Espanja, Monroyo (teruel)
...Tämän kotitekoisen chorizon valmistuksessa käytetään "Denominación Origen Teruel" Duroc -porsaan arvokkaita osia, kuten olkapäätä ja pekonia, sekä alkuperäisiä valikoituja mausteita ja luonnollisia suolia, mikä antaa sille intensiivisen ja erityislaatuisen maun, lisäksi se on erittäin terveellinen tuote.
Portfolio (43)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
... naudan suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ilman keinotekoisia E-koodia. Paino: 0,280 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15 °C - 18 °C. Valmistusprosessi: Valinta, jauhaminen, vaivaaminen, täyttäminen ja kypsyttäminen. Ainesosat: Iberico-porsaan bellota-liha, suola, sokerit, luonnolliset mausteet, kasviproteiini Paino: 0,280 kg...
Portfolio (43)
Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
...AINEKSET: sianliha ja pekoni, suola, mausteet, sokeri, aromit, stabilointiaine E451, makuaine E621 ja antioksidantti E300. Luonnollinen sian suoli. Saattaa sisältää maito- ja soijaproteiinia sekä sinappia.
Portfolio (28)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Iberian Bellota -lihamme on syvän burgundinpunainen, jossa on helmiäisvalkoisia rasvavälejä, pehmeä ja samettinen rakenne, voimakas ja kestävä maku, sekä intensiivinen ja miellyttävä aromi. Hidas luonnollinen kuivausprosessi ja perheen kolmen sukupolven ajan käyttämä mausteseos, joka koostuu paprikasta ja luonnollisista mausteista, antavat Iberian Bellota -lihallemme vertaansa vailla olevan aromin.
Portfolio (55)
Espanja, Toral De Los Vados-León-España
...Kinkut ja Makkarat Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Bierzo Teollisuuspuisto, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Espanja www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
Portfolio (4)
Espanja, Granollers
...Tarjotaan: Kerillä tai putkessa (Jäykkä tai joustava). Laatu: AAB, AB tai A. Pituus: 80m ja 90m. Se on ihanteellinen tuoreiden ja kypsytettyjen makkaroiden valmistukseen pienillä halkaisijoilla: Frankfurt, makkara, chistorra. Saatavilla on kahta pituutta kaikissa mitoissa (45 ja 80 metriä) MITAT 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Portfolio (6)
Espanja, Murcia
...Tarjoamme sinulle uuden välipalikonseptin. Ne ovat nopeita ja helppoja valmistaa, täydellisiä naposteltaviksi. Voit nauttia niitä missä tahansa: kotona, työssä tai ulkona.
Portfolio (9)
Valmistamme iberialaisia kinkkuja, kuten bellota, cebo de campo ja cebo, sekä iberialaisia paloja. Olemme tuoreiden ja pakastettujen iberialaisten sianlihojen myyntipiste. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... teemme teurastuksia lähes koko vuoden. Suora myynti tehtaasta loppukäyttäjälle ja ammattilaisille tukkumyyntinä. Toimitamme koko EU:n alueelle. Jakaamme myös tyypillisiä tuot...
Portfolio (7)
Espanja, Alhama De Murcia
Natural d’Mezclasin ammattilaisista koostuva tiimi tekee päivittäin intensiivistä ja huolellista työtä tarjotakseen valikoiman parhaita apuainetuotteita ja palveluja elintarvikealalla. Olipa kyseessä luonnonväriaineet, lisäaineet, raaka-aineet, lihavalmisteet tai elintarvikearomit, kaikki toimitetaan markkinoilta löytyvällä korkeimmalla laadulla.
Portfolio (7)
Espanja, Villarrubia (cordoba)
...Kraftpaperilaminaatti SOL-materiaalin kanssa, joka tarjoaa korkean esteen. Kompleksi voidaan myös valmistaa muista materiaaleista. Erityisen sopiva kansille. Muita paperipinnoitteita on myös saatavilla. Ominaisuudet: Happi- ja aromieste. Vesitiivis. Pituussuuntainen ikkuna voidaan lisätä, jotta elintarvike näkyy sisällä. Sovellukset: Makkarat, juusto, leivonnaiset.
