Italia, Martina Franca
...Pekorino Affumicato on kypsytetty juusto, joka on valmistettu lampaanmaidosta ja savustettu luonnollisesti vehnäpuusta. Tämä juusto on tunnettu hienostuneesta maustetusta maustaan ja pehmeästä koostumuksestaan, mikä tekee siitä täydellisen nautittavaksi yksin tai osana juustotarjotinta. Pekorino affumicato on käsityötuote, joka on valmistettu perinteisiä menetelmiä noudattaen ja aidoista raaka-aineista. Sen käsityöläisvalmistus ja ainutlaatuinen maku tekevät siitä erinomaisen tuotteen italialaisen juustoperinteen joukossa.
Portfolio (41)
Italia, Mesoraca
...-olosuhteissa. Kypsennyksen puolivälissä makkaraa puristetaan litteäksi, ja siitä tulee nimitys spianata, jolloin se saa kaikki tuntemamme ominaispiirteet. Kategoria: Calabrian makkarat PAINO: 500/550g Paino: 0,550 kg Ainesosat: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi Antioksidantit: E301 Säilöntäaineet: E250-E252...
Portfolio (19)
Italia, Albino
...Tuotteemme nahkateollisuudelle on kehitetty parantamaan nahkatuotteiden laatua ja kestoa. Tarjoamme valikoiman ratkaisuja, jotka sisältävät maaleja, musteita ja liimoja, kaikki suunniteltu täyttämään nahkateollisuuden erityistarpeet. Tuotteidemme avulla nahkatehtaat voivat saavuttaa korkealaatuisia viimeistelyjä, jotka kestävät kulutusta ja säilyttävät halutun ulkonäön.
Portfolio (38)
Italia, Castellamare
...Kypsytetyt lihat, joissa on aito ja hienostunut maku, tekevät jokaisesta yhteisestä hetkestä tilaisuuden nauttia italialaista laatua. Tiukasti maustetut lihat ja makkarat mahdollisimman luonnollisella tavalla. Terveellisiä ja yksinkertaisia elementtejä, joiden avulla voi löytää uudelleen vanhojen maalaistapojen ja maamme makuja.
Portfolio (26)
...Nyt se on se siunattu alue Po-joen alavalla Parmassa, joka tekee culatellosta ainutlaatuisen mestariteoksen. Kylmät ja sumuiset talvet, kevätsateet, polttava ja kostea kesä, ja viipale on syvän punainen, sillä on tuoksu, joka muistuttaa orvokkia ja kosteaa ruohoa, maku on runsas, makeus on vahva ja puhdas. Lopuksi Podere Bottone -kypsyttämömme kellareissa Bussetossa, vähintään 12 kuukauden jälkeen, mutta kellarin ja kausivaihteluiden mukaan jopa 16-18 kuukautta, ne ovat täydellisiä.
Portfolio (10)
...SEMIARTISAN SALUMI: TUORE JA KYPSYTETTY MAUSTE, RAAKA PROSCIUTTO, NDUJA, MAKEA JA MAUSTEINEN SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfolio (9)
...Tuotettu parhaista tuoreista kupuista, maustettuna vanhalla reseptillä, jonka on jättänyt isoisä Nazzareno, josta se saa nimensä. Aito ja unohtumaton maku. Keskimääräinen paino kg. 1.500 Saatavilla myös puolikkaana sv, viehättävän mainoskyltin kanssa, joka sopii joulupakkauksiinne.
Portfolio (7)
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Paino 0,6 kg Ainesosat: Sianliha, Suola, Dekstroosi, Luonnolliset aromit, Mausteet, Antioksidantit, E301, Säilöntäaineet, E252 Ravintoarvot ja energiasisältö 100 grammaa tuotetta kohden Energiasisältö 278 kcal 1158 kJ Rasvat 20,1 g joista tyydyttyneitä rasvoja 6,9 g Hiilihydraatit 1,2 g joista sokereita 1,1 g Proteiinit 24 g ravintokuitu 0,02 g suola 4,7...
