Portugali, Santarém
... Safiran suolattu pekoni on todiste brändin sitoutumisesta perinteisten portugalilaisten makujen säilyttämiseen. Olipa se käytössä pataruoissa, keitoissa tai itsenäisenä annoksena, tämä suolattu sianvatsa tuo syvyyttä ja rikkautta mihin tahansa ateriaan. Kokeile aitoa Portugalin makua Monte Safiran suolatun pekonin kanssa, tuote, joka ilmentää brändin omistautumista laatuun ja perinteeseen.
Portfolio (14)
Ranska, Laissac
... ainesosaa: kinkun palaa, Guérande-suolaa ja Kampotin IGP-pippuria Kambodžasta, yksi maailman parhaista pippureista! Kuivattua lihaa kinkusta, tämä kinkun pala tarjoaa sinulle säilöntäaineettoman ja nitriitittömän, 100 % luonnollisen makkaran. Käsin suolattu ja pippuroitu, tämä käsityötuote viipaloidaan ja pakataan sitten vakuumiin lasipurkkiinsa. Alkuperä: Laissac, Aveyron Paino: 600 g Parasta ennen: 90 päivää...
Portfolio (29)
Ranska, Carquefou
...Vuodesta 2012 lähtien Vendéen kinkku on saanut suojatun maantieteellisen merkinnän (IGP). Se valmistetaan vanhan reseptin mukaan, joka on tyypillinen Vendéen maaseudulle. Vendéen kinkku on käsin suolattu raaka kinkku, jota on kasteltu viinipolttimon alkoholilla. Sen ruskea kuori on peitetty mausteiden ja yrttien seoksella, johon kuuluu muun muassa kanelia, timjamia ja laakerinlehtiä. Jokainen...
Espanja, Guijuelo (salamanca)
VUODESTA 1983 Productos Cárnicos BRISA, S.L. on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelossa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus korkealaatuisten iberialaisten tuotteiden valmistuksesta. Sen alkujuuret ulottuvat maaliskuuhun 1983, jolloin pieni tehdas, joka oli noin tuhat neliömetriä, avattiin Guijuelon keskustassa. Ensimmäisten tilojen rakennuspaikka oli vanha foie gras -tehdas, joka tunnettiin nimel...
Espanja, Alcobendas
...Iberian sian takajalka DOP Jabugo, suolattu ja sen jälkeen kuivattu prosessi Esittely: Koko pala jalalla, narulla, vitolalla ja etiketti. Suojus ja verkko valinnainen. Myyntiyksikkö: Koko pala jalalla ja vaihteleva paino. Pakkaus: Paperi (1 pala); pahvilaatikko (1-2 palaa/laatikko); pahvilaatikko (100 palaa) Palletointi: 3 laatikkoa kerrosta kohti; 7 kerrosta per lava Väri: Ominainen...
Portfolio (10)
Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. on maatalousalan yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1986 osana kokonaisprojektia, joka kattaa koko ketjun porsastuotannosta teurastamoon, paloittelusaliin ja tuotteiden jalostukseen. Tämän projektin filosofia syntyi neljän kumppanin ideasta luoda lisäarvoa porsastuotannolle ja samalla luoda työpaikkoja, jotka auttavat kehittämään maaseutua. Nykyään Embutidos La Hogu...
Portfolio (34)
Espanja, Cuarte De Huerva-Zaragoza
Jamones Eutiquio, perheyritys, jolla on yli 60 vuoden kokemus parkitun kinkun valmistuksesta.\nKäsityövalmistus. Erikoistuminen luun poistamiseen, kinkkujen kuivaamiseen.\nKinkkujen vienti.
Italia, Langhirano
Barbieri Enzo -yritys on erikoistunut kinkkujen tuotantoon ja kypsyttämiseen, ja se on liitetty Parma-kinkku -yhdistykseen. Barbieri Enzo sijaitsee Langhiranossa, Parmassa, osoitteessa Case Schianchi 8. Toimintoihin kuuluu: kinkkujen tuotanto kinkkujen kypsyttäminen kinkkujen pakkaaminen kinkkujen myynti kinkkujen toimitus lihatuotantolaitokset kinkkutehtaat...
Iberialaisten tuotteiden jakelu ja myynti, kuten kinkut, hartiat, makkarat, Serrano-kinkut, Serrano-hartiat ja Serrano-makkarat. Juustojen ja maitotuotteiden jakelu ja myynti. Extra virgin oliiviöljyn jakelu ja myynti.
