Erikoistuotteiden jakelu ja edustus erikoisliikkeille ja Horeca-kanavalle. Vuodesta 1990 olemme palvelleet asiakkaitamme laajalla tuotevalikoimalla: kotimaiset ja tuontijuustot, kvittenit, leikkeleet, kinkut, iberico-kinkut, valkoiset kinkut, alkuperäisnimitykset, häränliha, iberico-sianliha, suolattu turska, pakastettu turska ja suolapisteen turska, säilykkeet, öljyt, savustetut kalat, 4. ja 5...
Turkki, Nizip, Gaziantep
... jälkiruoissa. Meillä on tonnimyyntiä. Lisätietoja varten voit lähettää meille sähköpostia ja pyytää hintatarjousta. Vienti Antep-pähkinöitä koko maailmaan tehdastamme, joka on varustettu uusimmalla teknologialla. Tehtaamme täyttää kaikki hygieniavaatimukset ja sillä on tarvittavat sertifikaatit. Antep-pähkinä Antep-pähkinät Turkkilainen Antep-pähkinä Paahdettu suolattu Antep-pähkinä Antep-pähkinä Pistazien...
Portfolio (10)
Iberialaisten tuotteiden jakelu ja myynti, kuten kinkut, hartiat, makkarat, Serrano-kinkut, Serrano-hartiat ja Serrano-makkarat. Juustojen ja maitotuotteiden jakelu ja myynti. Extra virgin oliiviöljyn jakelu ja myynti.
Italia, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc, jonka omistaa Lavigna Santo E. C. Mesoracassa, Crotone maakunnassa, keskittyy omien ja käsityönä valmistettujen, pakattujen perinteisten lihatuotteiden, kuten makkaran, capocollo- ja pancetta-tuotteiden valmistukseen. Kiitos henkilökunnan, joka on koulutettu ja omaa kokemusta alalta, Salumificio Lavigna pystyy tyydyttämään jopa vaativimmatkin makumieltymykset.
Portfolio (19)
Irlanti, Killybegs
Albatross Seafoods perustettiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1988 John Boylen toimesta, joka oli viettänyt useita vuosia ostaen tuoretta kalaa Killybegsin veneistä ja myymällä sitä kuluttajille ympäri Donegalin. Hän huomasi laadukkaan kalan kysynnän kasvavan, ja Killybegsin merenelävien teollisuudessa hankkimansa tiedon ja kokemuksen avulla hän perusti Albatross Seafoods -yrityksen, joka toimi pien...
Espanja, Logroño-La Rioja
VUODESTA 1932 PARAS TURSKA POHJOISEN VESISTÖISTÄ. Perinteisen leikkausmenetelmän avulla luomme erityisiä paloja eri ruokalajien valmistamiseen gastronomiassamme. Samalla tämä menetelmä mahdollistaa palojen, leikkaustyypin, painon ja koon mukauttamisen asiakkaiden mieltymysten ja vaatimusten mukaan.
Portugali, Lisboa
Korkea asiantuntemus ja ammattitaito työntekijöidensä keskuudessa, jatkuvat investoinnit ja panostukset infrastruktuurien modernisointiin ovat tehneet Nutripluksesta asiantuntijan turskateollisuudessa ja kaupankäynnissä. Yritys on läsnä koko Euroopassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa, ja sillä on laajentumissuunnitelmia muille mantereille. Sen tehdas on tällä hetkellä yksi suurimmista turskan tuota...
Yrityksemme on valmistanut voita ja voituotteita vuodesta 1964. Kolmannessa sukupolvessa toimiva yrityksemme jatkaa tuotantoaan ilman, että tuote laatu heikkenee, ja tarjoaa luonnollista, lisäaineetonta voin makua. Tuotanto on hyväksytty Turkin maatalous- ja eläintalousministeriön toimesta.
