Unkari, Budapest
... valitsevat parhaat oliivit ja vihannekset. Jokainen oliivi valitaan kypsyyden mukaan ennen fermentointiprosessin aloittamista. Säilyttämisprosessia varten vihanneksemme ja oliivimme siirretään suuriin säiliöihin, jotka on täytetty liemiliuoksella, joka koostuu vedestä ja 10 % suolasta. Fermentointiprosessin loppuunsaattamiseen kuluu jopa kolme kuukautta. Tämä prosessi on tarpeen sokerin hajottamiseksi...
Portfolio (57)
Slovakia, Košice
Tervetuloa MILKYLANDiin, merkittävään johtajaan elintarvikkeiden jakelualalla, jolla on kymmenen vuoden kokemus tukkukaupasta, tuonti-/vientitoiminnasta ja tehokkaasta logistiikan hallinnasta. Ydinosaamisemme keskittyy maitotuotteisiin, erityisesti monipuoliseen juustovalikoimaan ja kasviperäisillä rasvoilla rikastettuihin vaihtoehtoihin. Tarjoamme ylpeinä valikoiman korkealaatuisia juustoja, kute...
Portfolio (86)
Ranska, Capdenac Gare
... ihmisiä! Käymisruoat, kuten jogurtti, juusto, käyneet vihannekset kuten kaali tai hapanleipä, sisältävät niitä. Käynyt maito on erittäin runsas lähde. Elvyttävät maitohappobakteerit ja bifidobakteerit: 24 miljardia Lactobacillus acidophilus DSM 21717: 10 miljardia Lactobacillus gasseri LMG 26661: 6 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103: 4,4 miljardia Bifidobacterium bifidum DSM 22892: 2 miljardia Lactobacillus fermentum CECT 5716: 1,6 miljardia B2-vitamiini: 0,42 mg (30% VNR*)...
Portfolio (151)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play