Italia, Radicofani
Cacio di Pienza -juuston tuotanto on perinne, jolla on hyvin vanhat juuret, ja se on siirtynyt sukupolvelta toiselle nykypäivään asti. Maitotuottajat ovat kokoontuneet Cooperativa di Cotignanossa, käyttäen ja säilyttäen tyypillisiä käsittelymenetelmiä: maidon hankinta erityisillä aromeilla, joita antavat Val d'Orcian laitumien tyypilliset yrtit, hienostuneet kypsytysmenetelmät ja ennen kaikkea eri...
Portfolio (48)
Puola, Warszawa, Poland
...Juustoanalyysi, joka tunnetaan myös nimellä jäljitelmäjuusto tai juustoalternatiivi, on juustotuote, jossa kaikki tai osa maidon rasvasta on korvattu kasvirasvalla. Juustoanalyysin valmistusprosessi on samanlainen kuin tavallisen juuston, ja sitä valitaan usein kustannustehokkuuden ja helpon tuotannon vuoksi. Foodcom S.A.:n tarjoama juustoanalyysi erottuu pehmeästä koostumuksestaan, hyvästä...
Portfolio (278)
Italia, Noci
...Stracciatella on erityinen juustotuote, joka on tyypillinen Apulian tuotannolle. Se koostuu pehmeistä käsin revityistä juuston suikaleista ja kermasta; tätä erikoisuutta voidaan käyttää tuoreena tai lisukkeena salaatteihin, pääruokiin tai gourmet-pizzoihin ilman tarvetta maustaa, kiitos sen äärimmäisen maitomaisen maun.
Portfolio (10)