...Tämä pasta on valmistettu kevyestä spelttijauhosta. Speltti on yksi vanhimmista viljakasveista. Sitä tunnettiin jo kivikaudella, ja se mainitaan jopa Raamatussa. Toisin kuin muilla vehnälajikkeilla, spelttivehnän jyvät ovat suomuisia, mikä suojaa niitä taudeilta ja tuholaisilta. Spelttivehnän jyvissä on lähes kaikki ravintoaineet ja vitamiinit, joita monipuoliseen ravitsemukseen tarvitaan...
...Tarjoamme erilaisia BIO viljoja (speltti, vehnä, ohra, durum), öljyjäsiä (pellavansiemeniä, auringonkukansiemeniä), palkokasveja (linssit, pavut, herneet), tavanomaisia öljyjäsiä, palkokasveja!
Ole hyvä ja kysy lähettämällä tietoja, jotka kiinnostavat sinua, niin lähetämme sinulle luettelon saatavilla olevista tuotteista!
...Gallette- ja täysjyväperunalastujen tuotanto, markkinointi ja myynti (speltti, riisi, kaura, solina, 5 viljaa).
"Panificio Barletta" edustaa menestystarinaa molisano-kentällä.
Toisen maailmansodan vuodet ovat erityisen vaikeita, ja yritys, Guido johtajana, onnistuu avaamaan myös pienen käsityöläislaboratorion makeisten tuotantoa varten.
Polku perustuu laadun kunnioittamiseen ja parhaiden...
...jolloin bio-EU-lainsäädäntö otettiin käyttöön, Deffland leivontatekniikka oli ensimmäinen tarjoaja täysin biologiselle sämpyläleivontaseokselle Ökoback Plus, jota myös Bioland-sopimusleipurit mielellään käyttävät.
Perinteisesti speltti on Deffland leivontatekniikan tärkein aihealue. Kehitämme parhaat spelttireseptit ja tunnemme kaikki vaativan spelttikäsittelyn niksi. Näytämme paikan päällä...
...kaukana lämmönlähteistä. Yleisesti ottaen niiden säilyvyys vaihtelee 3–6 kuukautta.
Maukkaita viittauksiamme:
•Perinteiset kerrokselliset Crefolet tai täysjyväversio, speltti jne.
•Kerrokselliset Crepoleet maissijauhosta
•Kerrokselliset Crefolet perunajauhosta
Kaikki kerrokselliset käsin, jotta ne ovat rapeampia, maukkaampia ja helpommin sulavia.
Pizza- ja focacciapohjat, leivänpalat: valmistettu...
... saadaksesi lisätietoja tuotantopaikastamme, jauhojen ja semoloiden valikoimastamme. Sopeudumme tarpeisiisi pakkausmuodossa: Big bag, irtotavara, 25 kg, 5 kg, 1 kg... Meillä on myös ekologinen valikoima, joka koostuu kivimyllyssä jauhetuista ekologisista jauhoista (vehnä, speltti) ja ekologisista durumvehnäsemoloista. IFS-, KOSHER-, ISO 140001- ja CAAE-sertifikaatimme heijastavat sitoutumistamme laatuun ja yhteiskuntavastuuseen. Alueellinen myyntiedustajamme ottaa sinuun yhteyttä voidakseen vastata kysymyksiisi. Puhumme useita kieliä voidaksemme palvella sinua, ja tietenkin myös ranskaa ja englantia.
...Provence'ssa, Carpentras'ssa, Guintrand on valmistanut yli kaksisataa vuotta säilykkeitä hedelmistä ja vihanneksista, jotka ovat peräisin alueen maataloustuotteista. Kaikki valmistuksessamme käytettävät hedelmät ja vihannekset ovat alueellista alkuperää, peräisin Provencen ja Rhône-laakson maataloustuotteista. Guintrand'n päätuotteet: tomaattisäilykkeet, hedelmäsäilykkeet, vihannes säilykkeet, Provencen valmiit ruoat, kastikkeet, pieni speltti … jne.
Yhtiö sai vuonna 2020 valtion myöntämän "Elävän Perinnön Yritys" -tunnustuksen.
Karl Rölkens KG tuottaa spelttiä. Speltti on viljakasvi, joka on helposti sulavaa, sisältää runsaasti proteiinia ja sillä on kevyt pähkinäinen maku. Se on ihanteellinen perusta terveelliselle ravitsemukselle. Karl Rölkens tarjoaa jatkuvasti spelttiä sekä perinteisestä että luomuviljelystä.
