Ranska, Saint-Bris-Le-Vineux
Me olemme LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, osuuskunta, joka yhdistää 800 viininviljelijäperhettä ja asiantuntijaa tunnetussa Bourgognen alueessa. Eri viinityypit tulevat viinitarhoista ja kellareista, jotka ovat peräisin seitsemästä tunnetusta talosta pohjoisesta etelään tässä erinomaisessa viinialueessa: • Bailly Lapierre, tunnettu Crémants de Bourgogne -viineistään ja rauhallisista Auxerrois...
Portfolio (60)
Ranska, Aboncourt-Gesincourt
... monipuolistumistaan mettonin valmistuksella cancoillottea varten ja Ranskan gruyère IGP:llä. Nykyään Pâturages Comtois on myös cancoillotten tuottaja. Hauts du Val de Saône -juustosuuskunta muuntaa vuosittain 35 miljoonaa litraa maitoa pehmeäksi juustoksi ja paistetuksi puristetuksi juustoksi. Osuuskunta vie 75 % pehmeän juuston tuotannostaan. Sen asiantuntemus mahdollistaa yli 3 500 tonnin pehmeiden...
Ranska, Tourves
GAEC (Yhteistyömaatalous) Kraus & Fils perustettiin vuonna 1994. Kaksikymmentäviisi kilometriä etäisyydellä sijaitsevien kahden perhetilan fuusio synnytti DOMAINE LA GOUJONNE -viinitilan, joka kattaa kolmekymmentäviisi hehtaaria AOP (suojattu alkuperänimitys) Côtes de Provence ja Coteaux Varois en Provence -alueilla. Tila laajeni ja myynti kehittyi seuraavien vuosien aikana. Vuonna 2016 Domaine La...
Portfolio (11)
... suolantuottajien osuuskunta aloitti laatuprosessinsa vuonna 1997 laatimalla sisäisiä vaatimuskirjoja, jotka varmistavat toimitettujen tuotteiden laadun (valinta kromometrialla ja rakeisuudella). Siitä lähtien osuuskunta on osallistunut moniin virallisten laatumerkkien hankkeisiin, kuten alueelliseen elintarviketeollisuuden yhdistykseen - Poitou Charentes. Osuuskunta on myös sertifioitu: - IFS versio 6 korkeimmalla tasolla tammikuusta 2013 lähtien.
Portfolio (1)
Ranska, Saint-Yrieix-La-Perche
LIMDOR-yhtiö on osuuskunta, joka on erikoistunut omenoiden tuotantoon, pakkaamiseen, varastointiin ja jakeluun.
Ranska, Chenu
MYLORD - SICA GERFRUIT on omenanviljelijöiden yhdistys. Yhdessä tuotamme ja markkinoimme "my lord" -omenia.
Ranska, Ploudaniel
Laïta Nutrition on Laïtan ravitsemus- ja terveysosasto, joka on suurten lännen maitotuotanto-osuuskunta. Laïta Nutrition on erikoistunut monimutkaisten ravitsemustuotteiden kehittämiseen ja valmistamiseen, joilla on pitkä säilyvyys, ja jotka on suunnattu B to B (Business to Business) ravitsemus- ja terveysalan yrityksille. Korkean teknologian teollisten työkalujen avulla Laïta Nutrition tarjoaa...
Portfolio (11)
Vuonna 1988 joukko viljelijöitä, jotka uskoivat tuotteeseensa, perusti Tarbais-papuyhteisön, joka on tänään: - Yli 175 tonnia vuosituotantoa keskimäärin viimeisten kolmen vuoden aikana. Tuottajat itse tulevat vuorotellen tuomaan sadonsa yhteisöön. Jokainen säiliö (yleensä big-bageja) punnitaan ja siitä otetaan näyte papujen kosteuden mittaamiseksi. Tämän jälkeen luodaan jäljitettävyyslabel, joka...
...Les VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR edustaa Bordeaux'n viinintuottajien osuuskuntia. Kaikki Monségurin viinintuottajien viinitarhat ulottuvat lähes 1300 hehtaarin punaviinialueelle ja 100 hehtaarin valkoviinialueelle. Tarhoilta löytyy seuraavat rypälelajikkeet: Merlot, Cabernet Franc ja Cabernet Sauvignon punaviineille sekä Sauvignon, Sémillon ja Muscadelle valkoviineille. Osuuskunta sitoutuu tuotteidensa jäljitettävyyteen, ja osuuskunnan pullottaja on sertifioitu ISO 9001 ja IFS – BRC -standardeilla, ja osuuskunta on parhaillaan akreditoimassa Terra Vitis -sertifikaattia (kohtuullinen viljely).
