Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (171)

Vitaalinen Vehnägluteeni

Vitaalinen Vehnägluteeni

Elintarviketeollisuuden vehnägluteeni valmistetaan hydratoimalla tiheää vehnäjauhoa, jotta gluteeni aktivoituu, ja sitten hydratoitua massaa käsitellään niin, että tärkkelys poistuu ja vain gluteeni eristetään. Gluteeni kuivataan ja jauhetaan takaisin jauheeksi.
Hydrolysoitu Vehnägluteeni

Hydrolysoitu Vehnägluteeni

Hydrolysoitu vehnägluteeni saadaan vehnäjauhosta. Prosessissa gluteeni-proteiini erotetaan vehnästä saatavasta tärkkelyksestä. Tämä proteiini hydrolysoidaan entsymaattisesti pieniksi proteiineiksi ja liukoisiksi peptideiksi ennen kuivausta. Hydrolysoidulla vehnägluteenilla on 2 vuoden säilyvyysaika. Tuotetta tulee säilyttää kuivissa ja viileissä varastoissa ilman pääsyä lämpö- tai vesilähteisiin. Foodcom toimittaa liikekumppaneilleen hydrolysoitua vehnägluteenia 20-25 kg:n säkeissä, suurpakkauksissa tai kuorma-autoissa irtotavarana.
Vanilliini

Vanilliini

Vaniili on erittäin aromaattinen orgaaninen kemiallinen yhdiste (vanilliiniglukosidi), joka on vastuussa ainutlaatuisesta ja herkullisesta vaniljan tuoksusta ja mausta, ja se esiintyy luonnollisesti vaniljatangossa. Se on orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka koostuu bentseenirenkaasta, johon on liitetty kolme funktionaalista ryhmää: aldehydi-, hydroksyli- ja metoksiryhmä. Se on yksi vaniljan tuoksun ainesosista. Synteettisesti saatu guajakolista, vanilliini saadaan lipeästä, jota tuotetaan paperin valmistuksessa. Maku on tärkein ominaisuus, joka erottaa vanilliinin vaniljasta. Synteettisellä vaniljan korvikkeella on voimakkaampi maku kuin kasvin luonnollisella hedelmällä. Se esiintyy pieninä valkoisina tai hieman keltaisina kiteinä.
Entsyymi - LEIVONTAYNTSYMI, MAITOENTSYMI

Entsyymi - LEIVONTAYNTSYMI, MAITOENTSYMI

{"BACKENZYME":{"Lipaasit":"EC 3.1.1.3","Sellulaasit":"EC 3.2.1.4","Transglutaminaasi":"","Lipooxigenaasi":"","Amylaasit":"EC 3.2.1.1","Glukoosi Oksidaasi":"","Proteaasi":"EC 3.4.21.112"},"MILCHENZYME":{"Lipaasit":"EC 3.1.1.3","Laktaasi":"EC 3.2.1.23","Pepsiini":"EC 3.4.23.1","Kymosiini":"EC 3.4.23.4"}}
945 ml Lasipurkit ilmaisella toimituksella

945 ml Lasipurkit ilmaisella toimituksella

Tarjoamme laadukkaita lasipurkkeja eri kokoisina parhaaseen hintaan markkinoilla. Minimi tilaus: • Täydellinen kuormamäärä Hinta (sisältää toimituskulut asiakkaalle Puolassa): • Purkki 945 ml - 0,76 PLN/kpl. Pakkaustapa: • Massapakkaus - 1 729 kappaletta lavalla, 26 lavaa kuorma-autossa; • Muovikalvo. Purkit voidaan sekoittaa, saat täydellisen tuotevalikoiman meiltä, kysy vain! Ota yhteyttä: +48 503 577 909 Sertifikaatit: • Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden. LASKU: • Laadimme yrityksellesi arvonlisäverollisen laskun, mikä varmistaa täydellisen läpinäkyvyyden kaupalle. Lämpimästi tervetuloa yhteistyöhön! Minimi tilaus::26 lavaa Lasku: Laadimme yrityksellesi arvonlisäverollisen laskun, joka varmistaa täydellisen läpinäkyvyyden kaupalle Sertifikaatit: Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden
Vanilliini

