Belgia, Jumet
Laadukkaan käsintehdyn savustetun lohen asiantuntija. Käsin suolaaminen kuivalla suolalla sekä miedolla matalassa lämpötilassa tapahtuva savustaminen tekevät siitä huipputason tuotteen, joka on kansainvälisesti tunnustettu alan asiantuntijoiden keskuudessa. Perinteisen savustetun lohen lisäksi kuumassa savustettu ja kypsennetty lohi sekä belle-vue lohi ovat myös tulleet välttämättömiksi. Käsin...
Ranska, La Courneuve
Olemme erikoistuneet 100 % afrikkalaisten elintarvikkeiden tukkumyyntiin. Tuotevalikoimamme koostuu seuraavista tuotteista: Eksoottiset hedelmät ja vihannekset, pakastettu kala (kaikki koot barrakudasta, Senegal-kapteenia, merou-viipaleita, tilapiaa, vivaneau, chinchard, makrilli, carangue, kapteeni ombrine, thon garba, kapteeni kandratikie ja paljon muuta), savustettu liha ja kala, attiéké...
Turkki, Istanbul
...Alesta pakastetuotteet merituotteet, meillä on 5 vuoden kokemus... Istanbulista toimiva yrityksemme myy tukkumyyntinä sekä tuonti- että kotimaisia pakastettuja merituotteita. Pakastettu putkikalmar. Pakastettu likainen kalmar. Liha-rapu. Jumbo-rapu, 21/30 kuorirapu, Pakastettu mustekala kokonaisena. Pakastettu Panga-kala. Valmiiksi käsiteltyjen tuotteiden ryhmässämme myymme marinointia mustekalasalaattia. Torik lakerda, mustekalan jalka, anjovis, savustettu makrilli.
Italia, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC tarjoaa monipuolisen valikoiman etnisiä elintarvikkeita eri puolilta maailmaa: - Kasvis säilykkeet - Harissa-kastike - Kalasäilykkeet: tonnikala, sardiinit, makrilli, anjovis - Savustettu kala - Oliivit - Mausteet - Hillot - Oliivi- ja kasviöljyt - Mehut - HALAL-liha - Juusto - Pasta, riisi ja couscous - Kuivatut hedelmät - Taatelit - Perinteiset makeiset - Itämainen leivonnaiset - Brik-levyt...
Alankomaat, Urk
... vuosien kokemuksella ja salaisella suola- ja mausteseoksella. Lisäksi eri puulajien yhdistäminen hienosäätää makua, ja saamme aikaan oikean värin ja tyypillisen tuoksun. Emme myöskään savusta koneellisesti, vaan käsityönä perinteisellä tavalla. Savustettu kalamme on erityinen terveellinen herkku, ja se on ehdottomasti kokeilemisen arvoista! Myymme ainoastaan kalaa, joka on pyydetty tai kasvatettu vastuullisesti.
Roverbasso Maitotila perustettiin vuonna 1980 omistaja Modolo Dinon intohimosta juustonvalmistukseen. Hyödyntäen yli kahdenkymmenen vuoden kokemustaan, hän on tänään saanut aikaan huipputeknologian tuotantolaitoksen. Yritys käyttää hyväkseen äskettäin rakennettua käsittelytilaa. 3 500 neliömetrin alueella sijaitsevat moderni tuotantolaboratorio, uusi suolausosasto, jossa käytetään ehdottomasti hui...
Espanja, Colindres-Cantabria
Linda Playassa olemme erikoistuneet suolattujen anjovisten valmistukseen ja kaupankäyntiin. Vastaamme kansallisen ja kansainvälisen markkinan tarpeisiin. Valmistamme anjovisia ja suolatuotteita käsityönä. Sijaitsemme Colindresissa, joka on strateginen paikka Kantabrian alueella.
Tanska, Løgstør
Latvia, Daugavpils
Ranska, Lorient
ARGIS GALAC'SEA tarjoaa meren antimia, kokonaisina tai jalostettuina, pakastettuina, kuten kaloja, äyriäisiä, nilviäisiä, simpukoita, savustettua kalaa, pääjalkaisia, sammakoita ja kypsennettyä kalaa kuutioina.
