... 45 g hedelmiä 100 g kohti, kokonais sokeripitoisuus 60 g 100 g kohti
Vuodesta 1885 ikuisen nuoruuden salaisuudet! Ardèchen kastanjakreemi on resepti, jonka on luonut Clément Faugier vuonna 1885 Privasissa. Tämä resepti on pysynyt muuttumattomana sen alkuperästä lähtien, ja se käyttää vain luonnollisia ainesosia. Ainesosat: kastanjat, sokeri, glaseerattujen kastanjoiden palaset, vesi...
...Tämän kakun resepti korvataan perinteiset kakkuperusaineet – voi ja öljy – kermavaahdon rasvalla. Sen kostea murenevuus ja suussa sulava koostumus tekevät siitä varmasti sellaisen, että haluat lisää. Voit käyttää erilaisia marjoja oman makusi mukaan, jotta kermavaahdosta tulee maukasta.
1 kuppi huoneenlämpöistä suolatonta voita
2 1/2 kuppia sokeria
6 huoneenlämpöistä munaa
3 kuppia yleisjauhoja
½ teelusikallista kosher-suolaa
1 kuppi kuohukermaa
2 teelusikallista vaniljauutetta...
...100 % luonnolliset tuotteet, ilman väriaineita tai säilöntäaineita
Pegi-waffelin perinteinenresepti on siirtynyt sukupolvelta toiselle vuosien varrella. Nykyään valikoima on laajentunut tarjoamaan uusia ja herkullisia makuja. Meidän leipomoammattilaisemme ovat kehittäneet monia erilaisia versioita, kuten suklaahippu-waffelin, vaahterasiirappi-waffelin, speculoos-waffelin tai jopa 100 % vegaanisen reseptin, joka vaikuttaa alkuperäisen waffelin kaltaiselta. Pegi-työpajoissa on myös kehitysyksikkö, joka tutkii erilaisia projektejanne.
...Calissons de Provence, jotka leivotaan käsityönä kattilassa. Löydä kaikki mantelin, sokeroidun melonin ja sokeroidun appelsiininkuoren aromit tässä soikeassa herkuissa, jonka terävät päät tekevät siitä ainutlaatuisen.
Perinteinenresepti, Calissons valmistetaan työpajoissamme.
Calisson kuuluu Provençalin 13 jouluherkkuun. Se tunnetaan erityisesti Aix en Provencen kaupungin maamerkkinä...
...Juuston sulavuus makkaroiden sydämessä!
Tämä resepti on hieno sekoitus, joka varmasti vie asiakkaasi mukanaan. Juuston, rasvan ja (suositeltu) siipikarjan lihan yhdistelmä luo asiakkaille vertaansa vailla olevan kokemuksen. Lapset rakastavat sitä!
Viite:ART0052...
...Perinteinenresepti, joka antaa klassisen ja voimakkaan maun puhtaalle sianlihasta valmistetulle maalaistahnalle Ranskasta, nautittavaksi tuoreella maalaileivällä.
... luonnollista alkuperää ja 77 % kokonaisainesosista on peräisin luomuviljelystä. COSMOS ORGANIC -sertifioitu Ecocert Greenlife -standardin mukaan.
Haluatko tietää koostumuksesta? Ota meihin yhteyttä!
Perinteinen muoto (pakattuna ja ilman pakkausta): 120 g
Matkamuoto (pakattuna ja ilman pakkausta): 30 g
Valkoinen merkki: Muoto ja pakkaus räätälöity...
...44 on perinteinen normandialainen resepti. La Flaguerien 44 saadaan liottamalla kahvipapuja, appelsiinia ja neilikoita siideriviinassa vähintään 44 päivän ajan.
Brutopaino: 1450g
6 pakkauksen paino: 9kg...
...DOP Genovan basilika pesto ilman valkosipulia. Versio pestoistamme, joka on valmistettu ilman valkosipulia. Poikkeuksena valkosipulin puuttuminen, resepti on sama kuin normaalissa pestossa (perinteinenresepti on kuitenkin hyvin herkkä).
Sisältää extra neitsytoliiviöljyä, Liguriassa kasvatettua basilikaa (Basilico Genovese DOP), pinjansiemeniä ja Grana Padanoa. Kotitekoiseen pestoihin verrattuna...
La Biscuiterie d'Afa on perheyritys, joka on erikoistunut perinteisten korsikaisten keksejen valmistukseen.
