Saksa, Gelsenkirchen
... ennakkovarauksella. Toimitusalueemme kattaa koko NRW:n, ja täällä käytämme vain omia lämpötilasäädeltyjä ajoneuvojamme (kaksikammiojärjestelmä), kun taas muut osavaltiot toimitetaan kuljetusliikkeiden kautta. Tiimimme koostuu tällä hetkellä yli 90 työntekijästä.
Ranska, MONTREUIL BELLAY
Andouillettien tuottaja suurille myymälöille, RHD, ravintola-alalle, tukkukauppiaille, hankintakeskuksille. Andouillettien valmistaja La Saumuroise, andouillettien Bonbergel ja andouillettien Champenoises puhdasta sianlihaa. Maaseudun andouillet 100% sianlihasta, pakattu vakuumiin. Andouillet La Saumuroise 100% sianlihasta, pakattu vakuumiin. Vanhan ajan valkoisen verimakkaran valmistaja, erittäin vähärasvainen makkaratehdas, pakattu vakuumiin. Andouillettit Saumur Champigny pakattu vakuumiin. Suolatuotteiden tuottaja suurille myymälöille, RHD...
Belgia, Wommelgem
... Pohjoismaihin. Valitsetpa minkä tuotteen tahansa, jokainen Schots-tuote erottuu hyvästä maustaan, luovasta koristelustaan ja korkeimmasta laadustaan, joka on vain aidosti käsityönä valmistetuilla tuotteilla. Pateemme, erityisesti erikoisteemapatet, ovat todellisia taideteoksia, sillä niissä ilmenee todellinen mestaruus. Työssä käytetään yleisiä teemoja: Joulu, Pääsiäinen, Kevät, Talvi, Ystävänpäivä, Karnevaali, ... mutta myös pateita valmistetaan eksklusiivisesti muutamille tärkeille asiakkaille.
Kroatia, Petrinja
... perinteitä kohtaan ja huipputeknologiaa. Tulevaisuudessa näemme Gavrilovićin yhtenä alueellisen talouden keskeisistä vetureista, kiistattomana globaalina johtajana ja perinteisten alueellisten lihaspesialiteettien edistäjänä. Intohimo lihaspesialiteettien luomiseen on ensisijainen syy olemassaolollemme, intohimo niin syvä, että siitä on tullut perinne, joka on kestänyt yli 300 vuotta. Missiomme on luoda erottuva maku ja varmistaa, että kuluttajamme nauttivat Gavrilovićin ainutlaatuisista herkuista.
Ranska, Foix
Luonnollisessa ja aidoissa ympäristöissä perhe ROUCH on vuodesta 1870 lähtien valmistanut todellisia paikallistuotteita, jotka ovat rustiikkisia ja täynnä makua. Ariégeoisin maalaishammas, kuivattu maksamakkara, Ariégeoisin tuhkamakkara, foie gras, ankka- ja villisianmuhennokset, hirvimakkarat jne... ROUCHin lihatuotteet valmistetaan Euroopan standardien mukaisessa laboratoriossa Ferrièresissä, Ariègen alueella.
Italia, San Giuseppe Vesuviano
... järjestetään yleensä kesäisin kenttäkeittiöiden kanssa. Yrityksemme toimii pääasiassa Itä-Euroopassa, sillä siellä ei ole varsinaisia ruokapalvelualustoja, ja tarjoamme palveluitamme mihin tahansa tilaisuuteen. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä sekä laatuun että hintaan. Tuloksena on yritys, joka toimii vakavasti ja ammattimaisesti, taaten luotettavuutta kaikille tuotteilleen ja palveluilleen.
Makkaroiden ja salamin valmistaja.
Espanja, Montemolin
SIERRAMONTE ON PERHEYRITYS, JOKA ON ERITYISTÄN OMISTAUTUNUT IBERICO-SIAN MUUNTAMISEEN EXTREMADURASSA, JOKA ON IBERICO-JAHTIEN KOTI. TUOTANTO ON KÄSITYÖTÄ, JA SE ON AINA TEHTY KOTONA LUONNOLLISISTA AINEKSISTA JA ENSILUOKKAISISTA LIHOISTA, IBERICO-SIAN KINKKUJA JA OLKIA.
