Ranska, Saint Emilion
...Dassaultin perhe, joka on intohimoinen ilmailu-, uudet teknologiat- ja taidemarkkinoiden edelläkävijä, kiinnostui suurista viineistä jo varhain. Marcel Dassault, visionäärinen teollisuusjohtaja, hankki Château Couperien vuonna 1955 "sydämen äänen" perusteella. Hän nimitti tilan uudelleen omalla nimellään ja teki kaikkensa saadakseen siitä tunnustetun Grand Cru -viinitilan. Tilan viinien laatu on parantunut vuosikymmenestä toiseen. Vuonna 1969, kun se saavutti Grand Cru Classé -tason, Château Dassault saavutti todellisen arvonsa.
Portfolio (34)
Ranska, Saint-Bris-Le-Vineux
... kalkkipitoisista ja kivisistä alustoista. Viininvalmistus ja kypsytys Rypäleiden keruu täydellisessä kypsyydessä. Parhaiden terttujen valinta fotometrisen analyysin avulla sadonkorjuun vastaanotossa. Käyminen 15 päivän ajan. Pneumaattinen puristus laadun säilyttämiseksi. Mälolaktinen käyminen tynnyreissä. Kypsytys tynnyreissä (uudet tynnyrit ja 5 vuotta vanhat tynnyrit) 12 kuukauden ajan. Pullotus optimaaliseen aikaan ja viinin lepo ennen kaupallistamista. MAISTAMISMUISTIO Tämä kirsikanpunainen viini paljastaa monimutkaisen aromin. Tarjoilulämpötila: 16 - 18 °C...
Portfolio (60)
Ranska, Parçay-Meslay
...HALUATKO ARVOSTAA ASIAKASKOKEMUSTA LIIKETOIMINNASSASI? TARJOA VIINIÄ LASISTA ITSEPALVELUNA DIGBY DIGITAALISEN VIININJAKELIJAN AVULLA! Sekä tyylikäs että ergonominen, digitaalinen tuotevalikoimamme yhdistää innovaation ja uudet teknologiat. Hyödynnä sen patentoidun tiivistysjärjestelmän etuja, joka pitää pullot leijumassa ja nostaa tarjontasi arvoa. Viinien säilyvyys jopa 4 viikkoa neutraalin...
Portfolio (5)
Ranska, Auxerre
...Gilles Copéretin tila on kahden intohimoisen ja elämännautiskelijan, Annie ja Gilles Copéretin, hallussa. Sijaiten Beaujolais'n sydämessä, Régnié-Durettessa, nämä viinin ystävät tarjoavat teille valikoiman 8 cuvée'ta. Viinit tuotetaan suurimmalla kunnioituksella terroiria ja perinteitä kohtaan, ja ne valmistetaan rakkaudella. Työ ja viinitarhojen laatu ovat ensisijaisia, jotta saadaan aikaan...
Portfolio (190)
... tuotantotavan avulla, joka kunnioittaa ihmisiä ja heidän ympäristöään. Lisäksi koko tilan peruskorjaustyöt ja merkittävät investoinnit toteutetaan pian, jotta voimme saavuttaa kunnianhimoiset tavoitteemme tälle kauniille tilalle: uusi betonikellari, uusi kypsytyshuone, laajennus, koko alueen täydellinen kunnostus, uudet viljelyvälineet jne.
Ranska, Montlouis Sur Loire
Pidätkö siitä, että saat neuvoja, löydät ja maistat uusia viinejä, väkeviä alkoholijuomia ja käsityöläisoluita? Tärkein osoite on ehdottomasti viinikauppasi Inter Caves. Uudet saapumiset, eksklusiiviset varastot, viinejä pieniltä tuottajilta suurille erikoiserille ja ennen kaikkea viinikauppiaidemme intohimo, joka on aina valmis auttamaan sinua ruoka-viini-yhdistelmissä: tässä on kaikki, mitä löydät Inter Caves -myymälästäsi. Ja jotta kokemus olisi täydellinen, tutustu myös laajaan valikoimaan aperitiivejä ja herkkuja viinien seuraksi. Nähdään pian viinikaupassasi!
Espanja, La Roda
... säilykkeet sekä valmiit annokset, kuten herkullinen Gazpacho Manchego. Neitsytöljy, gourmet-viinietikka, balsamiviinietikka, maustettu viinietikka, ekologinen viinietikka, hedelmäviinietikka ja erikoisviinietikka, kuten uudet viinietikkakreemimme. Käsityömieli, luonnollinen hunaja, puhdas mehiläishunaja suoraan mehiläistarhaajalta, kotihunaja, pastöroimaton hunaja, monokukkahunaja, kuten...
Italia, Sambuca Di Sicilia
... rinteillä ja ympäröivät viinitilaa. Uudet viinitarhat on istutettu huolellisten mikro-pedoklimatologisten tutkimusten jälkeen valitsemalla kansainvälisiä ja paikallisia lajikkeita. Valkoiset lajikkeet sisältävät Chardonnayta, Grilloa ja Viognieria. Punaiset lajikkeet: Nero d'Avola, Nerello Mascalese ja Syrah.
Ranska, Westhalten
Domaine du Bollenberg on perheyritys, joka viljelee tällä hetkellä 23 hehtaaria viinitarhoja Bollenbergin kukkulalla, ja se kuuluu Westhaltenin ja Orschwihrin kunnille. Viinilajikkeet on valittu huolellisesti ja sovitettu maaperän luonteeseen ja sen altistumiseen. Maaperän luonnollista rikkautta ylläpidetään orgaanisella lannoituksella ja sitä muokataan säännöllisesti. Uudet teknologiat...
Vuodesta 1925 lähtien tila on kuulunut perheelle. Laurence ja hänen miehensä Philippe, intohimoiset itsenäiset viininviljelijät, osallistuvat tilan kehittämiseen ja modernisointiin samalla kun he huolehtivat sen säilyttämisestä. Uusi ilme, täysin uusi logo ja uudet etikettit pullossa. Oikea brändi-identiteetti luodaan tilan kuvastolle. HM-brändi arvostaa työtä ja inhimillisiä suhteita. Haut...
Suositut maat tälle hakutermille