...Façon LOMO 3,5 kg, DLC 20 päivää
Erikoisuutemme ja kesän paras myyntituote. Erittäin alkuperäinen tuote ja todella herkullinen! Se on maustettu kinkku makealla chilillä.
Voimme myydä sen
Viipaleina grillattavaksi kuin pihvi (pannulla, grillissä tai barbequessa)
Paistettuna
Vartaissa
Haudutettuna kinkkuna.
Se on erittäin hyvää ja edullista.
...Maïski kana kinkku juusto, esikeitetty kana kermaisella juustotäytteellä ja kinkkukuutioilla. 125 g/kpl irtotavarana 3 kg = 2 x 12 kpl tai esipakattuna 2 kg = 8 x 2 kpl...
...Mini quicheista pieniksi purtaviksi suurempiin jaettaviksi, Preco Food valmistaa ne rapeasta voipohjasta, täytettyinä luonnollisilla ja tuoreilla, aina ja vain ensiluokkaisilla raaka-aineilla.
Caprese (tuore tomaatti, basilika ja Edam-juusto)
Juusto, sipuli ja pekoni
Tuore pinaatti ja vuohenjuusto
Kinkku ja juusto
Juusto ja sipuli
KATEGORIA: Quiches...
Uskomme Espanjassa valmistettujen tuotteiden laatuun, ja siksi haluamme jakaa niitä koko maailman kanssa.
Asturialaiset ovat ylpeitä vuohenjuustostaan, valencialaiset paellastaan, riojalaiset viinistään, mutta koko Espanja iloitsee, kun tuotteemme ja reseptimme ylittävät rajamme. Espanjalaisina olemme ylpeitä gastronomiastamme ja maamme tuotteiden monimuotoisuudesta.
Gourmet Corporation perustetti...
...Raaka-aine:
Kotimainen tuore sianreisi ilman sääriä kg 13,50, trimmaamaton ja ylimääräisestä rasvasta puhdistettu, ilman lisättyjä polyfosfaatteja, maitotuotteita ja gluteenia. Kylmässä käsitelty kinkku kääritään suojaavaan joustavaan kalvoon. Tämän jälkeen se sidotaan, pakataan ja pastöroidaan.
Koko:
Noin kg 10,00/11,00
Ainesosat:
sianreisi, suola, aromit ja mausteet, dekstroosi, fruktoosi, antioksidantti E 316, säilöntäaine E 250.
Pakkaus:
Läpinäkyvät Cryovac-pussit...
...Alta Gastronomía Tammi-ruokittu 75% Iberian Kinkku
Makeus, intensiivinen maku, viehättävä aromi, tuore ja pitkäkestoinen, nämä ovat kaikki sävyt ja vivahteet, joita Alta Gastronomía Tammi-ruokittu Kinkku tarjoaa kielelle. Sen rasvakerrostumat saavat jokaisen viipaleen sulamaan suussa, jolloin sen muisto säilyy, tuoden mieleen yli neljänkymmenen kuukauden luonnollisen kellarikypsytyksen...
...Sian kylki ilman nahkaa/Sian selkärasva ilman nahkaa/Sian kohtu putkella - NISKALUUT/SELKÄLUUT
Sian olkapää eli sian takapuoli
Picnic-kinkku
Etujalka
Sian sisäfilee
Sian pihvit
Vauvan selkäluut
Sian vatsa
Sian ribsit
Sisäfilee
Takajalka
Jalka
Pakastettu sian puolikas ruho
Pakastettu sian jalka luullinen, nahka päällä
Pakastettu sian jalka luullinen, nahkaton
Pakastettu sian jalka luuton, nahkaton...
...Käsityönä valmistetut tuotteet, kuten: El Botillo del Bierzo, mausteiset ja makeat chorizot, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, kypsytetty kinkku, San Martiños (salami), Cecina de Babilla, savustettu lacon, pekoni, savustettu pekoni, haudutettu lacon (gourmet-tuote) ja muita... Meiltä löytyy myös tuoretta sianlihaa, kuten: pihvit, sisäfileet, kylki, pekoni, lacon, tuorekinkku, tuore potka, sekä suolatuotteet ja tuoreet tuotteet, kuten: korva, häntä, selkä, sian pää, kuono, sian jalka.
... huolehtii sianlihan teurastuksesta, käsittelystä ja kaupasta, taaten aina tuoreen ja aidon valikoiman. Tuotteisiin kuuluvat: tuore ja pakastettu sianliha, makkaroita, kinkkuja, salamia, zamponea, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ja cotechino.