Portfolio (18)
...Tuotekuvaus: Emakon suoli, jossa on suuri halkaisija Alkuperä: Espanja Laatu: A. Kiinteä koostumus, ilman rasvajäämiä, ilman reikiä ja ilman epäsäännöllisyyksiä. Halkaisijat: -/34 to 40/+ • ICP Net | 3 kimpun. • ICP putkessa | 2 tai 3 kimpun. Luonnollinen kuori valmiina täytettäväksi. Lisää tuottavuuttasi ja säästä aikaa putkitetuilla kuorillamme. Pakkaus: • Ämpäri: 5 L ja 15 L. • Tynnyri: 100 L ja 200 L.
Vastaavat tuotteet
Emakkohäntä
Emakkohäntä
Portfolio (1)
Espanja, Cuarte De Huerva
... koskee vain iberialaisen sian kasvatusta, joka saa laiduntaa vapaasti vähintään neljän kuukauden ajan, yleensä lokakuusta helmikuuhun), se syö tammenterhoja (espanjaksi las bellotas). Cinco Jotas -merkin puhdas lomo erottuu kevyellä mausteisella ja savuisella jälkimaultaan. Nettopaino: 450 g / 900 g Esittely: vakuumipakattu lomo, alkuperäisessä kartonkisylinterissä.
Portfolio (10)
LUIS OLIVERAS S.A on perheyritys, joka on erikoistunut kuivattujen lihatuotteiden valmistukseen vuodesta 1933. Sijaitsemme Pohjois-Espanjassa, lähellä Ranskan rajaa, tärkeimpien satamien ja lentokenttien läheisyydessä. Yhdistämällä asiantuntemuksemme ja parhaat raaka-aineet, pystymme tuottamaan korkealaatuisia sianlihatuotteita sekä Halal-sertifioituja kalkkuna- ja naudanlihatuotteita, joita valmi...
Portfolio (3)
Espanja, Alcobendas
Espanja, Salteras
T S M F O O D S - Espanja - Perustettu marraskuussa 2010 Sevillassa maatalous- ja eläintuottajien ryhmäksi eurooppalaisille markkinoille. Meillä on tähän tarkoitukseen tilat Salterassa, Sevillassa ja Pariisissa, lähellä Rungisin markkinoita. Kaikilla tuotteillamme on tarvittavat laatu- ja jäljitettävyystodistukset, ja ne täyttävät tiukimmat eurooppalaiset merkintästandardit, jotka ovat välttämättö...
...Valmistettu valituista vähärasvaisista paloista ja marmoroidusta Iberian sianlihasta. Maustettu valituilla mausteilla (paprika punaiselle Iberian chorizolle) ja kuivattu luonnollisessa kuivauslaitoksessa.
Espanja, Fresno De La Vega (león)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...kuivaaminen ja kypsyttäminen. Makkaroiden hyödyt Makkarat ovat rikkaita magnesiumin, fosforin, sinkin ja kaliumin lähteitä. Lisäksi Iberialaiset Brisa-sikamme tarjoavat meille lihaa. Energiapitoisuus: 432Kcal / 1919KJ Rasvat: 38.5 g Tyydyttyneet rasvat: 15.3 g Hiilihydraatit: 2.1 g Sokerit: 1.3 g Proteiinit: 26 g Suola: 3 g...
Espanja, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Olemme iberialaisten kinkkujen, bellota-makkaroiden ja viipaloitujen tuotteiden jakelijoita ja tukkukauppiaita. Bellota-makkarat - Viipaloidut tuotteet - Iberialainen bellota-lapa - Iberialainen olkapää.
Portfolio (14)
Espanja, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. on espanjalainen lihatuotteiden valmistaja vuodesta 1976. Päätuotteemme ovat: Pekoni, Makkarat, Kypsä kinkku, Chorizo Rosario, Paté. Olemme erikoistuneet HORECA-sektoriin (Hotelli, Ravintola ja Catering). Toimimme Ripolletissa (7 km Barcelonasta) 3.000 m² tehtaassa, jossa on huipputeknologian teollisuuslaitteet ja tuotantomenetelmät. Yrityksemme on alan johtaja päätuotelinjallaan...
Espanja, Piedrahita-Ávila
Makkara- ja kinkkutehdas. Kinkut, luuttomat ja viipaloitu. Olkapäät, lanteet, makkarat ja Iberian sianliha.