Espanja, Barcelona
Vuodesta 1986 olemme omistautuneet anjoviksen ja sardellin säilöntätaiteelle. Panostamme sitoutumiseen ja laatuun yrityksen identiteettinä. Salazones Moreno valitsee tarkasti parhaat kalat, jotka on pyydetty perinteisiä kalastusmenetelmiä kunnioittaen, tarjotaksemme laajan valikoiman poikkeuksellisen laadukkaita säilykkeitä. Tuotteitamme käsitellään käsityönä, ja niitä kohdellaan äärimmäisellä hu...
Artisaanilohimme valmistetaan kolmen sukupolven osaamisella, suolataan merisuolalla ja savustetaan tuoreella tammisavulla. Se on tuore tuote. Sen valmistuksessa ei käytetä kemikaaleja, väriaineita tai makuaineita. Se leikataan käsin mestarin toimesta. Kauniit suuret ohuet viipaleet ovat laatumerkkimme ja maineemme.
Ranska, Carentan
William & James -yhtiö sijaitsee Carentanin kaupungissa Normandiassa. Se on erikoistunut korkealaatuiseen lohen ja taimenien savustamiseen. Koko kalasta savustetun lohen pakkaamiseen kuluu useita päiviä, joiden aikana tehdään tiukka valinta, minkä jälkeen kala suolataan kuivasuolalla, savustetaan matalassa lämpötilassa ja lopuksi leikataan ohuiksi viipaleiksi veitsellä. Nämä eri vaiheet varmistava...
Belgia, Fleurus
Salm Invest Group on erikoistunut savustetun lohen valmistukseen, jalostukseen ja myyntiin. Meillä on kolme toimijaa: - Vendsyssel tarjoaa laajan valikoiman "made in excellence" -tuotteita ja -valmisteita, jotka perustuvat loheen tai muihin savustettuihin kaloihin; - Prestige edustaa korkealaatuista savustettua lohta. Prestige on erikoistunut lohen savustamiseen ja palvelee pääasiassa Foodservice-...
Belgia, Fleurus
Vendsyssel tarjoaa laajan valikoiman "made in excellence" -tuotteita ja valmisteluja savustetuista kaloista. Yhtiö tarjoaa seuraavia tuotteita: savustettua lohta, marinoitua lohta, savustettuja ja marinoituja lohisuikaleita, plancha, marinoituja lohokuutioita, vuohenjuustolla täytettyjä lohipaletteja, kypsennettyä lohta,... Se tarjoaa myös muita savustettuja kaloja: tonnikalaa, kampelaa, escolar-k...
Ranska, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, perheyritys jo kahden sukupolven ajan. Olemme savustettujen kalojen tuottajia, ilman väriaineita, säilöntäaineita tai lisäaineita. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita ja savustettuja kaloja. (tonnikala, lohi, miekkakala, taimen, boutargue, turska, katkaravut, osterit, simpukat, musta turska, siika, mustekalat, Välimeren meriahven, Välimeren dorado, meriahven ja paljon muuta...
Kreikka, Velestino
BIALKO SKOURTOPOULOS OY perustettiin vuonna 1928 Antonios Skourtopouloksen toimesta Euboean Oreouksessa, ja sen ainoana toimintana oli suolaisten kalojen tuotanto kaupallisella nimellä Ambrosia. Yhdeksän vuotta myöhemmin, vuonna 1937, yritys laajensi toimintaansa säilyketuotteiden, erityisesti tonnikalan, tuotantoon perustamalla toisen tehtaan tätä tarkoitusta varten. BIALKO SKOURTOPOULOS OY jatka...
Slovenia, Ljubljana
Tuore liha ja lihatuotteiden tuottaja. Perinteet vuodesta 1881. HACCP, ISO, IFS, Halal -sertifikaatit. GMO-vapaat tuotteet. Laaja tuoteportfolio: - Tuore liha (Makro- ja Mikrovalmiit tuotteet) - Emulgoidut lihatuotteet (Frankfurter-makkarat, Pariisilainen salami ...) - Keitetyt makkarat - Savustettu liha - Puolikuivatut lihatuotteet - Kuivat (käyneet) lihatuotteet - Säilykkeet (Pateet (kana...