Vanilliini

Vaniiliini on erittäin aromaattinen orgaaninen kemiallinen yhdiste (vaniiliiniglykosidi), joka on vastuussa vaniljan ainutlaatuisesta ja herkullisesta aromista ja mausta, joka syntyy luonnollisesti vaniljatangossa. Se on orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka koostuu bentseenirenkaasta, johon on korvattu kolme funktionaalista ryhmää: aldehydi, hydroksyyliryhmä ja metoksiryhmä. Se on yksi vaniljan tuoksun komponenteista. Synteettisesti guajakolista johdettu vaniiliini saadaan paperin valmistuksessa syntyvästä lipeästä. Maku on tärkein ominaisuus, joka erottaa vaniiliinin vaniljasta. Synteettisellä vaniljan korvikkeella on voimakkaampi maku kuin kasvin luonnollisella hedelmällä. Se esiintyy hienoina valkoisina tai hieman keltaisina kiteinä.
Hydrolysoitu vehnägluteeni

Hydrolysoitu vehnägluteeni

Hydrolysoitu vehnägluteeni saadaan vehnäjauhosta. Tässä prosessissa gluteeni-proteiini erotetaan vehnästä peräisin olevasta tärkkelyksestä. Tämä proteiini hydrolysoidaan entsymaattisesti pieniksi liukoisiksi proteiineiksi ja peptideiksi ennen kuivaamista. Hydrolysoidulla vehnägluteenilla on 2 vuoden säilyvyysaika. Tuotetta tulee säilyttää kuivissa, viileissä varastoissa ilman lämpöä ja vettä. Foodcom toimittaa liikekumppaneilleen hydrolysoitua vehnägluteenia 20-25 kg:n säkeissä, suurpusseissa tai kuorma-autoissa irtotavarana.
Vanilliini

Vanilliini

Vaniiliini on erittäin aromaattinen orgaaninen kemiallinen yhdiste (vaniiliini-glukosidi), joka on vastuussa ainutlaatuisesta ja herkullisesta vaniljan tuoksusta ja mausta, jota esiintyy luonnollisesti vaniljatangossa. Se on orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka koostuu bentseenirenkaasta, jota korvataan kolmella funktionaalisella ryhmällä: aldehydi, hydroksyyliryhmä ja metoksiryhmä. Se on yksi vaniljatuoksun komponenteista. Synteettisesti guajakolista valmistettu vanilliini saadaan lipeästä, joka syntyy paperinvalmistuksessa. Maku on tärkein ominaisuus, joka erottaa vanilliinin vaniljasta. Synteettisellä vaniljan korvikkeella on voimakkaampi maku kuin kasvin luonnollisilla hedelmillä. Se esiintyy hienojen valkoisten tai hieman keltaisten kiteiden muodossa.
Perunaproteiini

Perunaproteiini

Perunaproteiini puhdistetaan, höyrytetään ja kuoritaan myöhemmin. Tärkkelys uutetaan vedellä, jotta saadaan aikaan proteiinipitoinen seos, jota käsitellään hapolla ja sitten kuivataan ja jauhetaan. Perunaproteiini on hienojakoinen, ilmava jauhe, vaaleanharmaa tai keltavihreä, ja sillä on tyypillinen kuivatun perunan haju. Raaka-aineena perunaproteiinin valmistuksessa käytetään puolalaisperäisiä tärkkelysperunoita.
Herneproteiini 80%

Herneproteiini 80%

Herneproteiini saadaan kuivaus- ja nestemenetelmillä kultaisista tai keltaisista herneistä. Kuivausvaiheessa hernekuori poistetaan koneellisesti ja jauhetaan. Myöhemmin hernejauho saadaan, ja sen vesiliukoisten ominaisuuksien ansiosta proteiinit erotetaan ja kerätään sentrifugoinnin avulla. Lopullinen herneproteiinituote on vaaleanruskea jauhe, jolla on puhdas maku.
Lasipurkit 540 ml

