gluteeniton kuivasalami. Luonnollinen suoli, jossa on tuhkaista kukkaa. Perinteinen käsityövalmistus, kotitekoista. Sama liha kuin Pyreneiden salamista, mutta vielä maukkaammat aromit kapeamman suolen ansiosta. Tuottaa iloa illanistujaisiin.
Portfolio (31)
Espanja, Peligros
...Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsittelemättömän "Chorizo"- tai "Longaniza"-tuotteen valmistukseen, jopa "Extra"-laatuun, joka on kypsytetty kypsymis-kuivatusprosessilla, joka kestää alle 30 päivää. Muoto: 3 kg:n pussi.
... voidaan siten hävittää ympäristöystävällisesti. Tätä pakkauskalvoa voidaan hankkia eri paperilaaduissa, joten voit valita sen täysin omien tarpeidesi mukaan. Houkuttelevalla yksilöllisellä painatuksella tuoreus välittyy myös ulospäin. Paperilaaduksi voidaan valita erilaisia laatua ja se voidaan painaa jopa viidellä värillä flexopainatuksella. Käyttökohteet - Makkara & liha - Juusto - Kala - Pikaruoka...
Portfolio (9)
Alankomaat, Halle
...Makkarat 2 kpl, kg hinta € 12,90 Meidän makkaroitamme on valmistettu käsityönä ja maustettu lihakauppiaan toimesta, ja ne sopivat erinomaisesti perunamuusin, tavallisten vihannesten, perunoiden ja liharuokien kanssa, mutta ovat myös todella herkullisia grillissä. Alkuperä: Liha tulee oikeista ulkosiankasvattamoista Achterhoekista, suoraan pieneltä maatilaltamme. Sianporsaat saavat olla ulkona...
Portfolio (10)
Saksa, Obermoschel
...Vapaasti vaeltavat hirvet menestyvät luonnonmukaisessa ympäristössä. Huolellisesti valvotun ruokinnan, kasvatuksen ja teurastuksen jälkeen vähärasvainen liha päätyy heti jalostukseen. Rehuun ei lisätä mitään kemiallisia tai lihaskasvua edistäviä valmisteita. Salami koostuu yli 74 % hirvenlihasta ja vain 22 % sianlihasta - harvinaisuus saksalaisilla markkinoilla. Kun lisätään valikoituja mausteita, osittain omasta tuotannosta, salami saa poikkeuksellisen makunsa. Savustamisprosessi tammipuulla viimeistelee sen jalostuksen.
Portfolio (10)
Ranska, Carpentras
... erinomaisuuden tarjotaksemme teille parhaat makkarat. Verkkosivustomme on suunniteltu vastaamaan yksityishenkilöiden tarpeita, samalla kun tarjoamme tilan ammattilaisille: jakelijat, kumppanit, juustolat, lihapuodit, herkkukaupat, pienet liikkeet ja supermarketit.
Portfolio (16)
Suomi, Turku
From A Truly Worldwide Perspective, We Source Products In The Main Production Areas Of Europe, North & South America, And The Far East. Our Main Product Groups Are Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks And Dairy. As A Food And Oil Supply Compa...
Portfolio (177)
...1950-luvulta lähtien nimi Kraus on ollut synonyymi käsityöläiselle, korkealaatuiselle liha- ja makkaratuotteelle. Nykyään yritystä johtaa jo kolmannessa sukupolvessa Dennis Kraus. Emme myöskään sulje itseämme nykyaikaisilta innovaatioilta, vaan otamme uusia askelia internet-kaupan ja myyntiautomaattien myötä, joissa voi shoppailla ympäri vuorokauden. Se, mikä on jäänyt "vanhaksi", ovat reseptit...
Portugali, Leiria
...mikä yhdessä luonnollisten suolen käyttöön kanssa mahdollistaa ainutlaatuisen maun saavuttamisen. Lisätessään lihatuotteet tuoteportfoliinsa, yritys on luonut uuden brändin - MANDUCA ®, jonka valikoimassa on monia tuotteita, kuten: Riisimakkara; Farinheira; Negrito; Salpicão; Savustettu vatsa; Kinkku; Tuoreet makkarat ja Merguês; Vartaassa; Roti; Kotitekoinen chorizo. Olemme aina uskollisia...
Saksa, Großhöhenrain
Höhenrainer valmistaa kalkkunamakkaraa, joka on 100 % puhdasta kalkkunanlihaa. Tuotteillamme on vähän rasvaa, paljon korkealaatuista proteiinia ja ne ovat samalla erittäin maukkaita ja monikäyttöisiä. Tarjoamme yli 35 tuotetta saksalaista huippulaatua perhesiteiden kautta. Korkein laatu ja täysi nautinto ovat meille ensisijaisia. Käytämme vain parhaita raaka-aineita perinteisten reseptien ja...
Espanja, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA panostaa tyypillisiin galicialaisiin tuotteisiin, kuten perinteiseen chorizoon ja cebolleroon, lacóniin, pancettaan, cacheiraan… mutta unohtamatta myös yleisempiä tuotteita, kuten hampurilaisia, makkaraa tai criolloa. Tietenkin kaikki tämä paikallisten raaka-aineiden laadulla, asiantuntevien käsien taidolla ja teknologisella infrastruktuurilla, joka voi vain edistää tuotteidemme erinomaisuutta.
