...Musta sian kinkku, syvän punainen väri ja intensiivinen maku, muistuttaa metsän tuoksua ja siinä on syvää makeutta, joka syntyy kasvatustavasta ja ulkona tapahtuvasta ruokinnasta. Myös valmistus, joka on täysin käsityötä, tapahtuu kunnioittaen emilian perinteitämme.
Portfolio (10)
Italia, Langhirano
...Se on luonnon ja ihmisen mestariteos. Se syntyy tämän maan hyvyydestä, puhtaan perinteen kunnioittamisesta, käsityötaidosta, joka tekee jokaisesta kinkusta italialaisen makutaiteen mestariteoksen. Vain italialaisia sian reisiä, tuoretta lihaa, ei koskaan pakastettua, käsiteltyä, hoidettua ja kypsytettyä huolella, joka on tämän maan, sen perinteen, ilman ja ilmaston ainutlaatuinen perintö. Keskikoko: kg. 9.5-11 Kappaleita kaulaa kohti: 2...
Portfolio (3)
...Kinkkuhiutale, sian jalo osa, leikattu parhaista italialaisten reiden osista. Kypsytetty vähintään vuoden. Herkku kielelle, unohtumatonta makeaa rasvaa, pehmeää mutta maukasta.
Portfolio (7)
Italia, Mesoraca
...Kylmäkäsitelty kinkku on tyypillinen italialainen leikkele, joka saadaan suolaamalla kuivalla menetelmällä sian reidestä, erityisesti eläimiltä, jotka ovat saavuttaneet noin 130 kg painon. Liha hierotaan huolellisesti käsin, muotoillaan haluttuun muotoon ja maustetaan sitten vanhan reseptimme mukaan. Kinkun kuivatusaika ylittää 180 päivää, ja se on herkullisuuden kannalta tärkein vaihe. Kategoria: Calabrian leikkeleet Paino: 500/550g Paino: 0.550 kg AINEKSET: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi Antioksidantit: E301 Säilöntäaineet: E250-E252...
Portfolio (19)
Italia, Marciano Della Chiana
KingoFood myy erinomaisia ja korkealaatuisia italialaisia tuotteita. Kuten salami, kuten Finocchiona IGP, ensiluokkaista lihaa, joka on maustettu suolalla, pippurilla, valkosipulilla ja villifenkolilla. Tai pecorino, joka on kypsytetty luolassa ja jolla on voimakas maku. Ja viini: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selezione - D.O.C.G. Tavaroiden toimitusaika ja -menetelmät ovat erittäin tärkeitä...
Portfolio (10)
... suola on poistettu, kinkut jäävät roikkumaan 90 päiväksi. Tässä vaiheessa kinkku kuivuu hitaasti, sitten se pestään ja ripustetaan luonnolliseen ilmaan. Nyt alkaa kypsytys, joka jakautuu kahteen vaiheeseen: ensin yhdeksään kuukauteen hyvin ilmastoiduissa tiloissa, joissa on luonnollista ilmanvaihtoa, ja lopuksi kellarissa pitkäaikaista kypsytystä varten.
Portfolio (2)
Italia, Campo Calabro
... Omega 3:n läsnäolon ansiosta se suojaa kehoamme, edistäen keskittymiskyvyn, mielialan parantamista ja veren triglyseriditasojen hallintaa. Käytetään sekä tuoreena että perinteisiin lihatuotteisiin jalostettuna, Calabrian mustan sian liha on tuote, jonka laadut ovat äärimmäisen voimakkaita ja tunnistettavia.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play