Dijonin hiippakunnan talossa, osoitteessa 9 bis Boulevard Voltaire, Ciel et Terre -kauppa avasi ovensa maaliskuussa 2021 tarjotakseen uskonnollisia kirjoja, luostari-perinteistä peräisin olevia tuotteita sekä uskonnollisia esineitä dijonilaisille ja heidän naapureilleen. Teemme yhteistyötä luostareiden ja abbeyjen kanssa ympäri Ranskaa. Tänä päivänä teemme yhteistyötä lähes 40 eri uskonnollisen in...
Portfolio (10)
Ranska, Lyon
Kolme ystävää, jotka ovat intohimoisia gastronomiasta ja luonnosta, Thomas, Thibault ja Andréa, ovat perustaneet JOKO:n. Heidän tavoitteensa on arvostaa Ranskan villisika- ja Bigorre AOP -mustapossun lihoja hyödyntämällä lyhyitä jakeluketjuja. He tarjoavat laadukkaita luonnontuotteita aitojen ja innovatiivisten reseptien kautta, samalla kun he taistelevat metsästykseen liittyvää ruokahävikkiä vast...
Portfolio (40)
Belgia, Zele
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Valmistettu valituista sianlihasta, keskikarkeasta jauhatuksesta ja kuutioidusta läskistä, pakataan kollageenisuoleen ja kypsytetään. PROSCIUTTO - sian reisi "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Valmistettu valituista sianlihasta, on tyypillinen toskanalainen makkara, joka on maustettu fenkolinsiemenillä ja pakattu kollageenisuoleen. PANCETTA puhtaasta sianlihasta, rullattu tai tasainen, suolattu ja kypsytetty toskanalaisittain.
Portfolio (7)
Ranska, Landeleau
... reseptinsä ansiosta se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka ovat huolissaan painostaan ja/tai terveydestään. Tämä pannukakku on hyvin paistettu säilyvyyden vuoksi. Sitä voi nauttia kylmänä voileipänä tai aamiaisella ja välipalana (voilla tai suklaalla, hillolla…), ja se voidaan täyttää lounaalla ja illallisella. Ruokaidea: Aterialle voit täyttää sen kaikella, mitä voit kuvitella: - voi, gruyère-juusto, kinkku, muna, - voi, savustettu lohi, sitruunamehu - juusto, salaatti - makkara - savustettu pekoni - pienten vihannesten kanssa...
Portfolio (3)
... voidaan siten hävittää ympäristöystävällisesti. Tätä pakkauskalvoa voidaan hankkia eri paperilaaduissa, joten voit valita sen täysin omien tarpeidesi mukaan. Houkuttelevalla yksilöllisellä painatuksella tuoreus välittyy myös ulospäin. Paperilaaduksi voidaan valita erilaisia laatua ja se voidaan painaa jopa viidellä värillä flexopainatuksella. Käyttökohteet - Makkara & liha - Juusto - Kala - Pikaruoka...
Portfolio (9)
Italia, Maruggio
...Purppuranpunainen Bouquet: Herkkä, hyvin ominainen Maku: Hyvät tanniinit ja rakenne, pehmeä ja ympäröivä Tarjoilulämpötila (celsius): 16° - 18° C Suositeltu: Punaiset lihat, villisika, mausteiset juustot, lihat, lammas, lihakastike, grilliliha, härkä, makkara, juustot.
Portfolio (8)
Saksa, Siegen
...✔ Tuulettimet Panimoille ✔ Kuivaustuulettimet ✔ Tiedon Perijä Russwurm & Meißner & Makkara...
Portfolio (14)
Belgia, Braine L'alleud
...VDM - Nonsense -peli on: - VDM-tilanteita: VDM:itä, joita kerrotaan lisäämällä mystinen sana, joka usein ei liity mitenkään. Esimerkiksi: "Sait naurukohtauksen kesken kokouksen...": pelaajan on sijoitettava sana "makkara" tarinaan ilman, että muut huomaavat. Jos muut pelaajat löytävät sanan, hän on hävinnyt. Pelin perusta on VDM. Esimerkiksi: "Tänään sekoitit aspiriinin unilääkkeeseen...
Portfolio (97)
Saksa, Ssssss
Portfolio (1)
Espanja, Peligros
Productos Ruca perustettiin vuonna 1948 Granadan kaupungissa useiden Martín Molina ja Rubio Casero -perheiden jäsenten yhteistyönä. Aloitimme toimintamme tarjoamalla mausteita ja mausteita perinteiseen "MATANZA" -kotikanalan teurastukseen, ja vähitellen erikoistumme valmiiden MAUSTEIDEN tuotantoon näiden makkaroiden säilyttämiseksi. Näinä ensimmäisinä vuosina toimintamme johti jatkuviin tilamuut...
