Ranska, St Cyr En Val
Ranska, Pontonx Sur L Adour
Ranska, Marseille
Ranska, Plaisance
Ranska, Garges Les Gonesses
Ranska, Auxerre
Ranska, Sarlat La Caneda
Ranska, Foce
Ranska, Angouleme
Ranska, St Pierre De Chandieu
Ranska, Hugleville-En-Caux
Ranska, Colombier-Saugnieu
Ranska, Jarville La Malgrange
Ranska, Rodez
Ranska, Fuentesauco (zamora)
Ranska, St-Lô
Ranska, Servas
90 vuoden kokemuksella La Bresse SAS tunnetaan lihatuotteiden asiantuntemuksestaan ja tuotteidensa laadusta. Me korostamme hyvän maun ja perinteisen lihatuotannon taitoa. Tiimimme vaalivat menneiden aikojen reseptien muistoa sekä Bressen ja Rhône-Alpesin alueen kulinaarista perinnettä, samalla kun mukautamme sitä kuluttajien odotusten muutoksiin. Sitoutumisemme perustuu kolmeen pilariin: tiukkaan ...
Les Salaisons de l’Adourin päätoiminta on Bayonnen kinkun ja poikkeuksellisen Mustan sian kinkun jalostus ja kypsytys. Hankkimalla laadukkaita raaka-aineita ja inspiroitumalla perinteisistä baski- ja bigourdanmenetelmistä, Les Salaisons de l’Adour takaavat tuotteidensa korkean laadun ja arvostuksen. Yhteistyössä paikallisten kasvattajien ja hyväksytyn leikkuupajan kanssa Les Salaisons de l'Adouril...
Ranska, Tarbes
Toimintamme koostuu huolellisesti valittujen lihatuotteiden, leikkeleiden ja catering-tuotteiden jakelusta, tiukasti elintarviketurvallisuusmääräysten mukaisesti. Palvelumme on suunnattu elintarvikkeiden ammattilaisille, kuten: teurastajille, leikkele- ja catering-yrityksille, elintarvikekaupoille, ravintoloille sekä keskikokoisille ja suurille myymälöille.
Ranska, Vibraye
Charcuterie FASSIER valmistaa tuotteita, jotka on kehitetty parhaiden charcuterie-perinteiden mukaisesti. Johtavat tuotteet: Jasnières-viinissä kypsennetty ykköshammas, savustettu valkosipulimakkara pyökki-puulla, käsin muotoiltu ykköshammas, paistettujen sipulien kanssa valmistettu mustamakkara.
Ranska, Pordic
Tuonti/vienti yritys, joka on erikoistunut lihatuotteisiin ja pakastettuihin kalatuotteisiin Euroopan teollisuusmarkkinoille ja Länsi-Afrikkaan.
Ranska, Trie Sur Baise
CHARCUTERIE ADER perustettiin Trie sur Baïse -kaupunkiin Hautes Pyrénées -alueelle vuonna 1926 ja se on toiminut jo neljässä sukupolvessa. CHARCUTERIE ADER on erikoistunut kotitekoisten puhtaasta porsaanlihasta valmistettujen makkararullien tuotantoon. Aderin talo, joka on tunnettu paikallisesti, mutta myös valtakunnallisesti, sillä asiantuntijat eivät epäröi poiketa reitiltään maistaakseen sen ta...
Ranska, La Palme
Ranska, Vannes
Ranska, Bertrange
Ranska, Grezieu Le Marche

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play