Italia, Reggio Emilia (re)
Olemme yritys, joka toimii elintarvikkeiden tuotannossa ja kaupankäynnissä sekä Italiassa että tärkeimmissä Euroopan maissa, keskittyen erityisesti Prosciutto Crudo -tuotteisiin. Kiitos johtajiemme kokemuksen, yritys on kehittänyt joustavan ja asiantuntevan organisaation, joka valitsee vain parhaat raaka-aineet tuotantoa varten. PROSCUITTO STAGOI NATO & NAZIONALE...
Ranska, Auros
Perustettu vuonna 2002, MAISON VOISINE on perheyritys. Olemme valmistaja ja tukkumyyjä Aquitainen paikallisista käsityötuotteista. MAISON VOISINE perustettiin luomaan paikallinen ja alueellinen jakelutyökalu, jossa on hyvä, soveltuva jäähdytyslaitteisto. Yritys tarjoaa suoria toimituksia asiakkaillemme, kuten teurastajille, lihamyyjille ja ruokakauppiaille. Useiden sukupolvien ajan kasvattajina, t...
Portfolio (31)
Belgia, Nassogne
Magerotte on perheyritys, joka tarjoaa yli sata erilaista liharuokaa, lihajalosteita ja suolatuotteita, jotka ovat päivittäin myynnissä heidän myymälässään. Jatkuva pyrkimys erinomaisuuteen, huolellinen huoli säilyttää menneiden aikojen arvokkaat perinteet, sitoutuminen ardennien alueen kulttuuriin, avarakatseisuus ja konformismia vastaan taistelu muodostavat yrityksen filosofian, joka on aina ohj...
Kreikka, Kavala
20 vuoden olemassaolomme aikana elintarviketeollisuudessa ja yhteistyö suurten tehtaiden kanssa Suomessa ja Euroopassa antavat meille mahdollisuuden olla kilpailukykyinen yritys, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita houkutteleviin hintoihin. Kaikki tämä on antanut meille mahdollisuuden toimittaa tuotteita sekä pienille että suurille yrityksille Suomessa, mutta viime vuosina myös viedä tuotteita pääa...
Ranska, Vendin Le Vieil
Simon-Dutriaux -laitokset, jotka sijaitsevat lähellä Lensiä Pas-de-Calais'ssa, ovat kahden yrityksen fuusion tulos; Simon, joka perustettiin vuonna 1886 ja joka alun perin erikoistui säilöttyihin tuotteisiin, sekä Dutriaux, joka perustettiin vuonna 1935 ja keskittyi kalojen savustamiseen. Liityimme Floridienne-ryhmään vuonna 2008. Tämä belgialainen ryhmä on nykyään johtava toimija Euroopassa ja ma...
Portfolio (1)
Italia, Langhirano
Barbieri Enzo -yritys on erikoistunut kinkkujen tuotantoon ja kypsyttämiseen, ja se on liitetty Parma-kinkku -yhdistykseen. Barbieri Enzo sijaitsee Langhiranossa, Parmassa, osoitteessa Case Schianchi 8. Toimintoihin kuuluu: kinkkujen tuotanto kinkkujen kypsyttäminen kinkkujen pakkaaminen kinkkujen myynti kinkkujen toimitus lihatuotantolaitokset kinkkutehtaat...
RIBERALVES - COMERCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A. on maailmanlaajuinen johtaja turskan jalostuksessa ja kaupankäynnissä. Aluksi RIBERALVES oli jakelualan yritys, Cash & Carry, joka panosti merkittävästi elintarvikealaan, ja turska oli tärkeässä roolissa sen toiminnassa, jopa niin, että se johti turskakuivauksen vuokraamiseen. Vuodesta 1990 eteenpäin, Cash & Carryn myynnin jälkeen, ...