Ranska, Beaumont-De-Lomagne
TOP ALLIANCE -osuuskunta on kansallinen organisaatio, joka on erikoistunut mausteiden (valkosipuli, sipuli, salottisipuli), melonien, Ente-luumujen ja palkokasvien tuotantoon.
Ranska, Montfort En Chalosse
Perustettu vuonna 1982, FOIE GRAS DE CHALOSSE -osuuskunta kokoaa nykyään 80 tuottajaa. Haluten säilyttää osaamisensa, paikalliset perinteet ja arvostaa tuotteidensa laatua, kasvattajat sitoutuivat jo vuonna 1999 Label Rouge -menettelyyn. Kaikki eläimet kasvatetaan ulkona, ja niitä ruokitaan maissilla yhteisissä tarhoissa. Ne ovat vähintään 104 päivän ikäisiä, kun ne tulevat osuuskunnan jäseniksi. FOIE GRAS DE CHALOSSE -osuuskunta tuottaa hanhenmaksaa, mahanpaloja, säilykkeitä, rintafileitä, siipiä, rillettejä, terriinejä ja ankka-pateita.
Ranska, Labatut
... 200 000 euroa. Kaikki tuotanto lähetettiin Saksaan. Se oli ainoa eurooppalainen maa, joka tunsi tämän pienen vihreän hedelmän. Vuonna 1982 kiivi saapui Ranskaan. SCAAP Kiwifruits de France -osuuskunta perustettiin. Se mahdollistaa tuotannon laajentamisen ja uusien markkinoiden avaamisen. SCAAP kehittää todellista palveluketjua, joka perustuu kolmeen päälenkkiin: tuottajat, pakkausasema ja kaupallinen toiminta. Siitä lähtien tuotanto on jatkuvasti kasvanut.
Ranska, Plougastel Daoulas
SCA SAVEOL on maatalousyhteisö. Tomaatteja, mansikoita, kurkkuja, merivihanneksia. Savéol viljelee ja kaupallistaa intohimoisesti innovatiivista valikoimaa korkealaatuisia hedelmiä ja vihanneksia kaikkien iloksi ja terveydelle. Savéol 8 kohdassa: 1981: osuuskunnan perustamisvuosi, Finistère-puoliskon mailla. Nro 1 tomaatin markkinoilla Ranskassa. 125 viljelijän osuuskunta, jota johtavat Pierre...
Ranska, La-Chevroliere
OCEANE-osuuskunta koostuu 67 vihannestuottajasta Nantesin alueelta Loire-Atlantiquessa, mutta myös Vendéestä ja Indre-et-Loiresta. Yhdessä tuotamme ja markkinoimme vihanneksia noudattaen yhteisiä vaatimuksia.
Ranska, Maussane-les-alpilles
Tämä vuonna 1924 perustettu osuuskunta on yksi Ranskan suurimmista öljymyllyistä. Jean Marie Cornille -mylly on säilyttänyt esivanhempien tuotantovälineen, kivimyllyt ja puristimet, joita on vuodesta 2003 alkaen täydennetty modernimmalla työkalulla...
Ranska, Chanteloup Les Vignes
...Vuonna 1996 perustettu EBS Espérance on Osuuskunta (SCOP), joka on erikoistunut uudelleenpakkaamiseen ja sopimusvalmistukseen: putkistojen valmistus / copacking, pakkaaminen, etikettien kiinnittäminen, mainosten kokoaminen ja täyttäminen myyntipaikalla, tilausten valmistelu, uudelleenpakkaaminen, reunojen viimeistely, laadunvalvonta, varastointi, jakelu, postitus ja kuljetus.
Ranska, Allonnes
CAFPAS-osuuskunta on erikoistunut hedelmien ja vihannesten tuotantoon ja jakeluun.
...Vuodesta 1956 lähtien Saint Bonnet de Salersin maito-osuuskunta on valmistanut juustoa. Se tuottaa CANTAL Appellation d'Origine Contrôlée -juustoa raakamaidosta. Se valmistaa myös CANTAL AOP -juustoa raakamaidosta, joka on tehty vain Salers-rodun lehmien maidosta.
Ranska, St Pierre Le Viger
Osuuskunta, joka on erikoistunut tekstiiliflan kasvattamiseen ja käsittelyyn (siemenestä kuituun). Se kokoaa yhteen kaikki tekstiiliflan alan ylävirran toiminnot.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play