Italia, Misano Adriatico
...Il Grana Padano DOP 1 kg on italialainen kovajuusto, jota tuotetaan Lombardia, Piemonte, Trentino-Alto Adige ja Veneto alueilla. Takuuvarmasti valmistettu tuoreesta maidosta ja kypsytetty vähintään 9 kuukautta, se on juusto, jolla on rikas ja pehmeä maku. Ihanteellinen alkupaloihin tai ainesosana pasta- ja riisiruoissa.
Portfolio (200)
Slovakia, Košice
Tervetuloa MILKYLANDiin, merkittävään johtajaan elintarvikkeiden jakelualalla, jolla on kymmenen vuoden kokemus tukkukaupasta, tuonti-/vientitoiminnasta ja tehokkaasta logistiikan hallinnasta. Ydinosaamisemme keskittyy maitotuotteisiin, erityisesti monipuoliseen juustovalikoimaan ja kasviperäisillä rasvoilla rikastettuihin vaihtoehtoihin. Tarjoamme ylpeinä valikoiman korkealaatuisia juustoja, kute...
Portfolio (64)
Italia, Sant'ilario D'enza
Me DalterFood Group olemme omistautuneet yli 45 vuoden ajan intohimolla parhaiden italialaisten DOP-kypsytettyjen juustojen valintaan, annosteluun ja pakkaamiseen sekä muiden italialaisten juustojen ja erikoisuuksien jakeluun ympäri maailmaa. Ensimmäisenä joukossa on ylpeytemme, Parmigiano Reggiano, jota tuotamme Appennino Reggianon kukkuloilla kahdessa juustolassamme: Caseificio Colline del Cigar...
Portfolio (6)
Puola, Warszawa, Poland
Elintarvike- ja rehualalla toimiva kauppayritys. Erikoistumme maitotuotteiden kauppaan; kasviproteiinit ja aminohapot rehujen ja elintarvikkeiden lisäaineina. Tarjonta on suunnattu B2B-sektorin yrityksille. Tiimimme ansiosta yritys on saanut lukuisia uskollisia liikekumppaneita ja jatkaa kasvuaan. Vuonna 2019 saimme arvostetun palkinnon nopeimmin kasvavana elintarvikealan yrityksenä Puolassa. Täl...
Portfolio (278)
Unkari, Celldömölk
...KEMIALLINEN Rasva Vähintään 45% Enintään 48% Kosteus Vähintään 42% Enintään 45% Keskimääräinen suola 0,7-1,2% MIKROBIOLOGINEN Koliformit <100 org/g E.coli <10 org/g Koagulaarinen stafylokokki <100 org/g Listeria ND 25 g:ssa Salmonella ND 25 g:ssa Tyyppi: Kovajuusto Juustotyyppi: Mozzarella Käsittelytapa: Steriloitu Alkuperä: Nautakarja Pakkaus: Pussi, Irto, Pussukka Muoto: Loaf Väri: Vaaleankeltainen Rasvapitoisuus (%): 45-48 Paino (kg): 25...
Portfolio (48)
Ranska, Auxerre
...Nez herkulliset punaisen ja mustan hedelmän nuotit, hieman vaniljaiset Yhteensopivuus ruoan kanssa: leikkeleet, punainen liha, peruna, sieni, kovajuusto ja tumma suklaa Viininvalmistus: kypsytys 1 vuosi ranskalaisissa tammitynnyreissä (25% uusissa tynnyreissä ja 75% vuoden vanhoissa tynnyreissä) Silmä: kirkas granaatinpunainen väri Suussa: pehmeät tanniinit, merkki pitkäikäisyydestä...
Portfolio (190)
...Puoliautomaattinen ja kompakti leikkuri, joka leikkaa juustot vaakasuunnassa "kivimenetelmän" avulla. Se mahdollistaa samanlaisen tuloksen kuin käsin leikattu kovajuusto, minimoiden hävikin. Pääominaisuudet: Vaakasuuntainen pyörösaha, joka tekee tarkan ja hävikittömän kuoren leikkauksen Turvasensorit, jotka havaitsevat muotin läsnäolon ja tarkan keskityksen Mitat: 111x90x123 cm Yhteensopivuus Bartoli-koneiden kanssa: Rock 20, Rock20Plus, Rock22, Rock18 materiaali:ruostumaton teräs mitat:111x90x123...
Portfolio (47)
Saksa, Karlsruhe
...Sovellusten kirjo vaihtelee yleisistä sovelluksista aina erityisesti yksittäisten asiakkaiden tarpeisiin kehitettyihin sovelluksiin. Esimerkillisiä sovelluksia ovat: maito, voi ja levitteet, mozzarella, maitojauhe, WPC, kovajuusto ja sulatettu juusto. Jos tuotteesi eivät ole tässä esimerkkiluettelossa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme mielellämme apunasi!
Portfolio (9)
Ranska, Auros
Perustettu vuonna 2002, MAISON VOISINE on perheyritys. Olemme valmistaja ja tukkumyyjä Aquitainen paikallisista käsityötuotteista. MAISON VOISINE perustettiin luomaan paikallinen ja alueellinen jakelutyökalu, jossa on hyvä, soveltuva jäähdytyslaitteisto. Yritys tarjoaa suoria toimituksia asiakkaillemme, kuten teurastajille, lihamyyjille ja ruokakauppiaille. Useiden sukupolvien ajan kasvattajina, t...
Portfolio (31)
..."Allgäun perinteinen juusto"; kovajuusto raakamaitosta, jossa vähintään 50 % rasvaa; perinteisesti käsityönä valmistettu; kypsytetty vähintään 5 kuukautta; maku: hienosti maustettu, aromikas, hieman pähkinäinen Rasvapitoisuus: 50 % Maku: hienosti maustettu, aromikas, hieman pähkinäinen...
Portfolio (9)
Italia, Cadorago
...Sacco System, maitohappobakteerien tuotantoon erikoistunut yritys, valmistaa sarjan pakastettuja ja kuivattuja maitohappobakteereja, jotka on suunniteltu erityisesti kovien juustojen valmistukseen, erityisesti juustojen, joiden kosteusprosentti rasvattomassa aineessa on 56 %: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Pecorino kovajuusto Vieraile sivustolla https://www.saccosystem.com/ ladataksesi esitteet!
Portfolio (4)
Unkari, Dombovar
Meidän juustomme valmistetaan yksinomaan oman vuohikannan maidosta. Kypsyttämiseen käytämme tiloja, joissa on oikea lämpötila ja kosteus. Käytettävät mausteet käsitellään kuivassa muodossa. Tuotteemme pakataan ja etiketoidaan etukäteen. On myös mahdollista lisätä viivakoodi! Tällä hetkellä tuotteet eivät ole tasapainotettuja. Päätuotteemme - Pehmeäjuusto - Puolipehmeäjuusto - Kovajuusto - Rouge...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play