...Ainutlaatuinen rypälelajike Alsacessa, joka tuottaa rose- tai punaviinejä. Erittäin miellyttävä, se on uskollinen kumppani lihoille, riistalle, grillatuille ruoille ja juustoille.
Intensiivinen rubiininpunainen väri, pehmeät tanniinit, täyteläinen ja rikas.
Rypäleet: 100% Pinot gris
Sateet: 550 mm/vuosi
Ikä: 25 vuotta
Kypsytys: 8-9 kuukautta satoja vuosia vanhoissa tynnyreissä
Alkoholi: 13%
Sokeri: <2 g/L
Kokonaishappo: 3,19 g/L
Tarjoilulämpötila: 16°C talvella, 12°C kesällä
Säilyvyys: 5 vuotta...
...Voimakas viini, jossa on vahvat tanniinit kypsien hedelmien aromeilla. Erittäin vanhat köynnökset soramaalla. Voidaan nauttia nuorena.
Domaine: DOMAINE DAMIEN LORIEUX
Appellation: BOURGUEIL
Alue: VAL DE LOIRE
Väri: Punainen
Rypälelajit: 100% CABERNET FRANC
Viljelytapa: Kohtuullinen maatalous
Tilavuus: 75cl
Paino: 1 kg
Sato: 2020
Luonne: kevyt / hedelmäinen...
... täydentävät hillottujen kirsikoiden sävyt ja silkkiset, hyvin pehmeät tanniinit.
Yleinen vaikutelma tämä viini on yhdistettävissä.
Tuote: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Kypsytetty tammitynnyreissä
Pinta-ala: 0,5 ha
Rypälelajike: 100% Merlot
Terroir: savi-kalkkikivimaa - Tasanko
Näkö: syvä, voimakas, elävä ja raikas sävy...
...Syvä punainen, Grenachen, Syrahin ja Carignanin yhdistelmä tarjoaa meille täydellisen tasapainon, tiukan ja aromaattisen viinin, jonka tanniinit ympäröivät jälkimakua.
... lämpötilasäädellyissä tankeissa noin 25°C:ssa. Kypsytetään tammitynnyreissä 18 kuukautta. Viiniä voi säilyttää 8-10 vuotta.
MAISTAMISMUISTIOT
Syvä punainen väri, intensiivinen tuoksu ja hienot aromit punaisista hedelmistä, pehmeät tanniinit ja mukava pituus.
Ruokapari: erityisesti arvostat Bandol-punaviiniämme riistalihojen, pataruokien, juustojen kanssa...
Ihanteellinen maistamislämpötila: 16°-18°C. Avaa 1-2 tuntia ennen maistamista.
...OEIL: Kaunis purppura, kirkas ja syvä. Kevyet granaatinpunaiset heijastukset.
NEZ: Intensiivinen, hieno ja herkkä, yhdistää hillottujen punamarjojen (mansikka, mustaherukka) aromit mausteisempien nuottien kanssa.
BOUCHE: Pehmeä ja rasvainen hyökkäys, mutta suussa on silti huomattava tasapaino kauniin elinvoiman ansiosta. Tanniinit, jotka ovat hyvin läsnä, mutta erittäin hienoja, antavat sille erinomaisen kypsymiskyvyn tulevina vuosina.
punaviini: AOC...
...Käsityömenetelmämme mukaan kypsytetty Rhum Vieux Coeur de Canne on tulos valikoidusta valkoisesta rommista, joka on kypsynyt 4 vuotta ranskalaisessa ja amerikkalaisessa tammitynnyrissä.
Sen pehmeät tanniinit ja kypsyys ilahduttavat herkullisten ja hienovaraisesti maustettujen nuottien ystäviä.
Tätä suurta klassikkoa nautitaan vanhana punchina cocktailissa sekä digestiivinä.
Ekologisesti vastuullisessa lähestymistavassa.
La Favorite käyttää etikettejä, vastaletkettejä ja kierrätettyjä paperipakkauksia, jotka koostuvat 95 % sokeriruokokuiduista ja 5 % hampukuiduista.
