Iberialihammas ja makkarat.
Iberialaiset tuotteemme heijastavat ympäristöä, jossa ne syntyvät: dehesa, luonnon lahja, jossa eläimemme kasvavat ja kehittyvät tarjotakseen parhaat iberialaiset tuotteet.
Castro y Gonzálezilla on ensisijaisena tavoitteena huolehtia ja kehittää tätä elämänlähdettä kestävästi, ja tiedämme, että jokainen puro, tammi, korkkitammi, tasanko ja lähde dehesassamme on olennai...
JDF Die Import-Export GmbH on 27. heinäkuuta 2000 perustettu yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Saksassa. Se täyttää kaupankäynnin markkinoiden korkeimmat standardit. Hyödynnämme hintojen eroa ulkomailta ja muilta markkinoilta tulevien tuotteiden välillä. Ostamme tuotteita parhaaseen hintaan ja myymme niitä siellä, missä kysyntää on. Tarjoamme tuotteita alhaisemmilla hinnoilla kuin tietyssä maassa v...
Le Coustelous on ylpeä voidessaan tarjota teille gastronomisia tuotteitaan Etelä-Ranskasta, erityisesti kuuluisan cassoulet'n Castelnaudarysta.
Olemme huolissamme raaka-aineidemme laadusta ja teemme yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa tarjotaksemme teille parasta. Vientiämme on Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Ranskaan, hienoihin ruokakauppoihin, viinimyymälöihin ja erikoisliikkeisiin, jotka ...
...Laktoosittomat ja gluteenittomat kuivasalamit. Luonnollinen kuori tuhka-kukalla. Perinteisesti käsityönä valmistettu, kotitekoinen, Périgord IGP-pähkinöillä. Nämä pähkinät ovat erittäin maukkaita.
Todellinen suosikki.
...Valmistamme suurta kunnioitusta vanhan ajan makkaroiden ja kuivattujen makkaroiden perinteelle: luonnollinen suoli, tuore liha, ilman väriaineita, gluteeniton ja ilman lisättyjä nitriittejä.
... kuivuvat hitaasti perinteistä kypsytystä kunnioittaen. Yli 9 kuukautta kypsytettyinä ne paljastavat kaikki hienoutensa.
MAUSTEVARRET
Panostamme siihen, että valitsemme parhaat palat makkaramme valmistamiseen. Ne ovat peräisin olkapäästä, rinnasta tai kinkusta, pääasiassa Auvergnen tai Rhône-Alpesin alueelta, ja jokainen valittu liha liittyy taitavaan sekoitukseen. Näin varmistamme, että jokaisessa reseptissämme on sekä mureutta että voimakasta aromia.
Luonnollinen suolitus tehdään käsin.
Buva Lihatuotteet: Käsityönä valmistettu paistettu pate puhtaasta sianlihasta. Paistettu kanapate, joka sisältää vain kananmaksa ja kananlihaa. Siipikarjan pate pippurilla, valmistettu pelkästään kananlihasta. Liha-leipä Luonnollinen. Liha-leipä Provencal. Kanaliha-leipä Luonnollinen. Kanaliha-leipä Provencal. Mustamakkara. Grillimakkarat.