Lasipurkit 540 ml

Tarjoamme korkealaatuisia lasipurkkeja eri kapasiteeteilla markkinoiden parhaaseen hintaan. Minimi tilaus: • Täydet kuormamäärät Hinta (sisältää toimituskulut asiakkaalle Puolassa): • 540 ml purkki - 0,13 eur/kpl. Pakkausmenetelmä: • Suurpakkaus - 2 873 kappaletta per lava, 26 lavaa per kuorma-auto; • Muovikelmutettu. Purkit voidaan sekoittaa, voit saada meiltä koko tuotevalikoiman, kysy vain! Sertifikaatit: • Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden. ALV: • Myönnämme ALV-laskun yrityksellesi, varmistaen täydellisen läpinäkyvyyden kaupasta. Kutsumme teidät lämpimästi yhteistyöhön! Minimi tilaus: 26 lavaa ALV-lasku: Myönnämme ALV-laskun yrityksellesi, varmistaen täydellisen läpinäkyvyyden kaupasta Sertifikaatit: Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden.
945 ml lasipurkit, kuljetus sisältyy hintaan

945 ml lasipurkit, kuljetus sisältyy hintaan

Tarjoamme korkealaatuisia lasipurkkeja eri kokoisina parhaisiin markkinahintoihin. Minimitilaus: • Täydet kuormakoot Hinta (sisältää toimituskulut asiakkaalle Puolassa): • 945 ml purkki - 0,76 PLN/kpl. Pakkausmenetelmä: • Irto - 1.729 kpl per lava, 26 lavaa kuormassa; • Muovikelmulla pakattuna. Purkkeja voidaan sekoittaa, voit saada täydellisen tuotevalikoiman meiltä, kysy vain! Ota meihin yhteyttä: +48 503 577 909 Sertifikaatit: • Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden. ALV: • Laskutamme ALV:n yrityksellesi, varmistaen täydellisen läpinäkyvyyden kaupalle. Kutsumme sinut mielellämme yhteistyöhön! minimitilaus: 26 lavaa ALV: Laskutamme ALV:n yrityksellesi, varmistaen täydellisen läpinäkyvyyden kaupalle Sertifikaatit: Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden.
Alkuperäinen Vehnätärkkelys

Alkuperäinen Vehnätärkkelys

Luonnollinen vehnäjauho on puhdistettu, muokkaamaton ja luonnollinen tuote, joka saadaan kasveista. Vehnä ensin puhdistetaan, kuoritaan ja jauhetaan, minkä jälkeen sitä käsitellään vedellä tärkkelyksen erottamiseksi. Tuote on hienojakoista valkoista jauhetta, jolla on neutraali haju ja maku.
Kotimainen Perunatärkkelys

Kotimainen Perunatärkkelys

Perunatärkkelystä saadaan erottamalla se mekaanisesti muista perunan osista huuhtelun, puhdistuksen, kuivaamisen ja seulonnan avulla. Perunatärkkelys luokitellaan gluteenittomaksi tuotteeksi, joka sopii tuotteisiin ja asiakkaille, joilla on gluteeniyliherkkyys.
Maltodekstriini

Maltodekstriini

Maltodekstriini tuotetaan kasvikuitujen, yleisimmin maissin, mutta myös riisin ja vehnän, entsymaattisella hydrolyysillä. Lopputuote on valkoinen, pörröinen jauhe, jolla on korkea liukoisuus. Se lisää monien reseptien ravintoarvoa. Sen ominaisuuksien vuoksi maltodekstriini voi auttaa säätelemään kosteutta ja pidentämään tuotteiden säilyvyyttä.
Auringonkukansiemenjauho ISOISSA PUSSEISSA toimitettuna

