Ranska, Port-Sainte-Foy-Et-Ponchapt
...Valmis myytäväksi Valmis nautittavaksi Helppo purra Herkkullinen Tuore ja kevyt Käyttö: – Kaupallinen ravintola: jälkiruoka tai välipala, lasten menu… – Yhteisöruokailu: ruokalat, sairaalat – Catering – Pitopalvelu: piknik, tapahtumat, lounaslaatikko – K-Market...
Portfolio (3)
Ranska, Saint Fargeau Ponthierry
...Pyörät, jotka estävät siirtämisen kuljetusvaunusta mobiiliin hyllyyn uuniin, ovat olemassa, ja niitä tarjoaa TENTE. Kestävät 280 °C lämpötilassa, TENTE Elastech heat ja Duratech heat -pyörät mahdollistavat merkittäviä tuottavuushyötyjä uuniin laittamisessa ja pois ottamisessa, sekä ravintolapalveluissa (leipomo, yhteisöruokailu) että elintarviketeollisuudessa. Nämä pyörät vaativat asianmukaisten liittimien käyttöä, jotka voivat kestää niin äärimmäisiä lämpötiloja, erityisesti mitä tulee laakereiden suojaamiseen tarkoitetuista rasvoista.
Portfolio (27)
Ranska, Toulon
... suihkujen hajustamiseen ja desinfioimiseen. Pieni muistutus: valkaisuainetta ei ole tarkoitettu kalkinpoistoon. Siksi se ei sovellu wc:n keltaisten seinien puhdistamiseen. Se ei myöskään sovellu elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin, joten sitä ei suositella keittiössä tai paikoissa, joissa säilytetään ruokaa. Ympäristöt, jotka käyttävät tätä aktiivista klooria kaikkien bakteerien poistamiseen: lääketieteellinen ala, yhteisöruokailu ja kotitaloudet, teollisuus.
Portfolio (229)
Ranska, Rungis Cedex
...makea ja hieman hapokas. Sitä nautitaan raakana ja se soveltuu juomien, sorbettien tai jäätelön valmistukseen. Atemoya on hybridi, joka on saatu Yhdysvalloissa varhain. Asiakaskunta: Ravintolat, yhteisöruokailu, päivittäistavarakaupat, tukkukauppiaat. Laatuprosessi: ISO 9001 AMS EUROPEAN on erikoistunut vuodesta 2004 hedelmien/vihannesten lentomaahantuontiin Ranskan markkinoille. Niche/luksustuotteidemme valikoima keskittyy laatuun ja makuun poikkeukselliselle asiakaskunnalle. Vuodesta 2011 AMS on saanut ISO 9001 -sertifikaatin.
Portfolio (47)
Ranska, Bernin
... kärsiville, urheilijoille ja ikääntyville. Kaikki ainesosamme myydään grammasta tonniin asiakkaillemme sopivissa muodoissa: - Teollisuus ja laboratoriot - Käsityöläiset (leipurit, jäätelötekijät, makeiset...) - Hotellit, ravintolat, catering (HORECA) - Yhteisöruokailu (kouluruokalat, yritysruokalat...) - Terveydenhuollon ja hoivan ammattilaiset (EHPADit, sairaalat, kotihoito...) - Kotikokit Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja!
Portfolio (8)
Ranska, Noisiel
Evaluance-hygiene perustettiin vuonna 2006 tarjoamaan neuvontaa ja koulutusta kaikille elintarvikesektorin yrityksille (ravintolat, elintarviketeollisuus, yhteisöruokailu, elintarviketeollisuus jne.). Hygienia- ja HACCP-koulutuksemme järjestetään tiloissanne teille sopivina aikoina, jotta niiden vaikutus toimintaanne olisi mahdollisimman vähäinen. Koulutukset on räätälöity tarpeidenne ja...
Ranska, Marseille
...tilauspöytiä kosketusnäytöillä ja suoran maksamisen pöydässä, jotka on suunnattu kaikille ravintola-alan toiminnoille - kosketusnäyttöpisteitä - CHR, kaupallinen ravintola, yhteisöruokailu, vähittäiskauppa. Olemme myös ERITYISTEN OHJELMISTOJEN SUUNNITTELIJA (mikäli meillä on vaatimustenmukainen asiakirja, voimme suunnitella ohjelmistoja, jotka vastaavat tarpeitasi, ja mahdollistaa yhteensopivuuden myös muiden erilaisten ohjelmistojen kanssa). Verkkosivustojen ja verkkokauppasivustojen suunnittelija.
Ranska, Saint-Priest
...Distram: Tuoreiden tai pakastettujen elintarvikkeiden jakelija ja toimittaja. Elintarvikkeiden tukkukauppias, joka sijaitsee Lyonissa, Bordeaux'ssa ja Montpellier'ssa. Pakkaustoimittaja, CHR-ravintoloiden toimittaja, yhteisöruokailu, catering. Pakkausten ja pizzatarvikkeiden myynti pizzerioille, ravintoloille, pikaruokapaikoille. Jakelija halal-elintarvikkeille, hampurilaisille, kanalle, pizzalle, voileipäaineksille, leipomotuotteille ja konditoriatuotteille, Barilla-pastan jakelija, Häagen-Dazs-jäätelön jakelija.
Ranska, Cestas
Unikeco jakaa kertakäyttöastioita ja -pakkausmateriaaleja, jotka ovat 100 % biohajoavia. Tuotteemme, jotka on valmistettu kasvipohjaisista raaka-aineista (maissi, palmu, sokeriruokokuitu), on suunnattu pääasiassa ravintola-alan ammattilaisille (noutoruoka, catering, yhteisöruokailu), mutta myös tapahtumajärjestäjille ja kunnallishallinnolle. Unikeco asemoituu ravintola-alan toimijoiden suosikkikumppaniksi, jotka haluavat sitoutua konkreettisesti kestävään kehitykseen.
... - Kasvissyöjät ja vegaanit - Voima- tai kestävyysurheilijat - Vauvat, pikkulapset ja nuoret - Syömishäiriöt - Ruoka-aineintoleranssit ja allergiat - Tupakoinnin lopettaminen (ilman painonnousua) - Muut sairaudet: diabetes, kolesteroli, syöpä, leikkauksen jälkeinen, Crohnin tauti, liikalihavuus jne. - Ravintoterapeuttiset ruoanlaittokurssit - Terveydenhuollon ammattilaiset, yhteisöruokailu jne. Vahvuuteni: - Yksilöllinen arviointi ja seuranta - Kehon mittaus impedanssimetrialla - Valmennus - Reseptit ja ravitsemusvinkit...
Suositut maat tälle hakutermille