Vehnäjauhosta saadaan hydrolysoitua vehnägluteenia. Tässä prosessissa gluteeni eristetään vehnästä ja tärkkelyksestä. Tämä proteiini hydrolysoidaan entsymaattisesti pieniksi liukoisiksi proteiineiksi ja peptideiksi ennen kuivausta.
Hydrolysoidulla vehnägluteenilla on 2 vuoden säilyvyys. Tuotetta tulisi säilyttää kuivissa, viileissä varastoissa, joissa ei ole pääsyä lämpöön tai veteen.
Foodcom toimittaa liikekumppaneilleen hydrolysoitua vehnägluteenia 20-25 kg:n säkeissä, suurissa säkeissä tai silo-rekoissa.
MSG, eli monosodiumglutamaatti, on yksi yleisimmistä aminohapoista, nimittäin glutamiinihapon natriumsuola.
MSG saadaan tärkkelyksen, sokeriruohon, sokerijuurikkaan tai melassin fermentoinnista, mutta sitä löytyy myös levävedestä sekä monista vihanneksista, juustoista ja sienistä.
MSG sisältää vain yhden aminohapon glutamiinihaposta, eikä sitä pidetä raakaproteiinipitoisena. Se ei liukene yleisiin orgaanisiin liuottimiin eikä ole hygroskooppinen. Koska se ei hajoa kypsennettäessä, se reagoi hyvin käsittelyyn. Korkeissa lämpötiloissa sokerin läsnä ollessa se myös muuttaa väriään ruskeaksi.
Se esiintyy yleensä mono-hydraattiluonteisena, valkoisena kiteisenä jauheena, hajuttomana ja vesiliukoisena.
Gelatiini on luonnollinen liukeneva proteiini, joka saadaan eläinten luiden, ihon ja jänteiden kollageenin osittaisella hydrolyysillä. Se koostuu glysiinistä, proliinista ja hydroksiproliinista.
Gelatiini saadaan hydrolyysiprosessin avulla, joka rikkoo sidoksia yksittäisten kollageenimolekyylien välillä. Erityiset molekyylit eristetään kuumalla vedellä tai hapoilla. Tämän jälkeen se suodatetaan, sterilisoidaan ja kuivataan.
Perunatärkkelys on gluteeniton jauhe, joka saadaan perunoista huuhtelu-, puhdistus-, kuivaus- ja seulontaprosessin kautta. Tämä tuote sopii henkilöille, jotka ovat herkkiä gluteenille, ja sitä voidaan käyttää ruoan rakenteen muokkaamiseen ilman maku muutoksia. Perunatärkkelyksellä on erinomaiset sitomis- ja kosteuden säilyttämisominaisuudet, mikä tekee siitä suositun ainesosan leipomoteollisuudessa. Sitä tulisi säilyttää puhtaassa, kuivassa ja hyvin ilmastoidussa tilassa, ja sen säilyvyysaika on jopa 5 vuotta. Foodcom S.A. toimittaa perunatärkkelystä 25 kg pakkauksissa ja suurpakkauksissa.
Perunatärkkelys on monipuolinen ainesosa ja elintarvikelisäaine, jota voidaan käyttää erilaisissa ruoanvalmistuksissa, mukaan lukien liha- ja leikkeletuotteet, säilykkeet, leipä- ja jauhotuotteet, jälkiruoat, keitot, kastikkeet, vanukkaat ja hyytelöt.
Kaliumsorbaatti on erittäin tehokas, turvallinen ja myrkytön elintarvikeaine. Vaikka kaliumsorbaatti on yksi monista markkinoilla olevista säilöntäaineista, se on yksi parhaista, koska se on vaaraton ja monikäyttöinen. Kaliumsorbaatti valmistetaan pääasiassa synteettisesti.
Se on mauton ja hajuton jauhe. FDA:n mukaan sitä pidetään turvallisena käyttää, koska se hajoaa kehossa vedeksi ja hiilidioksidiksi. Se on luettelossa säilöntäaineista, joita voidaan käyttää kosmetiikkatuotteissa rajoitusten kanssa. Sen enimmäispitoisuus lopullisessa tuotteessa on 0,6 %, laskettuna sorbiinihapoksi. Se toimii parhaiten happamassa ympäristössä, muuten sen ominaisuudet ovat paljon heikompia.
Elintarviketeollisuuden vehnägluteeni valmistetaan hydratoimalla tiheää vehnäjauhoa, jotta gluteeni aktivoituu, ja sitten hydratoitua massaa käsitellään niin, että tärkkelys poistuu ja vain gluteeni eristetään. Gluteeni kuivataan ja jauhetaan takaisin jauheeksi.