Auringonkukansiemenjauho ISOISSA PUSSEISSA toimitettuna

Karkea auringonkukansiemenrouhe suurissa säkeissä, paino 1 tonni. Tuotteen parametrit: • Proteiini: 39% • Kosteus: enintään 10,4% • Rasva: 1,4% • Kuitu: 22,8% Minimitoimitus 22 tonnia - täysi kuorma-autollinen, maksaminen tavaroiden toimituksen jälkeen. Lisätietoja: • Latauskelpoiset sertifikaatit ja lisää tuotekuvia löytyy verkkosivuiltamme: www.atwork.com.pl/; • Tarjous tulee Puolalaiselta yritykseltä; • Mahdollisuus laskuttaa ALV-lasku.
Entsyymit - LEIPOMOENTSYYMIT, MAITOENTSYYMIT

Entsyymit - LEIPOMOENTSYYMIT, MAITOENTSYYMIT

{"Glucose oxydase":"Glukoosioksidaasi","ENZYMES LAITIÈRES:":"MAITOENZYMIT:","Cellulases EC 3.2.1.4":"Sellulaasit EC 3.2.1.4","Pepsine EC 3.4.23.1":"Pepsiini EC 3.4.23.1","Lipoxygénase":"Lipoksigenaasi","Amylases EC 3.2.1.1":"Amylaasit EC 3.2.1.1","Lactase EC 3.4.23.1":"Laktaasi EC 3.4.23.1","Transglutaminase":"Transglutaminaasi","Chymosine EC 3.4.23.4":"Kymosiini EC 3.4.23.4","Lipases EC 3.1.1.3":"Lipaasit EC 3.1.1.3","Protéase EC 3.4.21.112":"Proteaasi EC 3.4.21.112","ENZYMES DE BOULANGERIE":"LEIPOMOENZYMIT"}
Maissigluteenijauho

Maissigluteenijauho

Maissigluttiinijauho on sivutuote, joka saadaan maissin kosteamyllytyksestä maissitärkkelyksen tuotannon aikana. Lopputuote on homogeeninen ja hieno keltainen-oranssi jauhe. Siinä on raikas viljan tuoksu. Maissigluttiinijauho on runsas proteiinilähde ja melko hyvä metioniinissa, joka on arvokasta munintakanalalle. Suhteellisen korkea keltapigmenttien sisältö tekee gluteenittomasta maissijauhosta suositun valinnan siipikarjan värjäykseen.
Soijaproteiinikonsentraatti 60% – Rehuaste

Soijaproteiinikonsentraatti 60% – Rehuaste

Soijaproteiinikonsentraatti (SPC) (60-65 % proteiinia) on puhdistettu tuote, joka saadaan paahdetusta, kuorimattomasta ja rasvattomasta soijajauhosta hiilihydraattien (liukoisten sokereiden) erottamisen avulla, käyttäen viimeisintä huipputeknologiaa EU:ssa. Soijaproteiinikonsentraatti on suosittu ainesosa eläinten ravintotuotteissa monille lajeille. Se on suosittu ainesosa vasikoiden, nuorten vasikoiden ja kasvatusvasikoiden maidonkorvikkeissa, lintujen ja porsaitten rehussa sekä vesiviljelyssä.
Lysiini

Lysiini

Lysiin (tunnetaan myös nimellä L-lysiini) on yksi aminohapoista, joka aktivoi entsymaattisia reaktioita, proteiinisynteesiä ja luuston kehitystä. Seellä on myös tärkeä rooli hiilihydraattien aineenvaihdunnassa ja kalsiumin imeytymisessä. Teollisessa mittakaavassa se saadaan kaprolaktamista. Lysiini esiintyy yleensä valkoisena jauheena. L-Lysiinin 25 kg säilyvyysaika on 2 vuotta. Tuote on säilytettävä kuivassa ja viileässä ympäristössä. Foodcom tarjoaa liikekumppaneilleen lysiinia 25 kg pakkauksissa.
Gelatiini

Gelatiini

Gelatiini on luonnollinen liukeneva proteiini, joka saadaan eläinten luista, nahasta ja jänteistä peräisin olevan kollageenin osittaisesta hydrolyysistä. Se koostuu glysiinistä, proliinista ja hydroksiproliinista. Gelatiini saadaan hydrolyysiprosessilla, joka rikkoo yksittäisten kollageenimolekyylien välisiä sidoksia. Eristettyjen molekyylien eristämiseen käytetään kuumaa vettä tai happoja. Tämän jälkeen se suodatetaan, sterilisoidaan ja kuivataan.
Kaliumsorbaatti

