Italia, Cremona
... ainesosia, mutta kaikki ovat korvaamattomia, kuten aikojen resepteissä. Pitkä kypsytys päivä päivältä "oikealla etäisyydellä" antaa ainutlaatuisen tuoksun ja maun suolaamisen ja käsin sitomisen avulla. Päivittäiset laatuvalvontakontrollit, pakkomielteinen huomio erinomaisuuden hoitoon, korkealaatuisten italialaisten jalojen lihavalintojen yksinoikeus. Arvokkaat ainesosat, joita lisäämme joka päivä...
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda on 30 vuotta toiminut liha-alan yritys. Se tuottaa alueellisia makkaroita, kuten Alheira de Mirandela, linguiça, salpicão; lihatuotteita, kuten kinkkua, leikkeleitä, pekonia ja savustettua kinkkua; Elintarviketurvallisuusjärjestelmän käyttöönotto vuodesta 1998. Yritys on sertifioitu ISO 9001:2008. PME Lider.
Portugali, Belas
Beirã on yritys, joka aikoo edustaa, markkinoida ja myydä joitakin tuotteita, jotka ovat peräisin Beira Baixan alueen pieniltä tuottajilta, kuten oliiviöljyä, juustoja, savustettuja tuotteita, hilloja ja viinejä. Nämä ovat tuotteita, joilla on paljon historiaa ja perinteitä, ja jotka edustavat käsityöosaamista, ja ne ansaitsevat paikan kansallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla. Beirã:n tavoitteena on näin ollen tuoda näitä erinomaisia tuotteita eri puolille maailmaa, tukien käsityötuotantoa niiden edustaman arvon vuoksi ja erottuvuutensa vuoksi: niiden ainutlaatuinen ja erinomainen laatu!
Belgia, Herstal
Jova on yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten sian- ja naudanlihasta valmistettujen makkaroiden ja savustettujen makkaroiden tuotantoon. Puolalaisista makkaroista minigrilleihin ja kuuluisaan Krakowskaan, tutustu kaikkiin tuotteisiimme sekä niiden erityispiirteisiin, jotka tekevät niistä tunnettuja laatutuotteita jo monien vuosien ajan.
Vleeswaren De Baets on yritys, jolla on kaksi päätoimintoa: - hienojen lihatuotteiden tuotanto, kuten erilaiset salamityypit, keittotuotteet ja pateet. - teurastamo, joka on erikoistunut tuoreisiin lihatuotteisiin ja omiin valmistuksiin. * Salamityypit Hienosteleikkeleet, maalaissalamimakkara, valkosipulittomat salamimakkarat, valkosipulilla varustetut salamimakkarat, kopenhagen, bloende tai...
Belgia, Chaineux
...Vuonna 1978 perustettu perheyritys D’Argifral on erikoistunut sianlihan kypsien lihatuotteiden valmistukseen ja myyntiin. Useiden sukupolvien käsityötaidosta syntynyt osaaminen yhdistettynä nykyaikaisiin tuotantovälineisiin on mahdollistanut D’Argifralin tarjota korkealaatuisia tuotteita, joita myydään asiakkaidensa perinteisissä ja/tai itsepalveluhyllyissä. D’Argifral on tänään tunnettu ja arvostettu kypsistä kinkkuistaan ja lihatuote-erikoisuuksistaan, ja sen maine perustuu kolmen sukupolven yrittäjähenkeen.
Portugali, Vila Nova De Santo André
...MARQUES & MARQUES - SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA on portugalilainen yritys, joka toimii lihatuotteiden alalla. Se sijaitsee Vila Nova de Santo Andréssa (Setúbal) kevyessä teollisuusalueessa. Sen päätoiminta on perinteisten portugalilaisten lihatuotteiden/salamituotteiden tuotanto ja myynti, käyttäen pääasiassa laadukasta lihaa, kuten alentejana.