Espanja, Guadix
JAMONES GRANADULin juuret ulottuvat Serónista Guadixiin, aina perinteisten ja käsintehtyjen kinkkujen valmistukseen. Tänä aikana kokemus on siirtynyt sukupolvelta toiselle, aina laatu edellä. Kuivatushuoneemme sijaitsee vertaansa vailla olevassa ilmastossa Sierra Nevadassa, yli 1 000 metrin korkeudessa Alpujarran pohjoisrinteellä. Sen ympäristössä on poikkeukselliset ympäristöolosuhteet, joissa on...
Kreikka, KALAMATA
Perinteiset maalaissalamit ja suolatut lihat. Yli 70 vuoden perinne, kolme sukupolvea lihanjalostajia. Makkara appelsiinilla, kuivatuilla tomaateilla, purjolla, kanalla, naudanlihalla, keitettynä, suolattuna. 80 % - 85 % tuoretta lihaa, sianlihaa tai naudanlihaa tai kanaa, yrttejä, mausteita. Laatu, perinne, voimakas maku, aromi. Kaikissa tuotteissamme on tuoretta lihaa ja 100 % puhtaita raaka-ain...
Tagliapietra ja Figli Srl:n tarina alkaa vuonna 1946, kun Angelo Tagliapietra aloitti toimintansa tukkukalastuksen työntekijänä Rialton kalamarkkinoilla Venetsiassa. Vuosien myötä Tagliapietra ja Figli Srl Mestressä (VE) on vakiinnuttanut asemansa johtavien kalatuotteiden myyjien joukossa, erityisesti parhaan suolakalana ja turskana. Yritys, joka on jatkuvassa kasvussa, käsittelee ja myy yli 655 t...
Saksa, Klein Meckelsen
Perustettu vuonna 1988, DIE RÄUCHEREI käsittelee monenlaisia kalaspecialiteetteja ympäri maailmaa korkealaatuiseksi herkuksi. Näin ollen yrityksestä on kehittynyt kansainvälinen asiakaskunta ravintola- ja hotellialalta, catering-yrityksiltä, tukkukauppiailta ja vähittäiskaupan myyntipisteiltä. DIE RÄUCHEREI on IFS-, MSC-, ASC- ja BIO-sertifioitu keskikokoinen perheyritys, joka markkinoi ja tuottaa...
Belgia, Alleur
Valmistamme pekoniverkkoja, savustettuja rintafileitä, pekonikuutioita sekä ilmakuivattuja kinkkuja, ja kaikki nämä tuotteet ovat huippulaatuisia! Tässä suolatut tuotteet yhdistyvät intohimoon. Into työhön, joka on tehty hyvin, jotta voimme tarjota laadukkaita suolatuotteita puhtaimmassa tyyliämme. Laajat kuivauskammioimme yhdistävät modernin teknologian vanhaan perinteeseen. Hitaasti, kuten ennen...
Belgia, Thorembais-St-Trond
Maitotuotteiden tukkukauppa Maitotuotteiden tukkukauppana ja kaupankäynnissä useiden vuosikymmenten ajan Godfriauxin yritykset ovat tehneet voista erikoisalaansa, noudattaen CEE- ja HACCP-standardeja. Merkit: Debic, Inex, Vitalac, Corman, la Concorde, Vermeersch, Servis' Œuf, EPI... Voin pakkaaminen Työstämme ja pakkaamme 100 % belgialaista voita. Vanhan ajan vaivausmenetelmän ansiosta, joka säil...
Italia, Langhirano
Yli 40 vuoden ajan Monica & Grossi on valmistanut prosciutto di Parma Dop:ta, prosciutti crudoa ja prosciutti cottia. Lisäksi se myy Prosciutto crudo di San Danielea, speckia, savustettua prosciuttoa, culattaa ja culatelloa, jossa on nahka. Valitaan ensiluokkaisia kotimaisia lihoja, joita työstetään suurella kokemuksella mestariprosciuttajien toimesta ja kypsytetään Langhiranon ihanteellisessa ilm...