Kaliumsorbaatti

Kaliumsorbaatti on erittäin tehokas, turvallinen ja myrkytön elintarvikeaine. Vaikka kaliumsorbaatti on yksi monista säilöntäaineista markkinoilla, se on yksi parhaista, koska se on vaaraton ja monikäyttöinen. Kaliumsorbaatti tuotetaan pääasiassa synteettisesti. Se on mauton ja hajuton jauhe. FDA:n mukaan sitä pidetään turvallisena käyttää, koska se hajoaa kehossa vedeksi ja hiilidioksidiksi. Se on luettelossa säilöntäaineista, joita voidaan käyttää kosmetiikkatuotteissa rajoitusten kanssa. Sen enimmäispitoisuus lopullisessa tuotteessa on 0,6 %, laskettuna sorbiinihappona. Se toimii parhaiten happamassa ympäristössä; muuten sen ominaisuudet ovat paljon heikompia.
Auringonkukansiemenmassa BIG BAG:ssa toimitettuna

Auringonkukansiemenmassa BIG BAG:ssa toimitettuna

Auringonkukansiemenjauho, 1 tonnin Big Bag. Tuotteen parametrit: • Proteiinit: 39% • Kosteus: enintään 10,4% • Rasvat: 1,4% • Kuitu: 22,8% Hinta: • 1.250 PLN per Big Bag, toimitus Mazovian alueella tai Biała Podlaskan ympäristössä. Minimi tilaus 23 tonnia - täysi kuorma, maksaminen tavaran toimituksen yhteydessä. Lisätietoja: • Latauskelpoiset sertifikaatit ja muita tuotekuvia on saatavilla verkkosivustollamme: www.atwork.com.pl/; • Tarjous tulee Puolalaiselta yritykseltä; • Mahdollisuus laskuttaa ALV. Ota meihin yhteyttä: 503#577#909 Soita meille ja ilmoita toimituspaikka, niin laskemme hinnan. Takaa lyhyet toimitusajat ja ammattimaisen palvelun.
Kotimainen maissitärkkelys

Kotimainen maissitärkkelys

Maissitärkkelystä saadaan puhdistamalla maissiraaka-aine epäpuhtauksista ja sitten jauhamalla se veden avulla. Tässä prosessissa gluteeni ja tärkkelys erotetaan, ja sekoitettu tärkkelys kuivataan ennen kuin se käsitellään jauheeksi. Se on saatavilla geenimuuntamattomana eurooppalaisena maissina.
Kalajauho 71%

Kalajauho 71%

Kalajauho 71 % valmistetaan raaka-kalasta tai kalanjätteistä – ihmisravinnoksi valmistamisen sivutuotteista. Raaka-aine kypsennetään noin 80-90 °C, puristetaan kakuksi, sitten kuivataan ja karkeasti jauhetaan. Foodcomin tarjoama kalajauho valmistetaan Itämeressä kasvatetuista kaloista, kuten sillistä ja kilohailista. Lopputuote on ruskeana jauhona irtotavarana.
Lasipurkit 900 ml

Lasipurkit 900 ml

Tarjoamme korkealaatuisia lasipurkkeja eri kapasiteeteilla markkinoiden parhaaseen hintaan. Minimal order: • Täydet kuormamäärät Hinta (sisältää toimituskulut asiakkaalle Puolassa): • 900 ml purkki - 0,17 eur/kpl. Pakkausmenetelmä: • Suurpakkaus - 1 872 kappaletta per lava, 26 lavaa per kuorma-auto; • Muovikelmussa, 8 kappaletta kussakin - 1 560 kappaletta per lava, 26 lavaa per kuorma-auto. Purkkeja voidaan sekoittaa, voit saada meiltä koko tuotevalikoiman, kysy vain! Sertifikaatit: • Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden. ALV: • Myönnämme ALV-laskun yrityksellesi, varmistaen täydellisen läpinäkyvyyden kaupalle. Kutsumme teidät lämpimästi yhteistyöhön! Minimal order: 26 lavaa ALV-lasku: Myönnämme ALV-laskun yrityksellesi, varmistaen täydellisen läpinäkyvyyden kaupalle Sertifikaatit: Tuotteillamme on asianmukaiset laatusertifikaatit, jotka takaavat korkean laadun ja turvallisuuden
Luonnollinen Maissitärkkelys