Toimitamme elintarvikkeiden tukkukauppaan, vähittäiskauppaan, herkkukauppoihin, ravintoloihin sekä ruokaloihin ja klinikoihin ostettuja liha- ja makkaratuotteita. Korkea laatustandardi.
Ranska, Manosque
Le Séchoir des alpes on yritys, joka on erikoistunut elintarviketeollisuuteen, tarkemmin sanottuna lihatuotteiden ja suolatuotteiden tuotantoon. Perinteisen ja käsityöperinteen ansiosta, joka on siirtynyt isältä pojalle, Le Séchoir des alpes tarjoaa teille laadukkaita tuotteita, jotka edustavat kaikkia Provencen makuja.
Saksa, Versmold
Hienojen makkaratuotteiden ja lihatuotteiden valmistus.
Yli sadan vuoden kokemuksella, jota olemme siirtäneet eteenpäin viiden sukupolven ajan, toimimme sianliha-alalla huipputeknologisessa laitoksessamme. Ammattitaitoisten työntekijöidemme ansiosta takaamme parhaan laadun. 100 % ITALIALAINEN TUOTE. Herkullinen maku makkaroissamme ja lihassamme on kuuluisa:...
Belgia, Poederlee
...Dela on kokonaisratkaisujen tarjoaja lihatuotteille, juustoille ja tuoreille erikoistuotteille. Dela ja sen työntekijät takaavat henkilökohtaisen lähestymistavan, ja heidän palvelunsa on epäilemättä lisäarvo: tarkasta tavarankäsittelystä ammattimaiseen myynnin tukeen, neuvontaan, maistamiseen ja muuhun. Tiiminsä kerryttämän asiantuntemuksen ansiosta asiakas voi Dela:lta saada "avaimet käteen" -konseptin.
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino on valmistanut lihatuotteita yli neljäkymmentä vuotta. Alueen erityistuotteisiin kuuluvat carne salada ja speck; yritys valmistaa myös perinteisiä italialaisia lihatuotteita, kuten keitettyjä kinkkuja, raakoja kinkkuja, salameja ja pekonia. Salumificio Trentino -brändi on esimerkki modernista ja dynaamisesta yrityksestä, joka on osannut yhdistää perinteen erilaisiin ruokamalleihin. Yritys on aina ollut tarkka laadun saavuttamisessa, ja vuodesta 2006 se on sertifioinut laatujärjestelmänsä standardin UNI EN ISO 9001:2008 mukaisesti.
Belgia, Gent
... huoneenlämmössä. Pitkän säilyvyyden ja kätevän (yksittäisen) pakkauksen ansiosta tuotteet ovat ihanteellisia myytäväksi eri kanavissa: suurjakelu, tukkukauppa, myymälät, huoltoasemat, cash & carry, automaatit jne. Breughelillä on myös useita tuotteita, jotka sopivat paremmin kylmäkaappiin: (Knack) So-Si Frankfurterit, kuivat makkarat multipaketeissa ja Apero mini-maalaistalon makkarat. Tuotanto asiakkaan spesifikaatioiden mukaan ja yksityiset merkit ovat neuvoteltavissa. Breughel takaa ylimääräisen laadun ja erinomaisen, joustavan palvelun!
Ranska, Lacaune
... valmistamalla aitoja tuotteita. Hyvä maku menneisyydestä on säilytetty, mutta siihen on tuotu moderni kosketus. Pitkästä perhesukupolvesta periytyneet taidot Lacaunen lihatuottajilta Lacaune on kylpyläky village, joka sijaitsee Haut Languedocin luonnonpuiston sydämessä. Sijaiten 800 metrin korkeudessa, sen ilmaston puhtaus ja raikkaus ovat ratkaisevia laadukkaiden lihatuotteiden, kuten kuivattujen kinkkujen, kuivattujen makkaran ja kuivatun makkaran valmistuksessa ja kypsyttämisessä. Juuri täällä, merituulien ja vuoristotuulien myötä, tuotteidemme kypsyminen tapahtuu hitaasti.