La Biscuiterie d’Afa, jolla on vahva kokemus, tunnustettu osaaminen ja moderni, tehokas tuotantoväline, on tullut alansa johtajaksi. Se toimittaa asiakkailleen päivittäin ympäri saarta ja vie tuotteitaan mantereelle ja jopa ulkomaille.
Nykyään se tarjoaa laajan valikoiman keksejä: Canistre...
ALINE CHOCOLATIERE uudistaa suklaakonvehtien klassikoita bastialaisella tyylillä. Se on koko Korsika suklaaherkkuina: hieno yhdistelmä Kauneuden saaren aarteita ja hyvää suklaata, hunajan, sitrushedelmien, hasselpähkinöiden, maquis-alueen aarteiden ja ikonisten Canistrellien kautta, jotka vievät takaisin lapsuusmuistoihin ja lupaavat yllättäviä ja ainutlaatuisia makuelämyksiä.
Useita vuosia sitte...
...Perinteinen vihreän tapenaden resepti on välttämätön tuote aperitiivileivillesi tai ruoanlaitossa, lehtitaikinassa, riistassa ja munakkaissa.
Eri tuotekoot: 125g
Alkuperämaa: Algeria...
..."Perinteinen keskikokoinen aikuisten nappula ankanlihalla" on runsas proteiinilähde ankasta, ja sen korkea riisipitoisuus rajoittaa allergisia reaktioita.
Nappulan koko on suunniteltu keskikokoisten koirien leuoille.
Runsaasti siipikarjan proteiinia ja rajoitetusti viljaa sisältävä resepti on valittu sen luonnollisesti herkullisen ja helposti sulavan ankka-proteiinipitoisuuden vuoksi. Se on myös rikastettu monilla ravintolisillä.
78 % eläinperäisestä proteiinista...
...Perinteinen taikinapöytien käyttö on uudelleentulkittu nykyaikaisten teknologioiden avulla.
Laserkaiverruksen avulla mittayksikkö sekä resepti voidaan tuoda suoraan puulevylle. Jatkuvasti säädettävän kaiverrussyvyyden ja -paksuuden ansiosta merkintä voidaan tehdä pysyvästi, mikä tarjoaa merkittävän edun perinteisiin painomenetelmiin verrattuna. Jopa hienovaraiset yksityiskohdat (logot jne.) voidaan toistaa laserkaiverruksen avulla.
... makeista (kakku, pähkinäkakku, "revani" - kreikkalainen perinteinen makeinen), appelsiinipiirakkaa, omenapiirakkaa, tarte tatinia, keksejä.
Tuote on saatavilla 15 kg paperipusseissa, appelsiinin maku.
Esittely Portugalin televisiossa: https://www.youtube.com/watch?v=MJ1m1LutnNU...
...Ajvar on kirkas ja voimakas punapippurihyytelö, tuhansia vuosia vanha perinteinenresepti Makedoniasta. Olemme paahdaneet punaisia paprikoita ja munakoisoja, jotka olemme huolellisesti keränneet pelloilta, käsittelemättöminä, maustaneet erityisillä mausteillamme ja tuoneet pöytienne. Voit turvallisesti nauttia kotitekoista, lisäaineettomasta ja luonnollisesti valmistetusta ajvaristamme joka aterialla. Sen ainutlaatuinen aromi on ihana maku, joka tuo väriä leipäsi päälle ja toimii herkullisena alkupalana kutsuillesi.
...Perinteinen italialainen mauste, basilika-pesto, sopii erinomaisesti pastan ja gnocchien kanssa. Tämä muunneltu resepti käyttää yksinomaan luomutuotteita. 100 % vegaaninen, tämä basilika-pesto ei sisällä juustoa tai muita eläinperäisiä tuotteita. Sen raikas ja ainutlaatuinen maku tulee murskatuista cashew-pähkinöistä, sekoitettuna oliiviöljyn ja basilikan lehtien kanssa. Käytä rajattomasti terveelliseen ja luovaan ruoanlaittoon!
Ainekset: Auringonkukkaöljy*, basilika* (37 %), cashew-pähkinät* (5 %), valkosipuli*, perunahiutaleet*, oliiviöljy*, merisuola, tiivistetty sitruunamehu*.
*: Luomutuotteet...