Portfolio (9)
Italia, Treviso
...Naudan reisistä saadaan sisäfileen sydän, arvokas ja laadukas leikkuuosa. Huolellisella käsittelyllä ja kuivalla, ilmavalla kypsyttämisellä saadaan aikaan vähärasvainen, murea ja herkullinen tuote. Paino: noin 1,60 kg Ainesosat: Italialainen halal-naudanliha, suola, mausteet, E252. Ominaisuudet: laktoositon ja ilman muita maitotuotteita, gluteeniton ja ei GMO. Pakkaus: alipainepakattu...
Portfolio (5)
Italia, Marciano Della Chiana
...Guanciale on sian poskesta valmistettu leikkele. Lihaa hierotaan suolalla noin viisi päivää. Mustapippuri ja chili lisätään, ja liha maustetaan rosmariinilla ja salvialla, jotta siitä tulee entistä maukkaampaa. Kypsymisaika, joka vaihtelee 60:stä 90 päivään, tapahtuu optimaalisissa ilmasto- ja kosteusolosuhteissa. Sitä käytetään keittiössä monissa resepteissä ja kastikkeissa: pasta alla carbonara, gricia ja amatriciana mainitakseni tunnetuimmat.
Portfolio (10)
Italia, Codogno
...Felino-salami on herkullinen lihatuote, joka valmistetaan sianlihasta. Se saa nimensä alkuperäpaikastaan, joka on kunta Parmassa. Felino-salamissa on korkeammat proteiinipitoisuudet ja vähemmän rasvaa verrattuna muihin samankaltaisiin salameihin. Perinteisesti se leikataan vinosti, jolloin syntyy soikeita viipaleita, joiden pituus on noin kaksinkertainen salamin halkaisijaan verrattuna.
Portfolio (4)
Italia, Reggio Emilia
Spagni & Spagni tarjoaa Ruokalahjan markkinointivälineenä liiketoiminnan kehittämisen ja verkostoitumisstrategioiden tukemiseksi yritysten tavoitteiden saavuttamiseksi. Huolehdimme kaikesta, parhaiden italialaisten raaka-aineiden valinnasta, käsityönä valmistetuista tuotteista, räätälöidyn tarjouksen kehittämisestä jokaiseen tarpeeseen, aina lahjapakkaustemme kestävään toimitukseen. 360 asteen yr...
Portfolio (10)
Italia, Casoria
...Tukkumyynti ja vähittäismyynti kampanjan bufalolihaa ja leikkeleitä. Tuotteet: T-bone-pihvi 500 g, florenttilainen leikkaus, viipaleet, entrecôte, filee, makkarat, jauheliha, hampurilaiset, roast beef verkossa, rullattu verkossa, bresaola.
Portfolio (7)
...Kuluttamalla tätä lihaa sanot ei kolesterolille ja kyllä rautapitoisuudelle, joka on kaksinkertainen muihin lihoihin verrattuna. Anemia, laihdutusdieetti, urheilu tai yksinkertainen halu uusia ja paikallisia makuja, syitä valita tätä lihaa on monia ja kaikki terveyden hyväksi. Aaselinliha on sicilialainen tuote. Aaselinliha (80 %), sianliha (20 %), dekstroosi, sakkaroosi, mustapippuri, antioksidantti: E300, säilöntäaineet: E252, E250, luonnolliset aromit. Kaikki makkaramme on täytetty luonnollisiin suoliin. Säilytä + 4 º C:ssa.
Italia, Guidonia
...Tyypillinen kalabresalami, joka on valmistettu puhtaasta sianlihasta, karkeasti jauhettuna, sekoitettuna suolalla, luonnollisilla mausteilla ja laadukkaalla chilillä, täytetty ja kypsytetty luonnollisessa suolistossa noin 45 päivän ajan. Koko noin 300 g luonnollisessa suolistossa. Pakkaus: A.T.M. - S.V Ilman säilöntäaineita Ilman gluteenia Ilman laktoosia Ilman väriaineita...