Belgia, Bruxelles
Ardenia SA on erikoistunut belgialaiseen käsityölihaan. Meiltä löydät kaikenlaisia valkoisia ja mustia verimakkaroita, jopa pähkinä-, aprikoosi-, rusina-, sieni-, kaali- ja tryffelimakkaroita. Meidän lihatuotteemme valmistetaan käsityönä ja parhaalla mahdollisella huolella, ottaen huomioon tiukimmat laatuvaatimukset. Ardenia on takuusi palvelusta ja laadusta belgialaisen käsityölihan erikoisuuksissa (verimakkarat, paistipää, Breughel-paistipää, vasikanpää, kip kap, Ardennin pate, …)...
Belgia, Aartselaar
SOTTACETI JA SOTTOLI Tuotanto VALLESE DI D ja Fax Sähköposti SOTTACETI RIZZI Cesare di Rizzi A. ja M. s.n.c...
ISO 9001 -sertifioitu yritys Sian lihan käsittely ja tuotanto...
Lihan käsittely ja kauppa...
Ranska, Fonsorbes
Créée en 1970 par Louis Seigneurie, l'entreprise SA SEIGNEURIE & FILS était au départ établie à Toulouse. Ce fond de commerce va évoluer en atelier de fabrication charcuterie salaison à la suite de l'arrivée successive des quatre fils. L'activité de la vente en gros et demi-gros de charcuterie, Produits cuisinés, produits secs... En 1995, la société déménage à Fonsorbes dans de nouveaux locaux de...
Belgia, Avelgem-Kerkhove
IVAN on yritys, joka on vuodesta 1975 erikoistunut ainoastaan salamin tuotantoon. Salamituotteemme: Unkarilainen salami, Nastro-salami, Romani-salami, Tzigane-salami, Fijnkost Boxer, Extra Retro -salami, Maalaissormus Collier, ... . Yrityksemme on myös erittäin aktiivinen BIO-alalla. Jo tiukkojen HACCP-sääntöjen lisäksi yrityksemme on myös BIO-sertifioitu.
Espanja, Espejo
Parhaat makkarat, jotka on valmistettu Valle de los Pedrochesin parhaasta lihasta.
Antwerpen Super Teurastamo ASB AMIC myy lihaa yksityishenkilöille, mutta toimittaa myös ravintoloille. Voit myös kääntyä teurastajan puoleen lihan myynnissä vähittäiskauppaan.
Belgia, Marcinelle
Spapens on tukkukauppias leikkeleille, juustoille, salaateille, patongeille, öljyille, kastikkeille horeca-sektorille, voileipäkaupoille sekä italialaisille erikoisuuksille.
Belgia, Wommelgem
Lihatuotteet, kauppa.
Belgia, Genk
Kaikki lihatuotteet leikataan paikan päällä: BBQ, buffetit, gourmet-lautaset, fondue-lautaset...
Belgia, Bornem
Alvo on belgialainen supermarketti/elintarvikeliike.
Ranska, Rungis
Spé ré -yhtiö sijaitsee Rungisissa. Tarjoamme alueellisia lihatuotteita, kuten foie gras, tuoreita tuotteita, valmiita salaatteja, lohta... Olemme aina olleet sitoutuneita parhaiden tuotteiden löytämiseen Ranskan ja ulkomaiden maakunnista. Yhtiö, joka on lihatuotteiden tukkumyyjä, perustettiin vuonna 1975 ja se aloitti toimintansa Rungisin MIN:ssä jo vuonna 1978. Erikoisuutemme ovat pääasiassa alueelliset lihatuotteet, foie gras, Label Rouge -lohi, tuoreet tuotteet ja myös valmiit salaatit. Gastronomia: Alueellisten ja ulkomaisten erikoisuuksien valmistus. Puh. : 01 46 87 33 00.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play