Itävalta, Irnfritz
Lihaliike ja teurastamo: Toimintamme juuret ulottuvat vuoteen 1917. Siitä lähtien Irnfritzissä on toiminut lihaliike. Olemme johtaneet toimintaa heinäkuusta 1977 lähtien. Lihaliiketoimintamme sai suuren sysäyksen, kun aloitimme maidontuotantokäyristen vasikoiden kasvatuksen ja markkinoinnin vuonna 1980. Vuonna 1992 rakennettiin tuotantotila makkaratuotantoa varten, mikä laajensi tätä aluetta.
Italia, Spilinga
Perinteisiä ja käsityöläistekniikoita noudattava yritys pyrkii laajentamaan horisonttejaan, laajentamalla tarjontaa ja saavutettavia markkinoita jatkuvan ja säännöllisen tutkimus- ja kehitysprosessin ansiosta, jonka tavoitteena on pitkällä aikavälillä kaupallistaa omia tuotteitaan myös ulkomailla. Livasì on perheyritys, joka on syntynyt kolmannen sukupolven toiveesta.
Italia, Ginestreto-Pesaro
...tekevät jokaisesta tuotteesta äärimmäisen maukkaan ja herkullisen; sianlihan käsittelyperinne on kolmen sukupolven ikäinen. Markkinoiden huomioiminen, erityinen huolenpito laadusta ja kypsytyksestä, aitous sekä nopea ja tarkka palvelu ovat vahvuutemme.
Ranska, Le Rouget
Rougetissa, Cantalissa sijaitseva MAS-yhtiö on erikoistunut Massif Centralin perinteisiin lihatuotteisiin, suolatuotteisiin ja säilykkeisiin. Yritys tarjoaa tuotteita, joiden reseptit ovat yksinkertaisia ja aitoja. Esimerkiksi se tarjoaa kuivattua kinkkua, joka on kypsytetty jopa 24 kuukautta heidän Rougetin kuivaamossaan, sekä käsin valmistettua puhtaasta porsaanlihasta tehtyä pasteijaa. Maison MAS on tunnettu tuotteidensa laadusta ja aitoudesta.
Italia, Crosia
...Mirto Crosia 10/05/2013 Yrityksemme perustettiin vuonna 2006 tavoitteena tuoda pöydillenne todelliset maut ja tuoksut maastamme. Tämä on ollut mahdollista neljän pienen yrityksen yhteistyön ansiosta, jotka omalla alallaan ovat tuoneet yhteen laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita, tarjotakseen asiakkaillemme erinomaisen palvelun yhdessä paketissa. Etsimme viejiä, jakelijoita, agenteja, jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä tohtori Forcinitiin alla olevaan numeroon. Puh. +390983030247 Mobiili +39 3339632970...
Portugali, Coimbra
... aterioista ja juustoista. PROBARin tuotteet käsitellään tiukimpien hygienia- ja elintarviketurvallisuusvaatimusten mukaisesti. HACCP-menetelmä varmistaa laatulupauksemme. PROBAR vie tuotteitaan koko Eurooppaan ja on jo läsnä portugalinkielisissä maissa. Haluamme innovoida ja vastata markkinoiden tarpeisiin, joten etsimme jatkuvasti uusia kumppanuuksia uusien asiakkaiden kanssa.
Ranska, Les Aldudes
PIERRE OTEIZA -yhtiö tuottaa alueellisia elintarvikkeita. Tarjoamme kinkkuja, vatsanlihoja, rintafileitä, makkaraa, chorizoa, garbureita, soseita, foie gras -sydämiä, rillettejä, pateita, säilykkeitä, cassouletia, juustoja ja viiniä. Jakelumme kattaa Ranskan ja vientimarkkinat.