...Tämä nestesaippua, joka koostuu 80 % luomuviljellystä ekstra-neitsytoliivista ja 20 % luomulaakerimarjaöljystä, on valmistettu suurimmalla kunnioituksella Aleppon saippuan perinteitä kohtaan. Perinteinen kuumakattilassa tapahtuva saippuoimistekniikka ja noudatettu resepti varmistavat tälle modernille tuotteelle sen aitouden. Luomulaakerimarjaöljy, jota on käytetty vuosituhansia sen puhdistavien...
...Kalamureke, joka on säilytetty perinteisessä portugalilaisessa kastikkeessa, joka koostuu öljystä, pippurista, tomaatista, sipulista ja muista erittäin maukkaista mausteista. Perinteinen portugalilainen resepti, joka perustuu tomaatteihin ja sipuliin, tuo esiin mustekalan maun. Tämä säilyke on valmistettu kalastetusta mustekalasta, joka tarjoaa erittäin lihaisia paloja runsaasti makua.
Ref COLI-010
Varastossa / Välitön toimitus
Turvallinen maksaminen CB:llä tai PayPalilla
Toimitus 4 päivässä Euroopassa alkaen 9,90 €
Vaihto tai palautus 30 päivän sisällä...
...%
Madd-hillo on perinteinen käsityötuote, joka on luotu yksinomaan Seneafoodille..
Ainesosat:Madd (Zaban, saba senegalansis) 50%, sokeri 45%, vesi 4%, suola 1%
Päämakua:Hieman hapan
Rakenne: sisältää kiviä
Maistamisvinkki:Mausta mielesi mukaan (suolainen, mausteinen tai makea)...
... kuin tavallinen valkosipuli. Se on myös helpommin sulavaa kuin jälkimmäinen, mutta sen aromi on yhtä intensiivinen.
Pistou on perinteinenresepti, joka on kotoisin Provencesta ja saa nimensä italialaisesta pestosta. Nämä kaksi reseptiä, vaikka ovatkin hyvin samankaltaisia ja inspiroineet toisiaan, ovat täysin erilaisia.
Kun "Pesto Genovese" valmistetaan basilikasta, oliiviöljystä, valkosipulista, juustosta ja pinjansiemenistä, Pistou sisältää vain basilikaa, valkosipulia, oliiviöljyä eikä mitään muuta.
Viite: AR801233
Ean13: 3760306801233...
...´Gravad` tulee norjasta ja tarkoittaa `hautaa`, - lohi säilötään suolan ja sokerin kanssa paineen alla.
Nykyään lohifileet marinoidaan suolasta, sokerista, tillistä, mausteista, hieman lähdevettä ja viskiä. Tällöin lohi fermentoituu ja kypsyy herkulliseksi. Marinoiminen kestää noin kolme päivää ja tekee Gravad-lohesta säilyvää useiden päivien ajan. Perinteinenresepti - meidän perhereseptimme - antaa lohelle erityisen hienon, mausteisen ja aromikkaan maun.
Kumipakkaukset kosmetiikalle ja lääketeollisuudelle ovat aina olleet meidän toimintamme ydin. Kun asiakas tarvitsee muovituubin, purkin tai pullon, hän on oikeassa paikassa kanssamme.
Olemme perheomisteinen perinteinen yritys, joka on toiminut markkinoilla yli 40 vuotta. Tuoteohjelmamme on ajan myötä mukautunut markkinoiden vaatimuksiin. Menestyksen resepti on aina sama. Asiakas on keskiössä...
... Castello - perinteinen tanskalainen resepti
- Lurpak-voi - maailman myydyin voi
Olemme iloisia voidessamme työskennellä kanssanne.
Löydä lisää meistä verkkosivuiltamme ja inspiroidu resepteistä Naturarla-yhteisössä.
... ERINOMAISUUDEN LAADUN.
VALMISTETTUJEN TUOTTEIDEN KESKELLÄ EI PUUTU PERINTEINEN PASTA REALE (mantelimassasta valmistetut hedelmät), KLASIISET MANDELIPASTEET (yli 10 makua), PISTAAKIPASTEET, KUULUISAT VIHREÄT BUCCELLATIT, SEKÄ TYPILLINEN SISILIALAINEN KEKSIKULTTUURI JOIDENKIN VUODENAIKOJEN KANSSA (keksejä karnevaalille, pääsiäisen pasta reale -pääsiäispullat ja -lammas, kuolleiden keksejä ja...