Chocorella on yllättävä yhdistelmä kikherneitä, taateleita ja kaakaota, joka tarjoaa herkullisen levitteen voileipiin. Erinomainen vaihtoehto epäterveellisille, suosituilla suklaalevitteille. <strong>Koostumus:</strong> keitetyt kikherneet 49%, taatelit 19%, vesi, rypsiöljy, maapähkinät 4,4%, rasvaton kaakaojauhe 0,5%, Himalajan suola <strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>Energia 955kJ/290kcalRasva 11,3g josta tyydyttyneet rasvahapot 1,3gHiilihydraatit 22,9g josta sokerit 13,3gProteiini 5,8gKuitu 5,6gSuola 1,1g <strong>Käyttö</strong>Chocorella sopii levitteeksi leivälle sekä lisäaineeksi leivonnaisiin ja erilaisiin jälkiruokiin. Tahnaa voi lisätä myös lettuihin ja vohveleihin. Terveellinen vaihtoehto suosituilla suklaalevitteille. <strong>Huomautukset</strong>Säilytä enintään 20°C lämpötilassa. Avattu tuote tulee säilyttää jääkaapissa ja käyttää 48 tunnin kuluessa.
Orkidea on vanha vehnälajike, jota arvostetaan sen terveyshyötyjen vuoksi. Pitkään se oli unohdettu, mutta nyt se on löydetty uudelleen. Orkidea tunnettiin jo antiikin aikoina. Se oli gladiaattorien ja kisojen osallistujien ateria. Se antoi voimaa, fyysistä kuntoa ja joidenkin mielestä jopa älykkyyttä. Orkideansiemeniä pidetään erittäin terveellisinä. Ne vahvistavat immuunijärjestelmää, poistavat myrkkyjä ja edistävät verenkiertoa. Ne auttavat tulehduksissa ja allergioissa. Niillä on lämmittävä vaikutus ja ne parantavat hermoston toimintaa. <strong>Käyttö</strong>Nykyään orkideajauho palaa takaisin keittiöihimme. Sitä käytetään leivonnassa, kuten leivän, kakkujen, keksejen, kotitekoisen pastan, piirakoiden taikinan tai lettutaikinan valmistuksessa.
Kookoshiutaleet saadaan kookospähkinän hedelmälihasta, joka ensin kuivataan ja sitten raastetaan pieniksi hiutaleiksi. Hedelmäliha on rikas ravintoaineista, kuten vitamiineista: C, E, K ja B-ryhmästä, sekä mineraaleista: sinkki, fosfori, magnesium, natrium, kalium, kalsium ja rauta. Kookos ja sen johdannaiset (hiutaleet, kookoslastut, kookosöljy) sisältävät tyydyttyneitä rasvahappoja. Eläinperäisiä tyydyttyneitä rasvahappoja tulisi rajoittaa päivittäisessä ruokavaliossa, mutta kookoksesta peräisin olevat rasvahapot koostuvat huomattavasti pienemmistä molekyyleistä ja ne muuttuvat suoraan energiaksi ilman, että ne varastoituvat kehoon rasvana. Kookoshiutaleet sisältävät valtavasti kuitua, joka on välttämätöntä ruoansulatusjärjestelmän normaalille toiminnalle. Niistä löytyy myös pieniä määriä proteiinia ja elektrolyyttejä, jotka auttavat ylläpitämään kehon happo-emästasapainoa.<strong>Koostumus:</strong> kookoshiutaleet <strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong>Energia-arvo 2695kJ/655k
Komosariisi, joka tunnetaan myös nimellä kvinoa tai perulainen riisi, on niin sanottu pseudovilja, eli kasvi, joka tuottaa tärkkelyspitoisia siemeniä, mutta ei oikeastaan ole vilja. Se on kotoisin Etelä-Amerikasta, missä sitä on arvostettu ravintoarvojensa vuoksi jo vuosisatojen ajan. Sitä kutsutaan siellä "inkkien pyhäksi viljaksi". Kvinoa on täysipainoisen proteiinin, terveellisten rasvahappojen, monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Se sisältää myös saponiineja, joiden ansiosta sillä voi olla allergiaa ehkäiseviä, tulehdusta estäviä, sienitautien vastaisia, virusinfektioita torjuvia ja immuunijärjestelmää stimuloivia vaikutuksia. Siemenellä on antioksidanttisia ominaisuuksia, johtuen sen poikkeuksellisen suuresta flavonoidipitoisuudesta. Komosa ei sisällä gluteenia ja on helposti sulavaa. Punainen kvinoa on maultaan ja aromiltaan voimakkaampi kuin valkoinen kvinoa. Siinä on hieman rapea kuori, ja se sopii erinomaisesti salaateihin. Sitä voidaan paistaa kevyesti, mikä antaa sille pähkinäisen maun, ja sitä voidaan käyttää jälkiruoissa.
