...Tkemali on olennainen osa georgialaista keittiötä. Kastike valmistetaan keitetyistä kirsikkaluumuista ja erilaisista mausteista (esim. korianteri, tilli, valkosipuli). Pääraaka-aineena voidaan käyttää sekä kypsiä että kypsymättömiä hedelmiä, mikä johtaa punaiseen tai vihreään kastikkeeseen. Tkemalia tarjoillaan hyvin usein kylmänä kastikkeena perunoiden tai liharuokien kanssa.
Portfolio (14)
Italia, Imperia
...Pate Rosso – Maukas kastike kuivatuista tomaateista. Hieman mausteinen chilipippurin ja valkosipulin lisäyksen ansiosta, sopii erilaisiin gastronomisiin valmisteluihin. Tuotteen etiketti Liitteistä löydät etiketin ravintotietoineen ja muita tietoja tuotteesta. Yhdistelmät Erinomainen maustamaan lihapohjaisia pääruokia, ihanteellinen pastan maustamiseen, täydellinen levitettäväksi yksinkertaisille crostineille ja bruschettalle. Säilytysmenetelmä Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa, kaukana lämpölähteistä. Avattuasi säilytä jääkaapissa (+4°C). Kuluta 3 päivän kuluessa. Koodi: PR 180...
Portfolio (44)
Puola, Warszawa, Poland
...Pasta Pomidorowa on paksu pasta, joka valmistetaan kypsistä tomaateista. Tuotantoprosessi sisältää tomaattien keittämisen useita tunteja veden sisällön vähentämiseksi, siementen ja kuorien puristamisen sekä nesteen uudelleen keittämisen, jotta pohja saadaan tiheäksi, rikkaaksi tiivisteeksi. Lopputuotteella on tuore ja rikas tomaattimaku sekä syvä punainen väri. Se on sileä ja paksu koostumukseltaan. Se on vapaa ei-toivotuista lisäaineista ja on myös hyvä lykopeenin lähde, antioksidantista, jota esiintyy kypsissä tomaateissa. Se ei sisällä keinotekoista sokeria.
Portfolio (278)
...Tämä punainen pesto (kolmas Italian lipun väreissä oleva pesto, vihreän ja valkoisen jälkeen) maistuu kuin sekoitus suosikkimausteista arrabbiata-kastikettasi ja suolaista anjovis-valkosipulidippiä bagna cauda. Toisin sanoen, se on herkullista.
Portfolio (8)
Ranska, Grigny
...Punainen mascarpone-kastike on kermaista kastiketta, joka on valmistettu punaisesta mascarponesta, ja se on ripoteltu pienillä paloilla yrttejä ja vihanneksia. Tämä herkullinen kastike on helppo käyttää ja säilyttää sen korkean suorituskyvyn pussin ansiosta, joka pysyy pystyssä ja mahdollistaa sisällön lämmittämisen mikroaaltouunissa. Säilytys Huoneenlämmössä 24 kuukautta. 3 päivää jääkaapissa pussin avauksen jälkeen.
Portfolio (93)
Saksa, Hamburg
... herkullisella yhdistelmällä mausteisia ja tulisia tuntemuksia. Barilla Sugo Arrabbiata valmistetaan huolellisesti ja täydellisesti, ja se tarjoaa runsaan, samettisen koostumuksen, joka ympäröi suosikkipastaruokiasi upeasti. Sen kirkkaan punainen väri on silmänruokaa ja luo unohtumatonta kulinaarista kokemusta.
Portfolio (180)
Saksa, Lüdenscheid
...{"Schärfegrad2":"noin 10.000 SHU","Jetzt":"Käytä nyt meidän \"Chili Jalapeño jauhettu punainen\" mainosmateriaalina tai lahjana. (Kyselyt mielellään sähköpostitse: info@gojundgoj.de)","Gerne":"Tarjoamme mielellämme tuotteitamme myös yksityisbrändinä, suurpaketeissa ja jälleenmyyjille.","Schärfegrad":"noin 10.000 SHU","Verwendung":"katso pitkä tuotekuvaus","Verwendung2":"meksikolaiset ruoat, chili con carne, salsa, tortilla, kastike, dippi, grilli ja barbecue, perunaruokien, marinadit, laatikkoruoat, haudutetut ruoat, kesäkasvikset, valkokaali, tomaatit"}...
Portfolio (23)
... hedelmistä ja/tai vihanneksista, jotka on keitetty etikan, sokerin ja mausteiden kanssa. Hummus on suosittu kastike Lähi-idän alueella. Se koostuu erityisesti kikhernepyreestä ja tahinista (seesamipyree). Hummus tarjoillaan parhaiten pita-leivän kanssa. Salsa on kastike, jota käytetään yleisesti meksikolaisessa keittiössä, ja se valmistetaan yleensä tomaateista ja pippureista. Punainen kastike...
Portfolio (50)
Tunisia, Hammam Sousse
... valmistetaan käsin noudattaen monimiljoonavuotista tunisialaista kulttuuria tuotteidemme korjuussa ja valmistuksessa. Tunisiassa harissaa valmistetaan usein etukäteen ja säilytetään käytettäväksi erilaisissa ruokalajeissa. Tämä oranssinpunainen kastike ei ole vain mauste grillatuille lihalle ja kalalle tai sekoitettuna keittoihin ja pataruokiin kuuman potkun antamiseksi, vaan se on myös olennainen osa lukemattomia reseptejä ja useita tunisialaisia ruokia. Tuotteen nimi: Berber Harissa Maku: Kuuma, mausteinen Brix (%): 10 Säilyvyysaika: 2 vuotta Brändin nimi: MEDILIFE Alkuperämaa: Tunisia...
Portfolio (43)
Espanja, Almendralejo
...VIINIMARJAMEHUT Viinimarjamehu, valkoinen tiiviste: aseptisissa astioissa, Brix-aste 65ºBrix - 68ºBrix Viinimarjamehu, punainen tiiviste: aseptisissa astioissa, Brix-aste 65ºBrix - 68ºBrix ja väri-intensiteetti 100 - 2000 väriyksikköä. Suorat viinimarjamehut (NFC). Oikaistu, dionisoitu tiiviste. TOMAATTI Pizza-kastike 10/12º Brix, Hot Break, 12/14º Brix, Hot Break, 14/16º Brix, Cold tai Hot...
Portfolio (2)
Italia, Mestre
...Karnosihappo, Karnisoli, Mustekalan muste, Pistaasi Paprikauute, Paprika, Sahrami, Mausteet, Luonnollinen suoli, Mustekalan muste, Vihreä kastike, Paella kastike, Äyriäiskastike, Merileväkastike. filzetta, baggetta, Kuivattu hedelmä, kuivattu vihannes, säilykkeet...
Yhdistynyt kuningaskunta, London
... Original Spicy -kastike (mikä sisältää miedot, keskivahvat ja erittäin tuliset), Belbri Rose-Petal Harissa -kastike (mikä sisältää miedot, keskivahvat ja tuliset) ja Belbri Truffle Infused Chilli -kastike (mikä sisältää miedot, keskivahvat ja tuliset). Truffle-kastike on meidän allekirjoituskeksintömme ja saatavilla vain tilauksesta. Misotahna on herkkä ja yksi premium-tuotteistamme. Misoa on yli...
Portfolio (4)