Hydrolysoitu vehnägluteeni saadaan vehnäjauhosta. Prosessissa gluteeni-proteiini erotetaan vehnästä saatavasta tärkkelyksestä. Tämä proteiini hydrolysoidaan entsymaattisesti pieniksi proteiineiksi ja liukoisiksi peptideiksi ennen kuivausta.
Hydrolysoidulla vehnägluteenilla on 2 vuoden säilyvyysaika. Tuotetta tulee säilyttää kuivissa ja viileissä varastoissa ilman pääsyä lämpö- tai vesilähteisiin.
Foodcom toimittaa liikekumppaneilleen hydrolysoitua vehnägluteenia 20-25 kg:n säkeissä, suurpakkauksissa tai kuorma-autoissa irtotavarana.
Vaniili on erittäin aromaattinen orgaaninen kemiallinen yhdiste (vanilliiniglukosidi), joka on vastuussa ainutlaatuisesta ja herkullisesta vaniljan tuoksusta ja mausta, ja se esiintyy luonnollisesti vaniljatangossa.
Se on orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka koostuu bentseenirenkaasta, johon on liitetty kolme funktionaalista ryhmää: aldehydi-, hydroksyli- ja metoksiryhmä. Se on yksi vaniljan tuoksun ainesosista. Synteettisesti saatu guajakolista, vanilliini saadaan lipeästä, jota tuotetaan paperin valmistuksessa. Maku on tärkein ominaisuus, joka erottaa vanilliinin vaniljasta. Synteettisellä vaniljan korvikkeella on voimakkaampi maku kuin kasvin luonnollisella hedelmällä. Se esiintyy pieninä valkoisina tai hieman keltaisina kiteinä.
Tarjoamme laadukkaita lasipurkkeja eri kokoisina parhaaseen hintaan markkinoilla.
Minimi tilaus:
• Täydellinen kuormamäärä
Hinta (sisältää toimituskulut asiakkaalle Puolassa):
• Purkki 945 ml - 0,76 PLN/kpl.
Pakkaustapa:
• Massapakkaus - 1 729 kappaletta lavalla, 26 lavaa kuorma-autossa;
• Muovikalvo.
Purkit voidaan sekoittaa, saat täydellisen tuotevalikoiman meiltä, kysy vain!
Ota yhteyttä: +48 503 577 909
Sertifikaatit:
• Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden.
LASKU:
• Laadimme yrityksellesi arvonlisäverollisen laskun, mikä varmistaa täydellisen läpinäkyvyyden kaupalle.
Lämpimästi tervetuloa yhteistyöhön!
Minimi tilaus::26 lavaa
Lasku: Laadimme yrityksellesi arvonlisäverollisen laskun, joka varmistaa täydellisen läpinäkyvyyden kaupalle
Sertifikaatit: Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden
Vaniiliini on erittäin aromaattinen orgaaninen kemiallinen yhdiste (vaniiliiniglykosidi), joka on vastuussa vaniljan ainutlaatuisesta ja herkullisesta aromista ja mausta, joka syntyy luonnollisesti vaniljatangossa.
Se on orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka koostuu bentseenirenkaasta, johon on korvattu kolme funktionaalista ryhmää: aldehydi, hydroksyyliryhmä ja metoksiryhmä. Se on yksi vaniljan tuoksun komponenteista. Synteettisesti guajakolista johdettu vaniiliini saadaan paperin valmistuksessa syntyvästä lipeästä. Maku on tärkein ominaisuus, joka erottaa vaniiliinin vaniljasta. Synteettisellä vaniljan korvikkeella on voimakkaampi maku kuin kasvin luonnollisella hedelmällä. Se esiintyy hienoina valkoisina tai hieman keltaisina kiteinä.
Hydrolysoitu vehnägluteeni saadaan vehnäjauhosta. Tässä prosessissa gluteeni-proteiini erotetaan vehnästä peräisin olevasta tärkkelyksestä. Tämä proteiini hydrolysoidaan entsymaattisesti pieniksi liukoisiksi proteiineiksi ja peptideiksi ennen kuivaamista.
Hydrolysoidulla vehnägluteenilla on 2 vuoden säilyvyysaika. Tuotetta tulee säilyttää kuivissa, viileissä varastoissa ilman lämpöä ja vettä.
Foodcom toimittaa liikekumppaneilleen hydrolysoitua vehnägluteenia 20-25 kg:n säkeissä, suurpusseissa tai kuorma-autoissa irtotavarana.
Vaniiliini on erittäin aromaattinen orgaaninen kemiallinen yhdiste (vaniiliini-glukosidi), joka on vastuussa ainutlaatuisesta ja herkullisesta vaniljan tuoksusta ja mausta, jota esiintyy luonnollisesti vaniljatangossa.