Turkki, Merkez
Yrityksemme, joka on perustettu esittelemään Turkkiin liittyviä herkkuja edulliseen hintaan ympäri maailmaa, valitsee ja pakkaa maamme erityisimmät ja kauneimmat tuotteet puolestasi ja lähettää ne luotettavasti. Yrityksen visiomme on varmistaa, että kaikkialla maailmassa asuvat Turkki-kansalaiset pääsevät aina tuoreina käsiksi kaipaamiinsa makuihin. Karsin juusto ja hunaja, sekä erilaiset tuotteet...
Portfolio (5)
...Salchichón, makkara, joka valmistetaan Iberian sioista, jotka on ruokittu viljaseoksilla ja palkokasveilla ja kasvatettu talleissa tai lihakarjatiloilla intensiivisessä järjestelmässä. Se valmistetaan hienoksi jauhetuista Iberian sian lihasta ja rasvasta, maustettuna suolalla, pippurilla, muskottipähkinällä, oreganolla ja valkosipulilla, ja täytetään sian luonnollisella suolistolla...
...Yli 300 kokoa; Väri: Läpinäkyvä; soveltuu elintarvikkeille (esim. liha, makkara, kala); erittäin vahva materiaali (PA (Polyamidi)/PE (Polyeteeni) 20/70; 90 µ); erittäin hyvä hitsattavuus jne.
Portfolio (4)
...Artikkelin nro: 174196 Ohjausvalo: On/Off, Liitäntäteho: 0,11 kW, Jännite: 230 V, Taajuus: 50 Hz, On/Off-kytkin: Kyllä, Terän halkaisija: 195 mm, Maksimi kierrosluku: 277 k/min. Leikkuupaksuus: 1 - 12 mm Leikkuupituus: 185 mm Leikkuukorkeus: 130 mm Teränteroitin: Kyllä Malli: Kulmaleikkuri / Painoleikkuri Suunniteltu: Makkara Johdon pituus: 1,4 m Suojaluokka: IPX3 Ohjaus: Nuppi Teräsuoja: 2...
Portfolio (10)
...Nduja di Spilinga purkissa Nduja di Spilinga on levitettävä mausteinen makkara, jonka juuret ovat Kalabriassa, tarkemmin sanottuna Spilingassa, alueella, joka sijaitsee Monte Poron rinteiden ja Capo Vaticanon välillä. Ja juuri tässä viehättävässä paikassa tätä tuotetta valmistetaan tarkasti noudattaen paikallisia perinteitä. Nduja valmistetaan huolellisesti valituista lihoista ja parhaasta...
Portfolio (1)
...Kestävästä kartongista, neutraalissa toteutuksessa ja eri väreissä. Jatkuvasti numeroitu. Pakettikoko: Rullalippumerkit: á 500 irrotusta (57x30 mm); á 1000 irrotusta (57x30 mm) Rullarahanmerkit: á 1000 irrotusta (57x30 mm) Rahanmerkkien painatukset: Lahjakortti, kahvi, kakku, olut, makkara, ruoka, jne.
Portfolio (10)
Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. on maatalousalan yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1986 osana kokonaisprojektia, joka kattaa koko ketjun porsastuotannosta teurastamoon, paloittelusaliin ja tuotteiden jalostukseen. Tämän projektin filosofia syntyi neljän kumppanin ideasta luoda lisäarvoa porsastuotannolle ja samalla luoda työpaikkoja, jotka auttavat kehittämään maaseutua. Nykyään Embutidos La Hogu...
Portfolio (34)
Italia, Marmirolo
Salumificio Merlotti aloitti toimintansa heti sodan jälkeen Castel d'Ariossa, kaupungissa, joka on legendaarisen autokilpailijan Tazio Nuvolarin syntymäpaikka. Alun perin käsityöläisliikkeenä yritys on ajan myötä kasvanut ja tarjonnut tuotteitaan yhä laajemmin alueella. Kolmannelle sukupolvelle siirtyessään salumificio siirtää tuotantoyksikkönsä Marmiroloon (MN) 3000 neliömetrin teollisuusrakennuk...