Jasmiiniriisi on pitkäjyväinen riisilaji, jota viljellään pääasiassa Thaimaassa ja käytetään aasialaisessa keittiössä. Thaimaa on sen pääasiallinen toimittaja, mutta jasmiiniriisiä viljellään nykyään myös Kambodžassa, Etelä-Vietnamissa ja Laosissa. Yksi sen tunnusomaisista piirteistä on hienovaraisesti havaittava, makeahko tuoksu, joka muistuttaa jasmiinia - tästä syystä se on saanut nimensä. Sillä on myös erityinen, hyvin hienovaraisesti makea maku, jota joskus kuvataan hunajaiseksi.
Jasmiiniriisillä on erittäin paljon ravintoarvoja. Se on ensisijaisesti erinomainen hiilihydraattien ja proteiinin lähde, ja samalla siinä on vähän rasvaa, joten sitä valitsevat usein urheilijat tai laihduttajat. Sitä voivat myös huoletta nauttia ne, joilla on ruoansulatusongelmia - jasmiiniriisi on helposti sulavaa eikä rasita vatsaa, vaikka se jättääkin kylläisyyden tunteen. Riisi on gluteeniton tuote.
Hasselpähkinät, kuten muutkin pähkinät, sisältävät lukuisia ravitsemuksellisia ominaisuuksia. Ne sisältävät E-vitamiinia, jota kutsutaan "nuoruuden ja hedelmällisyyden vitamiiniksi". Ne sisältävät myös runsaasti B-vitamiineja, kaliumia sekä kalsiumia ja fosforia. Tämän ansiosta ne auttavat alentamaan verenpainetta, vahvistavat luita ja hampaita sekä auttavat taistelemaan ylimääräisiä kiloja vastaan. Hasselpähkinät sisältävät runsaasti kaliumia, joka säätelee verenpainetta - noin 680 mg per 100 g. Ne sisältävät myös runsaasti kuitua ja tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka alentavat "huonon" kolesterolin tasoa ja nostavat "hyvän" kolesterolin tasoa. Siksi hasselpähkinöitä sisällytetään ruokavalioon, joka ehkäisee sydän- ja verisuonitauteja. <strong>Koostumus:</strong> kuorittuja hasselpähkinöitä <strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong>Energia-arvo 2742kJ/665kcal - 33% VRN*Täysrasva 63g - 90%josta tyydyttyneet rasvahapot 4,5g - 22%Hiilihydraatit 6g - 2%josta sokerit 4g - 16%Kuitu 8,9gProteiini 14g - 28%Suola 0g - 0%*Viitearvo
Amarantus, jota kutsutaan myös sarjaksi, on yksi vanhimmista kasveista, joita ihminen on alkanut viljellä. Sen terveysvaikutuksia arvostivat asteekit, inkat ja mayat. Nykyään se kuuluu "superfoodien" kategoriaan. Amarantus, kuten kvinoa, on niin sanottu pseudokauris. Se sisältää suuria määriä rautaa, ei sisällä gluteenia ja on kuitujen sekä hyvin imeytyvän proteiinin lähde, joka sisältää täydellisen joukon välttämättömiä aminohappoja. Siemen sisältää tyydyttymättömiä rasvahappoja, mikä vähentää sydän- ja verisuonisairauksien riskiä. Se sisältää myös B-vitamiineja, A-, C- ja E-vitamiinia sekä mineraaleja: mainittua rautaa, kalsiumia, magnesiumia, fosforia ja kaliumia. Amarantus sisältää skvaleenia - ainetta, jolla on supervoimia. Skvaleen on orgaaninen yhdiste, luonnollinen lipidien komponentti kehossa. Se suojaa ulkoisten tekijöiden vaikutuksilta ja helpottaa teollisen toiminnan seurauksena syntyvien myrkkyjen poistamista.
