Italia, Belpasso
Cannolificio PENNISI perustettiin 20 vuotta sitten, alun perin toisen kausiluonteisen toiminnan täydentämiseksi, mutta vuosien myötä työstä on tullut paljon mielenkiintoisempaa, ja siitä on tullut päätoiminta. Toiminta tapahtuu 3500 neliömetrin alueella, josta 1500 neliömetriä on työpajoja ja varastoja. Tuotanto tapahtuu perinteisellä tavalla. Sen perinteinen resepti koostuu yksinkertaisista...
Portfolio (9)
... modulaarisuus on menestyksen resepti: STRIEBEL & JOHN:n moduulijärjestelmä avaa lukemattomia mahdollisuuksia laajan tuotevalikoiman avulla. Sähkökeskuksista, pienjakelijoista, seinä- ja mittarikaapeista asuinrakentamiseen aina seisontakaappeihin ja rivikaappeihin kaupallisiin ja teollisiin sovelluksiin, yritys tarjoaa laadukkailla tuotteillaan ja -järjestelmillään yhden laajimmista tuotevalikoimista...
Belgia, Ieper
Parhaat ainekset, perinteinen käsityömenetelmä, pitkät lepotauot ja kohotusaika, innostunut joukko ammattitaitoisia leipureita, moderni leipomo, valtavasti intohimoa ja rakkautta työhön sekä hymy… Tämä on resepti herkulliselle käsintehdylle leivälle… NAUTI SIITÄ!
... EHDOTONNAN LAADUN. VALMIIDEN TUOTTEIDEN KESKELLÄ EI PUUTU PERINTEINEN PASTA REALE (marzipanhedelmät), KLASIISET MANDELIPASTEET (yli 10 makua), PISTAAKIPASTEET, KUULUISAT VIHREÄT BUCCELLATIT, SEKÄ TYPILLINEN SISILIALAINEN KEKSIKAUPPA JOIDENKIN AIKOJEN VÄLILLÄ (keksejä karnevaalille, pääsiäisen pasta reale -pääsiäispullia ja -lampaita, kuolleiden keksejä ja joulupullia). BARBAGALLO DOLCIARIA ON MYÖS...
Italia, S. Giovanni La Punta
... TUOTTEIDEN KESKELLÄ EI PUUTU PERINTEINEN PASTA REALE (mantelimassasta valmistetut hedelmät), KLASIISET MANTELIKEKSI (yli 10 makua), PISTAAKIKEKSI, KUULUISAT VIHREÄT BUCCELLATIT, SEKÄ TYPILLINEN SISILIALAINEN KEKSIKAUPPA JOIDENKIN VUODENAIKOJEN AIKANA (keksejä karnevaaliksi, pääsiäisen pasta reale -kylpykylpyjä ja -lampaita, kuolleiden aikakauden keksejä ja joulupannettoneja). BARBAGALLO DOLCIARIA ON...
Bosnia ja Hertsegovina, Zenica
... kustannustehokkaisiin ratkaisuihin verrattuna. Perinteinen markkinointi ei enää riitä, ja siinä on monia puutteita ja harmaita alueita. Digitaalinen markkinointi tarjoaa läpinäkyviä ja mitattavia ratkaisuja kampanjoillesi. Monroe Media Ltd., yritys, jolla on vuosien kokemus inbound-markkinoinnin alalta, on luotettava kumppani liiketoimintasi digitalisoimisessa.
Portfolio (6)
Sveitsi, Zürich
... häiriöiden ja tukkeutumisoireiden hoidossa. Kiinalainen lääkehoito Perinteisen kiinalaisen lääkehoidon käytännössä käytetään yksittäisiä lääkkeitä ja klassisia reseptejä. TCM-lääkkeitä määrätään yleensä yksilöllisesti. Tämä tarkoittaa, että jokaiselle potilaalle räätälöidään yrttiresepti hänen yksilöllisten tarpeidensa mukaan. Tämä magistral-resepti ottaa huomioon nykyiset vaivat, mutta myös...
...Perinteinen resepti - Yksilöllinen osaaminen Haluatko suklaata? Tumma suklaa viikunoilla ja pähkinöillä, tumma suklaa Amarena-kirsikoilla, maitosuklaa vaahtokarkeilla, valkosuklaa vadelmalla tai ehkäpä talon erikoisuus, Marseillaisen patukka... Marseillaisen patukka ® on erikoisuus Marseillen suklaatehtaalla. "Ilman voita tai kermaa" valmistettu praliini on puhdasta nautintoa, luonnollista...
Portfolio (1)
Italia, Como
...250 vuotta vanha resepti on Panettone Baj:n erinomaisuuden perusta, perinteinen milanolainen jälkiruoka, joka yhdistää poikkeuksellisen äidin taikinan ja korkealaatuiset raaka-aineet erinomaisella käsityöllä. "Äidin taikina" on 100 vuotta vanha ja sitä on huolellisesti säilytetty sukupolvien ajan kondiittoreiden toimesta. Sitä parannetaan ja hoidetaan jatkuvasti äärimmäisellä huolella. Panettone...
Ranska, Tain L Hermitage
Gâteau Dauphinois -yritys suunnittelee ja valmistaa käsityönä sukupolvien ajan hedelmätäytteisiä keksejä ilman väriaineita tai säilöntäaineita. Menestyksensä ja laatunsa ansiosta yritys myy tuotteitaan Ranskassa ja nyt myös ulkomailla. Sen perinteinen resepti ja valmistusmenetelmä, ilman säilöntäaineita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja, mahdollistavat kuitenkin tämän herkullisen kakun säilymisen useita kuukausia.
Espanja, Cordoba
Gazpacho on pehmeä ja virkistävä kylmä juoma tai keitto, joka on peräisin Välimereltä ja jota nautitaan pääasiassa kesällä. Ero salmorejon ja gazpachon välillä on se, että perinteinen gazpacho-resepti tuottaa juoman, eli gazpachoa voi juoda suoraan lasista, toisin kuin salmorejo, jota syödään lusikalla ja lisukkeiden kanssa. Gazpacho-reseptit ovat edullisia, virkistäviä ja erittäin ravitsevia, ja...
... on käsitelty perinteiden mukaisesti. Aikojen alusta scorzetta on ollut yksi Bernaldan tyypillisistä perinteisistä makeisista, kaupungista, joka sijaitsee Materan maakunnassa ja on täynnä historiaa, perinteitä ja on Lucanian matkailukohde. Bernaldan scorzettan resepti on yksi parhaista ja vanhimmista, ja se koostuu vain muutamista yksinkertaisista ainesosista, kuten kananmunan valkuaisesta...
Suositut maat tälle hakutermille