Ranska, Venissieux
Ranska, MONTREUIL BELLAY
Andouillettien tuottaja suurille myymälöille, RHD, ravintola-alalle, tukkukauppiaille, hankintakeskuksille. Andouillettien valmistaja La Saumuroise, andouillettien Bonbergel ja andouillettien Champenoises puhdasta sianlihaa. Maaseudun andouillet 100% sianlihasta, pakattu vakuumiin. Andouillet La Saumuroise 100% sianlihasta, pakattu vakuumiin. Vanhan ajan valkoisen verimakkaran valmistaja, erittäin...
Ranska, Foix
Luonnollisessa ja aidoissa ympäristöissä perhe ROUCH on vuodesta 1870 lähtien valmistanut todellisia paikallistuotteita, jotka ovat rustiikkisia ja täynnä makua. Ariégeoisin maalaishammas, kuivattu maksamakkara, Ariégeoisin tuhkamakkara, foie gras, ankka- ja villisianmuhennokset, hirvimakkarat jne... ROUCHin lihatuotteet valmistetaan Euroopan standardien mukaisessa laboratoriossa Ferrièresissä, Ar...
Ranska, Francaltroff
Lihan leikkaus- ja jalostusyritys ammattilaisille ja yksityishenkilöille: - Nautaa - Vasikoita - Sikoja - Villisikoja - Peuroja - Kauriita - NaaraatSuora myynti kuluttajille...
SA SALAISONS PYRENEENNES on yritys, joka on erikoistunut erinomaisista kinkkujen suolaamiseen. Salaisons Pyrénéennes soveltaa aitoa osaamista erinomaisien kinkkujen ja suolausten tuotannossa. Kuten suurten viinien kohdalla, nämä suolatut tuotteet valmistetaan laadukkaasta "rypäleestä": Lounais-Ranskan sertifioidusta valkoisesta porsaanlihasta. Valkoisesta porsaanlihasta valmistetut tuotteet esit...
Ranska, Luc La Primaube
BOUSQUET A. SARL on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1992 ja joka on erikoistunut laadukkaan lihan leikkaamiseen ja jalostamiseen. BOUSQUET A. SARL ei työskentele suurten jakeluketjujen kanssa. Se on myös saanut hyväksynnän luomulihan ja Label Rouge -lihan jakeluun vuodesta 2010 alkaen, ja se toimii viidellä alueella: Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne.
Ranska, Manosque
Le Séchoir des alpes on yritys, joka on erikoistunut elintarviketeollisuuteen, tarkemmin sanottuna lihatuotteiden ja suolatuotteiden tuotantoon. Perinteisen ja käsityöperinteen ansiosta, joka on siirtynyt isältä pojalle, Le Séchoir des alpes tarjoaa teille laadukkaita tuotteita, jotka edustavat kaikkia Provencen makuja.
Ranska, Lacaune
Jo vuonna 1926 ”Milhau” aloitti sikojen kasvatuksen ja lihatuotteiden valmistuksen korkealla vuoristossa Lacaunen vuorilla: uusi Lacaunen lihatuote oli syntynyt. Myöhemmin, vuonna 1967, Yves Milhau jatkoi isoisänsä työtä perustamalla työpajat Lacaunen sydämeen, joka on lihatuotteiden pääkaupunki Occitanien alueella: Lacaune, maun lähde. Tänään neljäs sukupolvi jatkaa perinteen vaalimista valmist...
Ranska, Rungis
Spé ré -yhtiö sijaitsee Rungisissa. Tarjoamme alueellisia lihatuotteita, kuten foie gras, tuoreita tuotteita, valmiita salaatteja, lohta... Olemme aina olleet sitoutuneita parhaiden tuotteiden löytämiseen Ranskan ja ulkomaiden maakunnista. Yhtiö, joka on lihatuotteiden tukkumyyjä, perustettiin vuonna 1975 ja se aloitti toimintansa Rungisin MIN:ssä jo vuonna 1978. Erikoisuutemme ovat pääasiassa alu...
Ranska, Montreuil Bellay
Teidän iloksenne Roger BODET, mestarimakkaravalmistaja, esittelee kaiken taitonsa ja asiantuntemuksensa laajan valikoiman kuivia makkaroita kautta. Luonnon suolistaan muotoillut makkarat asetetaan sitten kypsymissaliin, jossa niitä vähitellen nostetaan ihanteelliseen lämpötilaan, joka edistää makujen ja hyvien pinnan kukkien kehittymistä, mikä on tyypillistä hyvälle kuivalle makkaralle. Tämä on va...
Ranska, Fonsorbes
Ranska, Aurillac Cedex
Ranska, Bastelica
Ranska, LA ROCHETTE
Ranska, Bressuire
Ranska, Luc La Primaube
Ranska, Les Mées
Ranska, Saint-Lizier
Ranska, Mundolsheim
Ranska, SAINT ETIENNE
Ranska, Chaponost
Ranska, Tarare Cedex
Ranska, La Cavalerie
Ranska, La Vergne

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play