Segortrufa on erikoistunut myymään tuoretta tryffeliä. Meillä on yli 15 vuoden laaja ja tunnettu kokemus tryffeliviljelystä. Viljelykenttämme sijaitsevat aragonialaisilla alueilla, idyllisessä ympäristössä, jossa on ainutlaatuiset ympäristöolosuhteet, jotka tekevät siitä täydellisen korkealaatuisen tryffelin tuotantoon. Istutuksesta keruuseen huolehdimme prosessin jokaisesta yksityiskohdasta, tarj...
... ruoanlaitossa. Tärkeimpiä on talvitrufa Tuber Melanosporum, joka on kova, pyöreä muodoltaan ja painaa yleensä enintään 200 grammaa. Ulkopinnan väri vaihtelee ruskeasta mustaan kypsymisasteen mukaan, ja sisällä se on musta hienojen valkoisten juurien (gleba) kanssa. Tuber aestivum (kesäboilurra), Tuber uncinatum (syksyn boilurra), Tuber melanosporum (talviboilurra) ja Tuber magnatum (valkoinen boilurra) ovat ensiluokkaisia boilureita, jotka tuntuvat kosketuksessa tiiviltä ja painavat yli 15 g. Ensiluokkaiset boilurit ovat alle 15 g ja kiinteitä.
...Syksyn tryffelit, tuoreina Maison Caudalielta, intensiivisillä ja puumaisilla aromeilla, joissa on ripaus paahdettua hasselpähkinää, ovat peräisin tiukasta valinnasta. Ne valmistetaan käsityönä työpajoissamme tilauksesta ja toimitetaan tyhjöpakattuina eri kokoisissa pusseissa alkaen 30 grammasta. Luonnontuote. Kaikki lähetyksemme kuljetetaan hallituissa lämpötiloissa; laatu on arvo, josta Maison Caudalie ei tingi!