Ranska, Domont
ENS casing on erikoistunut luonnollisten HALAL-koteloiden (lampaan- ja naudanliha) myyntiin ja jakeluun, jotka on tarkoitettu makkaratuotantoon, kuten charcuterie, merguez, makkarat ja saucisson. ENS casing on BOA:n (Boyauderie des Alpes - Ranska) jakelija. Meidän yrityksellämme on myös yksinoikeus sen tuotteisiin, jotka tulevat Algeriastä (Jus el-Arabi, etikka, appelsiinikukka jne.) Ranskan markkinoilla. Ystävällisin terveisin.
...LIHATUOTTEET MEILTÄ LÖYTYY LAJA LIIHATUOTTEITA: TYYPIT: •Yorkin kinkku •Frankfurt-makkarat •Sienipateet •Sobrasada ja muita •Voimme myös tarjota cocktail-valikoiman, kuten pekoniin käärittyjä taateleita, mini York- ja juustorullia, mini chistorritas, mini pekoni/juusto rullia ja monia muita. ERITYISVIITTEET TEOLLISUUDELLE: •Baguette-tyyppiset muodot •Täytteet annostelua varten •York-kuutioita...
Perinteiset laadukkaat lihatuotteet ja makkarat.
Haute Savoien ja Rhône-Alpesin suolatut tuotteet luonnollisessa suolistossa, ilman väriaineita tai kemiallisia säilöntäaineita. Makkarat on peitetty luonnollisella kukalla. Kinkun pähkinä vähintään 6 viikon kuivausajalla. Huippuluokan kuivattu lihatuote säilytetään kypsymissolussa Pontchâteaussa tuotteen kunnioittamiseksi.
Bulgaria, Haskovo
Vuonna 2011 teollisuus- ja tuotantosektorilla toimivilta ihmisiltä Eläinten tuotanto, Eläinten tuonti ja vienti Lihankäsittelylaitosten teurastamoiden käyttäjät, tuotanto, teurastus ja myynti, maataloustuotteiden valmistus, tuonti ja vienti Käsiteltyjen lihatuotteiden valmistus ja tukkumyynti. Makkara, paistiliha, pekoni, kuivaliha.
Portfolio (1)
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... laatu on erinomainen, perustuen täysin luonnollisiin rehuihin. Koko tuotantoprosessi toteutetaan käsityöläislaboratoriossamme, tarkkaan tutkimukseen ja jatkuvaan kehitykseen perustuen, kunnioittaen perinteisen lihanjalostuksen taidetta, sen vakiintuneita ja havaittavissa olevia piirteitä. Lihatuotteemme lähetetään jakeluun ja kulutukseen tietoisina ja ylpeinä siitä, että tarjoamme kiistattoman laadukasta ja korkeaa kulinaarista perinnettä edustavaa ruokaa.
Itävalta, Sankt Florian
...kunnes olette tyytyväisiä. Ruuvit ja lastulevyt, renkaat ja putket, viinit ja makkarat, asiakirjat ja auton osat, voi ja olut: jokainen kaupallinen tuote on varastoitava optimaalisesti sen luonteen mukaan. Ja varaston hallinnan on oltava tehokasta – se säästää aikaa ja rahaa. Ja tässä me tulemme kuvaan: Suunnittelemme, toimitamme ja asennamme varastonne niin, että voitte keskittyä täysin tuotantoon...
Alankomaat, Almere
Koiran ja kissan ruoan toimittaja, koira- ja kissakeksit, höyrytetyt makkarat, KVV, valmiiksi valmistettu tuore liha, powerfood, lisäravinteet.
Ranska, Foix
Luonnollisessa ja aidoissa ympäristöissä perhe ROUCH on vuodesta 1870 lähtien valmistanut todellisia paikallistuotteita, jotka ovat rustiikkisia ja täynnä makua. Ariégeoisin maalaishammas, kuivattu maksamakkara, Ariégeoisin tuhkamakkara, foie gras, ankka- ja villisianmuhennokset, hirvimakkarat jne... ROUCHin lihatuotteet valmistetaan Euroopan standardien mukaisessa laboratoriossa Ferrièresissä, Ariègen alueella.
