Saksa, Bad Bentheim
...Chili-paprika granulaatti Chili-granulaatti valmistetaan chili-paprikoista. Chili-paprikat ovat alun perin kotoisin Etelä- ja Keski-Amerikasta. Chili-paprikoissa on ainetta nimeltä kapsaisiini, joka tekee paprikoista tulisia, joten mitä enemmän kapsaisiinia paprikassa on, sitä tulisempaa granulaatti on. Tulisuus mitataan SCU:ssa (Scoville-asteikolla). Tämä jauhe on SCU-arvoltaan 25000, joten se...
Portfolio (549)
Ranska, Aix-En-Provence
...Kolumbialainen Amazon-paprika poimitaan ennen täyttä kypsyyttään, mikä tekee siitä erityisen. Tämä selittää sen keltaisen värin, kun taas useimmat sen läheiset sukulaiset (kuten cayenne-paprika) ovat punaisia! Tämän varhaisen sadon tarkoituksena on antaa Amazon-paprikalle hedelmäisiä ja hapokkaita vivahteita. Scoville-asteikolla sen pistemäärä on noin 50 000 (vastaa 8/10), joten se on voimakas...
Portfolio (10)
Bulgaria, Sofia
...Hyödyt: pimento-marjat ovat monimutkaisen ja erityisen tuoksun omaavia, yhdistelmä kanelia, neilikoita ja muskottipähkinää. Pimento-marjat voidaan luokitella erityiseksi mausteeksi. Käytettyinä aterioissa ne tuovat erottuvan maun ja muuttavat ruoan mestariteokseksi. Tämä mauste keventää rasvaisia ruokia. Scoville-asteikolla pimenton tulisuus saa arvot 100–5 000 SHU. Monet ovat käyttäneet niitä...
Portfolio (154)
...Habanero on tulinen chili-lajike. Tulisuusaste 10 vastaa 240000 Scoville-yksikköä ja enemmän. Niillä on tulisuuden lisäksi myös trooppinen hedelmäinen aromi. Yleensä niitä käytetään tunnetun hot-kastikkeen valmistamiseen. Habanerot sopivat tomaattien, trooppisten hedelmien ja mausteisten kastikkeiden maustamiseen. Tuotenumero: 7050he500 Määrä / Sisältö: 500g Tulisuusaste: 10 Scoville-yksiköt: 240000...
Portfolio (6)
Ranska, Perpignan Cedex
...Antillilainen Bondamanjak- tai Habanero-paprika on pieni paprika, noin 5 cm pitkä, erittäin tulinen (10/10 Scoville-asteikolla) ja erittäin aromikas, hedelmäisen makuinen, jota kutsutaan Antilleilla Bondamanjakiksi ja Réunionilla cabri-paprikaksi. Sitä ei nautita suoraan, vaan se lisätään ruokiin kypsennyksen aikana maustamaan, ja se poistetaan ennen tarjoilua.
Portfolio (30)
ufs.country_names.RU, Moscow
... hedelmien kuori ja siemenet. Paprikoiden tulisuus mitataan Scoville-asteikolla. Ainesosat Kuivat chili-paprikat Käyttö Käytetään tulisten kastikkeiden ja mausteiden valmistamiseen. Ravintoarvo 100 g:ssä. Proteiinit (g / 100g)… 13 Rasvat (g / 100g)… 14 Hiilihydraatit (g / 100g)… 15 Energia-arvo (kcal / 100g)… 240...
Portfolio (178)
Ranska, Guenange
...Tämä kastike nostaa hienosti esiin useimpia ruokia. Kiitämme tasapainoa chilin voimakkuuden, sitruunamehun ja sokerin välillä, joka antaa aasialaista syvyyttä kulinaarisiin luomuksiimme. Ainesosat: Sokeri, vesi, chilipyree (15%), valkosipuli, suola, limemehu, stabilointiaine: ksantaanikumi, väriaine (paprikaekstrakti), etikkahappo (sulfiteja), säilöntäaine (kaliumsorbatti). Valmistettu Englannissa 142 Ml 6 000 (Scoville-asteikko)...
Portfolio (98)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play