Espanja, Guijuelo-Salamanca
César Nieto on lihatuotteiden ja kinkkujen valmistaja, joka tarjoaa seuraavat tuotteet: Iberialaiset kypsytetyt: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Iberialaiset tuoreet: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de...
Ranska, Layrac
... tarpeisiinsa ja vaatimuksiinsa mukautettuja paloittelu tuotteita. Toimintatapamme antaa meille käsityöläisyrityksen joustavuuden, mikä on etu. Joita lihatuotteita: Bourguignon, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Sauté de veau, Kylki Joita leikkeleitä: Maalaistyyppinen pate, Mustamakkara, Valkosipulimakkara, Chorizo, Toulousen makkara, Chipolatas, Merguez Marassén tuotteiden jäljitettävyys kattaa keinot, jotka on otettu käyttöön jokaisen tuotannon ja myynnin vaiheen seuraamiseksi, jotta voimme varmistaa hygieenisten olosuhteiden noudattamisen näiden vaiheiden aikana.
Ranska, Laguinge
Niille, jotka eivät tunne nitriittiä: se on yhdiste, joka voi olla kemiallinen tai luonnollinen (koska se esiintyy porkkanoissa ja lehtisalaatissa), ja se mahdollistaa lihatuotteiden "vakauttamisen" estämällä tiettyjen patogeenisten bakteerien kehittymistä. Se lyhentää siis kuivatusaikoja ja mahdollistaa tuotteen, jossa on korkea vesipitoisuus, vakauden (Bayonne-kinkkua voidaan valmistaa seitsemäs...
Euroopan markkinajohtaja vakuumipusseissa toimittaa maailmanlaajuisesti ALLFO Vakuumipakkaukset on Euroopan markkinajohtaja korkealaatuisissa vakuumipusseissa. Valikoima kattaa tiiviste-, kutistus- ja putkipussit, keitto- ja seisomapussit sekä monikerrospussit, ja ne ovat saatavilla eri kokoisina ja kalvopaksuuksina. Hyvin 200 pussivaihtoehtoa, jotka eroavat koon, muodon ja materiaalipaksuuden muk...
Yli 50 vuoden KOKEMUKSELLA keskikokoinen yritys Spessartista on yksi Saksan lihankäsittelykoneiden valmistuksen perustajista. Asiakkaiden ja markkinoiden vaatimusten mukaan Düker-REX on aina pitänyt ja laajentanut markkina-asemaansa innovatiivisten tuotteiden, jotka on varustettu nykyaikaisella tekniikalla, sekä tehokkaiden ratkaisujen avulla. Esimerkiksi ensimmäisenä saksalaisena valmistajana se...
Portfolio (3)
Belgia, Andenne
Goumanisto on erikoistunut tuoreiden tuotteiden valmistukseen ja pakkaamiseen aperitiiville ja illallisaperitiiville, jotka on suunnattu suurten jakeluketjujen ja ruokapalveluiden asiakkaille. Lisäarvomme perustuu intohimoon löytää laadukkaita tuotteita ja ketteryyteen luoda valmiita, nautittavaksi tai uunissa lämmitettäviksi tarkoitettuja kokonaisvaltaisia tuotevalikoimia yhä liikkuvammalle asia...
Portugali, Amarante
Olemme laajeneva yritys, joka keskittyy vientiin. Toimimme Ranskassa, Saksassa, Belgiassa ja koko Portugalissa. Arvostamme tuotteidemme laatua ja esittelyä.
Portfolio (1)
Salumificio Bovo vuodesta 1987, Bortolazzi Massimon omistuksessa, Veronassa, käsityönä valmistettuja tuotteita kuten soppressaa, salamia, lihatuotteita, rullattua pekonia, salamellaa, cotechinoa, tuoretta lihaa, kypsytettyjä tuotteita. Salumificio Bovo on valinta kaikille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen parasta laatua ja makua, sillä yritys asettaa itsensä asiakkaan etuoikeutetuksi kumppanik...
Romania, Bucharest
Optimeat on mukana sian, naudan, lampaan/karitsan ja siipikarjan parissa, sekä raakamateriaalina että vähittäispakkauksissa, tuoreena, jäähdytettynä ja pakastettuna. Suurin osa Optimeatin volyymista koostuu perusraakamateriaalista prosessoijille, leikkaamoille ja säilyketehtaille, joita edustavat kaikki lajikkeet: ruhot, anatomiset palat luineen ja ilman, leikkuujätteet, rasvat ja sisäelimet. Tukk...
Portfolio (46)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play