Ranska, Privas
... 45 g hedelmiä 100 g kohti, kokonais sokeripitoisuus 60 g 100 g kohti Vuodesta 1885 ikuisen nuoruuden salaisuudet! Ardèchen kastanjakreemi on resepti, jonka on luonut Clément Faugier vuonna 1885 Privasissa. Tämä resepti on pysynyt muuttumattomana sen alkuperästä lähtien, ja se käyttää vain luonnollisia ainesosia. Ainesosat: kastanjat, sokeri, glaseerattujen kastanjoiden palaset, vesi...
Portfolio (41)
Ranska, Montelimar
...Calissons de Provence, jotka leivotaan käsityönä kattilassa. Löydä kaikki mantelin, sokeroidun melonin ja sokeroidun appelsiininkuoren aromit tässä soikeassa herkuissa, jonka terävät päät tekevät siitä ainutlaatuisen. Perinteinen resepti, Calissons valmistetaan työpajoissamme. Calisson kuuluu Provençalin 13 jouluherkkuun. Se tunnetaan erityisesti Aix en Provencen kaupungin maamerkkinä...
Portfolio (154)
Ranska, Maubeuge
...Juuston sulavuus makkaroiden sydämessä! Tämä resepti on hieno sekoitus, joka varmasti vie asiakkaasi mukanaan. Juuston, rasvan ja (suositeltu) siipikarjan lihan yhdistelmä luo asiakkaille vertaansa vailla olevan kokemuksen. Lapset rakastavat sitä! Viite:ART0052...
Portfolio (33)
Ranska, Castelnaudary
...Perinteinen resepti, joka antaa klassisen ja voimakkaan maun puhtaalle sianlihasta valmistetulle maalaistahnalle Ranskasta, nautittavaksi tuoreella maalaileivällä.
Portfolio (56)
Ranska, Thonon-Les-Bains
... luonnollista alkuperää ja 77 % kokonaisainesosista on peräisin luomuviljelystä. COSMOS ORGANIC -sertifioitu Ecocert Greenlife -standardin mukaan. Haluatko tietää koostumuksesta? Ota meihin yhteyttä! Perinteinen muoto (pakattuna ja ilman pakkausta): 120 g Matkamuoto (pakattuna ja ilman pakkausta): 30 g Valkoinen merkki: Muoto ja pakkaus räätälöity...
Portfolio (48)
Ranska, Ducy-Sainte-Marguerite
...44 on perinteinen normandialainen resepti. La Flaguerien 44 saadaan liottamalla kahvipapuja, appelsiinia ja neilikoita siideriviinassa vähintään 44 päivän ajan. Brutopaino: 1450g 6 pakkauksen paino: 9kg...
Portfolio (57)
Ranska, Appietto
La Biscuiterie d'Afa on perheyritys, joka on erikoistunut perinteisten korsikaisten keksejen valmistukseen. La Biscuiterie d’Afa, jolla on vahva kokemus, tunnustettu osaaminen ja moderni, tehokas tuotantoväline, on tullut alansa johtajaksi. Se toimittaa asiakkailleen päivittäin ympäri saarta ja vie tuotteitaan mantereelle ja jopa ulkomaille. Nykyään se tarjoaa laajan valikoiman keksejä: Canistre...
Portfolio (118)
Ranska, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE uudistaa suklaakonvehtien klassikoita bastialaisella tyylillä. Se on koko Korsika suklaaherkkuina: hieno yhdistelmä Kauneuden saaren aarteita ja hyvää suklaata, hunajan, sitrushedelmien, hasselpähkinöiden, maquis-alueen aarteiden ja ikonisten Canistrellien kautta, jotka vievät takaisin lapsuusmuistoihin ja lupaavat yllättäviä ja ainutlaatuisia makuelämyksiä. Useita vuosia sitte...
Portfolio (97)
Ranska, Vaulx-En-Velin
...Perinteinen vihreän tapenaden resepti on välttämätön tuote aperitiivileivillesi tai ruoanlaitossa, lehtitaikinassa, riistassa ja munakkaissa. Eri tuotekoot: 125g Alkuperämaa: Algeria...
Portfolio (61)
Ranska, St Denis Les Bourg
..."Perinteinen keskikokoinen aikuisten nappula ankanlihalla" on runsas proteiinilähde ankasta, ja sen korkea riisipitoisuus rajoittaa allergisia reaktioita. Nappulan koko on suunniteltu keskikokoisten koirien leuoille. Runsaasti siipikarjan proteiinia ja rajoitetusti viljaa sisältävä resepti on valittu sen luonnollisesti herkullisen ja helposti sulavan ankka-proteiinipitoisuuden vuoksi. Se on myös rikastettu monilla ravintolisillä. 78 % eläinperäisestä proteiinista...