Belgia, Mouscron
Devameat on erikoistunut lihaan: jauheliha- tai valmiit tuotteet, grilliruoka, leikattu pihvi, makkarat. Työpajassamme liha annostellaan ja pakataan. Fondue, gourmet-ruoat tai grillivalikoimat ovat joitakin valmiista aterioistamme.
Ranska, Layrac
SARL Marassé tarjoaa lihan leikkaus- ja pakkauspalveluja Lounais-Ranskassa. Työpajamme leikkaa ja pakkaa lihasi tarkasti ja tehokkaasti varmistaakseen, että liha on valmis myytäväksi ja kulutettavaksi. Muunnamme myös naudan- ja lampaanlihaa tarpeidesi mukaan (pihvi, makkarat jne.) Olemme kykeneviä tarjoamaan asiakkaillemme, kuten ravintoloille, vanhainkodeille tai kunnallisiin laitoksiin, heidän...
Turkki, Afyonkarahisar
...", jotka sisältävät seuraavat ainesosat; punainen liha: kokonainen ruho (mukaan lukien eläimen erityinen liha, kuten sisäfilee, pihvi, ribeye, paistiliha jne.), öljy: omentum-öljy, mauste: aito valkosipuli (ei valkosipulijauhetta), huolellisesti valitut mausteet, kallioliuos ja luonnolliset eläinten suolen osat, lisäksi näiden lisäksi ei käytetä muita tuotteita, keinotekoisia tai synteettisiä lisäaineita. Kutsumme sinut maistamaan sujukiamme, jotta voimme siirtää perinnöllisen luonnollisen perinnön maun tuleville sukupolville, jättäen unohtumattoman maun suuhusi.
Portfolio (2)
Romania, Bucuresti
... - Lihaa (nauta, sika, kana, kalkkuna, viiriäinen, lammas, etanat ja muita), kaikki voivat olla tuoreita tai pakastettuja - Säilykkeitä kaikista tyypeistä. Voivat olla lihaa, hedelmiä, vihanneksia, suolakurkkuja, valmiita aterioita, hilloa ja muita - Valmiita ruokia kaikista tyypeistä: salami, nakit, kinkku, makkarat, pate, mortadella ja muita tyyppejä - Maitotuotteet ja munat, maitojauhe, maito...
... Varastointiajat Suolaliuos / Kalojen injektointi Krabbin surimi Elastisuuden stabilointi Äyriäiset ja niiden maku Kalapullat / Makkarat Mausteet Saanto + Väri Kuorrutus Rasvaisuus Musta täplä katkaravuissa...
Portfolio (1)
Italia, Airola
... Cillon Experience-brändi edustaa kulinaarista huippua, tarjoten parasta italialaista lihaa Cillo-ketjun ja -valikoiman kautta, sekä korkealaatuisen kansainvälisen valikoiman. Perinteiset lihat ja leikkeleet valmistetaan intohimolla ja ensiluokkaisista raaka-aineista, kuten palkitusta Marchigianotosta. Nämä gastronomiset huippuosaamiset yhdistävät Sabatinon sveitsiläisen perinteen italialaiseen keittiöön ja valikoitujen raaka-aineiden laatuun. palkinnot Italian top food 2022/23/24 makkarat / palkinto pippuri ja suola kuten parhaiten kypsennetty ja kypsennetty Italiassa.
Olemme ammattilaisia elintarvikkeiden osto- ja myyntitoiminnassa. Työskentelemme asiakkaiden ja toimittajien kanssa koko Euroopan mantereella. Pitkän kokemuksen omaavien ammattilaistemme ja laajan kontaktiverkostomme, kumppaneidemme, toimittajiemme ja asiakkaidemme ansiosta, keskitymme korkealaatuisten ja -luokkaisten elintarvikkeiden jakeluun ja kauppaan, joihin kuuluvat liha, makkarat, hedelmät ja vihannekset, kalat ja äyriäiset, viinit, kaikki korkeinta laatua.
... - Mansikat - Valkosipuli - Makkarat (kinkku, prosciutto, chorizo, musta chorizo jne.) - Limetti/Lime - Kala - Riisi - Juusto - Mucua - Maruvo - Fuba de bombo/Fuba de milho - Okra - Palmuyljy jne. - Kizaca-juoma - Kuivattu kala jne. - Liha jne. ANG LESS GOLD TUONTI JA VIENTI OY tarjoaa useita ratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme ja kumppaneidemme tyytyväisyyden korkeammalla laadulla ja...
Slovenia, Ljubljana
Tuore liha ja lihatuotteiden tuottaja. Perinteet vuodesta 1881. HACCP, ISO, IFS, Halal -sertifikaatit. GMO-vapaat tuotteet. Laaja tuoteportfolio: - Tuore liha (Makro- ja Mikrovalmiit tuotteet) - Emulgoidut lihatuotteet (Frankfurter-makkarat, Pariisilainen salami ...) - Keitetyt makkarat - Savustettu liha - Puolikuivatut lihatuotteet - Kuivat (käyneet) lihatuotteet - Säilykkeet (Pateet (kana...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play