...Teurastamo, Galvano-niminen norcineria, on vuodesta 1971 lähtien tarjonnut ensiluokkaisia käsityöläislampaita ja -lihoja, jotka ovat tulosta jatkuvasta vuoropuhelusta alan kasvattajien kanssa. Tästä syvästä työstä ja rakkaudesta syntyy erityinen valikoima korkealaatuisia käsityöläissalamia, kuten perinteisesti kypsytetty makkara, erilaiset salamit, herkulliset cacciatorinit, capocollo, culatello, lonza, pancetta ja paljon muuta. Tuotantoa, joka vie makumatkalle menneisiin aikoihin, jotta asiakkaiden ja heidän vieraidensa makunautintoja voitaisiin tyydyttää.
Espanja, Valladolid
Vaya Lechazo, verkkokauppa, josta löydät parasta lechazo-lihaa ja parasta laatua. Meillä on yli 100 tuotetta, joista erottuvat IPG-lechazo, tuoreet tuotteet, valmiit tuotteet, makkarat, säilykkeet ja mukavuuttasi varten luodut paketit. Olemme lechazo- ja laadukkaiden lihatuotteiden asiantuntijoita. Nyt voit nauttia parasta lihaa kotonasi yhdellä klikkauksella. Menestys on taattu lihavalikoimamme...
Espanja, Valencia
Koti- ja käsityönä valmistetut makkarat, jotka on valmistettu perinteisesti teurastamossamme. Tukkumyynti kaikentyyppisille makkaroille, salameille ja verimakkaroille.
... Varastointiajat Suolaliuos / Kalojen injektointi Krabbin surimi Elastisuuden stabilointi Äyriäiset ja niiden maku Kalapullat / Makkarat Mausteet Saanto + Väri Kuorrutus Rasvaisuus Musta täplä katkaravuissa...
Portfolio (1)
Belgia, Florenville
Blaise salaison on erikoistunut korkealaatuisiin paikallistuotteisiin, jotka valmistetaan käsityönä ilman kemiallisten aineiden lisäystä. Kuten makkarat, kinkunpalat ja cobourg-makkarat, savustetaan perinteisesti pyökki-rouheella, ja tämä valmistus noudattaa tiukkoja käsityöreseptiä ja -menetelmiä. Eksklusiiviset tuotteet, kuten Orval-olutmakkara, hunajamakkara tai sipulikaulakoru, ovat vuosien...
Belgia, Wemmel
... myös korkeimmat standardit (IFS, BRC, ISO,…). Brändimme: Paul Prédault, aito ranskalainen kokkikinkku, La Quercynoise, paras foie gras ja magret, Prestige de la Sarthe, aidot Rillettes ja Langoise, Arcal, täydellinen cocktail-spekki (5 makua) ja esikypsennetty siipikarja, Armor Plats Cuisinés, erikoistunut tyypillisiin ranskalaisiin valmiisiin ruokiin kuten Boeuf Bourguignon, Amand traiteur ja gastronomia, herkulliset kalaterriinat Bretagnesta, Montagne noire Pur porc, kuivatut makkarat ja kuivattu kinkku Lounais-Ranskasta 9 kuukautta Label Rouge…...
Espanja, Alzira
Gourmet-, ekologisten ja käsintehtyjen tuotteiden myymälä, joissa laatuun on panostettu paljon huomiota. Tuotteita, kuten viini, käsityöläisolut, liköörit, teet ja haudutukset, hillot, öljyt, suklaat, teekannut, Extremaduran makkarat, pähkinät, säilykkeet, palkokasvit jne. Laajan tuotevalikoimamme ansiosta räätälöimme lahjakoreja asiakkaidemme mieltymysten mukaan mihin tahansa erityistilaisuuteen. Lisäksi teemme yksityiskohtia ensimmäisiin ehtoollisiin, kasteisiin, häihin jne.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play