Espanja, Guijuelo-Salamanca
... naudan suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ilman keinotekoisia E-koodia. Paino: 0,280 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15 °C - 18 °C. Valmistusprosessi: Valinta, jauhaminen, vaivaaminen, täyttäminen ja kypsyttäminen. Ainesosat: Iberico-porsaan bellota-liha, suola, sokerit, luonnolliset mausteet, kasviproteiini Paino: 0,280 kg...
Portfolio (43)
Espanja, Monroyo (teruel)
...Tämän kotitekoisen chorizon valmistuksessa käytetään "Denominación Origen Teruel" Duroc -porsaan arvokkaita osia, kuten olkapäätä ja pekonia, sekä alkuperäisiä valikoituja mausteita ja luonnollisia suolia, mikä antaa sille intensiivisen ja erityislaatuisen maun, lisäksi se on erittäin terveellinen tuote.
Portfolio (43)
Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
...AINEKSET: sianliha ja pekoni, suola, mausteet, sokeri, aromit, stabilointiaine E451, makuaine E621 ja antioksidantti E300. Luonnollinen sian suoli. Saattaa sisältää maito- ja soijaproteiinia sekä sinappia.
Portfolio (28)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Iberian Bellota -lihamme on syvän burgundinpunainen, jossa on helmiäisvalkoisia rasvavälejä, pehmeä ja samettinen rakenne, voimakas ja kestävä maku, sekä intensiivinen ja miellyttävä aromi. Hidas luonnollinen kuivausprosessi ja perheen kolmen sukupolven ajan käyttämä mausteseos, joka koostuu paprikasta ja luonnollisista mausteista, antavat Iberian Bellota -lihallemme vertaansa vailla olevan aromin.
Portfolio (55)
Espanja, Toral De Los Vados-León-España
...Kinkut ja Makkarat Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Bierzo Teollisuuspuisto, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Espanja www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
Portfolio (4)
Espanja, Moraleja De Enmedio-Madrid
... Lisäksi maun lisäksi kananpyrstöt ovat runsas kollageenin lähde, mikä tekee niistä terveellisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat parantaa ihonsa ja nivelensä terveyttä. Tämä tuote on helppo valmistaa ja se soveltuu erilaisiin kulinaarisiin tyyleihin, perinteisistä resepteistä innovatiivisiin luomuksiin. Takuuvarmalla laadullaan kananpyrstöt ovat luotettava valinta päivittäisiin aterioihisi.
Portfolio (8)
Espanja, Salamanca
... ihanteellisia mihin tahansa tilaisuuteen, olipa kyseessä erityinen juhla tai intiimi illallinen. Niiden monipuolisuus keittiössä mahdollistaa herkullisten annosten luomisen, jotka ilahduttavat vaativimpiakin makuja. Lisäksi niiden korkea terveellisten rasvahappojen pitoisuus tekee niistä ravitsevan ja herkullisen vaihtoehdon.
Portfolio (8)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
...Sen poikkeuksellinen laatu tekee siitä suositun valinnan lihansyöjien keskuudessa. Tämä lihaleikkaus ei ole vain herkullinen, vaan se on myös ravinteiden rikas lähde. Mogote Ibérico tunnetaan korkeasta proteiini- ja terveellisten rasvojen sisällöstään, mikä tekee siitä täydellisen osan tasapainoista ruokavaliota. Lisäksi sen monipuolisuus keittiössä mahdollistaa sen valmistamisen monin eri tavoin, perinteisistä ruoista innovatiivisempiin resepteihin. Ilman muuta Mogote Ibérico on arvokas lisä mihin tahansa menuun, joka pyrkii erottumaan laadullaan ja maullaan.
Portfolio (8)
Espanja, Murcia
...Tarjoamme sinulle uuden välipalikonseptin. Ne ovat nopeita ja helppoja valmistaa, täydellisiä naposteltaviksi. Voit nauttia niitä missä tahansa: kotona, työssä tai ulkona.
