...Sianlihasta valmistettu salumi, joka on erityinen Langhiranon alueelle. Liha, joka on peräisin sian kaulasta, täytetään käsin luonnolliseen suoleen ja kypsytetään vähintään 90 päivää, sillä on makea ja miellyttävä maku, ja se on pääosassa alkupaloissa ja aperitiiveissa.
Portfolio (54)
Ruusun prosciutto ja culatello Rosa dell'Angelo -tuotanto on erityistä jo alkuperästään lähtien. Lihoilla on erilaisia laatuja, johtuen ulkona tapahtuvasta kasvatuksesta ja vanhasta käsityömenetelmästä, jossa käytetään vain suolaa ja pitkä kypsymisaika. Mustat sianrotumme, jotka ovat lähes täysin hävinneet, saavat vapaasti laiduntaa metsissä. Vapaana auringossa, tuulessa ja sateessa. Vapaana ilmai...
Portfolio (10)
Italia, Mesoraca
...Kylmäkäsitelty kinkku on tyypillinen italialainen leikkele, joka saadaan suolaamalla kuivalla menetelmällä sian reidestä, erityisesti eläimiltä, jotka ovat saavuttaneet noin 130 kg painon. Liha hierotaan huolellisesti käsin, muotoillaan haluttuun muotoon ja maustetaan sitten vanhan reseptimme mukaan. Kinkun kuivatusaika ylittää 180 päivää, ja se on herkullisuuden kannalta tärkein vaihe. Kategoria: Calabrian leikkeleet Paino: 500/550g Paino: 0.550 kg AINEKSET: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi Antioksidantit: E301 Säilöntäaineet: E250-E252...
Portfolio (19)
Tuottaa. Tyypilliset lihatuotteet - Myös keliakiaa sairastaville Lardo di Arnad DOP - Pähkinäöljy...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play