Portfolio (9)
Ranska, Villeneuve Sur Lot
Ranska, Mietesheim
...Perinteinen italialainen mauste, basilika-pesto, sopii erinomaisesti pastan ja gnocchien kanssa. Tämä muunneltu resepti käyttää yksinomaan luomutuotteita. 100 % vegaaninen, tämä basilika-pesto ei sisällä juustoa tai muita eläinperäisiä tuotteita. Sen raikas ja ainutlaatuinen maku tulee murskatuista cashew-pähkinöistä, sekoitettuna oliiviöljyn ja basilikan lehtien kanssa. Käytä rajattomasti terveelliseen ja luovaan ruoanlaittoon! Ainekset: Auringonkukkaöljy*, basilika* (37 %), cashew-pähkinät* (5 %), valkosipuli*, perunahiutaleet*, oliiviöljy*, merisuola, tiivistetty sitruunamehu*. *: Luomutuotteet...
Portfolio (80)
Ranska, Malataverne
...Tuote Baskimaalta Ainesosat: maksaa, porsaan kaula ja rasva, 4 % uudelleen hydratoituja suppilovahveroita, kananmuna, sipuli, suola, dekstroosi, aromit, pippuri, valkosipuli, makuaineet natriumglutamaatti ja dinatriuminosinaatti, chili. Porsaanliha Ranska. Suppilovahveropate on perinteinen resepti maaseudultamme. Voit myös tarjoilla sen inspiroituneena "banderillas"-tyyppisistä...
Portfolio (188)
...Tämä nestesaippua, joka koostuu 80 % luomuviljellystä ekstra-neitsytoliivista ja 20 % luomulaakerimarjaöljystä, on valmistettu suurimmalla kunnioituksella Aleppon saippuan perinteitä kohtaan. Perinteinen kuumakattilassa tapahtuva saippuoimistekniikka ja noudatettu resepti varmistavat tälle modernille tuotteelle sen aitouden. Luomulaakerimarjaöljy, jota on käytetty vuosituhansia sen puhdistavien...
Portfolio (23)
Ranska, Gennevilliers
...% Madd-hillo on perinteinen käsityötuote, joka on luotu yksinomaan Seneafoodille.. Ainesosat:Madd (Zaban, saba senegalansis) 50%, sokeri 45%, vesi 4%, suola 1% Päämakua:Hieman hapan Rakenne: sisältää kiviä Maistamisvinkki:Mausta mielesi mukaan (suolainen, mausteinen tai makea)...
Portfolio (9)
Ranska, Yvetot
Ranska, Ham
... kuin tavallinen valkosipuli. Se on myös helpommin sulavaa kuin jälkimmäinen, mutta sen aromi on yhtä intensiivinen. Pistou on perinteinen resepti, joka on kotoisin Provencesta ja saa nimensä italialaisesta pestosta. Nämä kaksi reseptiä, vaikka ovatkin hyvin samankaltaisia ja inspiroineet toisiaan, ovat täysin erilaisia. Kun "Pesto Genovese" valmistetaan basilikasta, oliiviöljystä, valkosipulista, juustosta ja pinjansiemenistä, Pistou sisältää vain basilikaa, valkosipulia, oliiviöljyä eikä mitään muuta. Viite: AR801233 Ean13: 3760306801233...
Portfolio (127)
Ranska, Brive La Gaillarde
...100 % herkullisia ja 100 % ympäristöystävällisiä tikkareita! 20 karamellitikkaria: tuore maito (53 %), sokeri, glukoosisiirappi, suola 20 moniviljatikkaria: sitruuna, vadelma, grenadiini, greippi ja persikka. Perinteinen resepti vuodesta 1924, taatut nautintomomentit! Valmistettu Corrèzessa.
Portfolio (71)
...Perinteinen resepti - Yksilöllinen osaaminen Haluatko suklaata? Tumma suklaa viikunoilla ja pähkinöillä, tumma suklaa Amarena-kirsikoilla, maitosuklaa vaahtokarkeilla, valkosuklaa vadelmalla tai ehkäpä talon erikoisuus, Marseillaisen patukka... Marseillaisen patukka ® on erikoisuus Marseillen suklaatehtaalla. "Ilman voita tai kermaa" valmistettu praliini on puhdasta nautintoa, luonnollista...
Portfolio (1)
Ranska, Tain L Hermitage
Gâteau Dauphinois -yritys suunnittelee ja valmistaa käsityönä sukupolvien ajan hedelmätäytteisiä keksejä ilman väriaineita tai säilöntäaineita. Menestyksensä ja laatunsa ansiosta yritys myy tuotteitaan Ranskassa ja nyt myös ulkomailla. Sen perinteinen resepti ja valmistusmenetelmä, ilman säilöntäaineita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja, mahdollistavat kuitenkin tämän herkullisen kakun säilymisen useita kuukausia.
Suositut maat tälle hakutermille