Portfolio (9)
Espanja, Granollers
...Tarjotaan: Kerillä tai putkessa (Jäykkä tai joustava). Laatu: AAB, AB tai A. Pituus: 80m ja 90m. Se on ihanteellinen tuoreiden ja kypsytettyjen makkaroiden valmistukseen pienillä halkaisijoilla: Frankfurt, makkara, chistorra. Saatavilla on kahta pituutta kaikissa mitoissa (45 ja 80 metriä) MITAT 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Portfolio (6)
...Tuotekuvaus: Emakon suoli, jossa on suuri halkaisija Alkuperä: Espanja Laatu: A. Kiinteä koostumus, ilman rasvajäämiä, ilman reikiä ja ilman epäsäännöllisyyksiä. Halkaisijat: -/34 to 40/+ • ICP Net | 3 kimpun. • ICP putkessa | 2 tai 3 kimpun. Luonnollinen kuori valmiina täytettäväksi. Lisää tuottavuuttasi ja säästä aikaa putkitetuilla kuorillamme. Pakkaus: • Ämpäri: 5 L ja 15 L. • Tynnyri: 100 L ja 200 L.
Vastaavat tuotteet
Emakkohäntä
Emakkohäntä
Portfolio (1)
Espanja, Cuarte De Huerva
... koskee vain iberialaisen sian kasvatusta, joka saa laiduntaa vapaasti vähintään neljän kuukauden ajan, yleensä lokakuusta helmikuuhun), se syö tammenterhoja (espanjaksi las bellotas). Cinco Jotas -merkin puhdas lomo erottuu kevyellä mausteisella ja savuisella jälkimaultaan. Nettopaino: 450 g / 900 g Esittely: vakuumipakattu lomo, alkuperäisessä kartonkisylinterissä.
Portfolio (10)
Valmistamme iberialaisia kinkkuja, kuten bellota, cebo de campo ja cebo, sekä iberialaisia paloja. Olemme tuoreiden ja pakastettujen iberialaisten sianlihojen myyntipiste. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... teemme teurastuksia lähes koko vuoden. Suora myynti tehtaasta loppukäyttäjälle ja ammattilaisille tukkumyyntinä. Toimitamme koko EU:n alueelle. Jakaamme myös tyypillisiä tuot...
Portfolio (7)
Espanja, Alcobendas
Espanja, Fresno De La Vega (león)
Espanja, Alhama De Murcia
Natural d’Mezclasin ammattilaisista koostuva tiimi tekee päivittäin intensiivistä ja huolellista työtä tarjotakseen valikoiman parhaita apuainetuotteita ja palveluja elintarvikealalla. Olipa kyseessä luonnonväriaineet, lisäaineet, raaka-aineet, lihavalmisteet tai elintarvikearomit, kaikki toimitetaan markkinoilta löytyvällä korkeimmalla laadulla.
Portfolio (7)
LUIS OLIVERAS S.A on perheyritys, joka on erikoistunut kuivattujen lihatuotteiden valmistukseen vuodesta 1933. Sijaitsemme Pohjois-Espanjassa, lähellä Ranskan rajaa, tärkeimpien satamien ja lentokenttien läheisyydessä. Yhdistämällä asiantuntemuksemme ja parhaat raaka-aineet, pystymme tuottamaan korkealaatuisia sianlihatuotteita sekä Halal-sertifioituja kalkkuna- ja naudanlihatuotteita, joita valmi...
Portfolio (3)
Espanja, Villarrubia (cordoba)
...Kraftpaperilaminaatti SOL-materiaalin kanssa, joka tarjoaa korkean esteen. Kompleksi voidaan myös valmistaa muista materiaaleista. Erityisen sopiva kansille. Muita paperipinnoitteita on myös saatavilla. Ominaisuudet: Happi- ja aromieste. Vesitiivis. Pituussuuntainen ikkuna voidaan lisätä, jotta elintarvike näkyy sisällä. Sovellukset: Makkarat, juusto, leivonnaiset.
Portfolio (18)
...Valmistettu valituista vähärasvaisista paloista ja marmoroidusta Iberian sianlihasta. Maustettu valituilla mausteilla (paprika punaiselle Iberian chorizolle) ja kuivattu luonnollisessa kuivauslaitoksessa.