...Delta Extractys on patentoitu fysikaalinen, selektiivinen uuttamismenetelmä.
Se on tarkoitettu parantamaan määrällisesti ja laadullisesti rypäleiden kuoriyhdisteiden, kuten polyfenolien (antosyaanit ja tanniinit) ja aromien esiasteiden, uuttamista lämpökäsitellystä sadosta.
Periaate
Delta Extractys -moduuli on integroitu lämpökäsittelyn jälkeiseen prosessiin, juuri ennen uuttamiskäymisastiaa...
...upea tumma mekko, ja jos viittaamme Margaux'n naisellisuuteen, sitä voitaisiin kutsua iltapuvuksi.
Syvä sävy, muutama kardinaali- ja vermiljoniväri antavat kokonaisuudelle tietyn hehkun. Vahva ja läsnä oleva tuoksu, joka harmonisoituu kauniin kypsyyden ja kauniin hedelmän kanssa.
Tuoksu on vielä lähellä viinirypälettä.
Silkkinen hyökkäys, voimakas runko, joka on pitkä ja elegantti. Tanniinit ovat sulautuneet. Kestävä ja räjähtävä loppu, joka herättää halun maistaa ja nauttia.
Miellyttävä pullo.
Vinkkimme: Dekantoi ½ tuntia ennen tarjoilua; tarjoilulämpötila 17°C...
...RYPÄLELAJI: 100 % PINOT NOIR
MAISTAMINEN: Tämä 100 % Pinot Noir -viini paljastaa tummien hedelmien aromit. Hienovaraiset tanniinit suussa tekevät siitä ihanteellisen viinin punaisen lihan ja juustojen kanssa.
... Brande-Bergère Cuvée O’Byrne 2009:lle arvosanan 92/100. Hän kirjoitti muun muassa:
"Tämä viini sijoittuu hintaluokkansa yläpuolelle nautittavuudessaan. Se on täynnä hedelmää ja viehätystä... Se on uskomattoman tiivis, pehmeät tanniinit ja hienovarainen tammi. Erityisesti pidin sen suun täyteläisyydestä ja raikkaudesta jälkimaussa."
Viime aikoina amerikkalainen arviointitoimisto "International Wine Report" on antanut sille arvosanan 92/100 vuosikerrasta 2018.
Château Brande-Bergère tunnetaan erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan markkinoilla.
Ranskalainen tuottaja, joka on erikoistunut tammiekstraktien, tanniinien ja luonnollisten aromien valmistukseen viinien ja väkevien alkoholijuomien maailmassa jo sadan vuoden ajan. Kasviuutteiden ja luonnollisten aromivalmisteiden suunnittelu. Erityisten uutteiden valmistus asiakkaan tarpeiden mukaan. Tammipuuhun erikoistunut asiantuntija ja sen soveltaminen väkevien alkoholijuomien alalla.
...Château Beaumont sijaitsee Haut-Médocissa lähellä Bordeaux'ta. Château Beaumont on valinnut kohtuullisen viininviljelyn tuotannon tuottaakseen laadukkaita rypäleitä ympäristöä kunnioittaen. Beaumontin viinit ovat rakenteeltaan pehmeitä, naisellisia ja silkkisiä. Tanniinit ovat yleensä sulautuneita ja miellyttäviä. Niitä voidaan nauttia nuorina, lukuun ottamatta joitakin vuosikertoja.
...GRAP'SUD-ryhmä valmistaa viinirypäleistä ja oliiveista johdettuja tuotteita ravintolisä-, elintarvike- ja eläinravintomarkkinoille. INOSUD myy kattavan valikoiman viininvalmistusratkaisuja: MCR, viinirypäleiden tanniinit, luonnollinen viinihappo. NUTRITIS valmistaa ja myy laajan valikoiman hedelmämehu-uuteita ja 100 % hedelmistä valmistettuja luonnollisia makeutusratkaisuja.