Halal-lihamme käsitellään suurimmalla huolella ja tarkkuudella perinteisten menetelmien mukaan, jotta säilytämme aitoja makuja, joita asiakkaamme arvo...
Vientiimme on ensiluokkaisia lampaita, joiden paino on 45-50 kg. Päärodut ovat Merino, Segureño ja Manchego.
Vuonna 2015 Ruigan esitteli itsensä ensi...
Muodot sopivat kaikille tuotantotyypeille.
Loftimuodot tai yksittäiset muodot niiden suunnitelluilla pidikkeillä
mahdollistavat nopean ja turvallise...
Pendulaari- tai pintasekoitus, joka on sovitettu juustoteknologiaan, mahdollistaa jyvien peittämisen
Puolipyöreä astia, jossa on geometrinen puristus...
TEURASTAMO- JA LIHAVALMISTUSLAITE - Verenveto- ja nostokoukut lampaille ja vuohille on tarkoitettu käytettäväksi putkimaiseen raiteeseen, jonka halkai...
Leguminoosien ja heinien heinä, johon on lisätty murskattuja viljoja (maissi, ohra).
Ominaisuudet:
Pelletit koostuvat luonnollisesta tuuletetusta hei...
Serrano-kinkku Reserva, jonka kuivausaika on 18 / 22 kuukautta, ja keskimääräinen korkea paino ja rasvaprosentti, miedolla maulla ja hyvin vähäisellä ...
Iberico-sertifikaatti, joka on valmistettu Pedrochesin laaksossa sijaitsevissa tiloissamme, ja se on peräisin valituista eläimistä, joita olemme kasva...
Kooltaan ja painoltaan pienempi kuin kinkku, meidän Paleta de Bellota Ibérica -tuotteemme on muodoltaan pidempi ja vähemmän pyöreä. Sen tasainen ja ki...
Iberian niemimaan biodiversiteetti tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia luoda uusia kulinaarisia kokemuksia. Castro y González -yrityksessä olemme yhd...
Pitkä ja tyylitelty pala, valmistettu hienosta ruoko. Siinä on elävä väri, mieto maku, poikkeuksellinen aromi ja marmoroitua rasvaa.
Käsintehdyt pala...
Pitkä ja tyylikäs ohut putki. Esittelee vaaleanpunaisen värin, erinomaisen maun, syvän aromin ja pehmeän rasvan. Käsityönä valmistetut palat, joissa o...
Tuote on valmistettu aikuisten sikojen takapäästä (mukaan lukien jalka ja luu), joka on käynyt läpi asianmukaisen suolaus- ja kypsymisprosessin.
Iber...
Tuote on valmistettu aikuisten sikojen takapäästä, joka on käynyt läpi suolaus- ja kypsymisprosessin.
Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet
Iber...
europages-sovellus on täällä!
Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.