Riisijauho on gluteeniton tuote, jolla on mieto, neutraali maku. Se valmistetaan jauhetusta riisistä. Sitä käytetään päivittäin aasialaisessa keittiössä riisinuudelin ja riisipaperin valmistamiseen, joka myöhemmin on tunnettu ainesosa suurimmassa osassa kevätkääryleitä. Koska jauho ei sisällä gluteenia, taikina voi paistamisen jälkeen olla liian murenevaa ja hiekkaista. Tämän estämiseksi on esimerkiksi yhdistettävä riisijauho muihin jauhoihin (esim. perunajauho, tapiokajauho, kastanjajauho), lisättävä munien määrää tai lisättävä kypsää banaania taikinaan sekä enemmän rasvaa.
<strong>Koostumus:</strong> riisijauho
<strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>Energia-arvo 1481kJ/349kcal - 18% VRN*
Rasva 0,7g - 1%
josta tyydyttyneet rasvahapot 0,15g <1%
Hiilihydraatit 76,9g - 30%
josta sokerit 2g - 2%
Proteiini 7,6g - 15%
Kuitu 2,3g
Suola 0,1g - 2%
*VRN - Viitearvo Ravinnolle
<strong>Käyttö</strong>
Ainesosa makeissa leivonnaisissa, kakuissa, lettuissa, pannukakuissa, kasvispihveissä, keittojen sakeuttamiseen ja
Komosariisi, tunnetaan myös nimellä quinoa tai perulainen riisi, on niin sanottu pseudovilja, eli kasvi, joka tuottaa tärkkelyspitoisia siemeniä, mutta ei oikeastaan ole vilja. Se on kotoisin Etelä-Amerikasta, missä sitä on arvostettu ravintoarvojensa vuoksi jo vuosisatojen ajan. Sitä kutsutaan siellä "inkkien pyhäksi viljaksi". Quinoa on täydellisen proteiinin, terveellisten rasvahappojen, monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Se sisältää myös saponiineja, joiden ansiosta se voi osoittaa allergiaa estävää, tulehdusta ehkäisevää, sienitautien torjuntaa, virusinfektioita ehkäisevää ja immuunijärjestelmää stimuloivaa vaikutusta. Siemenellä on antioksidanttisia ominaisuuksia, johtuen sen erityisen suuresta flavonoidipitoisuudesta. Komosa ei sisällä gluteenia ja on helposti sulavaa. <strong>Koostumus:</strong> valkoinen komosariisi <strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>Energia-arvo 1489kJ/353kcal - 18% VRN*Täysrasva 6,1g - 9% josta tyydyttyneet rasvahapot 0,7g - 3%Hiilihydraatit 57g - 22% josta sokerit 0g - 0%Proteiini 14g - 28%Suola 0,01g <1%*VRN - Viitearvo
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien keskeinen ominaisuus on stressin vaikutusten vähentäminen sekä kehon sopeutuminen epäsuotuisiin ulkoisiin olosuhteisiin.
Shiitake-sienet <em>(Lentinus edodes)</em>, joita Puolassa tunnetaan myös nimellä japanilainen tatti, omaavat uskomattomia terveysvaikutuksia, joita on hyödynnetty Itä-Aasian lääketieteessä vuosisatojen ajan. Näillä alueilla shiitake-sieniä kutsutaan jopa "elämän eliksiiriksi", sillä niiden uskotaan tarjoavan ihmiselle terveyttä ja jopa pitkäikäisyyttä. Ei ole ihme, että nämä ruskeat ja lihaavat sienet, joissa on kierretty lakki, ovat aarreaitta aineksia, jotka vaikuttavat myönteisesti kehon toimintaan.