Portfolio (3)
Ranska, Perpignan
...Myynnin ykkönen lihaosastoilla myymälöissä, joita toimitamme, tuotteemme ovat Katalonian erikoisuuksia, jotka on valmistettu Garrotxan laaksossa Espanjan Kataloniassa. Maustetut tai luonnolliset fuetsit, maustetut tai luonnolliset makkarat, mieto tai tulinen chorizo, kinkkuviipaleet, 1/4, 1/2 tai kokonainen desossattu serrano, laaja valikoima vakuumipakattuja viipaleita, suolattu pekoni, lomo jne. ... Tuotevalikoimamme on ilahduttanut jo 10 vuoden ajan tuhansia turisteja, jotka tulevat lomalle alueellemme.
Ranska, Rennes
... tehtaassamme käyttäen paikallisia ja käsityöläisjäätelöitä ja -sorbetteja. Jäätelömochi Tilizilta: Löydä värikäs valikoimamme jäätelömochiita supermarketeista ja suosikkiravintoloistasi: Suklaa, Madagaskarin vanilja, Passionhedelmä Mango, Vadelma Lychee, Kookos, Yuzu Lime, Sakura, Musta seesami, Matcha Tee, Suolattu voikaramelli ja Pistaasi. Tiliz, yksityismerkkimochi-erikoisasiantuntija: Haluatko...
Ranska, Allouville-Bellefosse
... viljelyyn ympäristöä kunnioittaen. Mikä on LA 76? Se on käsintehtyjä perunalastuja, jotka paistetaan kattilassa tilalla ja jotka on hienosti suolattu, jolloin perunan hyvä maku pääsee oikeuksiinsa. Ne upotetaan auringonkukkaöljyyn hitaaseen paistamiseen, jolloin ne saavat kauniin kultaisen värin ja rapean koostumuksen, joka ei voi jättää ketään kylmäksi. Lisäksi LA 76 on ilman väriaineita ja...
Portfolio (3)
Espanja, Santoña-Cantabria
Kalasäilykkeet. Bonito, vaalea tonnikala, anjovis, suolattu kala, sardellit, simpukat, chicharrillos, ventresca, kalapate, mereneläväsalaatti, gulas jne.
Turkki, Bursa
... ja uunikuivattuja vihanneksia ja hedelmiä. Räätälöidyt tuotteemme valmistetaan eri paloina ja erikoisuuksina asiakkaidemme toivomusten mukaan. MEIDÄN TUOTTEEMME 1. KUIVATUT TOMaatit (AURINGOSSA KUIVATTU-UUNISSA KUIVATTU/SUOLATTU/SULFATOITU) 2. PUOLIKUIVAT TOMaatit (ÖLJYSSÄ PURKEISSA) 3. KASTIKKEET 4. SÄILÖTYT VIHANNEKSET, KAPRISET, VALKOSIPULI, VIINILEHDET SUOLAVEDESSA 5. OLIVIT (KIVITTÖMÄT...
Turkki, Denizli
...myyden sieniä, kompostia ja perustamalla avaimet käteen -ostereiden sienituotantotelttoja ja -laitoksia, mikä on edistänyt alan nopeaa kasvua ja tulee jatkumaan vielä monia vuosia eteenpäin. TUOTTEEMME: Ostereensieni, Vaaleanpunainen ostereensieni, Keltainen tuore ostereensieni, Kuivattu ostereensieni, Suolattu ostereensieni, Erityiskastikkeella maustettu ostereensieni. Yrityksemme arvostaa...
Portfolio (5)
Turkki, Mersin
Şimşekoğulları Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. on yksi Turkin johtavista yrityksistä, joka valmistaa ja toimittaa maustettuja paahdettuja maissipähkinöitä. Yli 45 vuoden kokemuksella yrityksemme tarjoaa korkealaatuista maissia maailman vaativimmille markkinoille kansainvälisten standardien mukaisesti ja monilla eri mauilla, kuten BBQ, suolattu, pizza, juusto, chili, taco, nacho, etikka ja paljon muuta kysynnän mukaan.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play