Luonnollinen Maissitärkkelys

Maissitärkkelyksellä on laaja käyttöalue jälkiruokien, makeisten, pikaruokien, makkaroiden, marinadeiden, kastikkeiden, kuivien keittojen, kastikepremixien ja valmisruokien tuotannossa. Maissitärkkelyksellä on myös käyttöä paperi-, tekstiili-, kartonki- ja liimateollisuudessa. Lääketieteellisissä ja farmaseuttisissa sovelluksissa maissitärkkelyksellä käytetään muun muassa kirurgisten käsineiden voiteluaineena. Kosmetiikassa tuote voi olla talkin korvike vauvojen tuotteissa. Muita käyttökohteita ovat eläinten ravitsemus, mukaan lukien kotieläimet, siipikarja ja kalansyötteet.
Mononatriumglutamaatti (MSG)

Mononatriumglutamaatti (MSG)

Mononatriumglutamaatti, tunnetaan myös nimellä MSG, on natriumsuola glutamiinihaposta, joka on yksi yleisimmistä aminohapoista. Mononatriumglutamaatti saadaan tärkkelyksen, sokeriruohon, sokerijuurikkaan tai melassin fermentoinnista, mutta sitä löytyy myös merileväliemestä sekä monista vihanneksista, juustoista ja sienistä. Mononatriumglutamaatti sisältää yhden glutamiinihappoaminohapon eikä sitä pidetä raakaproteiinipitoisena. Se on liukenematon eikä hygroskooppinen edes tavallisissa orgaanisissa liuottimissa. Se reagoi hyvin käsittelyyn, sillä se ei hajoa kypsennyksen aikana. Sokerin läsnä ollessa se muuttuu ruskeaksi, kun korkeita lämpötiloja sovelletaan. Se on yleensä saatavilla monohydraattina, valkoisena, hajuttomana ja veteen liukenevana kiteisenä jauheena.
Monokaliumfosfaatti (MCP)

Monokaliumfosfaatti (MCP)

Monokalciumfosfaatti saadaan aikaan fosforihapon ja kalsiumkarbonaatin reaktiolla. Luun rakennusaineena fosfori on mukana monissa tärkeissä biokemiallisissa muutoksissa. 25 kg:n monokalciumfosfaatti on saatavilla jauheena tai pieninä valkoisina tai harmahtavina rakeina. Se sekoittuu helposti muihin raaka-aineisiin. Tuote on vastuussa luiden ja kudosten hyvästä kehityksestä, aineenvaihdunnan ja hermoston oikeasta toiminnasta sekä tuottavuuden ja immuunivoiman lisäämisestä.
Elinvoimainen Vehnägluteeni

Elinvoimainen Vehnägluteeni

Perunatärkkelys saadaan erottamalla se mekaanisesti perunan muista osista huuhtelun, puhdistuksen, kuivaamisen ja seulonnan avulla. Perunatärkkelys on gluteeniton tuote, joka soveltuu asiakkaille, joilla on gluteeni-intoleranssi. Natiiviperunatärkkelys on puhdas valkoinen jauhe, jolla ei ole vieraita hajuja ja jonka maku on neutraali, joten se on ihanteellinen tuotteiden koostumuksen muuttamiseen ilman, että se häiritsee niiden makua. Sen sitomiskyky ja kosteuden säilyttämisominaisuudet tekevät siitä suositun ainesosan leivontatuotteiden segmentissä. Verrattuna maissitärkkelykseen, natiiviperunatärkkelys pysyy vakaana korkeissa lämpötiloissa.