Ennen kaikkea ne erottuvat ennätyksellisellä kaliumin sisällöllään, joka alentaa verenpainetta, sekä rauhoittavalla niasiinilla (B3-vitamiini), erityisesti kuivatuissa sienissä. Niistä ei myöskään puutu luita vahvistavaa D-vitamiinia sekä kalsiumia ja fosforia.
Vihreä kahvi on paahtamattomia kaakaopapuja, joista valmistetaan myös perinteistä paahdettua kahvia. Se on vaaleanvihreä väriltään. Tämä johtuu siitä, että keräämisen jälkeen sitä ei altisteta paahtamisprosessille. Sen koostumuksessa, piristävän kofeiinin lisäksi, löytyy myös klorogeenihappoa, jolle on annettu ominaisuuksia, jotka nopeuttavat rasvakudoksen palamista. Vihreä kahvi on myös arvokas polyfenolien, salisyylihapon sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Sen koostumuksessa on mm. foolihappoa, vitamiineja B1, B2, B12 sekä kalsiumia, kaliumia, natriumia, magnesiumia, rautaa, fosforia ja sinkkiä.
<strong>Koostumus:</strong> jauhettu vihreä kahvipapu
<strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>
Energia-arvo 1588kJ/381kcal - 19% VRN*
Rasva 13g - 19%
josta tyydyttyneet rasvahapot 0,8g - 4%
Hiilihydraatit 40g - 15%
josta sokerit 0g - 0%
Proteiini 11g - 22%
Kuitu 30g
Suola 0g - 0%
*VRN - Viitearvo Ravinnolle
<strong>Käyttö</strong>
Hauduttamalla vihreää
Etsitkö mielenkiintoisia ja innovatiivisia tuotteita? Et voisi löytää parempaa paikkaa! Tarjonnassamme on tuotteita, jotka antavat yrityksellesi mahdollisuuden loistaa markkinoilla. Gluteenittomat hiutaleet "JERRY" useissa makuvaihtoehdoissa ovat jo voittaneet ihmisten sydämiä monissa maissa. Uusi maku "Suolattu Karamelli" on yksinkertaisesti fantastinen. "JERRY"-brändin tuotteet ovat täysin allergeenittomia. Kokeile vain!!!
Etsitkö mielenkiintoisia ja innovatiivisia tuotteita? Et voisi löytää parempaa paikkaa! Tarjonnassamme on tuotteita, jotka antavat yrityksellesi mahdollisuuden loistaa markkinoilla. Gluteenittomat hiutaleet "JERRY" useissa makuvaihtoehdoissa ovat jo voittaneet ihmisten sydämiä monissa maissa. Uusi maku "Suolattu Karamelli" on yksinkertaisesti fantastinen. "JERRY"-brändin tuotteet ovat täysin allergeenittomia. Kokeile vain!!!
Ottaen huomioon asiakkaidemme tarpeet, erityisesti nuorempien makeiden leipäkermojen ystävien, Vivio on yhteistyössä suositun fitness-vaikuttajan Anka Dziedzicin kanssa kehittänyt täydellisen kookoskerman reseptin. Kermassa on paitsi herkullinen maku, myös ZERO lisättyä valkoista sokeria. Kerman ainesosat ovat korkealaatuisia, ja niiden sisällyttäminen tasapainoiseen ruokavalioon sekä aktiiviseen elämäntapaan edistää päivittäistä hyvinvointiamme. Kookoskerman Coco SpreAD koostumuksessa on muun muassa kookossose, öljy ja kookoshiutaleet, jotka antavat voimakkaan kookoksen maun, sekä ravitsevat sheavoita ja maitoa. Valkoinen sokeri on puolestaan korvattu maltitoolilla, joka ei ainoastaan omaa alhaisemman kaloripitoisuuden, vaan myös matalamman glykeemisen indeksin. Se, mikä erottaa kookoskerman Coco SpreAD muista levitteistä, on paitsi sen erityisen ravitseva koostumus, myös ensiluokkainen ainesosien laatu.
Ne valmistetaan jauhetuista speltin siemenistä, joita on käytetty Puolan keittiössä jo monia vuosia. Pitkään aikaan ne olivat unohdettuja, mutta nyt ne palaavat suosioon. Speltin hiutaleita syödään keitettyinä tai raakana. Niitä lisätään maitoon, jogurttiin ja hedelmiin.
