...Transglutaminaasi on elintarvikelisäaine, se on entsyymi, joka muodostaa ristikkäisiä sidoksia proteiinimolekyylien välillä. Pääasialliset tuotealueet, joissa käytetään Transglutaminaasia: lihatuotteet, makkara/ kinkkutuotteet, merenelävät, leipomotuotteet, maitotuotteet ja vegaanituotteet. Transglutaminaasin käytössä on etuja: * Parantaa lihan rakennetta ja sitoutumista lihapaloihin...
Portfolio (5)
Espanja, Cuarte De Huerva
...Prosciutto Serrano di Teruel D.O.P. Luutettu Sierra Lindón - Teruelin D.O.P. -kinkku on punertava, siinä on sisäänrakennettua rasvaa ja viipaloituna se paljastaa erittäin kiiltävän ulkonäön. Se erottuu vähäsuolaisesta ja samalla hienostuneesta maustaan. Sen rasvassa on miellyttävä maku ja sen öljyinen koostumus vapauttaa ainutlaatuista aromia. Esittely: Ilman luuta oleva kinkku, pakattu alipaineeseen. Kypsytys: 20 - 24 kuukautta...
Portfolio (10)
... hitaasti. Nyt on meren ilman vuoro, joka ennen alas virtaamista on varastanut Appennin metsien balsamit. Kauden mukaan ikkunat avataan ja näin jatketaan yhdeksän kuukautta. Sitten mennään kellariin: täällä kypsymisprosessi päättyy kahden vuoden jälkeen. Tuloksena on liikuttava elämys, mutta on oltava valmis tuntemaan: on osattava aistia, melkein kuunnella, sen viipaleen harvinaista makeutta, ja varokaa poistamasta sen kevyttä ja helposti sulavaa rasvaa, joka antaa sille harmoniaa ja pehmeyttä. Valkoinen leipä ja paikallinen viini ovat sen ihanteelliset kumppanit.
Portfolio (10)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play