LE COMPTOIR ALLEMAND on suurin saksalaisten tuotteiden alusta Ranskassa ja edustaa monia premium-saksalaisia brändejä. Maustekakut, savustettu speck tai saksalainen viski... Meiltä löytyy kaikkea, yli 10 000 tuotteen valikoimalla ja logistiikkakeskuksella Pariisin pohjoispuolella. Tiimimme on jatkuvasti valppaana tarjotakseen teille ainutlaatuisia ja Ranskasta vaikeasti löydettäviä tuotteita. Tehtävämme on tuoda pala Saksaa Ranskaan. Tutustu valikoimaamme suoraan myyntialustallamme: www.lecomptoirallemand.com.
Ukraina, Lvov
Viro, Tallinn
Espanjalainen yritys, tarjoamme kuivatettuja ja pakastettuja tonnikalan mätiä. Myös Mujol ja Mojama. Olemme suolatuotteiden valmistajia vuodesta 1950. Erikoisalaamme on kuivattujen ja pakastettujen kalojen tuonti.
Belgia, Brugge
Vuodesta 1859 Seagull on toiminut Bruggeissa perinteisenä kalasavustamona, erityisesti keskittyen särkien, sillin ja makrillin savustamiseen. Tänään Seagull on pelagisten savustettujen kalatuotteiden markkinajohtaja kansallisella brändillään Appetit ja jakelumerkeillään.
...Olemme turkkilainen merenelävien yritys, LEZITA BALIK, joka on omistautunut tuoreiden ja pakastettujen kalojen tuotantoon ja markkinointiin, pääasiassa MERIKATTOJA (Dicentrarchus Labrax), MERIKUHA (Sparus Aurata), PUNAINEN/VALKOINEN LIHA SATEENKAARIRAPU ja SAVUSTETTU RAVUN (Oncorhynchus Mykiss). Olemme erikoistuneet korkeakulttuurin markkinasegmenttiin, gourmet-ravintoloihin, hotelleihin...
Belgia, Izier
... kuivasuolattu, savustettu tai ei. Pähkinä: Kinkun hieno osa, suolattu miedossa suolaliuoksessa, luonnollisesti tai verkossa, savustettu tai ei. Pekoni: Kuivasuolattu rinta, savustettu tai ei. Käsintehty keitetty kinkku: Ensiluokkainen kinkku, suolattu käsin, keitetty ja paistettu uunissa. Kuivamakkara: Valmistus, joka perustuu ensiluokkaiseen sian- ja naudanlihaan.
... boulogne… * Keittomakkarat Kinkkumakkara, vasikanmakkara, sienimakkara, lounasmakkara… * Pateet Levitys pate, maalaistyyppinen pate, sesonkipate… * Suolatuotteet Suolattu pekoni, savustettu pekoni, luu-kinkku, filet d’anvers…...
Belgia, Sint-Pieters-Leeuw
...Olemme perheomisteinen käsityöläisten lihatuotantotehdas, joka on erikoistunut käsintehtyihin ja perinteisiin keittokinkkuihin, laadukkaisiin savustettuihin ja suolattuihin tuotteisiin, joista huippuna on savustettu naudanfilee, lihamestaritasoiset keittomakkarat, tuotteet valmistusmaksua vastaan sekä asiakaskohtaiset ja eksklusiiviset tuotteet. 31. heinäkuuta 2013 saimme UNIZO:n aitoustunnuksen käsityöstä "Handmade In Belgium".
Espanja, MOLINA DE SEGURA
... itsenäisesti aloittaneet toiminnan merkintä-, koodaus- ja etikettialalla, hyödyntäen yli kahdenkymmenen vuoden kaupallista neuvontakokemusta eri yrityksissä ja tarjoamalla ratkaisuja eri elintarvike-, juoma-, tuore-, vihannes-, tekstiili-, pakaste-, savustettu- ja maitoteollisuuden aloille. Tuomme mukanaan uudenlaisen työskentelytavan, jossa asiakas saa enemmän tukea ja sitoutumista. Tämä todellisuus tekee J...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play