Italia, Marmirolo
... teollisuusrakennukseen, joka on kunnostettu yhteisön ohjeiden mukaisesti. Vuodesta 1999 lähtien tuotanto- ja myyntirakennus on voinut hyödyntää tiloja ja laitteita, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimukset. Toimistojen aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 08.00–12.00 ja 13.30–18.00. Myymälän aukioloajat ovat maanantaisin klo 15.30–19.30 ja tiistaista lauantaihin klo 09.00–12.30 ja 15.30–19.30.
Portfolio (8)
Italia, Cremona
... ainesosia, mutta kaikki ovat korvaamattomia, kuten aikojen resepteissä. Pitkä kypsytys päivä päivältä "oikealla etäisyydellä" antaa ainutlaatuisen tuoksun ja maun suolaamisen ja käsin sitomisen avulla. Päivittäiset laatuvalvontakontrollit, pakkomielteinen huomio erinomaisuuden hoitoon, korkealaatuisten italialaisten jalojen lihavalintojen yksinoikeus. Arvokkaat ainesosat, joita lisäämme joka päivä...
Italia, Airola
... Cillon Experience-brändi edustaa kulinaarista huippua, tarjoten parasta italialaista lihaa Cillo-ketjun ja -valikoiman kautta, sekä korkealaatuisen kansainvälisen valikoiman. Perinteiset lihat ja leikkeleet valmistetaan intohimolla ja ensiluokkaisista raaka-aineista, kuten palkitusta Marchigianotosta. Nämä gastronomiset huippuosaamiset yhdistävät Sabatinon sveitsiläisen perinteen italialaiseen keittiöön ja valikoitujen raaka-aineiden laatuun. palkinnot Italian top food 2022/23/24 makkarat / palkinto pippuri ja suola kuten parhaiten kypsennetty ja kypsennetty Italiassa.
Italia, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone sijaitsee Crespina Lorenzanassa, Pisa maakunnassa, ja se on historiallinen brändi, joka on toiminut yli 150 vuotta korkealaatuisessa lihanjalostuksessa. Yritys tuottaa ja jakaa erittäin korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu perinteisellä taidolla ja huolella, kunnioittaen moderneja tuotantostandardeja ja käyttäen vain laadukkaita raaka-aineita, sekä maasta että merestä, jotka pystyvät tyydyttämään jopa vaativimmat makumieltymykset.
Italia, Spilinga
Perinteisiä ja käsityöläistekniikoita noudattava yritys pyrkii laajentamaan horisonttejaan, laajentamalla tarjontaa ja saavutettavia markkinoita jatkuvan ja säännöllisen tutkimus- ja kehitysprosessin ansiosta, jonka tavoitteena on pitkällä aikavälillä kaupallistaa omia tuotteitaan myös ulkomailla. Livasì on perheyritys, joka on syntynyt kolmannen sukupolven toiveesta.
Italia, Ginestreto-Pesaro
...tekevät jokaisesta tuotteesta äärimmäisen maukkaan ja herkullisen; sianlihan käsittelyperinne on kolmen sukupolven ikäinen. Markkinoiden huomioiminen, erityinen huolenpito laadusta ja kypsytyksestä, aitous sekä nopea ja tarkka palvelu ovat vahvuutemme.
Italia, Crosia
...Mirto Crosia 10/05/2013 Yrityksemme perustettiin vuonna 2006 tavoitteena tuoda pöydillenne todelliset maut ja tuoksut maastamme. Tämä on ollut mahdollista neljän pienen yrityksen yhteistyön ansiosta, jotka omalla alallaan ovat tuoneet yhteen laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita, tarjotakseen asiakkaillemme erinomaisen palvelun yhdessä paketissa. Etsimme viejiä, jakelijoita, agenteja, jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä tohtori Forcinitiin alla olevaan numeroon. Puh. +390983030247 Mobiili +39 3339632970...
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... laatu on erinomainen, perustuen täysin luonnollisiin rehuihin. Koko tuotantoprosessi toteutetaan käsityöläislaboratoriossamme, tarkkaan tutkimukseen ja jatkuvaan kehitykseen perustuen, kunnioittaen perinteisen lihanjalostuksen taidetta, sen vakiintuneita ja havaittavissa olevia piirteitä. Lihatuotteemme lähetetään jakeluun ja kulutukseen tietoisina ja ylpeinä siitä, että tarjoamme kiistattoman laadukasta ja korkeaa kulinaarista perinnettä edustavaa ruokaa.
