... kuivasuolattu, savustettu tai ei. Pähkinä: Kinkun hieno osa, suolattu miedossa suolaliuoksessa, luonnollisesti tai verkossa, savustettu tai ei. Pekoni: Kuivasuolattu rinta, savustettu tai ei. Käsintehty keitetty kinkku: Ensiluokkainen kinkku, suolattu käsin, keitetty ja paistettu uunissa. Kuivamakkara: Valmistus, joka perustuu ensiluokkaiseen sian- ja naudanlihaan.
...Olemme perheomisteinen käsityöläisten lihatuotantotehdas, joka on erikoistunut käsintehtyihin ja perinteisiin keittokinkkuihin, laadukkaisiin savustettuihin ja suolattuihin tuotteisiin, joista huippuna on savustettu naudanfilee, lihamestaritasoiset keittomakkarat, tuotteet valmistusmaksua vastaan sekä asiakaskohtaiset ja eksklusiiviset tuotteet.
31. heinäkuuta 2013 saimme UNIZO:n aitoustunnuksen käsityöstä "Handmade In Belgium".
... itsenäisesti aloittaneet toiminnan merkintä-, koodaus- ja etikettialalla, hyödyntäen yli kahdenkymmenen vuoden kaupallista neuvontakokemusta eri yrityksissä ja tarjoamalla ratkaisuja eri elintarvike-, juoma-, tuore-, vihannes-, tekstiili-, pakaste-, savustettu- ja maitoteollisuuden aloille. Tuomme mukanaan uudenlaisen työskentelytavan, jossa asiakas saa enemmän tukea ja sitoutumista. Tämä todellisuus tekee J...
... toimittamaan kaiken kalan seuraavana päivänä sen pyynnin jälkeen ja usein jopa samana päivänä. Tämä koskee sekä kokonaisia kaloja että fileitä sekä tuoreita paneroituja kalafileitä. Toimitamme kaikkia savustettuja tuotteita, sekä kylmä- että lämpösavustettuja, jotka on savustettu erittäin taitavien ammattilaisten toimesta!
Valmistamme ja jaamme koko Ranskan ja Euroopan alueella valikoiman pakastettuja tuotteita, jotka ovat peräisin Réunionin gastronomiasta, kuten - bouchonit, nemit, samossat, samossataikinat, turskapyörykät, bonbonpimentit, kreolisausages ja savustetut makkarat, sarcive, savustettu vähärasvainen sianliha ja savustettu kana. Toimitukset hoitaa markkinajohtaja kylmäkuljetusalalla, jotta voimme taata...
... kulutukseen asti. Tavoitteenamme on välittää Espanjan sielu, sen perinteet ja maut, kaikkein edustavimpien espanjalaisen gastronomian tuotteiden kautta: Jamón Ibérico de Guijuelo (Salamanca), Extra Neitsytoliiviöljy Jaénistä, Espanjalainen Punaviini, jolla on alkuperämerkintä Rioja, Ribera del Duero ja Toro, sekä Savustettu Suola Sierra Nevadasta. Alma of Spain on perheprojekti, joka perustettiin vuonna 2014 innolla tuoda maailman muille Espanjan sielu, sen perinteet, maut ja kulttuuri ainutlaatuisen gastronomian kautta.
Saveurs Gourmandes -yrityksessä savustettu lohi valmistetaan käsityönä heidän työpajoissaan, se tuodaan suoraan Norjasta ja kaikki valmistusvaiheet, kuten fileointi, suolaus, kuivaus, savustus ja viipalointi, hoidetaan täysin tuotantotiloissamme. Viipalointi tehdään vain käsin, jotta saavutetaan erinomainen laatu! Tuotantotilamme ovat AFSCA:n hyväksymiä, mikä takaa teille tuoreuden ja elintarvikeketjun jäljitettävyyden.
... erikoisuus on savustettu hevosenliha. EQUINOXIN SAVUSTETTU HEVOSENLIHA on tunnustettu paikallinen tuote ja tunnetaan herkullisesta maustaan. Tarjoamme myös rajoitetun valikoiman itse tehtyjä erikoisuuksia sianlihasta. Equinox tuo markkinoille myös valikoiman VALMIITA ATERIOITA, joiden erikoisuus on 'Haudutettu liha'. Kymmeniä reseptejä eri lihalajeista on saatavilla erilaisissa pakkauksissa. Equinox toimii myös TUOREEN LIHAN JA LIHAVALMISTEIDEN VIIPALTAJANA JA PAKKAJANA.