Porcs Qualité Ardenne (PQA) -osuuskunta sijaitsee Malmedyssä Belgian Ardenneilla. Tuotamme kolmea erilaista sianlihaa tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti, joita valvovat itsenäiset ja tunnustetut sertifiointielimet. PQA hallitsee koko prosessinsa: kasvatus, lihottaminen, kuljetus, teurastus, leikkaus, lihavalmisteet ja makkarat. Puolikas sika, tuore makkara, Ardennin kinkku ja Ardennin makkarat...
... tuotannon vaiheissa yleensä. Tänään, kuten jo sukupolvien ajan, todellinen Ardennin kinkku valmistetaan kovalla käsityötyöllä. Aika on tärkeä ainesosa.
Savustaminen tapahtuu vanhan perinteen mukaan, käyttäen pyökkiä ja katajanmarjoja. 6 kuukautta valmistusta tarvitaan, jotta tuorekinkku muuttuu todelliseksi Montenaun Ardennin kinkuksi.
Olemme pieni perheyritys, jolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus, ja omistamme paljon aikaa tuotteidemme hoitamiseen ja hellimiseen sekä erinomaisen tuotteen tarjoamiseen asiakkaillemme. Iberico-tuotanto ja -valmistus. Guijuelon Iberico-makkarat ja -kinkut. Iberico-kinkku. Guijuelon kinkku. Iberico-makkara. Guijuelon makkara. Tuore liha.
Olemme perheyritys, joka valmistaa ja myy korkealaatuisia iberialaisia tuotteita omasta karjasta, halliten kaikki prosessit alusta alkaen.
Valmistamme kinkkuja, paloja, lomoja, makkaroita ja kaikenlaisia iberialaisesta porsaanlihasta valmistettuja tuotteita.
Meitä leimaa perinteet, huolellisuus ja omistautuminen jokaisessa vaiheessa lopputuotteen valmistuksessa.
Meillä on useita tiloja, joissa ...
Magerotte on perheyritys, joka tarjoaa yli sata erilaista liharuokaa, lihajalosteita ja suolatuotteita, jotka ovat päivittäin myynnissä heidän myymälässään. Jatkuva pyrkimys erinomaisuuteen, huolellinen huoli säilyttää menneiden aikojen arvokkaat perinteet, sitoutuminen ardennien alueen kulttuuriin, avarakatseisuus ja konformismia vastaan taistelu muodostavat yrityksen filosofian, joka on aina ohj...
...Erikoismyynti Iberialaisista kinkkuista, paletista ja makkarasta brändeiltä "IBÉRICO DEL BRILLANTE" ja "JAMONIA". Tuore iberialainen liha. Joulukorit ja iberialaiset lahjapaketit.
Sierra Extremeña yhdessä JAMONIAN kanssa kattaa koko tuotantoketjun iberialaisten sikojen kasvatuksesta Castuerassa
(Badajoz) perinteiseen valmistukseen ja kypsyttämiseen luonnollisessa kuivaamossamme Extremadurassa. Lopuksi tuotteitamme voi ostaa JAMONIA-myymälöistämme.
... viipaloitavaksi muotoiltuja kinkkuja ja paloja, kinkkupaloja, kinkkuja jne.). Valmistamme myös suolattuja lomoja sekä suolattuja ja kypsytettyjä lomo-päitä, ja muita makkara-tyyppejä, kuten secallona, salchichón pages, kypsytettyä longanizaa, fuet, kypsytettyä chorizoa, ja erilaisia tuoreita makkaroita (tuore longaniza, makkarat, tuore chorizo). Teemme viipaloituja tuotteita 100 gramman pakkauksissa kinkusta, palasta, suolatusta lomosta, suolatusta ja kypsytetystä lomo-päästä, chorizosta ja salchichónista. Kaikki tämä on nähtävissä verkkosivustollamme www.pjmayoral.com...
Kiszeczka-yritys on toiminut vuodesta 1936, jolloin nykyisten omistajien isoisä aloitti virheettömän herkullisten makkaratuotteiden valmistuksen, joista Mazovian asukkaat ovat nauttineet yli seitsemänkymmentä vuotta. Yrityksemme sijainti Karczewossa Varsovan lähellä mahdollistaa erinomaisen tuotelaadun yhdistämisen yrityksen kätevään sijaintiin. Kolme sukupolvea omistajia, yli seitsemänkymmentä vu...