Espanja, Salteras
T S M F O O D S - Espanja - Perustettu marraskuussa 2010 Sevillassa maatalous- ja eläintuottajien ryhmäksi eurooppalaisille markkinoille. Meillä on tähän tarkoitukseen tilat Salterassa, Sevillassa ja Pariisissa, lähellä Rungisin markkinoita. Kaikilla tuotteillamme on tarvittavat laatu- ja jäljitettävyystodistukset, ja ne täyttävät tiukimmat eurooppalaiset merkintästandardit, jotka ovat välttämättö...
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...kuivaaminen ja kypsyttäminen. Makkaroiden hyödyt Makkarat ovat rikkaita magnesiumin, fosforin, sinkin ja kaliumin lähteitä. Lisäksi Iberialaiset Brisa-sikamme tarjoavat meille lihaa. Energiapitoisuus: 432Kcal / 1919KJ Rasvat: 38.5 g Tyydyttyneet rasvat: 15.3 g Hiilihydraatit: 2.1 g Sokerit: 1.3 g Proteiinit: 26 g Suola: 3 g...
Espanja, Peligros
...Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsittelemättömän "Chorizo"- tai "Longaniza"-tuotteen valmistukseen, jopa "Extra"-laatuun, joka on kypsytetty kypsymis-kuivatusprosessilla, joka kestää alle 30 päivää. Muoto: 3 kg:n pussi.
Espanja, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Olemme iberialaisten kinkkujen, bellota-makkaroiden ja viipaloitujen tuotteiden jakelijoita ja tukkukauppiaita. Bellota-makkarat - Viipaloidut tuotteet - Iberialainen bellota-lapa - Iberialainen olkapää.
Portfolio (14)
Espanja, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. on espanjalainen lihatuotteiden valmistaja vuodesta 1976. Päätuotteemme ovat: Pekoni, Makkarat, Kypsä kinkku, Chorizo Rosario, Paté. Olemme erikoistuneet HORECA-sektoriin (Hotelli, Ravintola ja Catering). Toimimme Ripolletissa (7 km Barcelonasta) 3.000 m² tehtaassa, jossa on huipputeknologian teollisuuslaitteet ja tuotantomenetelmät. Yrityksemme on alan johtaja päätuotelinjallaan...
Espanja, Piedrahita-Ávila
Makkara- ja kinkkutehdas. Kinkut, luuttomat ja viipaloitu. Olkapäät, lanteet, makkarat ja Iberian sianliha.
Espanja, Barcelona
Jamonprivé on gourmet-verkkokauppa, josta löydät maan suurimmista perinteistä tulevat kinkut ja makkarat, kuten Guijuelosta ja Jabugosta, Maiorcan kotitekoisen soppressatan, extra-neitsytoliiviöljyn, viinit, merenelävien säilykkeet, pateet, suolan, mausteet, kinkkuvarusteet, lahjakotelot, joulukorit ja monia muita tuotteita. Saat parhaat gourmet-tuotteet suoraan kotiisi!
Espanja, Castuera
Olemme espanjalainen yritys, joka on erikoistunut lampaiden teurastukseen, muuntamiseen ja myyntiin. Meillä on pitkä kokemus lihatuotteista ja jalosteista. Vuosien kokemuksen myötä olemme onnistuneet kehittämään erittäin korkealaatuisen tuotevalikoiman, jota tukee asiakaskuntamme, joka kasvaa päivittäin. Myymme uskonnollisen HALAL-rituaalin mukaisesti teurastettuja lampaan ruhoja. Valmistamme HALAL-sertifioituja lampaan makkaroita.
Espanja, Guijuelo-Salamanca
... kasvatamme karjaamme ja valmistamme rehuamme viljoista ja valituista luonnollisista raaka-aineista. Yrityksellämme on erinomaiset tilat, jotka yhdessä tiimimme ammattitaidon kanssa tekevät tuotteistamme viittauskohtia kuluttajillemme.
Portfolio (2)
Espanja, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA panostaa tyypillisiin galicialaisiin tuotteisiin, kuten perinteiseen chorizoon ja cebolleroon, lacóniin, pancettaan, cacheiraan… mutta unohtamatta myös yleisempiä tuotteita, kuten hampurilaisia, makkaraa tai criolloa. Tietenkin kaikki tämä paikallisten raaka-aineiden laadulla, asiantuntevien käsien taidolla ja teknologisella infrastruktuurilla, joka voi vain edistää tuotteidemme erinomaisuutta.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play