Ranska, Laissac
114km
...kuivattu kinkun pähkinä, kuivattu Aubrac-naudanliha, chorizo, guanciale, kuivattu makkara, saucisson, muodostavat nitriittivapaan lihatuotteiden valikoimamme, joka on valmistettu työpajassamme Laissacissa Aveyronissa. COTE2BOEUF on myös Popinejen keksijä: ohuesti viipaloitua lihatuotetta 100% kierrätettävässä ja pantillisessa lasipurkissa. Kun Popine on pakattu alipaineeseen, se säilyy kolme kuukautta huoneenlämmössä. Saatavilla kolmessa koossa (Popine, Marmite, Chaudron), se täydentää talven raclette-illallisia ja kesäisiä lihatarjottimia.
Portfolio (29)
Ranska, Sarrola-Carcopino
100km
... perinteitä kunnioittaen. Yritys toimii sekä tuotannossa, pakkaamisessa että tuotteidensa lähettämisessä. Huolehtien tavaransa laadusta, Salaisons Joseph Pantaloni takaa kuljetuksen parhaissa olosuhteissa. Lähetykset tapahtuvat Ranskaan ja Eurooppaan maantie- tai merikuljetuksilla. Ajaccion lähellä sijaitseva kauneuden saaren lihatuotteiden toimittaja Salaisons Joseph Pantaloni on työskennellyt...
Portfolio (8)
Ranska, Saint-André-Le-Puy
157km
... kuivuvat hitaasti perinteistä kypsytystä kunnioittaen. Yli 9 kuukautta kypsytettyinä ne paljastavat kaikki hienoutensa. MAUSTEVARRET Panostamme siihen, että valitsemme parhaat palat makkaramme valmistamiseen. Ne ovat peräisin olkapäästä, rinnasta tai kinkusta, pääasiassa Auvergnen tai Rhône-Alpesin alueelta, ja jokainen valittu liha liittyy taitavaan sekoitukseen. Näin varmistamme, että jokaisessa reseptissämme on sekä mureutta että voimakasta aromia. Luonnollinen suolitus tehdään käsin.
Portfolio (2)
Ranska, Auros
213km
...teurastajina ja lihamyyjinä olemme aina puolustaneet paikallisia ja käsityöläisperinteitä. MAISON VOISINE:lla on kaksi paikkaa, jotka ovat perhesuhteiden tulosta: tuotanto PAU:ssa Frédéric Lacosten, mestarileipurin ja catering-ammattilaisen kanssa, sekä tuotevalintapaikka, kylmäsäilytys ja tilausten valmistus AUROS:ssa, lähellä BORDEAUX'ta. Olemme kehittäneet markkinointityökalun, joka on myös...
Portfolio (31)
Ranska, Beaumont De Lomagne
191km
... valmistetaan kunnioittaen perinteitä ja etelä-länsi ranskalaisen gastronomian osaamista. Ilman väriaineita tai säilöntäaineita, kaikki tuotteemme valmistetaan työpajassamme Auchin tiellä Beaumont de Lomagnessa, GERSin ja TARN & GARONNE'n välillä.
Ranska, Le Rouget
53km
Rougetissa, Cantalissa sijaitseva MAS-yhtiö on erikoistunut Massif Centralin perinteisiin lihatuotteisiin, suolatuotteisiin ja säilykkeisiin. Yritys tarjoaa tuotteita, joiden reseptit ovat yksinkertaisia ja aitoja. Esimerkiksi se tarjoaa kuivattua kinkkua, joka on kypsytetty jopa 24 kuukautta heidän Rougetin kuivaamossaan, sekä käsin valmistettua puhtaasta porsaanlihasta tehtyä pasteijaa. Maison MAS on tunnettu tuotteidensa laadusta ja aitoudesta.
Ranska, Villefranche De Rouergue
113km
Vuodesta 1962 lähtien SACOR on erikoistunut Ranskan lounaisosan kuivalihoihin. SACOR tarjoaa elintarvikkeita, jotka perustuvat perinteisiin ja alueellisiin resepteihin. Yhtiö tarjoaa muun muassa kuivalihaa, kuivasalamia, leikkelelaattoja, chorizoa, kuivattua kinkkua, coppaa, pancettaa, salamia, savustettua pekonia jne. Yritys sitoutuu läpinäkyvyyteen ja makujen erinomaisuuteen.
Ranska, Lacaune
184km
Vuonna 1956 perustettu OBERTI-yhtiö on erikoistunut lihatuotteisiin ja suolatuotteisiin. 60 vuoden kokemuksella OBERTI yhdistää osaamisen, perinteiset reseptit ja modernit laitteet. Lihatuotteiden valmistuksessa käytetään laadukkaita alueellisia lihoja. Yritys tuottaa ja tarjoaa muun muassa makkaraa, coppaa, pekonia, suolattuja ja kuivatettuja kinkkuja jne.
Ranska, Lacaune
184km
... valmistamalla aitoja tuotteita. Hyvä maku menneisyydestä on säilytetty, mutta siihen on tuotu moderni kosketus. Pitkästä perhesukupolvesta periytyneet taidot Lacaunen lihatuottajilta Lacaune on kylpyläky village, joka sijaitsee Haut Languedocin luonnonpuiston sydämessä. Sijaiten 800 metrin korkeudessa, sen ilmaston puhtaus ja raikkaus ovat ratkaisevia laadukkaiden lihatuotteiden, kuten kuivattujen kinkkujen, kuivattujen makkaran ja kuivatun makkaran valmistuksessa ja kypsyttämisessä. Juuri täällä, merituulien ja vuoristotuulien myötä, tuotteidemme kypsyminen tapahtuu hitaasti.
Ranska, Aurillac Cedex
48km
Ranska, Parlan
57km
Ranska, Servas
243km
... toimittajien ja raaka-aineiden valintaan, tuotteiden jäljitettävyyteen ja teolliseen osaamiseemme. Tuotteemme ovat suoraan inspiroituneet Bressen alueen resepteistä ja valmistettu huolellisesti valituista ainesosista. Tuotamme kinkkuja, mustia ja valkoisia verimakkaroita sekä monia lihatuotteita, kuten päärynäjuustoja, Bressan civiers -makkaroita, Lyonin keittomakkaroita ja andouillettia.
Ranska, Fonsorbes
215km
Ranska, Luc La Primaube
116km
Ranska, Castres
193km
Ranska, Chaponost
198km
Ranska, Plaisance
206km
Ranska, Ussel
21km
Ranska, St Pierre De Chandieu
216km
Ranska, Colombier-Saugnieu
224km
Ranska, Correze
32km
Ranska, Egletons
20km
Ranska, Lyon
206km
Ranska, Grezieu Le Marche
170km
Ranska, Condat
37km
Ranska, Vayrac
62km
Ranska, Nebouzat
65km
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play