Espanja, Guijuelo-Salamanca
... kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC lämpötilassa. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Ainesosat: Tammi-sian olkapää ja merisuola.
Portfolio (43)
Espanja, Monroyo (teruel)
...Serrano-jammi, joka on erinomaisen serrano-sian lihaa, on saanut "Denominación Origen Teruel" -nimityksen ja se on useaan otteeseen palkittu Teruelin parhaana jammina. Saadakseen alkuperämerkinnän, jammin on täytettävä vähimmäisvaatimukset, jotka sisältävät kypsymisaikojen, vähimmäispainon, vanhempien rotujen (Duroc ja Landrace) sekä rehujen, joilla eläimiä ruokitaan, jotka on valmistettava vain...
Portfolio (43)
Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. on maatalousalan yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1986 osana kokonaisprojektia, joka kattaa koko ketjun porsastuotannosta teurastamoon, paloittelusaliin ja tuotteiden jalostukseen. Tämän projektin filosofia syntyi neljän kumppanin ideasta luoda lisäarvoa porsastuotannolle ja samalla luoda työpaikkoja, jotka auttavat kehittämään maaseutua. Nykyään Embutidos La Hogu...
Portfolio (34)
Espanja, Aracena
...Sian takapalanen, viljalla ja heinällä ruokittu. Tuntemus, ne muovautuvat huolellisesti valituista kinkkuista ja olkapäistä, jotka ovat peräisin perinteisesti kasvatetuista sioista. Niiden ruokinta on tapahtunut luonnollisesti, mikä heijastuu jokaisen palasen laatuun.
Portfolio (3)
Espanja, Murcia
...Paranneltu lihatuote, joka on valmistettu lihasta, joka vastaa lihasmassaa, jossa on luuta, jalkaa ja etujalan kavioita Iberian sian puolikkaasta, joka on ruokittu tammenterhoilla ja luonnonvaroilla ja joka soveltuu ihmisten kulutukseen. Kappaleen paino, noin 2,5 kg. Paino: 2-3 kg...
Portfolio (178)
Espanja, Alcobendas
DOMPAL:issa meillä on paras valikoima kinkkuja ja makkaroita, iberialaista lihaa, ainutlaatuisia juustoja, AOVE-öljyä, viinejä sekä valikoituja kasvisten ja meren antimia säilykkeitä. Jokainen tuotteemme on tulos huolellisesta valinnasta, jotta voimme tarjota parasta palvelua asiakkaillemme. Kuivatus- ja valmistuslaitoksemme sijaitsee Jabugossa (Huelva) ja pääkonttorimme Alcobendasissa (Madrid), j...
Portfolio (10)
Espanja, Toral De Los Vados-León-España
...Käsityönä valmistetut tuotteet, kuten: El Botillo del Bierzo, mausteiset ja makeat chorizot, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, kypsytetty kinkku, San Martiños (salami), Cecina de Babilla, savustettu lacon, pekoni, savustettu pekoni, haudutettu lacon (gourmet-tuote) ja muita... Meiltä löytyy myös tuoretta sianlihaa, kuten: pihvit, sisäfileet, kylki, pekoni, lacon, tuore kinkku, tuore potka, sekä suolatuotteet ja tuoreet tuotteet, kuten: korva, häntä, selkä, sian pää, kuono, sian jalka.
Portfolio (4)
Espanja, Guijuelo
...Korkealaatuinen Iberian Tammi-ruokittu Kinkku 100% Iberico, viipaloitu veitsellä ja pakattu vakuumiin. Toimitamme vain B2B, lisätietoja täältä: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimitoimitus: 25 pahvilaatikkoa (1.000 kpl). Hinta 25 pahvilaatikolle: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Espanja) Parasta ennen: 12 kuukautta valmistuspäivästä. Pahvilaatikon paino: 6,55 kg. Toimitusaika: neuvoteltavissa. KULJETUS: Jäähdytetty 5ºC.
Portfolio (2)
Espanja, JAÉN
...Jamón Selecciónissa olemme vuosia omistautuneet yhdelle ainoalle tarkoitukselle: tarjota asiakkaillemme parhaat iberico-kinkku tuotteet, jotka on valittu huolellisesti ja intohimolla. Olemme työskennelleet käsi kädessä Espanjan arvostetuimpien brändien ja tunnetuimpien valmistajien kanssa, jakamalla yhteisen mission: säilyttää iberico-kinkun aitous ja vertaansa vailla oleva maku. Tänään, vuosien kokemuksen, tiedon ja syvän rakkauden jälkeen tähän herkkupalaan, olemme ylpeitä voidessamme esitellä oman tuotevalikoimamme: Nuestra Selección Especial.
Vastaavat tuotteet
Ainutlaatuinen Iberian kokemus.
