Ranska, Rillieux La Pape
... kunnioittavia tuotteita. Patrimoniam noudattaa tiukkaa laatuprosessia tarjotakseen tuotteita, jotka on valmistettu suurimmalla huolella, vanhojen perinteisten reseptien mukaan. Jotta voimme jakaa erinomaisuutta, sian- ja naudanlihan arvokkaimmat palat valitaan ja lajitellaan huolellisesti. Mausteet ovat tulosta ainutlaatuisista valmistuksista ja täysin käsin valmistetuista seoksista...
Ranska, Le Rouget
Rougetissa, Cantalissa sijaitseva MAS-yhtiö on erikoistunut Massif Centralin perinteisiin lihatuotteisiin, suolatuotteisiin ja säilykkeisiin. Yritys tarjoaa tuotteita, joiden reseptit ovat yksinkertaisia ja aitoja. Esimerkiksi se tarjoaa kuivattua kinkkua, joka on kypsytetty jopa 24 kuukautta heidän Rougetin kuivaamossaan, sekä käsin valmistettua puhtaasta porsaanlihasta tehtyä pasteijaa. Maison MAS on tunnettu tuotteidensa laadusta ja aitoudesta.
Ranska, Les Aldudes
PIERRE OTEIZA -yhtiö tuottaa alueellisia elintarvikkeita. Tarjoamme kinkkuja, vatsanlihoja, rintafileitä, makkaraa, chorizoa, garbureita, soseita, foie gras -sydämiä, rillettejä, pateita, säilykkeitä, cassouletia, juustoja ja viiniä. Jakelumme kattaa Ranskan ja vientimarkkinat.
Ranska, Domont
ENS casing on erikoistunut luonnollisten HALAL-koteloiden (lampaan- ja naudanliha) myyntiin ja jakeluun, jotka on tarkoitettu makkaratuotantoon, kuten charcuterie, merguez, makkarat ja saucisson. ENS casing on BOA:n (Boyauderie des Alpes - Ranska) jakelija. Meidän yrityksellämme on myös yksinoikeus sen tuotteisiin, jotka tulevat Algeriastä (Jus el-Arabi, etikka, appelsiinikukka jne.) Ranskan markkinoilla. Ystävällisin terveisin.
Haute Savoien ja Rhône-Alpesin suolatut tuotteet luonnollisessa suolistossa, ilman väriaineita tai kemiallisia säilöntäaineita. Makkarat on peitetty luonnollisella kukalla. Kinkun pähkinä vähintään 6 viikon kuivausajalla. Huippuluokan kuivattu lihatuote säilytetään kypsymissolussa Pontchâteaussa tuotteen kunnioittamiseksi.
Ranska, Foix
Luonnollisessa ja aidoissa ympäristöissä perhe ROUCH on vuodesta 1870 lähtien valmistanut todellisia paikallistuotteita, jotka ovat rustiikkisia ja täynnä makua. Ariégeoisin maalaishammas, kuivattu maksamakkara, Ariégeoisin tuhkamakkara, foie gras, ankka- ja villisianmuhennokset, hirvimakkarat jne... ROUCHin lihatuotteet valmistetaan Euroopan standardien mukaisessa laboratoriossa Ferrièresissä, Ariègen alueella.
Ranska, Lacaune
Vuonna 1956 perustettu OBERTI-yhtiö on erikoistunut lihatuotteisiin ja suolatuotteisiin. 60 vuoden kokemuksella OBERTI yhdistää osaamisen, perinteiset reseptit ja modernit laitteet. Lihatuotteiden valmistuksessa käytetään laadukkaita alueellisia lihoja. Yritys tuottaa ja tarjoaa muun muassa makkaraa, coppaa, pekonia, suolattuja ja kuivatettuja kinkkuja jne.
Ranska, Parthenay
... ja kustannusten parantamisen. Tämä kaksinkertainen osaaminen tekee Favidista erinomaisen kumppanin monenlaisiin ja vaihtelevaan käyttöön. Suurimmat ranskalaiset ja kansainväliset konsernit luottavat yritykseen tukeakseen heitä kehityksessään lihatuotteiden, suolatuotteiden ja valmisruokien markkinoilla.
Ranska, OSSES
Basque-maakunnassa sijaitseva ARNABAR-yritys on erikoistunut foie gras -tuotteiden ja baskimaalaisten tuotteiden valmistukseen. Se tuottaa ja markkinoi seuraavia paikallisia tuotteita: foie gras -lohkot, kokonaiset foie gras -palat, puolikypsät foie gras -tuotteet, ankka-confit, axoa, baskilaiset reseptit, pateet ja rilletit, makkarat, suolatut lihat, Espelette-paprika, baskilaiset viinit ja juomat, makeat erikoisuudet, meren antimet jne. ARNABAR tarjoaa myös herkullisia lahjapakkauksia, joita voidaan antaa yrityslahjoina.
Ranska, Aurillac Cedex
Valmistamme ja jaamme koko Ranskan ja Euroopan alueella valikoiman pakastettuja tuotteita, jotka ovat peräisin Réunionin gastronomiasta, kuten - bouchonit, nemit, samossat, samossataikinat, turskapyörykät, bonbonpimentit, kreolisausages ja savustetut makkarat, sarcive, savustettu vähärasvainen sianliha ja savustettu kana. Toimitukset hoitaa markkinajohtaja kylmäkuljetusalalla, jotta voimme taata...
Ranska, Tarare Cedex
Ranska, Plaisance
Ranska, Grezieu Le Marche
Ranska, Barbentane
Olemme käsityöliha-alan valmistaja seitsemän sukupolven ajan. Meidän lihatuotteemme valmistetaan käsityönä joka viikko, jotta voimme taata tuotteidemme tuoreuden. Ilman säilöntäaineita tai väriaineita, ne tarjoavat alueemme makuja. Kuivattu lihatuote: härän makkara, rullattu rinta.....jne. Kypsennetyt lihatuotteet: päärynäjuusto, andouillettes, caillettes jne. Grillattavat: andouillettes, makkarat (chili, lampaan minttu, basilika jne.)...
Ranska, Villeneuve D Ascq
Ranska, Montagny
Ranska, Grand Fougeray
Ranska, Avoudrey
Ranska, Pont D Hery
Ranska, Pierreclos
Ranska, Colmar
Ranska, Saint Fulgent
Ranska, Chazelles Sur Lyon
Ranska, Strasbourg

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play