Se on orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka koostuu bentseenirenkaasta, jota korvataan kolmella funktionaalisella ryhmällä: aldehydi, hydroksyyliryhmä ja metoksiryhmä. Se on yksi vaniljatuoksun komponenteista. Synteettisesti guajakolista valmistettu vanilliini saadaan lipeästä, joka syntyy paperinvalmistuksessa. Maku on tärkein ominaisuus, joka erottaa vanilliinin vaniljasta. Synteettisellä vaniljan korvikkeella on voimakkaampi maku kuin kasvin luonnollisilla hedelmillä. Se esiintyy hienojen valkoisten tai hieman keltaisten kiteiden muodossa.
Perunaproteiini puhdistetaan, höyrytetään ja kuoritaan myöhemmin. Tärkkelys uutetaan vedellä, jotta saadaan aikaan proteiinipitoinen seos, jota käsitellään hapolla ja sitten kuivataan ja jauhetaan. Perunaproteiini on hienojakoinen, ilmava jauhe, vaaleanharmaa tai keltavihreä, ja sillä on tyypillinen kuivatun perunan haju. Raaka-aineena perunaproteiinin valmistuksessa käytetään puolalaisperäisiä tärkkelysperunoita.
Herneproteiini saadaan kuivaus- ja nestemenetelmillä kultaisista tai keltaisista herneistä. Kuivausvaiheessa hernekuori poistetaan koneellisesti ja jauhetaan. Myöhemmin hernejauho saadaan, ja sen vesiliukoisten ominaisuuksien ansiosta proteiinit erotetaan ja kerätään sentrifugoinnin avulla.
Lopullinen herneproteiinituote on vaaleanruskea jauhe, jolla on puhdas maku.
Tarjoamme korkealaatuisia lasipurkkeja eri kapasiteeteilla markkinoiden parhaaseen hintaan.
Minimi tilaus:
• Täydet kuormamäärät
Hinta (sisältää toimituskulut asiakkaalle Puolassa):
• 540 ml purkki - 0,13 eur/kpl.
Pakkausmenetelmä:
• Suurpakkaus - 2 873 kappaletta per lava, 26 lavaa per kuorma-auto;
• Muovikelmutettu.
Purkit voidaan sekoittaa, voit saada meiltä koko tuotevalikoiman, kysy vain!
Sertifikaatit:
• Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden.
ALV:
• Myönnämme ALV-laskun yrityksellesi, varmistaen täydellisen läpinäkyvyyden kaupasta.
Kutsumme teidät lämpimästi yhteistyöhön!
Minimi tilaus: 26 lavaa
ALV-lasku: Myönnämme ALV-laskun yrityksellesi, varmistaen täydellisen läpinäkyvyyden kaupasta
Sertifikaatit: Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden.
Luonnollinen vehnäjauho on puhdistettu, muokkaamaton ja luonnollinen tuote, joka saadaan kasveista. Vehnä ensin puhdistetaan, kuoritaan ja jauhetaan, minkä jälkeen sitä käsitellään vedellä tärkkelyksen erottamiseksi.
Tuote on hienojakoista valkoista jauhetta, jolla on neutraali haju ja maku.
Perunatärkkelystä saadaan erottamalla se mekaanisesti muista perunan osista huuhtelun, puhdistuksen, kuivaamisen ja seulonnan avulla. Perunatärkkelys luokitellaan gluteenittomaksi tuotteeksi, joka sopii tuotteisiin ja asiakkaille, joilla on gluteeniyliherkkyys.
Maltodekstriini tuotetaan kasvikuitujen, yleisimmin maissin, mutta myös riisin ja vehnän, entsymaattisella hydrolyysillä.
Lopputuote on valkoinen, pörröinen jauhe, jolla on korkea liukoisuus. Se lisää monien reseptien ravintoarvoa. Sen ominaisuuksien vuoksi maltodekstriini voi auttaa säätelemään kosteutta ja pidentämään tuotteiden säilyvyyttä.
Karkea auringonkukansiemenrouhe suurissa säkeissä, paino 1 tonni.
Tuotteen parametrit:
• Proteiini: 39%
• Kosteus: enintään 10,4%
• Rasva: 1,4%
• Kuitu: 22,8%
Minimitoimitus 22 tonnia - täysi kuorma-autollinen, maksaminen tavaroiden toimituksen jälkeen.
Lisätietoja:
• Latauskelpoiset sertifikaatit ja lisää tuotekuvia löytyy verkkosivuiltamme: www.atwork.com.pl/;
• Tarjous tulee Puolalaiselta yritykseltä;
• Mahdollisuus laskuttaa ALV-lasku.
Maissigluttiinijauho on sivutuote, joka saadaan maissin kosteamyllytyksestä maissitärkkelyksen tuotannon aikana.
Lopputuote on homogeeninen ja hieno keltainen-oranssi jauhe. Siinä on raikas viljan tuoksu. Maissigluttiinijauho on runsas proteiinilähde ja melko hyvä metioniinissa, joka on arvokasta munintakanalalle. Suhteellisen korkea keltapigmenttien sisältö tekee gluteenittomasta maissijauhosta suositun valinnan siipikarjan värjäykseen.