...Teurastamo, Galvano-niminen norcineria, on vuodesta 1971 lähtien tarjonnut ensiluokkaisia käsityöläislampaita ja -lihoja, jotka ovat tulosta jatkuvasta vuoropuhelusta alan kasvattajien kanssa. Tästä syvästä työstä ja rakkaudesta syntyy erityinen valikoima korkealaatuisia käsityöläissalamia, kuten perinteisesti kypsytetty makkara, erilaiset salamit, herkulliset cacciatorinit, capocollo, culatello, lonza, pancetta ja paljon muuta. Tuotantoa, joka vie makumatkalle menneisiin aikoihin, jotta asiakkaiden ja heidän vieraidensa makunautintoja voitaisiin tyydyttää.
Italia, Vaiano-Loc. La Foresta
...joiden maku on ainutlaatuinen ja tunnistettava, täysin kunnioittaen alkuperäistä maatalousperinnettä ja niitä, jotka tekevät työtään intohimolla ja omistautumisella. Kinkut, salamit, makkarat, capocollo, finocchiona, pancetta, pecorino- ja lehmänjuustot ovat vain muutamia yrityksen tuottamista lukuisista ruokaspesialiteeteista. Opettele rakastamaan itseäsi ja löydä uudelleen menneiden aikojen maut terveellisen ja luonnollisen elämän merkeissä, jossa aidot ja koskettavat hetket sekoittuvat muiston ja perinteen tuoksuun.
...makeisia ja säilykkeitä, sekä erikoisuuksia kuten sahramia, tryffeleitä ja maustettuja öljyjä. Yritys valitsee huolellisesti jokaisen tuotteen ainesosat, valvoo tuotantoprosessia ja takaa uskollisuuden alueelliselle ruokaperinteelle. Pasta alla Chitarra, Rintrocili, Ventricina, Montepulciano-makkarat, Mostaccioli ja sahrami – jokainen tuote on oikea maku ja perinne yhdistelmä, joka sopii nykyaikaiselle ja vaativalle kuluttajalle.
...jakelijoita ja agenteja, jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä tohtori Forcinitin alla olevaan numeroon. Tuotevalikoimamme kattaa: - Pecorino-juustot: niitä tuotetaan Sila-vuorilla, missä lampaat laiduntavat vapaasti, syöden kaikkia luonnon tarjoamia yrttejä, jolloin saadaan erittäin korkealaatuista maitoa, jotta voimme nauttia ja maistella juustoa todellisille asiantuntijoille. Juustoissamme voit...
Italia, Civitavecchia
... tuottavuutta (elintarvikkeiden pakkaus - makkarat) sekä työvoimaa. Vakuutamme palvelujemme täydellisen luotettavuuden ja olemme myös iloisia voidessamme esitellä teille edulliset ehdot, jotka olemme päättäneet varata teille. Olemme käytettävissänne, jotta voimme vastata tiedusteluihin.
Kansainvälinen välittäjätoimisto maatalous- ja elintarviketeollisuudessa. Makkarat, juustot, tuore ja pakastettu kala. KANSAINVÄLINEN ELINTARVIKKEIDEN VÄLITTÄJÄ ELINTARVIKETEOLLISUUDESSA, TUOREET JA PAKASTETUT TUOTTEET. KINKUT, JUUSTO, TUORE JA PAKASTETTU KALA.
Italia, Nicosia
... tasolla, edustavat aluetta sen makujen monimuotoisuudessa. Säilykkeet, juustot, palkokasvit, hunaja, perinteiset makeiset ja makkarat sicilialaisesta perinteestämme, yhdistettynä intohimoon ja kulttuuriin ammateista, jotka ovat jo kadonneet, mutta ovat edelleen niche-alueita meidän maillamme, pyrkivät miellyttämään niitä, jotka haluavat nauttia makuistamme.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play