Italia, Imperia
...DOP Genovan basilika pesto ilman valkosipulia. Versio pestoistamme, joka on valmistettu ilman valkosipulia. Poikkeuksena valkosipulin puuttuminen, resepti on sama kuin normaalissa pestossa (perinteinen resepti on kuitenkin hyvin herkkä). Sisältää extra neitsytoliiviöljyä, Liguriassa kasvatettua basilikaa (Basilico Genovese DOP), pinjansiemeniä ja Grana Padanoa. Kotitekoiseen pestoihin verrattuna...
Portfolio (44)
Italia, S. Giovanni La Punta
... ERINOMAISUUDEN LAADUN. VALMISTETTUJEN TUOTTEIDEN KESKELLÄ EI PUUTU PERINTEINEN PASTA REALE (mantelimassasta valmistetut hedelmät), KLASIISET MANDELIPASTEET (yli 10 makua), PISTAAKIPASTEET, KUULUISAT VIHREÄT BUCCELLATIT, SEKÄ TYPILLINEN SISILIALAINEN KEKSIKULTTUURI JOIDENKIN VUODENAIKOJEN KANSSA (keksejä karnevaalille, pääsiäisen pasta reale -pääsiäispullat ja -lammas, kuolleiden keksejä ja...
Portfolio (1)
Italia, Belpasso
Cannolificio PENNISI perustettiin 20 vuotta sitten, alun perin toisen kausiluonteisen toiminnan täydentämiseksi, mutta vuosien myötä työstä on tullut paljon mielenkiintoisempaa, ja siitä on tullut päätoiminta. Toiminta tapahtuu 3500 neliömetrin alueella, josta 1500 neliömetriä on työpajoja ja varastoja. Tuotanto tapahtuu perinteisellä tavalla. Sen perinteinen resepti koostuu yksinkertaisista...
Portfolio (9)
... EHDOTONNAN LAADUN. VALMIIDEN TUOTTEIDEN KESKELLÄ EI PUUTU PERINTEINEN PASTA REALE (marzipanhedelmät), KLASIISET MANDELIPASTEET (yli 10 makua), PISTAAKIPASTEET, KUULUISAT VIHREÄT BUCCELLATIT, SEKÄ TYPILLINEN SISILIALAINEN KEKSIKAUPPA JOIDENKIN AIKOJEN VÄLILLÄ (keksejä karnevaalille, pääsiäisen pasta reale -pääsiäispullia ja -lampaita, kuolleiden keksejä ja joulupullia). BARBAGALLO DOLCIARIA ON MYÖS...
Italia, S. Giovanni La Punta
... TUOTTEIDEN KESKELLÄ EI PUUTU PERINTEINEN PASTA REALE (mantelimassasta valmistetut hedelmät), KLASIISET MANTELIKEKSI (yli 10 makua), PISTAAKIKEKSI, KUULUISAT VIHREÄT BUCCELLATIT, SEKÄ TYPILLINEN SISILIALAINEN KEKSIKAUPPA JOIDENKIN VUODENAIKOJEN AIKANA (keksejä karnevaaliksi, pääsiäisen pasta reale -kylpykylpyjä ja -lampaita, kuolleiden aikakauden keksejä ja joulupannettoneja). BARBAGALLO DOLCIARIA ON...
Italia, Como
...250 vuotta vanha resepti on Panettone Baj:n erinomaisuuden perusta, perinteinen milanolainen jälkiruoka, joka yhdistää poikkeuksellisen äidin taikinan ja korkealaatuiset raaka-aineet erinomaisella käsityöllä. "Äidin taikina" on 100 vuotta vanha ja sitä on huolellisesti säilytetty sukupolvien ajan kondiittoreiden toimesta. Sitä parannetaan ja hoidetaan jatkuvasti äärimmäisellä huolella. Panettone...
... on käsitelty perinteiden mukaisesti. Aikojen alusta scorzetta on ollut yksi Bernaldan tyypillisistä perinteisistä makeisista, kaupungista, joka sijaitsee Materan maakunnassa ja on täynnä historiaa, perinteitä ja on Lucanian matkailukohde. Bernaldan scorzettan resepti on yksi parhaista ja vanhimmista, ja se koostuu vain muutamista yksinkertaisista ainesosista, kuten kananmunan valkuaisesta...
Suositut maat tälle hakutermille