Espanja, Barcelona
Jamonprivé on gourmet-verkkokauppa, josta löydät maan suurimmista perinteistä tulevat kinkut ja makkarat, kuten Guijuelosta ja Jabugosta, Maiorcan kotitekoisen soppressatan, extra-neitsytoliiviöljyn, viinit, merenelävien säilykkeet, pateet, suolan, mausteet, kinkkuvarusteet, lahjakotelot, joulukorit ja monia muita tuotteita. Saat parhaat gourmet-tuotteet suoraan kotiisi!
Olemme ammattilaisia elintarvikkeiden osto- ja myyntitoiminnassa. Työskentelemme asiakkaiden ja toimittajien kanssa koko Euroopan mantereella. Pitkän kokemuksen omaavien ammattilaistemme ja laajan kontaktiverkostomme, kumppaneidemme, toimittajiemme ja asiakkaidemme ansiosta, keskitymme korkealaatuisten ja -luokkaisten elintarvikkeiden jakeluun ja kauppaan, joihin kuuluvat liha, makkarat, hedelmät ja vihannekset, kalat ja äyriäiset, viinit, kaikki korkeinta laatua.
Espanja, Barcelona
...Vientivalikoimaamme kuuluu erilaisia espanjalaisia erikoistuotteita; eri lajikkeet alkuperämerkityistä luomujuustoista, serranokinkku ja makkarat, Välimeren alueen tyypilliset valmiit ruoat, kuten erilaiset paellat ja luomomunakkaat, erinomaiset oliiviöljyt sekä täytetyt oliivit, joissa on paprikaa, hasselpähkinöitä, valkosipulia ja muita täytteitä.
... • Koristeköydet • Esparto-harjat • Kuituja Köysikeloja, teollisia köysiä, langatuksia ja kuituja: • Pirotekniset tuotteet • Rautakauppa • Teolliset tarvikkeet • Puutarhanhoito • Maatalous • Rakentaminen • Teurastamot • Lihateollisuus • Leikkaussalit • Makkarat ja • Kinkkuyritykset Köysiä palomiehille ja kilpailuihin valmistautumiseen. Myynti köysiä maatalouteen. Köysiä sisustukseen ja sisustussuunnitteluun. Myynti köysiä käsitöihin. Myynti tomizoita tai kahvoja. Mittatilauskankaita tukkumyyntinä.
Espanja, Petrer
EXCLUSIVAS QUIROS. Se on yritys, joka on erikoistunut elintarvikkeiden ja juomien jakeluun ravintoloille ja pienelle kaupalle. Tuotteita kuten; kalajäätelöt, säilykkeet, makkarat, juustot, öljyt, suolatut tuotteet, juomat jne..... Sijaitsee Alicanten maakunnan sisäosassa (Medio Vinalopo). Kattaa alueet Petrel Sax, Salinas, Villena, Elda, Castalla, Monovar Pinoso. Nuori yritys, mutta monen vuoden kokemus alalta, jatkuva koulutus ja päivitys.
Espanja, Girona
Girona Foods on kolmen espanjalaisen valmistajan ryhmä, jotka kaikki ovat erikoistuneet tyypillisiin espanjalaisiin tuotteisiin, kuten Jambon Serrano, kuivatut makkarat, halal-makkarat ja kypsät makkarat, ja joilla on pitkä historia kansainvälisessä kaupankäynnissä. Nämä espanjalaiset yritykset työskentelevät ryhmänä tarjotakseen täydellisen valikoiman espanjalaisia tuotteita, joita ne itse...
Espanja, Guijuelo-Salamanca
... kasvatamme karjaamme ja valmistamme rehuamme viljoista ja valituista luonnollisista raaka-aineista. Yrityksellämme on erinomaiset tilat, jotka yhdessä tiimimme ammattitaidon kanssa tekevät tuotteistamme viittauskohtia kuluttajillemme.
Portfolio (2)
Espanja, Sevilla
... ja biodynaamiset): Rioja, Ribera del Duero, Jumilla, Penedes, Rias Baixas, Ribeiro, Malaga, Jerez & Alentejo (Portugali) Maustetut ginit: infusoitu orgaanisella viinillä, appelsiinilla, limellä tai mansikalla. Gluteeniton, alkoholiton ja hard seltzer -käsityöläisolut Extra Virgin -oliiviöljy Makkarat ja Iberian kinkku, joilla on alkuperämerkintä Valle de los Pedrochesista (Córdoba)...
Portfolio (9)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play