Vehnäjauho tyyppi 750 saadaan Bieszczady-alueen maatiloilta, joilla on ekologinen sertifikaatti. Tämä on yksi suosituimmista jauhotyypeistä, joka valmistetaan jauhetuista vehnäjyvistä. Vehnäjauho, sen sisältämän proteiinin (gluteenin) ansiosta, antaa leivonnaisille kimmoisuutta ja tekee niistä vähemmän murenevia. <strong>Koostumus:</strong> vehnä <strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong>Energia-arvo 1450kJ/342kcal - 17% VRN*Täysrasva 1,8g - 2,6%josta tyydyttyneet rasvahapot 0,7g - 3,5%Hiilihydraatit 68g - 26%josta sokerit 0,5g - 0,6%Kuitu 2,9gProteiini 12g - 24%Suola 0,01g - 0,2%*Viitearvo <strong>Käyttö</strong>Vehnäjauho tyyppi 750 sopii erinomaisesti leivän leivontaan sekä kaikkiin suolaisiin ja makeisiin leivonnaisiin. Ihanteellinen lettujen, vohveleiden tai sakeuttajana keitoissa ja kastikkeissa. <strong>Huomautukset</strong>Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa tiiviisti suljetussa pakkauksessa.
Ostryż długim, jota kutsutaan myös intialaiseksi sahramiksi ja yleisesti tunnetaan kurkumana, on inkiväärikasvien perheeseen kuuluva kasvi, joka kasvaa villinä Intiassa ja jota viljellään trooppisessa ilmastossa. Tästä kasvista saadaan mauste ja keltainen väriaine, jota kutsutaan kurkumiiniksi. Kurkuma on välttämätön ainesosa mausteseoksissa, kuten curryn valmistuksessa. Kurkuma värjää ruokia, joihin sitä lisätään, antaen niille keltaisen värin ja miellyttävän, mausteisen maun. Se värjää myös voimakkaasti ruokailuvälineitä (erityisesti puisia ja muovisia), joilla sitä otetaan ja sekoitetaan kypsennettyyn ruokaan. Elintarviketeollisuudessa kurkumaa käytetään voin, majoneesin, pastan ja juuston värjäämiseen. <strong>Käyttö</strong> Kurkumaa käytetään kastikkeiden, linturuokien, sosekeittojen ja munakkaiden maustamiseen. Se sopii myös palkokasviruokiin (pavut, kikherneet, linssit, soija). Se on pakollinen ainesosa kaikissa curry-ruoissa ja muissa intialaisen keittiön ruoissa. Lisättynä hiivataikinaan, vaahtokakkutaikinaan tai biscottitaikinaan se antaa kauniin keltaisen värin.
BIO kookosöljy on korkealaatuista, kylmäpuristettua ja puhdistamatonta öljyä. Se on peräisin ekologisista viljelmistä. Öljy saadaan puristamalla kookospalmun hedelmien lihaa. Se on kiinteää koostumusta ja valkoista väriä noin 26 °C lämpötilassa. Alle 26 °C se muuttuu puoliksi nestemäiseksi. Se kestää korkeita lämpötiloja, mikä tekee siitä erinomaisen paistamiseen. 93 % öljyn koostumuksesta on tyydyttyneitä rasvahappoja (lauriinihappo, miristiinihappo, palmitiinihappo, steariinihappo, kapryylihappo, kapriinihappo). Toisin kuin eläinrasvat, nämä ovat keskipitkäketjuisia tyydyttyneitä rasvoja, jotka elimistö muuntaa suoraan energiaksi, eivätkä ne varastoidu rasvavarastoina tai kerrostumina. Loput 7 % koostuu tyydyttymättömistä rasvahapoista (oleiinihappo Omega-9 ja linolihappo Omega-6). Nämä ainesosat tekevät öljystä niin arvokasta. Lauriinihappo, joka on öljyn pääkomponentti (50 %), omaa antibakteerisia, antiviraalisia ja antifungaalisia ominaisuuksia.