Italia, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc, jonka omistaa Lavigna Santo E. C. Mesoracassa, Crotone maakunnassa, keskittyy omien ja käsityönä valmistettujen, pakattujen perinteisten lihatuotteiden, kuten makkaran, capocollo- ja pancetta-tuotteiden valmistukseen. Kiitos henkilökunnan, joka on koulutettu ja omaa kokemusta alalta, Salumificio Lavigna pystyy tyydyttämään jopa vaativimmatkin makumieltymykset.
Portfolio (19)
Italia, Reggio Emilia (re)
Olemme yritys, joka toimii elintarvikkeiden tuotannossa ja kaupankäynnissä sekä Italiassa että tärkeimmissä Euroopan maissa, keskittyen erityisesti Prosciutto Crudo -tuotteisiin. Kiitos johtajiemme kokemuksen, yritys on kehittänyt joustavan ja asiantuntevan organisaation, joka valitsee vain parhaat raaka-aineet tuotantoa varten. PROSCUITTO STAGOI NATO & NAZIONALE...
Ranska, Auros
Perustettu vuonna 2002, MAISON VOISINE on perheyritys. Olemme valmistaja ja tukkumyyjä Aquitainen paikallisista käsityötuotteista. MAISON VOISINE perustettiin luomaan paikallinen ja alueellinen jakelutyökalu, jossa on hyvä, soveltuva jäähdytyslaitteisto. Yritys tarjoaa suoria toimituksia asiakkaillemme, kuten teurastajille, lihamyyjille ja ruokakauppiaille. Useiden sukupolvien ajan kasvattajina, t...
Portfolio (31)
Belgia, Nassogne
Magerotte on perheyritys, joka tarjoaa yli sata erilaista liharuokaa, lihajalosteita ja suolatuotteita, jotka ovat päivittäin myynnissä heidän myymälässään. Jatkuva pyrkimys erinomaisuuteen, huolellinen huoli säilyttää menneiden aikojen arvokkaat perinteet, sitoutuminen ardennien alueen kulttuuriin, avarakatseisuus ja konformismia vastaan taistelu muodostavat yrityksen filosofian, joka on aina ohj...
Espanja, Guadix
JAMONES GRANADULin juuret ulottuvat Serónista Guadixiin, aina perinteisten ja käsintehtyjen kinkkujen valmistukseen. Tänä aikana kokemus on siirtynyt sukupolvelta toiselle, aina laatu edellä. Kuivatushuoneemme sijaitsee vertaansa vailla olevassa ilmastossa Sierra Nevadassa, yli 1 000 metrin korkeudessa Alpujarran pohjoisrinteellä. Sen ympäristössä on poikkeukselliset ympäristöolosuhteet, joissa on...
Kreikka, KALAMATA
Perinteiset maalaissalamit ja suolatut lihat. Yli 70 vuoden perinne, kolme sukupolvea lihanjalostajia. Makkara appelsiinilla, kuivatuilla tomaateilla, purjolla, kanalla, naudanlihalla, keitettynä, suolattuna. 80 % - 85 % tuoretta lihaa, sianlihaa tai naudanlihaa tai kanaa, yrttejä, mausteita. Laatu, perinne, voimakas maku, aromi. Kaikissa tuotteissamme on tuoretta lihaa ja 100 % puhtaita raaka-ain...
Belgia, Alleur
Valmistamme pekoniverkkoja, savustettuja rintafileitä, pekonikuutioita sekä ilmakuivattuja kinkkuja, ja kaikki nämä tuotteet ovat huippulaatuisia! Tässä suolatut tuotteet yhdistyvät intohimoon. Into työhön, joka on tehty hyvin, jotta voimme tarjota laadukkaita suolatuotteita puhtaimmassa tyyliämme. Laajat kuivauskammioimme yhdistävät modernin teknologian vanhaan perinteeseen. Hitaasti, kuten ennen...
Italia, Langhirano
Yli 40 vuoden ajan Monica & Grossi on valmistanut prosciutto di Parma Dop:ta, prosciutti crudoa ja prosciutti cottia. Lisäksi se myy Prosciutto crudo di San Danielea, speckia, savustettua prosciuttoa, culattaa ja culatelloa, jossa on nahka. Valitaan ensiluokkaisia kotimaisia lihoja, joita työstetään suurella kokemuksella mestariprosciuttajien toimesta ja kypsytetään Langhiranon ihanteellisessa ilm...
Portfolio (3)
Ranska, Lyon
Kolme ystävää, jotka ovat intohimoisia gastronomiasta ja luonnosta, Thomas, Thibault ja Andréa, ovat perustaneet JOKO:n. Heidän tavoitteensa on arvostaa Ranskan villisika- ja Bigorre AOP -mustapossun lihoja hyödyntämällä lyhyitä jakeluketjuja. He tarjoavat laadukkaita luonnontuotteita aitojen ja innovatiivisten reseptien kautta, samalla kun he taistelevat metsästykseen liittyvää ruokahävikkiä vast...
