...kuivattu kinkun pähkinä, kuivattu Aubrac-naudanliha, chorizo, guanciale, kuivattu makkara, saucisson, muodostavat nitriittivapaan lihatuotteiden valikoimamme, joka on valmistettu työpajassamme Laissacissa Aveyronissa.
COTE2BOEUF on myös Popinejen keksijä: ohuesti viipaloitua lihatuotetta 100% kierrätettävässä ja pantillisessa lasipurkissa. Kun Popine on pakattu alipaineeseen, se säilyy kolme kuukautta huoneenlämmössä. Saatavilla kolmessa koossa (Popine, Marmite, Chaudron), se täydentää talven raclette-illallisia ja kesäisiä lihatarjottimia.
... perinteitä kunnioittaen. Yritys toimii sekä tuotannossa, pakkaamisessa että tuotteidensa lähettämisessä. Huolehtien tavaransa laadusta, Salaisons Joseph Pantaloni takaa kuljetuksen parhaissa olosuhteissa. Lähetykset tapahtuvat Ranskaan ja Eurooppaan maantie- tai merikuljetuksilla.
Ajaccion lähellä sijaitseva kauneuden saaren lihatuotteiden toimittaja Salaisons Joseph Pantaloni on työskennellyt...
... kuivuvat hitaasti perinteistä kypsytystä kunnioittaen. Yli 9 kuukautta kypsytettyinä ne paljastavat kaikki hienoutensa.
MAUSTEVARRET
Panostamme siihen, että valitsemme parhaat palat makkaramme valmistamiseen. Ne ovat peräisin olkapäästä, rinnasta tai kinkusta, pääasiassa Auvergnen tai Rhône-Alpesin alueelta, ja jokainen valittu liha liittyy taitavaan sekoitukseen. Näin varmistamme, että jokaisessa reseptissämme on sekä mureutta että voimakasta aromia.
Luonnollinen suolitus tehdään käsin.
...teurastajina ja lihamyyjinä olemme aina puolustaneet paikallisia ja käsityöläisperinteitä.
MAISON VOISINE:lla on kaksi paikkaa, jotka ovat perhesuhteiden tulosta: tuotanto PAU:ssa Frédéric Lacosten, mestarileipurin ja catering-ammattilaisen kanssa, sekä tuotevalintapaikka, kylmäsäilytys ja tilausten valmistus AUROS:ssa, lähellä BORDEAUX'ta. Olemme kehittäneet markkinointityökalun, joka on myös...
... valmistetaan kunnioittaen perinteitä ja etelä-länsi ranskalaisen gastronomian osaamista.
Ilman väriaineita tai säilöntäaineita, kaikki tuotteemme valmistetaan työpajassamme Auchin tiellä Beaumont de Lomagnessa, GERSin ja TARN & GARONNE'n välillä.
Rougetissa, Cantalissa sijaitseva MAS-yhtiö on erikoistunut Massif Centralin perinteisiin lihatuotteisiin, suolatuotteisiin ja säilykkeisiin.
Yritys tarjoaa tuotteita, joiden reseptit ovat yksinkertaisia ja aitoja. Esimerkiksi se tarjoaa kuivattua kinkkua, joka on kypsytetty jopa 24 kuukautta heidän Rougetin kuivaamossaan, sekä käsin valmistettua puhtaasta porsaanlihasta tehtyä pasteijaa.
Maison MAS on tunnettu tuotteidensa laadusta ja aitoudesta.
Vuodesta 1962 lähtien SACOR on erikoistunut Ranskan lounaisosan kuivalihoihin.
SACOR tarjoaa elintarvikkeita, jotka perustuvat perinteisiin ja alueellisiin resepteihin. Yhtiö tarjoaa muun muassa kuivalihaa, kuivasalamia, leikkelelaattoja, chorizoa, kuivattua kinkkua, coppaa, pancettaa, salamia, savustettua pekonia jne.
Yritys sitoutuu läpinäkyvyyteen ja makujen erinomaisuuteen.
Vuonna 1956 perustettu OBERTI-yhtiö on erikoistunut lihatuotteisiin ja suolatuotteisiin. 60 vuoden kokemuksella OBERTI yhdistää osaamisen, perinteiset reseptit ja modernit laitteet. Lihatuotteiden valmistuksessa käytetään laadukkaita alueellisia lihoja. Yritys tuottaa ja tarjoaa muun muassa makkaraa, coppaa, pekonia, suolattuja ja kuivatettuja kinkkuja jne.
... valmistamalla aitoja tuotteita. Hyvä maku menneisyydestä on säilytetty, mutta siihen on tuotu moderni kosketus.
Pitkästä perhesukupolvesta periytyneet taidot Lacaunen lihatuottajilta
Lacaune on kylpyläky village, joka sijaitsee Haut Languedocin luonnonpuiston sydämessä.
Sijaiten 800 metrin korkeudessa, sen ilmaston puhtaus ja raikkaus ovat ratkaisevia laadukkaiden lihatuotteiden, kuten kuivattujen kinkkujen, kuivattujen makkaran ja kuivatun makkaran valmistuksessa ja kypsyttämisessä. Juuri täällä, merituulien ja vuoristotuulien myötä, tuotteidemme kypsyminen tapahtuu hitaasti.
... toimittajien ja raaka-aineiden valintaan, tuotteiden jäljitettävyyteen ja teolliseen osaamiseemme. Tuotteemme ovat suoraan inspiroituneet Bressen alueen resepteistä ja valmistettu huolellisesti valituista ainesosista. Tuotamme kinkkuja, mustia ja valkoisia verimakkaroita sekä monia lihatuotteita, kuten päärynäjuustoja, Bressan civiers -makkaroita, Lyonin keittomakkaroita ja andouillettia.