Herneproteiini saadaan kultaherneestä tai keltahernejä kuivissa ja nestemäisissä prosesseissa. Kuivausvaiheessa herneen kuori poistetaan koneellisesti ja jauhetaan. Tämän jälkeen hernejauho kerätään, ja veden liukoisuusominaisuuksien ansiosta proteiinit erotellaan keskipakoisvoimalla ja kerätään.
Lopputuote herneproteiinista on vaaleanruskea jauhe, jolla on puhdas maku.
Kaurat ovat loistava vaihtoehto pastalle, perunoille tai riisille. Tattariproteiini ei luonnostaan sisällä gluteenia, mutta siitä huolimatta sillä on liimaavia ominaisuuksia. Tämä tekee siitä yleisen lisäyksen gluteenittomiin leipiin. Tattarijauho valmistetaan tavallisesta tattarista, ja paahdettu tattari ei käy paahdettavaksi. Se on makultaan miedompi kuin paahdettu tattari. Raaka tattari voidaan jauhaa myllyssä, ja näin syntynyttä jauhoa voidaan käyttää gluteenittomissa leivonnaisissa, lettuissa ja blinissä. Tattarissa on runsaasti proteiinia, joka sulatetaan samalla tavalla kuin palkokasvien proteiini, sekä kuitua. Tattari on rikas magnesiumin lähde, ja siinä on enemmän magnesiumia kuin tummassa suklaassa. Tattari sisältää välttämättömiä aminohappoja: lysiini, joka parantaa kalsiumin imeytymistä ja vahvistaa immuunijärjestelmää, sekä tryptofaani, joka on välttämätön serotoniinin tuotannolle. Tattarissa on runsaasti kaliumia, B-vitamiineja - B1, B2, B6, PP, E-vitamiinia sekä rautaa, sinkkiä, piitä ja kalsiumia.
Ciecierzyca on myös tunnettu nimellä cieciorka tai groch włoski, ja se kuuluu palkokasvien ryhmään, ja sillä on lukuisia terveysvaikutuksia. Se on erinomainen proteiinin ja välttämättömien aminohappojen lähde, joten se voi korvata lihan. Se on monimutkaisten hiilihydraattien ja kuidun lähde. Ciecierzyca tarjoaa keholle monenlaisia vitamiineja ja mineraaleja, mukaan lukien merkittäviä määriä fosforia, B9-vitamiinia, rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja kaliumia. Se sisältää myös tyydyttymättömiä rasvahappoja. Ciecierzyca on vähäkalorinen ja sillä on alhainen glykeeminen indeksi, ja sen sisältämä kuitu auttaa vähentämään triglyseriditasoja ja "huonoa" kolesterolia. Se on erinomainen lisä moniin ruokiin, keittoihin, kasvispastoihin ja pateisiin, ja paahdettuna se on loistava välipala. Erittäin mielenkiintoista on, että aquafaba, ciecierzycan keittämisestä jäänyt vesi (palkokasvisäilykkeestä saatu vesi omaa samat ominaisuudet) on luonnollisesti täynnä proteiinia ja saponiineja, ja sitä voidaan vatkata, aivan kuten kananmunan valkuaisia. Näin valmistettua käytetään monien ruokien, kuten moussejen tai vegaanisten marenkien, valmistamiseen.
Teksturoidun herneproteiini VG Titans P65-L on kuiva tuote, joka saadaan ekstrudoimalla. Se soveltuu hydratoitavaksi ja käytettäväksi kasvipohjaisissa tuotteissa, kuten hampurilaisissa, makkaroissa, leikkeleissä, täytteissä sekä lisäaineena liha- ja siipikarjatuotteissa. Tuotteessa on vähintään 65 % herneproteiinia, ja se toimitetaan suurina paloina. Sen vedenimeytymisaste on 1:2, ja suositeltu hydratoimisaika on 45 minuuttia. Tuote pakataan 8 kg PE-pussiin ja se on ihanteellinen kasvipohjaisten hampurilaisten, makkaroiden, pihvien, kanan, Bolognese-kastikkeen ja jauhelihan valmistamiseen.