Soijaproteiinikonsentraatti (SPC) (60-65 % proteiinia) on puhdistettu tuote, joka saadaan paahdetusta, kuorimattomasta ja rasvattomasta soijajauhosta hiilihydraattien (liukoisten sokereiden) erottamisen avulla, käyttäen viimeisintä huipputeknologiaa EU:ssa.
Soijaproteiinikonsentraatti on suosittu ainesosa eläinten ravintotuotteissa monille lajeille. Se on suosittu ainesosa vasikoiden, nuorten vasikoiden ja kasvatusvasikoiden maidonkorvikkeissa, lintujen ja porsaitten rehussa sekä vesiviljelyssä.
Lysiin (tunnetaan myös nimellä L-lysiini) on yksi aminohapoista, joka aktivoi entsymaattisia reaktioita, proteiinisynteesiä ja luuston kehitystä. Seellä on myös tärkeä rooli hiilihydraattien aineenvaihdunnassa ja kalsiumin imeytymisessä.
Teollisessa mittakaavassa se saadaan kaprolaktamista. Lysiini esiintyy yleensä valkoisena jauheena.
L-Lysiinin 25 kg säilyvyysaika on 2 vuotta. Tuote on säilytettävä kuivassa ja viileässä ympäristössä.
Foodcom tarjoaa liikekumppaneilleen lysiinia 25 kg pakkauksissa.
Gelatiini on luonnollinen liukeneva proteiini, joka saadaan eläinten luista, nahasta ja jänteistä peräisin olevan kollageenin osittaisesta hydrolyysistä. Se koostuu glysiinistä, proliinista ja hydroksiproliinista.
Gelatiini saadaan hydrolyysiprosessilla, joka rikkoo yksittäisten kollageenimolekyylien välisiä sidoksia. Eristettyjen molekyylien eristämiseen käytetään kuumaa vettä tai happoja. Tämän jälkeen se suodatetaan, sterilisoidaan ja kuivataan.
Kaliumsorbaatti on erittäin tehokas, turvallinen ja myrkytön elintarvikeaine. Vaikka kaliumsorbaatti on yksi monista säilöntäaineista markkinoilla, se on yksi parhaista, koska se on vaaraton ja monikäyttöinen. Kaliumsorbaatti tuotetaan pääasiassa synteettisesti.
Se on mauton ja hajuton jauhe. FDA:n mukaan sitä pidetään turvallisena käyttää, koska se hajoaa kehossa vedeksi ja hiilidioksidiksi. Se on luettelossa säilöntäaineista, joita voidaan käyttää kosmetiikkatuotteissa rajoitusten kanssa. Sen enimmäispitoisuus lopullisessa tuotteessa on 0,6 %, laskettuna sorbiinihappona. Se toimii parhaiten happamassa ympäristössä; muuten sen ominaisuudet ovat paljon heikompia.
Auringonkukansiemenjauho, 1 tonnin Big Bag.
Tuotteen parametrit:
• Proteiinit: 39%
• Kosteus: enintään 10,4%
• Rasvat: 1,4%
• Kuitu: 22,8%
Hinta:
• 1.250 PLN per Big Bag, toimitus Mazovian alueella tai Biała Podlaskan ympäristössä.
Minimi tilaus 23 tonnia - täysi kuorma, maksaminen tavaran toimituksen yhteydessä.
Lisätietoja:
• Latauskelpoiset sertifikaatit ja muita tuotekuvia on saatavilla verkkosivustollamme:
www.atwork.com.pl/;
• Tarjous tulee Puolalaiselta yritykseltä;
• Mahdollisuus laskuttaa ALV.
Ota meihin yhteyttä: 503#577#909
Soita meille ja ilmoita toimituspaikka, niin laskemme hinnan. Takaa lyhyet toimitusajat ja ammattimaisen palvelun.
Maissitärkkelystä saadaan puhdistamalla maissiraaka-aine epäpuhtauksista ja sitten jauhamalla se veden avulla. Tässä prosessissa gluteeni ja tärkkelys erotetaan, ja sekoitettu tärkkelys kuivataan ennen kuin se käsitellään jauheeksi. Se on saatavilla geenimuuntamattomana eurooppalaisena maissina.
Kalajauho 71 % valmistetaan raaka-kalasta tai kalanjätteistä – ihmisravinnoksi valmistamisen sivutuotteista. Raaka-aine kypsennetään noin 80-90 °C, puristetaan kakuksi, sitten kuivataan ja karkeasti jauhetaan.
Foodcomin tarjoama kalajauho valmistetaan Itämeressä kasvatetuista kaloista, kuten sillistä ja kilohailista. Lopputuote on ruskeana jauhona irtotavarana.