Suuret tunnetut yritykset elintarviketeollisuudessa jalostavat Karl Rölkensin tuotteita edelleen – ja näin kuorituista jyvistä syntyy jauhoja, viljoja, vauvanruokaa tai erikoistuotteita.
... saatavilla:
Auringonkukkaöljy
Suola
Vehnä ja jauho
Maissi
Soija
Speltti ja jauho
Pasta
Zeoliitti
Levyt
Teräs
Alumiini
Titaani
Lavapuu
Rakennuspuu .. on vain pieni otos! Olemme suoraan tuottajalta - asiakkaamme voivat toimittaa! Jos voimme auttaa jossain asiassa - olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä milloin tahansa! Jos toimitatte meille vaatimusten mukaisen profiilin, teemme mielellämme sitoumuksetta tarjouksen.
Ollessamme jo useita vuosia elintarvikemarkkinoilla, olemme erikoistuneet levy-lasagnen valmistukseen, jota tarjoamme eri kokoisina, painoisina ja ainesosina: Durumvehnäsemina, puolikuituinen ja täysjyvä durumvehnäsemina, speltti, speltti dicocco, speltti spelta ja monia muita. Laatu, perinteet ja erityinen huomio tuotteen aitouteen ovat olleet keskiössä useiden vuosien ajan, ja painopisteemme on...
Olemme ollut artisaanijauhojen ja pastojen tuottaja ja valmistaja kahden vuoden ajan Saint Sulpice de Faleyrens 33:ssa. Erityispiirteemme on, että hallitsemme tuotantoamme pellolta lautaselle asiakkaidemme ranskalaisten iloksi.
Viljelemme erilaisia viljoja kestävässä maataloudessa (HVE3-sertifioitu vuodesta 2019), mukaan lukien pehmeä vehnä ja suuri speltti. Säilytämme osan sadosta jauhojemme ja...
Maatalousyritys. Vanhojen viljalajien tuotanto, emmer, einkorn, speltti, purppuravilja, alastonkaura, lääkekasvit ja maustekasvit, kukat ja terälehdet, punainen ja sininen ruiskaunokki, kehäkukka, auringonkukka, käsittely riisiksi, jauhoksi, hiutaleiksi, puuroksi, mysli. Teen, myslin, riisin pakkaaminen...
BIO- ja tavallisen couscousin tuottajat, valmistettu yksinomaan hienojauhetuista tai täysjyväjauhoista viljoista (kovapuintinen vehnä, maissi, riisi, tattari, kamut, speltti, ohra, hirssi) ja palkokasvien jauhoista (pavut ja linssit erityisesti) sekä kvinoasta, yksittäisissä tai monikomponenttisissa resepteissä. Sertifioidut luomutuottajat CCPB:n toimesta, meillä on myös BRC- ja IFS-sertifikaatit, jotka on myöntänyt TÜV. Pakkaus: 1 tonnin Big Bag, paperipusseja 20 ja 5 kg, tai sellofaanipusseja 250 g, 500 g, 1 kg - pyynnöstä myös asiakkaan toimittamalla etiketillä.
Gabriela Nica Mühlenservice GmbH on keskikokoinen perheyritys, joka keskittyy myllyalan laitteiden valmistukseen ja prosessitekniikkaan. Yrityksen painopiste on myllyteknologiassa ja myllyrakentamisessa. Työntekijöillä on pitkäaikaisia kokemuksia myllyalalta, erityisesti alueilla kuten vehnä, ruis, speltti, durum ja maissi.
Tehtäväalueet:
- Neuvonta tulevissa projekteissa A:sta Z:hen (prosessi...
Hyvä herra,
Olemme vanha perinteinen italialainen paikallisen ruoan tuottaja. Yrityksemme on erikoistunut leivonnaisten tuotantoon ja jakeluun, kuten makeat tai suolaiset tarallit, frize, krutongit, keksit ja leivonnaiset sekä kotitekoiseen tai pronssimuotilla valmistettuun kuivapastaan. Olemme myös aloittaneet biologisten keksien tuotannon, jotka on valmistettu erityisistä jauhoista, kuten kamut, riisi, soba, speltti ja maissi, sekä kuivien kansainvälisten ja italialaisten palkokasvien pakkaamisen ja jakelun.