Texturoitu herneproteiini VG Titans P65-M on kuiva, ekstruoitu tuote, joka voidaan uudelleen hydratoida käytettäväksi kasvipohjaisissa tuotteissa, kuten hampurilaisissa, makkaroissa, leikkeleissä, täytteissä ja lisäaineena liha- ja siipikarjatuotteissa. Se sisältää vähintään 65 % herneproteiinia, saatavilla keskikokoisina paloina, ja sillä on veden imeytymisrasio 1:3 suositellulla hydratoimisaikalla 30 minuuttia. Pakattu 8 kg PE-pussiin, tämä tuote on täydellinen kasvipohjaisten hampurilaisten, makkaroiden, pihvien, kanan, Bolognese-kastikkeen ja jauhelihan valmistamiseen.
Teksturoidun vehnäproteiinin VG Titans W65-L on kuiva tuote, joka on valmistettu ekstrudoimalla. Se soveltuu hydratoitavaksi ja käytettäväksi kasvipohjaisissa tuotteissa, kuten hampurilaisissa, makkaroissa, leikkeleissä, täytteissä sekä lisäaineena liha- ja siipikarjatuotteissa. Tuote on valmistettu vehnäproteiinista ja vehnäjauhosta, ja se sisältää vähintään 65 % proteiinia. Se on saatavilla suurina paloina, ja sen veden imeytymisaste on 1:3, suositeltu hydratoimisaika on 30 minuuttia. Pakattu 6 kg PE-pussiin, tämä tuote on ihanteellinen kasvipohjaisten hampurilaisten, makkaroiden, pihvien, kanan, Bolognese-kastikkeen ja jauhelihan valmistamiseen.
VG Titans P65-L Textured Pea Protein tarjoaa korkealaatuisen, kasvipohjaisen proteiiniratkaisun elintarviketeollisuudelle, joka pyrkii luomaan innovatiivisia lihattomia tuotteita. Tämä kuiva, ekstruoitu tuote hydratoituu muodostaen lihan kaltaisen rakenteen, mikä tekee siitä sopivan käytettäväksi hampurilaisissa, makkaroissa ja muissa kasvipohjaisissa sovelluksissa. Sen korkea proteiini- ja kuitupitoisuus sekä monipuolisuus tekevät siitä olennaisen ainesosan, joka parantaa sekä kasvipohjaisten että perinteisten lihatuotteiden ravitsemuksellista profiilia.
VG Titans P65-L valmistetaan ei-GMO herneistä, ja se on suunniteltu kestävyys ja terveys huomioon ottaen. Tämä teksturoitu herneproteiini on täydellinen yrityksille, jotka pyrkivät vastaamaan kasvavaan kuluttajakysyntään vegaanisille ja kasvissyöjille tarkoitetuille ruoille. Sen mukautettavuus ja helppokäyttöisyys erilaisissa resepteissä tekevät siitä arvokkaan komponentin tuotevalikoiman laajentamiseen ja erilaisten ruokavalioiden tarpeiden täyttämiseen.
Parsakaali tunnetaan ravinteiden rikkautena ja alhaisten kaloreidensa ansiosta. Se on beetakaroteenin, C-vitamiinin, B6-vitamiinin, foolihapon ja luteiinin lähde. Lisäksi se sisältää monia mineraaleja, kuten kaliumia, magnesiumia ja kalsiumia. On syytä lisätä tämä arvokas vihannes ruokavalioosi, erityisesti jos sinulla on näköongelmia tai harrastat paljon urheilua, koska se on myös erinomainen proteiinin lähde. Parsakaali sisältää runsaasti K-vitamiinia, joka vaikuttaa myönteisesti luihin ja nivelrustoon. Parsakaali sisältää sulforafaania, jonka uskotaan olevan syöpää torjuva aine.
Kukkakaali on vähäkalorinen vihannes. Se sisältää mineraalisuoloja (esim. natrium, kalium, magnesium, kalsium, mangaani, rauta, kupari, sinkki), karoteeneja, vitamiineja (pääasiassa C, mutta myös K, B1, B2, B6), orgaanisia happoja. Kuten muutkin ristikkäisvihannekset, kukkakaali sisältää myös rikkiyhdisteitä.