Jamón Selección
Portfolio (1)
Espanja, Madrid
...Tämä leikkaus on erittäin houkutteleva grillijuhliin, ja se koostuu Iberian sian kyljistä, jotka on leikattu keskeltä. Ne voidaan pakata alipaineeseen, flow packiin ja ski packiin, mutta jälkimmäinen on pienempi. Vienti voi olla tuoretta tai pakastettua.
Portfolio (3)
Espanja, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos y Jamones Los Serranos. Olemme perheyritys, jolla on perinteinen luonne ja pitkä kokemus kinkku- ja makkarateollisuudesta. Sijaitsemme Salamanca-n alueen Campo Charro sydämessä. Los Serranos keskittyy artesaanityönä valmistettujen iberialaisten makkaroiden ja bellota-kinkkujen valmistamiseen, ja meillä on kaksi selkeästi erottuvaa tuotantolinjaa. 1. Iberian sian makkaroiden ja kinkkujen...
Espanja, Talavera La Real (badajoz)
...Olemme karjankasvattajia, meillä on hyvä sika, josta saamme parhaat tuotteet. Seuraamme sikoja kasvatuksesta teurastukseen, mikä mahdollistaa erinomaisen kinkun, palan, lihan ja bellota-makkaroiden tarjoamisen. Erinomainen iberialainen sika, jota ruokitaan maalla, saa arvostuksen "Bellota 100% Ibérico" ja "cebo de campo". Meillä on yli 4 000 hehtaaria satoja vuosia vanhoja tammi-metsiä Extremadurassa, joissa valitsemme, kasvatamme ja ruokimme iberialaisia sikoja. Sian kasvatus ja seuranta tekevät tuotteistamme erinomaisia ja erottuvat laadultaan.
Espanja, Córdoba
JAMIVI-yritys, joka on erikoistunut iberian sian käsityötuotantoon, perustettiin 1970-luvulla tarkoituksena hyödyntää parhaat pähkinöillä ruokitut siat, joita kasvattavat heidän omistajansa, Escribano-perhe, joka tulee suurimmaksi osaksi maataloussektorilta. Los Pedrochesin alueen lempeä maisema ja ilmasto yhdistettynä hyvin tehdyn perinteeseen tekevät iberian sian luonnollisesta kasvatuksesta...
Espanja, Alcobendas
...Kaikki tämä käytännöllisimmässä ja helpoimmassa muodossa: viipaloituna, vakuumipakattuna ja markkinoiden ekologisimmassa esittelyssä. Hallitsemme koko tuotantoprosessin sian genetiikasta siihen asti, kun tuote saapuu kotiisi. Emme tee tätä mielijohteesta. Teemme sen, koska se on ainoa tapa saavuttaa maksimaalinen laatu kaikissa tuotteissamme ja, mikä vielä tärkeämpää, että tämä laatu on jatkuvaa eikä sinulle tule yllätyksiä. Tämän tyyppisten, niin käsityöläisten ja luonnollisten tuotteiden laadun säännöllisyys on aina ollut heidän Achilleen kantapäänsä.
Espanja, Arévalo-Ávila
Espanja, Madrid
Bellota Ibérica on Grupo Mendozan Iberian-tuotteiden yksinoikeudellinen jakelija, joka on erikoistunut iberian sian kasvatukseen sekä kinkkujen, palettien ja lihan valmistukseen. Heillä on useita tiloja eri paikoissa Huelvan vuoristossa (ANDALUSIA), ja kaikki heidän tuotteensa ovat omasta karjasta ja laiduntavat heidän tiloillaan. Kasvatus-, teurastus-, muotoilu-, suolaus-, kuivaus- ja kypsytysprosessi tapahtuu perinteisellä tavalla, kuten tällä alueella on ollut tapana muinaisista ajoista lähtien, perinteisissä ja yksinomaisissa teurastamoissa, kuivaamoissa ja lihatuotantotehtaissa.
Espanja, FREGENAL DE LA SIERRA
Yritys, joka on erikoistunut suoraan jakeluun Iberian sian parhaista kuivureista mihin tahansa maailman kolkkaan. Tuotteemme ovat ensiluokkaisia ja sertifioituja niiden kategorioiden mukaan, mikä todistaa niiden laadun. Olemme erikoistuneet KINKKUIHIN, OLKAPÄIHIN JA KÄÄRETTÄVIIN TUOTTEISIIN. Sijaitsemme pienessä paikassa Extremadurassa, Iberian sian syntypaikassa. Teemme yhteistyötä kaikenlaisten asiakkaiden kanssa. Älä epäröi vierailla sivustollamme tai ottaa meihin yhteyttä saadaksesi hintatietoja suurista tilauksista.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play