Portfolio (40)
Espanja, Puertollano
... raaka-aine, kuten kinkku, joka käy läpi prosessiketjun, ei menetä luonnollisia ominaisuuksiaan prosessien aikana ja että lopputulos on tuotevalikoima, joka täyttää nykymarkkinoiden vaatimukset, joiden eteen työskentelemme väsymättömästi.
Ranska, LA ROCHETTE
Henri Raffin on 100 % perheomisteinen pk-yritys vuodesta 1937, joka sijaitsee Ranskan Alppien sydämessä. Valmistamme paikallisia kuivalihoja: kuivalihoja, kuivattuja kinkkuja, perinteisiä makkaroita ja terriinejä. Tarjoamme laajan valikoiman Savoijin makkaroita sekä vanhanajan kuivalihoja, jotka ovat saaneet useita palkintoja Ranskan maatalouskilpailussa. Savoijin kinkkumme valmistetaan Haute-Savo...
Portfolio (1)
Italia, Ginestreto-Pesaro
Asiakkaille tarjotaan monenlaisia herkkuja, kuten lonzaa, lonzineja, makkaroita, salameja ja erilaisia kinkkuja, joilla on erilaisia makuominaisuuksia. Nämä arvokkaat erikoisuudet syntyvät valikoiduista sianlihasta, jotka ovat taitavasti maustettuja käsityöläistemme asiantuntevilla käsillä. Jokaiselle lihatuotteelle taattu vähimmäiskypsytysaika ja ihanteellinen ilmasto, jossa se viimeistellään, te...
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino on valmistanut lihatuotteita yli neljäkymmentä vuotta. Alueen erityistuotteisiin kuuluvat carne salada ja speck; yritys valmistaa myös perinteisiä italialaisia lihatuotteita, kuten keitettyjä kinkkuja, raakoja kinkkuja, salameja ja pekonia. Salumificio Trentino -brändi on esimerkki modernista ja dynaamisesta yrityksestä, joka on osannut yhdistää perinteen erilaisiin ruokamall...
Belgia, Izier
... kuivasuolattu, savustettu tai ei. Pähkinä: Kinkun hieno osa, suolattu miedossa suolaliuoksessa, luonnollisesti tai verkossa, savustettu tai ei. Pekoni: Kuivasuolattu rinta, savustettu tai ei. Käsintehty keitetty kinkku: Ensiluokkainen kinkku, suolattu käsin, keitetty ja paistettu uunissa. Kuivamakkara: Valmistus, joka perustuu ensiluokkaiseen sian- ja naudanlihaan.
... boulogne… * Keittomakkarat Kinkkumakkara, vasikanmakkara, sienimakkara, lounasmakkara… * Pateet Levitys pate, maalaistyyppinen pate, sesonkipate… * Suolatuotteet Suolattu pekoni, savustettu pekoni, luu-kinkku, filet d’anvers…...
Ranska, Nogent Sur Oise
...Kuivattu suolattu coppa vanhalla tavalla, Kuivattu suolattu coppa, Viipaloitu kuivattu suolattu coppa, Kuutio kuivattua suolattua coppaa, Kuivattu suolattu coppa leima, Vanhalla tavalla suolattu pancetta, Suolattu pancetta, Viipaloitu suolattu pancetta, Merguez, Koko merguez annos, Merguez pätkä 5/10/15 mm, Pepperoni pizza PB D43 tikku, Viipaloitu pepperoni pizza.
Italia, Rapallo
Syntyy uusi todellisuus La Mezzo Mondo®, brändin omistaja, SCIC® erikoiselintarvikkeet Rapallosta (GE) aloitti toimintansa huoneenlämmössä säilytettävien valmisruokien jakeluna hyödyntäen edistyneimpiä teknologisia ja turvallisuusstandardeja (HACCP) niiden valmistuksessa, jotka perustuvat vihanneksiin. La Mezzo Mondo® on tehnyt tämän strategisen valinnan hyödyntääkseen parhaalla mahdollisella tava...
Espanja, Ayora
Valmistamme käsintehtyjä makkaroita, kuten mustamakkaraa, pitkää makkaraa, serranokinkkua, salamiä ja sobrasadaa. Serranon kinkkuviipaleet. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä teurastamossamme, jossa koko valmistusprosessin aikana noudatetaan tiukkaa laatuvalvontaa. Pyydä tarjous ilman sitoumuksia.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play