...Kokonaisvaltaisen vertikaalisen integraation ansiosta rakennusryhmä Willy Naessens hallitsee kaiken itse, suunnittelupalveluista ja tuotannosta aina omaan kuljetukseen ja asennukseen, mikä näkyy jo yli 7000 toteutuksessa. Rakennus- ja tuotantoyritystemme lisäksi Willy Naessens Group harjoittaa myös toimintojensa monipuolistamista. Olemme hankkineet enemmistöosuuden sekä Franky Fresh Foodista, joka on Belgian markkinajohtaja valmiiden lihatuotteiden jakelijana, että Frank Delmotesta, joka on savustettujen ja keitettyjen tuotteiden valmistaja, erikoisuutena savustettu pekoni kaikissa muodoissaan.
...Herkkusalamit ja savustettu kinkku Ardennen sydämessä. Marcassou'n ihmiset valmistavat tuotteitaan kunnioittaen aikaa, sillä kärsivällisyys on olennaisin ainesosa herkullisten lihatuotteidemme laadussa. Ardennen salamit ja savustetut kinkut ovat saatavilla kokonaisina paloina ja viipaleina.
Roverbasso Maitotila perustettiin vuonna 1980 omistaja Modolo Dinon intohimosta juustonvalmistukseen. Hyödyntäen yli kahdenkymmenen vuoden kokemustaan, hän on tänään saanut aikaan huipputeknologian tuotantolaitoksen. Yritys käyttää hyväkseen äskettäin rakennettua käsittelytilaa. 3 500 neliömetrin alueella sijaitsevat moderni tuotantolaboratorio, uusi suolausosasto, jossa käytetään ehdottomasti hui...
Linda Playassa olemme erikoistuneet suolattujen anjovisten valmistukseen ja kaupankäyntiin. Vastaamme kansallisen ja kansainvälisen markkinan tarpeisiin. Valmistamme anjovisia ja suolatuotteita käsityönä. Sijaitsemme Colindresissa, joka on strateginen paikka Kantabrian alueella.
...Viisi silligeneraatioita on edeltänyt yritystämme!
Alun perin hollantilainen Parlevliet-perhe on työskennellyt ja käsitellyt silliä lähes ikuisesti, ja tämä on aina ollut ohjenuorana laatu.
Haring ja Kalatukku Parlevliet Belgiassa, Merelbeke-Muntessa, perustettiin vuonna 1986 Nicolaas Parlevliet'n toimesta kalatukuksi, jonka päätuote oli savustettu kala. Sillifileet olivat tuolloin yritykselle...
ARGIS GALAC'SEA tarjoaa meren antimia, kokonaisina tai jalostettuina, pakastettuina, kuten kaloja, äyriäisiä, nilviäisiä, simpukoita, savustettua kalaa, pääjalkaisia, sammakoita ja kypsennettyä kalaa kuutioina.
Vuodesta 1986 olemme omistautuneet anjoviksen ja sardellin säilöntätaiteelle. Panostamme sitoutumiseen ja laatuun yrityksen identiteettinä.
Salazones Moreno valitsee tarkasti parhaat kalat, jotka on pyydetty perinteisiä kalastusmenetelmiä kunnioittaen, tarjotaksemme laajan valikoiman poikkeuksellisen laadukkaita säilykkeitä. Tuotteitamme käsitellään käsityönä, ja niitä kohdellaan äärimmäisellä hu...
Le Fumoir de Provence, perheyritys jo kahden sukupolven ajan. Olemme savustettujen kalojen tuottajia, ilman väriaineita, säilöntäaineita tai lisäaineita. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita ja savustettuja kaloja. (tonnikala, lohi, miekkakala, taimen, boutargue, turska, katkaravut, osterit, simpukat, musta turska, siika, mustekalat, Välimeren meriahven, Välimeren dorado, meriahven ja paljon muuta...
BIALKO SKOURTOPOULOS OY perustettiin vuonna 1928 Antonios Skourtopouloksen toimesta Euboean Oreouksessa, ja sen ainoana toimintana oli suolaisten kalojen tuotanto kaupallisella nimellä Ambrosia. Yhdeksän vuotta myöhemmin, vuonna 1937, yritys laajensi toimintaansa säilyketuotteiden, erityisesti tonnikalan, tuotantoon perustamalla toisen tehtaan tätä tarkoitusta varten. BIALKO SKOURTOPOULOS OY jatka...
Espanjalainen yritys, tarjoamme kuivatettuja ja pakastettuja tonnikalan mätiä. Myös Mujol ja Mojama. Olemme suolatuotteiden valmistajia vuodesta 1950. Erikoisalaamme on kuivattujen ja pakastettujen kalojen tuonti.
Vuodesta 1859 Seagull on toiminut Bruggeissa perinteisenä kalasavustamona, erityisesti keskittyen särkien, sillin ja makrillin savustamiseen. Tänään Seagull on pelagisten savustettujen kalatuotteiden markkinajohtaja kansallisella brändillään Appetit ja jakelumerkeillään.